Ludzie z tamtej strony świata - Piotr Rogoża
Chal-Chenet - 6 Lutego 2008, 09:28
Ooo, zjawię się bankowo
Piotrek Rogoża napisał/a | Rzecz jasna, konwent z definicji stanowi doskonałą okazję do picia piwa - po spotkaniu robimy afterparty? |
Pytosz
Gwynhwar - 6 Lutego 2008, 10:51
No przeca Piwokon verszion Szpecial będzie!
Piotrek Rogoża - 8 Lutego 2008, 13:48
Gfyn, to swoją drogą. .
Dostałem autorskie egzemplarze książeczki. Fajne uczucie .
Krasnola - 9 Lutego 2008, 20:54
Gwynhwar napisał/a | No przeca Piwokon verszion Szpecial będzie! |
Piotrek Rogoża napisał/a | Gfyn, to swoją drogą. . |
Jak się skończy Piwokon, to balujemy dalej? Zero snu przez cały Pyrkon!
A żeby już tak strasznie nie offtopować, to po raz setny pogratuluję wydania książek
Kuba - 11 Lutego 2008, 13:58
Zostałem szczęśliwym posiadaczem egzemplarza "Po spirali".
Książkę przeczytałem i uważam, że jest przeza...bista. Kupujta, bo kolejki w Poznaniu jak po Harrego Pottera.
Sheila - 11 Lutego 2008, 20:33
Ja nabędę w tym tygodniu, czekam tylko na kasę z korepetycji Już się nie mogę doczekać Mam nadzieję, że dedykację mi ładną Piotrek zrobi
Piotrek Rogoża - 12 Lutego 2008, 13:42
Krasnola napisał/a | Jak się skończy Piwokon, to balujemy dalej? Zero snu przez cały Pyrkon! |
Ciekawa perspektywa. Aczkolwiek nie obiecuję, że jest to do zrealizowania - w okolicach trzeciej doby zwykle padam na pysk.
Kuba napisał/a | Kupujta, bo kolejki w Poznaniu jak po Harrego Pottera. |
Doszło do tego, że wprowadzono reglementację - towar podają na hasło i spod lady. Przez moment czułem się nawet częścią drugiego obiegu.
Cytat | Mam nadzieję, że dedykację mi ładną Piotrek zrobi |
Jasne, że zrobi. Tym ładniejszą, im więcej fanek przyprowadzisz, i im lepsze będą jakościowo .
agnieszka_ask - 12 Lutego 2008, 15:35
Piotrek Rogoża napisał/a | Tym ładniejszą, im więcej fanek przyprowadzisz, i im lepsze będą jakościowo |
ejże! a co to za uprzedmiotowianie
Sheila - 12 Lutego 2008, 16:47
Oj, to żarty przecie.
Musimy ten casting zrobić na wiosnę, żeby fanki nie były w kożuchach
Krasnola - 12 Lutego 2008, 18:05
agnieszka_ask napisał/a | ejże! a co to za uprzedmiotowianie |
Co chcesz - facet
Ja zapewne nabędę dopiero w wakacje, żeby nie odciągało mnie od innych zajęć Piotrek Rogoża napisał/a | Ciekawa perspektywa. Aczkolwiek nie obiecuję, że jest to do zrealizowania - w okolicach trzeciej doby zwykle padam na pysk. |
E, dasz radę Wierzę w Ciebie
Piotrek Rogoża - 12 Lutego 2008, 18:17
Sheila napisał/a | Oj, to żarty przecie. |
Tak? Łeeee .
Krasnola napisał/a | Co chcesz - facet |
No przepraszam, nic nie poradzę. Chociaż czekajcie, na naszej-klasie długo nie miałem wypełnionej rubryki "płeć", bo przeoczyłem - może jestem genderowo niepewny .
Krasnola napisał/a | Ja zapewne nabędę dopiero w wakacje, żeby nie odciągało mnie od innych zajęć |
No wiesz! Teraz to pojechałaś!
Adashi - 12 Lutego 2008, 19:04
Piotrek Rogoża napisał/a | Tym ładniejszą, im więcej fanek przyprowadzisz, i im lepsze będą jakościowo |
Dobra, majster, mogę przyprowadzić Gwyn, Sheilę i Krasnolę, a jak nie, to same się przyprowadzą
Do zobaczenia na następnym PiwoKonie
Godzilla - 13 Lutego 2008, 10:34
A wiesz, Piotrek, że szukałam, ale nie znalazłam. Też wykupili, czy jeszcze nie dotarło? I kiedy wyjdzie Rock'n'Roll, bejbi? Jest pierwsza na liście zapowiedzi Fabryki, miałbyś dwie książki wydane niemal jednocześnie!
savikol - 13 Lutego 2008, 11:16
Cytat | miałbyś dwie książki wydane niemal jednocześnie! |
To się nazywa Wejście Smoka!
Jeszcze ja nie gratulowałem: brawo młody miszczu!
Piotrek Rogoża - 13 Lutego 2008, 13:03
Adashi, idziesz na łatwiznę .
Godzilla napisał/a | I kiedy wyjdzie Rock'n'Roll, bejbi? |
O ile się orientuję, pojutrze - 15 lutego. Tydzień po pierwszej książeczce .
savikol napisał/a | To się nazywa Wejście Smoka!
Jeszcze ja nie gratulowałem: brawo młody miszczu! |
Dzięki śliczne . No, tak trochę śmiesznie wyszło z tymi książkami. Mam więc drugi podwójny debiut - startowałem dwoma opowiadaniami niemal jednocześnie. Nie wiem, co dalej... dwie ekranizacje?
Pako - 13 Lutego 2008, 13:21
Rogoża, no no, pogratulować trzeba solidnie dwa kopy z półobrotu, CzakNorris++ normalnie. Także pogratulować chcę
I do tego sześćsetny post, brawo
trzeba będzie nabyć knigi, jak przyjdzie odpowiednia pora
Adashi - 16 Lutego 2008, 22:58
Hejka, Piter
Na drodze przestępstwa... tfu, znaczy: w drodze aktu kupna-sprzedaży nabyłem dziś "Po spirali" Spis treści rozwalił mnie pozytywnie
Piotrek Rogoża - 17 Lutego 2008, 01:35
Dzięki, Pako. Generalnie pora jest najodpowiedniejsza . W ogóle to wbijaj na Pyrkon!
Adashi, co konkretnie masz na myśli? Swoją drogą, to już kolejny przypadek nabycia mojej książki drogą kupna - z tego pana proszę brać przykład!
Fajny spis treści jest w "Rock'n'rollu". Jakoś mam szczęście póki co do spisów treści .
Krasnola - 17 Lutego 2008, 11:04
Ja mimo zarzekania się, że przed wakacjami nie wezmę do ręki, zaczęłam czytać... Nie będę pokazywać palcem z czyjej winy Poziom absurdu rozłożył mnie na łopatki. Zapowiada się naprawdę niezły kawałek literatury
Adashi - 17 Lutego 2008, 11:59
Piotrek Rogoża napisał/a | Adashi, co konkretnie masz na myśli? |
Fajne są te opisy poszczególnych rozdziałów, uśmiałem się
Piotrek Rogoża napisał/a | z tego pana proszę brać przykład! |
No ba!
Piotrek Rogoża napisał/a | Fajny spis treści jest w Rock'n'rollu. Jakoś mam szczęście póki co do spisów treści |
Wiecej niż tylko spis treści, zacząłem czytać Po spirali i jest gites! Joł!
Gwynhwar - 17 Lutego 2008, 12:02
A ja muszę czekać do marca ;<
Adashi - 17 Lutego 2008, 12:04
A ja w Twojej Torturze kupiłem właśnie, Gwyn, bo w Powszechnej ani w Arsenale nie było.
Piotrek Rogoża - 17 Lutego 2008, 18:37
Krasnola napisał/a | Poziom absurdu rozłożył mnie na łopatki. Zapowiada się naprawdę niezły kawałek literatury |
Absurdu, absurdu... To paradokumentalny zapis realiów i ogólnego ducha Cielęcina. A czy niezłej literatury - mam nadzieję, że się nie zawiedziesz, choć to jednak proza mocno pop .
Adashi napisał/a | Wiecej niż tylko spis treści, zacząłem czytać Po spirali i jest gites! Joł! |
Zobaczymy, czy nie zmienisz zdania po skończonej lekturze, joł!
Adashi - 17 Lutego 2008, 21:57
Piotrek Rogoża napisał/a | Zobaczymy, czy nie zmienisz zdania po skończonej lekturze, joł! |
Ano, przekonamy się
Studnia - 18 Lutego 2008, 10:22
Ja wczoraj nabyłem obie pozycje. Na początek wgryzam się spiralnie w książkę wydaną przez Behemota... I im dalej po krzywej tym lepiej.
Godzilla - 18 Lutego 2008, 16:36
Piotrek, gratulacje, obie pozycje w Empiku stoją!
Studnia - 18 Lutego 2008, 19:04
Joł, Piotrek, czy też uważasz że Adashi, ma "pierzyna niżej sowie"??
Gwynhwar - 18 Lutego 2008, 20:29
Piotr wybacz, musiałam
http://www.fabryka.pl/autorzy.php?id=128#searchkk
Powitajcie sexy Rogoszę
Martva - 18 Lutego 2008, 20:38
O, jaki uroczy młody człowiek
Adashi - 18 Lutego 2008, 20:41
Martva, a nie zły rocznik?
Studnia, ja tam nie bywam natchnieniem dla artystów
Piciu, joł, szybko się czyta, na tę chwilę wrażenia pozytywne
|
|