Zadomowienie - powitania na forum - Biją :)
Kruk Siwy - 19 Lipca 2007, 09:57
Odbierasz nam połowę przyjemności... ale trudno. Hajda na Sylwanusa, - niech nam tu mackami nie rusa... Hm wiersz może nie najlepszy. Ale oto chodzi. Myślę że jakość tych strof powinna Cię... zmiażdżyć... hihihi
Witaj i... może powiedz coś o sobie?
Adashi - 19 Lipca 2007, 09:59
Sylwanus, witaj, przyjacielskie klepnięcie w plery na dzień dobry, spamuj zdrów
Sylwanus - 19 Lipca 2007, 10:09
Coz za roskoszny ból powitania
| Kruk Siwy napisał/a | | może powiedz coś o sobie? |
a coż byś chciał o mnie wiedzieć Kruku??
Kruk Siwy - 19 Lipca 2007, 10:11
Możeś Ty z Narodu Wybranego? Bo odpowiadasz pytaniem na pytanie... bez obrazy.
Ot, czym Cię skusiło forum, co z fantastyki lubisz? Ale to oczywiście niekoniecznie, bo i tak się wyda...
Agi - 19 Lipca 2007, 10:14
Witaj Sylwanus, lasem mi pachniesz, a ja kocham las. Do zobaczenia w dzikich ostępach...Forum
Szenute - 19 Lipca 2007, 10:42
Ahoj, na powitanie z 36 funtówki.........buuuummmmm
Sylwanus - 19 Lipca 2007, 10:51
hmm miło
| Kruk Siwy napisał/a | | Ot, czym Cię skusiło forum, co z fantastyki lubisz? |
Fantastykę wyssalem z mlekiem matki ...a uwielbiam książki Piekary, Pilipiuka i ogólnie polska Fantastykę ... a na forum skloniło mnie czytanie czaspisma "SFFiH"
Studnia - 19 Lipca 2007, 11:04
Sylwanus, jako że kałach mi się na słońcu nagrzał, przywiąże Cię do drzewa w pełnym słońcu i przyjdę po Ciebie za kilka dni...
agnieszka_ask - 19 Lipca 2007, 11:31
| Sylwanus napisał/a | [...] bijcie... bronić sie nie będe |
Sylwanus, oj nie kuś, nie kuś!!
A tak w ogóle to cześć. Bić nie będę, bo jestem w bajecznym humorze i tego Tobie też życzę
Homer - 19 Lipca 2007, 14:28
Witam, powalam buzdyganem i o zdrowie pytam!
Jolietka - 19 Lipca 2007, 20:10
Witam Szanowne Audytorium
agnieszka_ask - 19 Lipca 2007, 20:15
Witam Jolietka, z założenia tu się bije, ale skoro podarowałam poprzedniemu gollumowi to i dla Ciebie będę miała litość. Baw się dobrze i spamuj zdrowo
hijo - 19 Lipca 2007, 20:29
odłamkowym ładuj! pal! cześć gollumy
Adashi - 19 Lipca 2007, 21:34
Jolietka, witaj na forum, baw się dobrze!
KGWolter - 19 Lipca 2007, 21:35
Ja nie mam nic do powiedzenia... *wyjmuje bejzbola*
hijo - 19 Lipca 2007, 21:38
Jelitka, jakiego ty masz ładnego nicka
Fenris - 20 Lipca 2007, 07:31
Witam wszystkich!!!!!! Oj, dużo wody upłynęło od ostatniej mojej wizyty na forum.
Znowu wstąpił we mnie zapał pisania, a mimo nieobecności na forum wiernie biegałem co miesiąc do ulubionego kiosku po pachnący nowością numer SFFiH.
A na zachęte poprosze jakiegoś kopa, czy krowiego placka w twarz ................................
Agi - 20 Lipca 2007, 07:36
Witaj Fenris, krowim plackiem akurat nie dysponuję, ale czajnika z wrzątkiem na urzędniczą herbatkę nie poskąpię Och, jaki ładny peeling, będziesz miał twarz, jak nową.
Adashi - 20 Lipca 2007, 09:59
Fenris, a klepnięcie w plery może być? To masz!
Lump Kałmuk - 20 Lipca 2007, 10:34
Jolietka, zapraszam na grilla! Dziś szaszłyki z gollumciny faszerowanej śrutem
A Ty Fenris wypluj ten Księżyc, bo jak nie, to go siłą z Ciebie wycisnę
Szenute - 20 Lipca 2007, 10:42
Przyjacielskie salwy z "Czarnej Perły" dla wszystkich bum bum bum bum
Erdill - 20 Lipca 2007, 14:21
Rozejrzał się po obecnych. Trochę głupio wyglądało bo zamiast przekroczyć drzwi spokojnie, przeskoczył przez próg i ustawił się w pozycji obronnej. Hm... Nie biją? Stanął normalnie czuł się nieswojo w obcym towarzystwie
- Ekhem! Witam. Bijecie? Nie, nie odpowiadajcie! Nie chcę wiedzieć. Czytam SFF&H dość długo, ale wcześniej byłem na tyle leniwy, że nie chciało mi się rejestrować... Te sterta formularzy... Sami wiecie. Zanim tu wszedłem, do tego budynku w myślach miałem tylko to zdanie "That's night we life in the hell" może i się myliłem? A może tu wieczorem jest 'jak w piekle'? Jeszcze raz Witam. - uśmiechnął się do ludu. cudzego (jestem po przeczytaniu listu otwartego z nr. 21). - Pozdrawiam też Elfy wojowników nieśmiertelnych - dodał z ironią
Godzilla - 20 Lipca 2007, 14:46
Uczeń Erdill? A cóż to? "ta noca my życi w piekło?" Dwója na świadectwie i poprawka! I linijką po łapkach! Achhh, gdzież moja linijka... może chociaż jakiś słupek od ulicznej latarenki, bo gdzieś mi się zapodziała...
Witaj, Erdill, w naszym małym kociołku!
Hubert - 20 Lipca 2007, 14:49
Jeszcze się za piekłem stęsknisz
Na początek - seria z miniguna. Później miotaczem ognia trochę przysmarzę. Wreszcie - na plasterki Panią Sosnowską.
I voila
Faszerowany ołowiem gollum w plasterkach, raaaaaaz!
agnieszka_ask - 20 Lipca 2007, 14:57
Jakoś nie przepadam za tym, że ktoś zamiast przywitać się "osobiście" pisze szorty na swój temat.
No nic, nie dogodzisz każdemu, tak więc witaj Erdill, Na znak dobrej woli ściskam Cię serdecznie (z naciskiem na ŚCISKAM )
Kamilos - 20 Lipca 2007, 15:05
Witam gorąco... (seria z miotacza ognia)
Martva - 20 Lipca 2007, 15:35
| agnieszka_ask napisał/a | | Jakoś nie przepadam za tym, że ktoś zamiast przywitać się osobiście pisze szorty na swój temat. |
No, to śmierdzi RPGami, a fe!
Witam Nie biję dziś, bo nie chcę się spocić
mawete - 20 Lipca 2007, 16:30
Erdill: cześć - ja nie biję...
mBiko - 20 Lipca 2007, 16:39
Sylwanus, Jolietka, Erdill ustawcie się ładnie, o tu , weźcie się za rączki, a panowie niech złapią te metalowe pręciki.
Na początek wrzucę Wam 10.000 V, a potem napięcie będzie stopniowo wzrastać.
Jak u dziadka Hitchcocka.
Adashi - 20 Lipca 2007, 16:58
Erdill, no to hoop! Żartowałem, witaj i baw się dobrze.
|
|
|