To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

Powrót z gwiazd - Cisza wyborcza.

Fidel-F2 - 12 Listopada 2007, 20:09

lavojtek, bo zwykle gadacie jak potłuczeni (czyli nikt nam nie wmówi że białe to białe), ot i zagadka rozwiązana
lavojtek - 12 Listopada 2007, 20:15

Fidel-F2 napisał/a
bo zwykle gadacie jak potłuczeni

Rece opadaja. Juz tego nie skomentuje aby nie zaczynac kolejnej niepotrzebnej pyskowki.

GAndrel - 12 Listopada 2007, 20:31

A jednak skomentowałeś.

Nie zaprzeczysz jednak, że często-gęsto zwolennicy PiS gadają jak potłuczeni? Czytałeś dzisiejsze wypowiedzi (jeszcze)prezymiera?

ATPO to mamy problem. "Prezymier" stanie się niedługo nieaktualny i trzeba będzie wymyślić nowy skrót określający JNP zjawisko biologiczne. Jakieś propozycje?

Easy - 12 Listopada 2007, 20:38

GAndrel napisał/a
ATPO to mamy problem. Prezymier stanie się niedługo nieaktualny i trzeba będzie wymyślić nowy skrót określający JNP zjawisko biologiczne. Jakieś propozycje?

Pan prezydent Lech Kaczyński i pan były premier Jarosław Kaczyński.

Kulturalnie.

Fidel-F2 - 12 Listopada 2007, 20:40

jak to nie będziesz komentował? przecież skomentowałeś. gdzie to ja się ostatnio spotkałem z podobną retoryką? pomyślmy, juz wiem, nie będzie osób z wyrokami w rządzie, co tam jeszczeogłaszanie w mediach natychmiast po aresztowanie, nie wnikajac co sąd ma do powiedzenia, że aresztowany to morderca, no czyste prawo i sprawiedliwość nie tylko w literze ale i w duchu
lavojtek, zastanów Ty sie trochę nad tym o wygłaszasz zanim obrazisz ludzi, którzy proste rzeczy chca Ci wyjaśnić epitetami w stylu 'chorzy z nienawiści'

edit: prezybyłymier? trochę drętwe

lavojtek - 12 Listopada 2007, 20:41

GAndrel napisał/a
Nie zaprzeczysz jednak, że często-gęsto zwolennicy PiS gadają jak potłuczeni?

No ba! I to nie tylko zwolennicy. Patrz pierwszy z brzegu Kurski lub Gosiewski!

lavojtek - 12 Listopada 2007, 20:50

lavojtek napisał/a
A ja mimo wszystko mam nadzieje ze PO sie uda i zycze im jak najlepiej! Przynajmniej chcialbym zeby tak bylo dla dobra Polski. I to mnie rozni od ciebie mawete i innych chorych z nienawisci maluczkich!

Jak ktos jedzie pisuarami to co on niby chce mi wytlumaczyc? Nie uwazasz ze raczej probuje obrazic?

Fidel-F2 - 12 Listopada 2007, 20:55

nie odpowiadam za mawete i nie pamiętam wszystkich jego postów więc nie będę tu podnosił głosu, ale do jednego wora pakujesz znacznie więcej osób
Piech - 12 Listopada 2007, 20:55

A może byście się pogodzili?
lavojtek - 12 Listopada 2007, 20:57

Fidel-F2 napisał/a
ale do jednego wora pakujesz znacznie więcej osób

I kto to mowi?

Fidel-F2 - 12 Listopada 2007, 20:58

ale my się nie kłócimy jeno spieramy
do osoby lavojtka niczego nie mam a jedynie do do tez przez niego wygłaszanych

Gustaw G.Garuga - 12 Listopada 2007, 20:59

lavojtek napisał/a
Osmielilem sie zwrocic uwage ze Komorowski niekoniecznie ma racje i trudno sie oprzec wrazeniu ze jego decyzja wynika z pobudek czysto politycznych.

Czy zmieni Twoją opinię informacja, że decyzja Komorowskiego dotyczy też chyba aż dwóch członków PO? Że Ołdakowski był już kiedyś w podobnej sytuacji jako radny? Że Zdrojewski z PO jako senator w połowie kadencji odkrył, że jako starosta nie może łączyć tych dwóch stanowisk? Mamy kiepskie i niejednoznaczne prawo w zakresie łączenia stanowisk, a nie złośliwego marszałka.

lavojtek - 12 Listopada 2007, 21:00

Przypomnij mi ktoras z tych tez.

EDIT: searching ... :D

mad - 12 Listopada 2007, 22:15

Uffff jak gorąco! :| Problem w tym, że u kogoś widzi się igłę, a u siebie nie widzi się belki (bez aluzji do ex-premiera misia).
Swoją drogą nie chce mi się liczyć, które określenie pojawiło się na forum częściej: "POpaprańcy" czy "PiSuary". Coś mi mówi, że to drugie, ale zaraz mnie zajedziecie, że kogoś obrażam.

A ja powtarzam - najbardziej kogokolwiek na tym forum obraził Fidel - stawiając się ponad 40-milionowym narodem. Jakoś dziwnie nikt z fanów PO nie przyczepił się o to do Fidela - bo to przecież swój chłop, PiSowi dokopuje :lol:
Ale ja kurde fanatyk :shock: :wink:

Fidel-F2 - 12 Listopada 2007, 23:05

po pierwsze nie czterdziestu a kilku (ale nie spierałbym się o liczby), te czterdzieści to Ty mi przykleiłeś pewnie po to by zwiekszyc wagę swego argumentu to raz
a dwa co w tym obraźliwego, ze uwazam sie za bardziej kumatego od paru milionów ludzi
brak fałszywej skromności i ostatecznie odrobina megalomanii i to wszystko
o co tu się obrażać? najwyżej olać bufona

mad - 12 Listopada 2007, 23:28

olać, olać, olać bufona :mrgreen: :wink:
lavojtek - 12 Listopada 2007, 23:31

Fidel-F2 napisał/a
uwazam sie za bardziej kumatego od paru milionów ludzi

Przypomina mi sie dawno uslyszane stwierdzenie/anegdotka: skoros pozjadal wszystkie rozumy, to czemus choc jednego nie zostawil dla siebie :wink:

Fidel-F2 - 12 Listopada 2007, 23:33

a kolega uważa sie za niekumatego???
lavojtek - 12 Listopada 2007, 23:36

Skoros Fidelu pozjadal wszystkie rozumy, to czemu nie zostawiles choc jednego dla siebie? Prosciej juz nie moge tego napisac. Dalej nie kumasz? :wink:
Fidel-F2 - 12 Listopada 2007, 23:38

a może by tak odpowiedzieć na moje pytanie zamiast bezcelowo powtarzac posty?
lavojtek - 12 Listopada 2007, 23:47

Myslalem ze nie skumales wiec powtorzylem ;) Niekumatosc jest pojeciem cokolwiek wzglednym. To ze kumam cos czego nie kuma ktos inny nie stawia mnie automatycznie wyzej w rankingu kumatosci. To jest mozliwe tylko w przypadku gdybysmy wszyscy mieli zblizone "parametry" (ten sam wiek, stan zdrowia, nawet dieta) i przyswajali identyczna ilosc informacji. Potem mozna sprawdzic kto skumal wiecej. Wynik moglby byc wtedy wymierny. W takim przypadku jak twoj mozna mowic jedynie o przeroscie ego, megalomanii, bla, bla, bla...
Fidel-F2 - 12 Listopada 2007, 23:50

znaczy nie skumałeś, że skumałem
moje przekonanie sie utwierdziło

lavojtek napisał/a
Niekumatosc jest pojeciem cokolwiek wzglednym. To ze kumam cos czego nie kuma ktos inny nie stawia mnie automatycznie wyzej w rankingu kumatosci. To jest mozliwe tylko w przypadku gdybysmy wszyscy mieli zblizone parametry (ten sam wiek, stan zdrowia, nawet dieta) i przyswajali identyczna ilosc informacji. Potem mozna sprawdzic kto skumal wiecej. Wynik moglby byc wtedy wymierny. W takim przypadku jak twoj mozna mowic jedynie o przeroscie ego, megalomanii, bla, bla, bla...
przeczytaj to jeszcze raz bo ręce opadają
lavojtek - 12 Listopada 2007, 23:52

A czego tam nie kumasz ze potrzebujesz tlumaczenia?

EDIT: tylko szybko bo ksiazka "stygnie"!

Fidel-F2 - 12 Listopada 2007, 23:57

nie chodzi o kumanie

nie chce mi sie rozbierac tej analizy na kawałki bo mase czasu by to wymagało ale to stek bzdur

lavojtek - 12 Listopada 2007, 23:57

Czas minal ;) Milo bylo Fidel! Polecam sie na przyszlosc. Dobranoc!
rumeli - 13 Listopada 2007, 14:28

W piatek zaprzysiężenie nowego rządu. Nareszcie.
Kostucha Drang - 13 Listopada 2007, 14:49

Jako obywatel byłej drugiej Japonii już się nie mogę doczekać tej obiecanej drugiej Irlandii. ;P:
hrabek - 13 Listopada 2007, 15:08

Moze do nas dotarla z opoznieniem, w Poznaniu jest juz od kilku lat. U mnie w robocie czuje sie jakbym mieszkal w drugiej Japonii. Czyli jednak chyba sie udalo :)
NURS - 13 Listopada 2007, 15:50

mad, zauważ, że krytyka na ogół dotyczy ekip rządzących. Dlatego PiSuary były w modzie a nie POpaprańcy. Z uporem maniaka żądasz, aby jechać po rządzie, którego jeszcze nie ma. Przecież to jest dopiero pokaz choroby z nienawiści - kolesie nic jeszcze nie zrobili, a ty już chcesz, zeby im rozszarpywać gardła.
Daj im się potknąć. Jak na razie na linii Komorowski- Ołdakowski jeden zero dla tego pierwszego.
Swoją drogą po kiego grzyba wybory na takie stanowiska, skoro ludzie zostają na etatach? Do cholery co to jest, cyrk, czy parlament, w którym zarabia się 5 średnich krajowych za pracę dla dobra kraju? Chce ktoś być dyrektorem,niech spieprza i zwolni miejsce dla reprezentanta narodu, który będzie siedział w fotelu, czytal ustawy i głosował.
Rozumiem, ze jak będzie się paliło muzeum powstania, to pan Ołdakowski porzuci obowiązki posła, nawet, jeśli bedzie w tym czasie głosowanie i jego jeden głos zaważyłby na wyniku. :-)
Sorry, to w bananowych republikach jest dobre, ja chcę cycylizacji!

Kostucha Drang - 13 Listopada 2007, 16:04

NURS napisał/a
ja chcę cycylizacji
JA TEŻ !!!!!!!! :P :P :P

Partner forum