Zadomowienie - powitania na forum - Biją :)
rysiull - 20 Lipca 2007, 21:33
Erdill witaj ! i masz niepowtarzalną możliwość wyboru z czego chcesz dostać ?
Rumuńska maczuga , nuczako, gitara elektryczna czy katana ?
he he ! witaj!@
Erdill - 21 Lipca 2007, 08:25
rysiull Pisze się nunchaku . Możesz bić wszystkim z wymienionych, ale będę się bronił przeciwko broni białej. Ostrzegam!
rysiull - 21 Lipca 2007, 08:29
ja tam wolę nunczako - po polsku a zwłaszcza że zrobione własnoręcznie przez mojego brata ( na Pradze kiedyś mieszkał) .... a czym się będziesz bronił?
Kruk Siwy - 21 Lipca 2007, 09:35
Krajan! rysiull, proponuję potraktować Erdill, "tulipanem".
rysiull - 21 Lipca 2007, 09:45
spoko tulipanik dobra rzecz ...
Erdill - 21 Lipca 2007, 20:05
| rysiull napisał/a | | ja tam wolę nunczako - po polsku a zwłaszcza że zrobione własnoręcznie przez mojego brata ( na Pradze kiedyś mieszkał) .... a czym się będziesz bronił? |
Niestety napotkałaś człowieka, który trenuje od 3 lat nunchaku combat i freestyle. Ale bronić się będę uczciwie. Taka sam broń przeciwko takiej samej...
mawete - 21 Lipca 2007, 20:06
Erdill: nie kuś mnie, proszę...
Sylwanus - 21 Lipca 2007, 21:31
| Erdill napisał/a | | Niestety napotkałaś człowieka, który trenuje od 3 lat nunchaku combat i freestyle. Ale bronić się będę uczciwie. Taka sam broń przeciwko takiej samej... |
oj żebys się przypadkiem nie przeliczył czasem chwila nie uwagi i masz nóż w plecach lub w szyji ...
mawete - 21 Lipca 2007, 21:37
Sylwanus: już o to pytałem jdną osobę na forum, walczyłeś kiedyś tak realnie nożem? Nie na treningu, nie ogladane w filmie, itd...
rysiull - 21 Lipca 2007, 22:37
Sylwanus, to ja dziękuję bardzo ! miło było poznać
Słowik - 22 Lipca 2007, 11:20
Upał taki, że nawet...witać, że tak powiem, mi się nie chce
Cześć gollumy.
Sylwanus - 22 Lipca 2007, 22:57
Mewete: walczyłem co prawda na treningu ale żadnych zasad jak w realu -tyle że nie stawiałem życia
Teano - 23 Lipca 2007, 11:17
Łażąc po innym forum znalazłam "przejście między światami" i tak trafiłam tu. Nie wiem czy na długo, zwłaszcza, że tu podobno biją, ale jak już jestem, to się witam.
agnieszka_ask - 23 Lipca 2007, 11:21
W takim razie, żebyś się nie zraziła, biła nie będę (na razie)
Witaj na forum Teano,
Rafał - 23 Lipca 2007, 11:25
Witaj zatem Teano <coś takiego, dobrze wychowany gollum> łapaj szpadel i wykop dołek.
Kruk Siwy - 23 Lipca 2007, 11:26
I nie pytaj dlaczego...
rysiull - 23 Lipca 2007, 11:40
witaj Teano, , bić nie będę , jest gorąco i jeszcze się zmęczę.........
Teano - 23 Lipca 2007, 11:47
| Rafał napisał/a | | Witaj zatem Teano <coś takiego, dobrze wychowany gollum> łapaj szpadel i wykop dołek. |
Zrobione. TAKI może być?
Bo jak nie, to zrobiłam jeszcze kilka takich
(aha, Raf - gollum to tylko taka moja chwilowa magiczna powłoka. Wiesz, żeby się nie wyróżniać. Ale o tym sza!)
| rysiull napisał/a | witaj Teano, , bić nie będę , jest gorąco i jeszcze się zmęczę......... |
A to ty bijesz osobiście? Biedactwo. Ja tam w upał wole trzepnąć magią, a sama siąść wygodnie pod parasolem z pucharkiem lodów... W końcu kije samobije po coś wynaleziono, nie?
Kruk Siwy - 23 Lipca 2007, 11:58
I tam... zero satysfakcji. Ot widzisz jak umieszczę pocisk ptasi w środku czoła delikwenta - PLASK! - o właśnie tak jak Tobie to odczuwam satysfakcję z dobrze spełnionego obowiązku.
Teano, witaj.
Słowik teraz Ty!
Rafał - 23 Lipca 2007, 12:12
Teano, serce rośnie patrząc jak się starasz, chodziło mi co prawda o taki dołek, ale rozumiem, doceniam ... eee... a co masz na czole? Że co? Jakiś srak naptał Na odwrót? Znaczy się drugą stroną to zrobił? Nieważne zresztą.
Teano - 23 Lipca 2007, 12:26
| Rafał napisał/a | Teano, serce rośnie patrząc jak się starasz, chodziło mi co prawda o taki dołek, ale rozumiem, doceniam ... eee... a co masz na czole? Że co? Jakiś srak naptał Na odwrót? Znaczy się drugą stroną to zrobił? Nieważne zresztą.
|
Ach to? To tylko resztki Kruka Siwego. <macha ręką i machalasem> Nieważne zresztą, zaraz wskrzeszę.
A co do dołków - kiedyś bawiłam się w monumentalne, np TU więc jak chcesz, to mogę taki wykopać, ale moim zdaniem "małe jest śliczne". Mogą być takie krawędzie czy wygładzić jak tu?
Bo na mój gust ta ostatnia może i mniejsza, ale lepiej mi wyszła.
<Wskrzesza Kruka Siwego i znika na resztę dnia.>
Słowik - 23 Lipca 2007, 12:46
Ech, co za czasy, sr.. znaczy witać się trzeba na komendę
Ano witam, te! Teano znaczy się, cześć
..sssssssflup!
no...
teraz dopiero doleciało...no co, wysoko byłem akurat
Kruk Siwy - 23 Lipca 2007, 12:49
Hm Słowik, u tego wietnamczyka toś musiał jeść coś "na otro". Całkem zeżarło biednąTeano, razem z Jej magią i gadżetami. Brawo skrzydłowy!
Teano - 23 Lipca 2007, 12:55
| Kruk Siwy napisał/a | | Hm Słowik, u tego wietnamczyka toś musiał jeść coś na otro. Całkem zeżarło biednąTeano, razem z Jej magią i gadżetami. Brawo skrzydłowy! |
I po co ja cię wskrzeszałam? Żebyś bez sensu kłapał dziobem?
No, ale masz szczęście, żem na chwilę swoją postać wysłała, coby Rafałowi stare dziury pokazać, bo byś już kolegi nie oglądał jeno jakieś słowicze dziombi. To nie wiesz, że w zetknięciu z postacią wszystko srru i wybucha?
No dobra, wskrzeszam, bo jakąś dziwną sympatią do słowików pałam, i już naprawdę znikam na dziś.
<każe postaci zebrać resztki słowika cuzamen do kupy> <postać: blee>
Słowik - 23 Lipca 2007, 13:02
Toż to jakiś Dżizas a nie gollum tu zawitał, tylko by wskrzeszał. Ciekawe czy siebie też potrafi, a?
Rafał - 23 Lipca 2007, 13:07
Rodion - 23 Lipca 2007, 13:20
Nekromancja na tym forum znów łeb podnosi , łamiąc zasadę że martwe ma być martwe.
Kruk Siwy - 23 Lipca 2007, 13:22
Tja... czujność osłabła. Rewolucyjna i grabarska.
Rafał - 23 Lipca 2007, 13:23
a czasami navet Martve
Lump Kałmuk - 23 Lipca 2007, 13:24
Tea? - NO
Cavalier? - YES
Teano, witaj na forum. Wskrzesisz mi pusty karton? Pliiis
|
|
|