Zadomowienie - powitania na forum - Biją :)
agnieszka_ask - 13 Lipca 2007, 23:38
rysiull, nie będę biła, bo... to się chyba nazywa wspólnota jajników, czy jakoś tak Witaj na forum nowa spamerko
Anonymous - 14 Lipca 2007, 11:57
Liga broni, liga radzi... Wez pigulke!
rysiull - 14 Lipca 2007, 19:46
ha ha ha tylko żeby potem nie było : o matko kobieta mnie bije !
wartownik - 14 Lipca 2007, 20:57
JooooOOO all
Godzilla - 14 Lipca 2007, 20:59
JOOOOO!
Witam nowy narybek! Przyjacielskim klepnięciem!
Ups
No co wy jacyś tacy miętcy jesteście? Żeby od razu mokra plama?
rysiull - 14 Lipca 2007, 21:20
hello ! bić nie będę, może zrobią to inni ! ale witaj !
mBiko - 14 Lipca 2007, 22:20
Witaj wartownik, przy sobocie nie chce mi się bić.
Adanedhel - 15 Lipca 2007, 07:20
wartownik, witaj. Skoro po klepnięciu Godzilli została z Ciebie mokra plama, to mi pozostaje tylko posprzątać. Miotacz ognia z pewnością wysuszy posadzkę
Adashi - 15 Lipca 2007, 14:16
Załoga G puka do drzwi, w składzie: Kasander, Madar, rysiull, wartownik, witam Was serdecznie
agnieszka_ask - 15 Lipca 2007, 14:24
Witaj wartownik,
mad - 15 Lipca 2007, 15:50
Wartowniku, pilnuj... się!
Rafał - 17 Lipca 2007, 13:10
Cóż, gdyby komuś się nudziło, to cosik mi się wydaje, że np taki:
Dunadan
Logan
Argael
NURS
Arlon
Godzilla
Madzik
Andre
Hrabek
Elam
Romek P.
Wiedźma
RD
Mara
GGG
Haletha
Gorat
Ziuta
Niwak
i wielu innych, bici nie byli
A taki biedny mawete od razu dostał jak sie pokazał, może stąd ma uraz i bić nie chce?
Kamilos - 17 Lipca 2007, 13:34
| wartownik napisał/a | | JooooOOO all |
Pojechałeś piękną polszczyzną... (pac)
hrabek - 17 Lipca 2007, 13:46
Ja sobie wypraszam. Mialem przepisowe lanie zaraz po zmianie nicka. Grzecznie sie zameldowalem nawet, zeby nie trzeba bylo po mnie CBA wysylac. To moje poprzednie wcielenie bite nie bylo. Ale kto mial mnie bic, jak ja jednym z pierwszych bylem i jeszcze nie bylo wystarczajacej kupy, zeby mnie sila wziac
Adashi - 17 Lipca 2007, 14:13
Trudno by było, słusznego wzrostu, jesteście hrabio
hrabek - 17 Lipca 2007, 14:15
O tym wlasnie mowie
agnieszka_ask - 17 Lipca 2007, 22:00
Rafał, a coś ty się taki wojowniczy zrobił?
A tak poza tym, to ci wyżej wymienieni co dzień sami się katują czytając te setki spamu
KGWolter - 17 Lipca 2007, 22:29
Hej.
Jestem brutalem, zbereżnikiem i bezmUzgowcem.
Moim ojcem był glonojadem, a matka mikrofalówką. Mieszkam w lepiance, a z internetem łącze się za pomocą anteny-własnoróbki wyklepanej z felgi Ursusa.
Więc obrazić, nikt mnie nie obrazi, bo los zrobił ze mnie wystarczający jednoosobowy cyrk.
Znam Język Polski na poziomie wykwalifikowanego przedszkolaka (takiego typowego, biegającego po podwórku z lizakiem w łapie), aczkolwiek wciąż mam problemy z rozpoznawaniem literek - tak więc, jeżeli ktos ma jakiś problem dot. moich wypowiedzi, niech zachowa go dla siebie.
Nie mam zamiaru nikogo gryźć i nie życzę sobie, żeby ktoś mnie gryzł.
Tym optymistycznym akcentem...
Adashi - 17 Lipca 2007, 22:31
...Witamy kolegę, ale dlaczego od razu tak ostro? Zresztą nieważne. Przyjacielskie klepnięcie w plery wystarczy
agnieszka_ask - 17 Lipca 2007, 22:32
nie będę Cię biła, bo się spocę. z resztą sam zrobiłeś z siebie miazgę, czy słusznie? okaże się
witaj KGW,
KGWolter - 17 Lipca 2007, 22:39
| agnieszka_ask napisał/a | | nie będę Cię biła, bo się spocę. z resztą sam zrobiłeś z siebie miazgę, czy słusznie? |
Z góry chce się wystrzec przed niewyżytymi bluzgaczami, których hobby jest nazywanie moich rodzicielów wg. kategorii RTV/AGD .
I nie odbierajcie tego tak, że po sobie jadę. Ja po prostu trzymam wobec siebie dystans, na jaki wielu z Was zapewne by sobie nie pozwoliło .
dzejes - 17 Lipca 2007, 22:41
| KGW napisał/a | Ja po prostu trzymam wobec siebie dystans, na jaki wielu z Was zapewne by sobie nie pozwoliło . |
Napisz jeszcze, że jesteś pozytywnie zakręcony, masz ogromne poczucie humoru i lubisz koty
agnieszka_ask - 17 Lipca 2007, 22:42
| KGW napisał/a | I nie odbierajcie tego tak, że po sobie jadę. Ja po prostu trzymam wobec siebie dystans, na jaki wielu z Was zapewne by sobie nie pozwoliło |
phi.
a jeśli chodzi o niewyżytych bluzgaczy, to tu takich nie zauważyłam.
edit: o tak, lubienie kotów to podstawa
Agi - 17 Lipca 2007, 22:42
Cześć KGW, spamuj zdrów!
Kruk Siwy - 17 Lipca 2007, 22:45
Toleruję koty, ZJADAM gollumy. Rozumem stres. No to tylko raz dziobem w oko! Drugie masz nie płacz do spamowania wystarczy. Witaj KGW!
KGWolter - 17 Lipca 2007, 22:48
| dzejes napisał/a | Napisz jeszcze, że jesteś pozytywnie zakręcony, masz ogromne poczucie humoru i lubisz koty |
Jestem pozytywnie zakręcony, mam ogromne poczucie humoru i lubię koty .
Jeżeli zrozumiałeś tamtą wypowiedź jako "krętaczą" autoreklamę, to mea culpa - nie tak miała brzmieć .
I dzieki za powitanko, lece zaśmiecać swą radosną twórczością inne działy *wybucha demonicznym śmiechem*.
agnieszka_ask - 17 Lipca 2007, 22:52
| KGW napisał/a | | *wybucha demonicznym śmiechem*. |
tak... jasne... gollumy wybuchają, rozpadają się na małe kawałeczki i mają wszystko daleko.
a ktoś to przecież musi potem sprzątać! czy te gollumy nigdy się nie nauczą?
mBiko - 18 Lipca 2007, 15:23
No kurna wziął i mi wybuch, a miałem dla niego tyle atrakcji na powitanie.
Jak się kiedyś KGW pozbierasz do kupy daj znać, zademonstruję Ci pełny pogrom, tj. pełny program. Na razie baw się dobrze.
Gwynhwar - 18 Lipca 2007, 15:38
| KGW napisał/a | | Nie życzę sobie, żeby ktoś mnie gryzł. |
Od spełniania, ewentualnie nie-spełniania życzeń są zębowe wróżki
So, ode mnie masz kopa... Na zapęd+żebyś za długo w niebiesiach nie fruwał...
Sylwanus - 19 Lipca 2007, 09:53
Halo jestem tu taki troszke nowy mam nadzieję że nie będe za bardzo obity ... ale tradycja tradycją więc bijcie... bronić sie nie będe
|
|
|