Mechaniczna pomarańcza [film] - Najpiekniejsi aktorzy? :o))
joe_cool - 30 Września 2006, 09:39
albo będziesz miał swój stolik w Literatce, gdzie będziesz rozdawał autografy co czwartek między 17:57 a 18:00
Nexus - 30 Września 2006, 09:55
i wyobraź mnie sobie jak siedzę z założoną nogą na nogę i palę fajkę z kości słoniowej, ze złotym Parkerem w ręce, złotym Patekiem na ręce, rodowym sygnetem na palcu, w swetrze z włosia młodych wielbłądów wyszydełkowanym przez dziewice z harlemu katarskiego szejka...
eeee... to nie dla mnie *gdzie moje bojówki???*
Lahkoona - 30 Września 2006, 09:55
No właśnie, właśnie... Nexus się ujawnił. To cudnie. Brawo dla tego Pana za odwagę.
No tylko ja nie wiem, czy już mogę zacząć piszczeć, bo co wezmę dający piszczenie wdech i na avatar spoglądam, to... on z jakowejś broni celuje! I nie wiem, czy już słać nr telefonu po ten smsowy autograf, czy nie...
Strzeli
nie strzeli
oto
jest
pytanie
Ralph Fiennes (też nie jestem pewna pisowni nazwiska) rozbraja mnie tym spojrzeniem...
Każdorazowo.
<jakby była emotka oznaczająca Lahkoonę zemdloną z powodu wyżej wymienionego spojrzenia, to poproszę o wklejenie owej emotki w to miejsce właśnie...>
Nexus - 30 Września 2006, 09:58
Lahkoona, niestety wszystkie moje akty pasą się w sejfie żony
Jako snajper zawsze celuję albo w serce, albo głowę. Zawsze z wstrząsającym efektem.
Lahkoona - 30 Września 2006, 10:05
Cytat | Lahkoona, niestety wszystkie moje akty pasą się w sejfie żony
Jako snajper zawsze celuję albo w serce, albo głowę. Zawsze z wstrząsającym efektem. |
Akty żona powinna trzymać w sejfie.
I trzyma.
Prawidłowo.
PS.
Własnie sobie pomyślałam, że można zorganizować akcję odbicia aktów z sejfu... Ewentualnie zakrzyknąć wszem, czy ktoś z forumowych mężczyzn posiada swoje akty "niestrze-żonę"?
Hmmmmm????
joe_cool - 30 Września 2006, 10:12
snajper? czy ja słyszałam słowo "snajper"? coooool...
Nexus - 30 Września 2006, 10:16
joe_cool, czyżby to słowo działało na Ciebie w jakiś specjalny sposób? SNAJPER
A propos SNAJPERA ... był taki film, nawet trzy części są, SNAJPER z Tomem Berengerem, który grał SNAJPERA . Co szanowne Panie myślą o jego zakapiorskim wyglądzie?
Lahkoona - 30 Września 2006, 10:20
Cytat | Co szanowne Panie myślą o jego zakapiorskim wyglądzie? |
Ja jestem za.
Tom Berenger owszem.
I jego zakapiorski wygląd również.
elam - 30 Września 2006, 10:36
to nie nexus, to bogus linda....
Nexus - 30 Września 2006, 10:38
elam,
Cytat | to nie nexus, to bogus linda.... |
Cholera, wydało się No to już wiecie, że Boguś jest miłośnikiem SF (Swojej Facjaty)
Lahkoona - 30 Września 2006, 10:42
Cytat | to nie nexus, to bogus linda.... |
elam, poproszę na chwilę Twoj podpis, a propos tej Wzdychaczki Okrutnej
joe_cool - 30 Września 2006, 11:13
przyznam się w tajemnicy, że kiedyś chciałam być snajperem. ale ciiiii....
kiedyś nawet miałam chodzić na strzelnicę wojskową (mama pracowała w studium wojskowym i miała znajomych pułkowników i innych), ale niestety pech chciał, że ciocia widziała reportaż o tym, jak jedna dziewczynka postrzeliła drugą na strzelnicy i na tym się zakończyła moja kariera snajperska
a ontopicznie - zakapiorskie wyglądy rulez
Lahkoona - 30 Września 2006, 16:29
Miria: A może teraz będzie ten TYŁEK widać,
jak nie, to już nie wiem dlaczego...
Agi - 30 Września 2006, 17:05
Owszem, widać, ale biust i fryzurę jakiejś panienki
Lahkoona - 30 Września 2006, 17:07
Cytat | Owszem, widać, ale biust i fryzurę jakiejś panienki |
Eeee, do *beep* z tym.
To nie wiem.
Lu - 30 Września 2006, 18:27
Lahcoona
Cytat |
Eeee, do *beep* z tym.
To nie wiem. |
To może spróbuj ją jakoś opisać
Przyłączam się do zbiorowych popiskiwań do Johnego, Urbaniuka i Nexusa :P
Mam tylko pytanko techniczne: piszczemy unisono czy w kanonie ?
Haletha - 30 Września 2006, 18:35
Dorzucę do kolekcji pana, który zagrał w serialu "Lost" (czy to prawda, że już go nie będzie więcej?) niejakiego Desmonda:)
Lahkoona - 30 Września 2006, 20:24
Cytat |
To może spróbuj ją jakoś opisać |
Próbuję
Zdjęcie (czarno-białe) Keanu wygląda tak: chłopaczyna sobie stoi na asfaltowej drodze, nagusieńki, również bez obuwia, oczywiście stoi tyłem, gębuni mu przeto nie widać (ale tym razem nie jego gębunia przyciąga uwagę), włosy ma deczko zmierzwione (oraz deczko dłuższe), stoi na lekko rozstawionych nogach, do brzucha przytula białą koszulę (tak, ze materiał owej się deczko miedzy tymi nogami plącze), Keanu się za przeproszniem pręży (uda oraz łydki na on właśnie naprężone), tyłek w całokształcie posiada przez to PIĘKNY. Znaczy: z dołeczkami (chodzi o elementy profilowania pośladków, wcięcia znaczy), zgrabny, jędrny, gładki (znaczy na fotce nie widać elementów owłosienia pośladkowego), wymiarowo idealny (nie za duży, nie za mały)... do klepnięcia wręcz!
Na światłocieniach się nie znam, więc pozwolę sobie ten element literackiego opisu opuścić.
Bo poślad to ma piękny, ten Keanu wyprężony, tu owal, a tam wklęsły, bo tyłek to wyśniony.
Cytat | Przyłączam się do zbiorowych popiskiwań do Johnego, Urbaniuka i Nexusa :P
Mam tylko pytanko techniczne: piszczemy unisono czy w kanonie ? |
A to chyba trzeba się Panów spytać wedle preferencji piszczenia. Bo ja mogę i uni- i w kanonie piszczeć. Wsio mi ryba
Dunadan - 30 Września 2006, 20:50
Lahkoona
Cytat | do klepnięcia wręcz! |
Photoshop - pewnie jego tylek jest caly zapryszczony i owlosiony
Godrik - 30 Września 2006, 21:11
Keanu Reeves według mnie, za film "Matrix". Wystąpił cudownie
Lahkoona - 30 Września 2006, 21:19
Cytat | Photoshop - pewnie jego tylek jest caly zapryszczony i owlosiony |
Oj, zazdrośnik
A poza tym Dunadan, nie bluźnij! Tyłek Keanu jest niepoprawialny!
elam - 30 Września 2006, 21:29
ja tam mam swoja liste panow do wzdychania, z Karlem na pierwszym miejscu do innych sobie piszczcie, ile chcecie mnie az tak nie rajcuja....
Selithira - 30 Września 2006, 21:48
Godrik napisał/a | Keanu Reeves według mnie, za film Matrix. Wystąpił cudownie |
No, mnie się Reeves w Matriksie też podobał I, BTW, przystojny jest nieziemsko
joe_cool - 30 Września 2006, 23:01
Lahkoona, znam to zdjęcie, mam nawet całą sesję w jakimś strasznie starym niemieckim magazynie - zdjęcie z tyłkiem było na okładce. ech, muszę się dogrzebać do tego magazynu
Godrik - 30 Września 2006, 23:08
Albo jeszcze Daniel radcliffe w HP. On ma klasę.
elam - 30 Września 2006, 23:16
dziecko, juz po polnocy, umyj zabki i idz spac....
Dunadan - 30 Września 2006, 23:25
Lahkoona
Cytat |
Oj, zazdrośnik
A poza tym Dunadan, nie bluźnij! Tyłek Keanu jest niepoprawialny! |
Nie wiem nie widzialem.
I jasne ze zazdrosnik - tez bym chcial zeby kobiety wzdychaly na widok mojej pupencji... ale nie ma tak latwo! trzeba sobie samemu radzic.
Lahkoona - 30 Września 2006, 23:39
joe_cool: Ja to zdjęcie pamiętam z magazynu SKYE (nie pamietam czy tak sie pisze tytul), strasznie dawno temu. Ale to była angielskojezyczna wersja gazety. I sesja z Keanu byla w srodku... Grube takie coś, o filmach wlasnie, muzyce, generalnie dorobku kulturalnym zachodu. Tak czy inaczej, niestety, magazyn szlag jasny trafi. A szkoda, szkoda, ze trafil. W takim razie zazdroszcze posiadania tylka Keanu
Godrik: W HP to raczej Alan Rickman ma klase. A poza tym, Daniel R. to raczej nie ten przedział wiekowy, nie ten przedzial wiekowy...
Dunadan: Jezeli chcesz, zeby kobiety wzdychaly na widok Twojej pupencji... Wiesz, wszystko przed Toba. A poza tym nalezy o ta pupencje deczko zadbac, zeby jakos wygladala. Skoro ma byc piekna pupencja, to trzeba ja pieknie traktowac... proste jak konstrukcja cepa.
Nexus - 30 Września 2006, 23:45
Dunadan, znaczy się sam do niej wzdychasz????
Lahkoona - 30 Września 2006, 23:50
Nexus
|
|
|