To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

Blogowanie na ekranie - Wnimanje! Gawra wirtualnego suwalskiego niedźwiedzia!

Jedenastka - 25 Stycznia 2011, 14:15

ilcattivo13 napisał/a
Po co w mojej Gawrze robić drugi? :wink:

Może Mąż nad męże wie. Ja nie wiem ;P: .

ilcattivo13 - 25 Stycznia 2011, 14:19

zaczynam się zastanawiać, czy Wy się po prostu ze mną nie droczycie :roll:
Jedenastka - 25 Stycznia 2011, 14:20

Jakie My?
ilcattivo13 - 25 Stycznia 2011, 14:21

no Ty z mężem ;P:
Jedenastka - 25 Stycznia 2011, 14:22

Nic nie robię z mężem w Twoim blogu. Mąż (mój) jest w pracy.
ilcattivo13 - 25 Stycznia 2011, 14:23

Mężem nad Męże
Jedenastka - 25 Stycznia 2011, 14:25

ilcattivo13 napisał/a
Mężem nad Męże

A! Z Fidelem?
No proszę.

Ja + Fidel-F2 = My :mrgreen:

Fidel-F2 - 25 Stycznia 2011, 14:26

...zabić. Ależ nieoczytani jestescie.
Jedenastka - 25 Stycznia 2011, 14:27

Znów jesteś w błędzie, Fidelu. Ale to nic.
dalambert - 25 Stycznia 2011, 14:27

Jedenastka napisał/a
Mąż (mój) jest w pracy.

Właśnie :!:

Jedenastka - 25 Stycznia 2011, 14:29

dalambert napisał/a
Właśnie :!:

Wiesz coś o tym? 8)

ilcattivo13 - 31 Stycznia 2011, 13:03

rozliczyłem się ze skarbowym... Wczoraj całe popołudnie zmarnowane na robienie deklaracji, dziś dwie godziny zmarnowane w uesie i jeszcze pani przepisując deklaracje zgubiła jedno zero i mi wyszło dopłacić ponad 1000pln ryczałtu... Aż się spytałem, czy są przeszkoleni w udzielaniu pierwszej pomocy, bo od zawału byłem tylko o niedźwiedzi włos :wink:
Jedenastka - 1 Lutego 2011, 06:51

ilcattivo13 napisał/a
Aż się spytałem, czy są przeszkoleni w udzielaniu pierwszej pomocy, bo od zawału byłem tylko o niedźwiedzi włos :wink:

Co odpowiedzieli? Że są czy nie są?

ilcattivo13 - 1 Lutego 2011, 14:18

pani się tylko nieśmiało zaśmiała, więc dalej nie wiem :|
Zgaga - 1 Lutego 2011, 14:44

ilcattivo13, następnym razem miej ze sobą jakąś nitrogliceryną lub coś takiego.
ilcattivo13 - 2 Lutego 2011, 21:26

ać tam od razu nitrogliceryna - rozrobię bigbaga saletry z paletą cukru i na głównej sali uesu "wulkana" zrobię ;P:

Odnośnie mojej dalszej kariery zawodowej - jednak opcja nr 2 :wink: Przy czym, o mały włos, a rozwiązałbym umowę jeszcze dziś. Tak mnie szefowa wk***iła :evil: Gdyby moim szefem był facet, to pewnie trafiłbym do aresztu za pobicie, ale że to kobita, to tylko - żeby nie wyjść z siebie - wyszedłem z biura na resztę dnia :|
Do jutra trochę ochłonę i powiem szefowej co mi leży na wątrobie, bo dziś za bardzo mi żyłka na czole wyszła :roll:

Agi - 2 Lutego 2011, 22:28

ilcattivo13 napisał/a
Odnośnie mojej dalszej kariery zawodowej - jednak opcja nr 2 :wink:

To teraz "sam sobie sterem, żeglarzem, okrętem"?
Poradzisz sobie.

ilcattivo13 - 2 Lutego 2011, 22:59

poradzę. Zostaje Rada i najem (bycie kamienicznikiem to jednak fajna rzecz :mrgreen: ) i na "kieliszek konwentowego chleba" jeszcze mnie stać ;P: Zwłaszcza, że nie muszę utrzymywać pasoż... znaczy, rodziny nie mam na utrzymaniu :wink:

Ale cały czas mnie nęci ten swój biznes... Ino że muszę zrobić risercz na chińskim rynku producentów i obadać ew. popyt na mój wynalazek :wink: I tu jest pierwszy zong, bo jak oglądam strony chińskich firm, to mnie czasami schlagg trafia, bo informacji ważnych dla mnie znajduję prawie dokładnie zero (poza mocami przerobowymi, bo te, w przeciwieństwie do firm europejskich/"amierikańskich" wstawiają)... No i jak przypomnę sobie moje dotychczasowe z nimi kontakty, a raczej "nie-do-kontakty", to aż mi się "mientko i słotko" robi :roll:

Zostaje jeszcze sprawa zrobienia projektów moich ustrojstw. Z Polakami łatwiej się dogadać, ale z drugiej strony, Chińczycy zrobią mi to "za grosze" i już sam nie wiem, czy pójść na łatwiznę i zarobić mniej, czy objąć sobie 15 lat życiai i latać do roboty jakimś "dżetem" ... :wink: Ech, te decyzje... :roll:

Jedenastka - 2 Lutego 2011, 23:12

Lalka, jak Boga kocham, Lalka ... :mrgreen:
ilcattivo13 - 2 Lutego 2011, 23:16

osobiście wolę "Lalkę" niż "Dziady"? Albo "Nędzników"? :wink:
Jedenastka - 2 Lutego 2011, 23:17

Ja wolę Nad Niemnem :wink:
Agi - 2 Lutego 2011, 23:20

ilcattivo13 napisał/a
Zostaje jeszcze sprawa zrobienia projektów moich ustrojstw. Z Polakami łatwiej się dogadać, ale z drugiej strony, Chińczycy zrobią mi to za grosze i już sam nie wiem, czy pójść na łatwiznę i zarobić mniej, czy objąć sobie 15 lat życiai i latać do roboty jakimś dżetem ... :wink: Ech, te decyzje... :roll:

Wejdź w kooperatywę z GGG. Zna język, jest na miejscu, może zrobić rozeznanie.

ilcattivo13 - 2 Lutego 2011, 23:21

"Nad Niemnem"?! :shock: Toż to jeszcze gorsze niż "Chłopi"... Chyba, że to aluzja do tego zioła, które paliła Orzeszkowa pisząc to czytadło :wink:
Fidel-F2 - 2 Lutego 2011, 23:28

Nad Niemnem jest świetne, Lalka też. Prawdziwy horror to Noce i dnie.
Jedenastka - 2 Lutego 2011, 23:28

Nie, nie chodzi o zioła Orzeszkowej.
Chodzi o miętę i polne kwiatuszki ...
http://www.youtube.com/watch?v=sFo-dMwU48w

Agi - 2 Lutego 2011, 23:45

Fidel-F2 napisał/a
Prawdziwy horror to Noce i dnie.

A Barbara w szczególności. Miałam ochotę udusić babę.

Jedenastka - 3 Lutego 2011, 08:51

Agi napisał/a
A Barbara w szczególności. Miałam ochotę udusić babę.
Ja też :mrgreen:

Na szczęście Basiunia to nie jedyna postać w tej historii :wink:
http://www.youtube.com/wa...feature=related

baranek - 3 Lutego 2011, 08:58

lalka, nad niemnem, chłopi, faraon - uwielbiam oglądać ekranizacje. książki są dla mnie nie do przejścia. nie zmogłem. choć naprawdę się starałem. aproposik - na kino polska 'rodzina połanieckich' leci.
Zgaga - 3 Lutego 2011, 17:47

ilcattivo13, to o życiowych problemach, a tu literaturą po całości pojechali. Taka Ziemia obiecana.
ilcattivo13 - 4 Lutego 2011, 13:15

nie wiem, czy w liceum przeczytałem do końca choć ze trzy polskie lektury (poza twórczością Mickiewicza, Słowackiego i Fredry). Widocznie już wtedy odczuwałem przesyt historiami dziewczynek/chłopczyków w za ciasnych bucikach (oprócz "Chłopów" ofkors, bo tam najczęściej na bosaka zapindalali)... Ew. dylematami moralno-patriotycznymi bohaterów pokroju tych z 'Klanu" czy inszej niewolnicy Izaury... Ech...

Partner forum