To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

Najnowszy numer - Kiedy nowy/kolejny numer SF?

Nivak - 21 Grudnia 2005, 11:06

niepco jest tu prawem zasiedzenia i ukrywania się od dłużeszgo czasu. Już chyba nie nadaje się na klepanie :wink:
mawete - 21 Grudnia 2005, 11:19

Nivak: wyklepac można każdego (no może z wyjątkiem Ciebie)... a przywitac się trzeba... :mrgreen:
gorat - 21 Grudnia 2005, 11:19

10001!
Fajna ta okładeczka, z chęcią obejrzałbym z bliska... także w realu... :mrgreen:

Nivak - 21 Grudnia 2005, 11:25

Jak widać panowie odczuwają dziwne poruszenie na widok nowej okładki :roll: Domyślam się, że nie przewidziana jest okładeczka dla pań specjalnie :D Chyba że ta grudniowa miała nią być :?

Dzięki mawete :)

Czarny - 21 Grudnia 2005, 11:29

Dobra grafika przeznaczona jest dla wszsytkich, bez różnicy na płciowość czytelnika. :twisted:
Nivak - 21 Grudnia 2005, 11:30

Ale mnie jakoś nie ekscytują (prawie)rozebrane panienki :P
Henryk Tur - 21 Grudnia 2005, 11:34

Cóż, jakiś rozebrany pan z wielkimi bicepsami pewnie by podekscytował ?
I koniecznie z wielkim mieczem :lol:

Rodion - 21 Grudnia 2005, 11:36

A okladka koedukacyjna? Coś z Frazzety np.?
Nivak - 21 Grudnia 2005, 11:37

Hansag napisał/a
Cóż, jakiś rozebrany pan z wielkimi bicepsami pewnie by podekscytował ?
I koniecznie z wielkim mieczem :lol:

Nie :evil:

Henryk Tur - 21 Grudnia 2005, 11:39

To nie wyślę Ci swojego zdjęcia :(
Nivak - 21 Grudnia 2005, 11:41

Tak offtopicznie zauważam tylko, że bardzo ciężko jest zadowolić Nivaka i to w wielu tego słowa znaczeniach :roll:
Henryk Tur - 21 Grudnia 2005, 11:42

Nivak to nazwa własna, czy coś z mangi ?
Nivak - 21 Grudnia 2005, 11:43

Nazwa własna przeze mnie osobiście wymyślona, powstała zanim zaczęłam czytać mangi, jeszcze w zamierzchłych czasach podstawówki... jejciu... kiedy to było :shock:
NURS - 21 Grudnia 2005, 12:28

Dwa lata temu? :-)
andre - 21 Grudnia 2005, 12:31

Góra trzy... :D
Rodion - 21 Grudnia 2005, 12:37

Wczoraj?? :P
Nivak - 21 Grudnia 2005, 12:44

Trzy lata temu, to na studiach byłam 8) Ale może zejdźmy z tematu mej osoby, bo i tak prawie nikt nie jest w stanie dogodzić moim wymaganiom :)

A jeśli to zgadywanie jest przytykiem do mojej osóbki, co to niby jak dziecko się wypowiadam i moje opinie niedojrzałe są, to nie ma sprawy, będę dalej tak pisać :twisted:

niepco - 21 Grudnia 2005, 17:45

Wychodzi na to że aby Nivak była zadowolona musiałaby ujrzeć własne oblicze na okładce SFFH :D
W sumie ja też bym się nie pogniewał bo Nivak ponętne ma...oblicze :lol:

mawete poklepiesz mnie ale po ramieniu co najwyżej jak obalimy gąsiorek Twego miodu :D
Dzięki za szczere chęci - obserwuję ruch na tym forum o 3 tygodnie dłużej niż Ty :lol:
I chyba ten ruch wspomogę bardziej intensywnie.

Żeby nie było off-topa: okładeczka się mi podoba. Trzeba by się tym stringom z bliska przyjrzeć...

Nivak - 21 Grudnia 2005, 17:53

niepco napisał/a
Wychodzi na to że aby Nivak była zadowolona musiałaby ujrzeć własne oblicze na okładce SFFH :D
No to jeszcze offtopicznie będzie.
Nie, taka okładka stanowczo by mi się nie podobała :?
Ale inni podejmują takie decyzje, więc zakładam, że panienka zadowala większą część, o ile nie całą grupę męskich czytelników SFFH. A ponieważ SFFH kupują przeważnie mężczyźni (to takie moje założenie), więc... :roll:

NURS - 21 Grudnia 2005, 19:31

niepco napisał/a

mawete poklepiesz mnie ale po ramieniu co najwyżej jak obalimy gąsiorek Twego miodu :D
Dzięki za szczere chęci - obserwuję ruch na tym forum o 3 tygodnie dłużej niż Ty :lol:
I chyba ten ruch wspomogę bardziej intensywnie.

Żeby nie było off-topa: okładeczka się mi podoba. Trzeba by się tym stringom z bliska przyjrzeć...

mniut? mniut? kto powiedział , mniut? pora na małe co nieco, adres mawete znasz :-) minas nursus...
BTW nivak, jak kobiecie dodasz lat to sie obraża, więc ująłem :-)

Nivak - 21 Grudnia 2005, 20:04

NURS napisał/a
BTW nivak, jak kobiecie dodasz lat to sie obraża, więc ująłem :-)
mawete twierdzi, że mam zawsze 18 lat. Sugeruję się tym zasugerować, bo taka jest oficjalna wersja :lol:
Dunadan - 21 Grudnia 2005, 20:09

Ahhh... stringi - to co misie lubią najbardziej :D numer zapowiada się apetycznie :D
niepco - 21 Grudnia 2005, 20:56

Nie można by tak wydać z 10 numerów do przodu? Obiecuję że będę czytał jeden na miesiąc :lol:
NURS - 21 Grudnia 2005, 21:03

w sumie trzeba będzie jak sasori napisze te setki tysięcy stron przejdziemy na dziennik i objętość wybiórczej, żeby nas zniecierpliwieni czytelnicy nie zlinczowali :-)
Dunadan - 21 Grudnia 2005, 22:39

NURS a myślałęś o SF w formie ulotek rozrzucacnych przez samolot? Albo wiesz, jak w trzecim opowiadaniu Toy - rzutniki dające obraz na chmurach... pomyśl jaki wtedy target jest ( przymusowy bo przymusowy ale jednak... )
NURS - 21 Grudnia 2005, 22:52

To było drugie opowiadanie o Toy. A w taka pogodę to można sobie rzucać :-)
gorat - 22 Grudnia 2005, 00:03

10000!
Nie ma to jak prosta, okrągła liczba :D
Kiedy będzie można obejrzeć wiadomoco z bliska? :wink:
A gdzie autorzy z tego numeru? Miło byłoby powyciągać z nich flaki :twisted:

mawete - 22 Grudnia 2005, 11:19

NURS napisał/a
adres mawete znasz :-) minas nursus...

NURS: " nie proście bo może wam byc dane..."

Sasori - 22 Grudnia 2005, 11:32

gorat napisał/a

Kiedy będzie można obejrzeć wiadomoco z bliska? :wink:

Wtórowawszy temu panu :]

NURS napisał/a
w sumie trzeba będzie jak sasori napisze te setki tysięcy stron przejdziemy na dziennik i objętość wybiórczej, żeby nas zniecierpliwieni czytelnicy nie zlinczowali :-)

Ty sobie robisz podśmichawki, Robert, a ja tymczasem borem lasem kupiłem już laptopa-maszynę do pisania. Zdupcam na wyspę św. Patryka szukać chleba i coś czuję, że czeka mnie sporo wieczorów, które z nudów spędzę na klepaniu w klawisze, hehe.

A wy będziecie musieli to wszystko przeczytać, bo inaczej sumienie uczciwego recenzenta/przesiewacza tekstów wam spać nie da (a na dodatek wszystek piwo wam się w trymiga zepsuje, bo klątwę taką uroczą rzucić umiem).

mawete - 22 Grudnia 2005, 11:44

Sasori... e tam... mi się piwo nie zepsuje... nie ma prawa...

Partner forum