To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

Blogowanie na ekranie - Rooshoffy blogasek Martvuni

omeggi - 13 Listopada 2008, 08:50

Martva napisał/a
Nie lubię za krótkich spódnic, bo moje nogi są fajne, ale tylko do pewnego momentu i powyżej pół uda wyglądają mało ciekawie.
Co innego dekolty

to widzę ,że masz tak jak ja:)tylko ,że moje nogi wyglądają fajnie do kostek :D

Lynx - 13 Listopada 2008, 08:53

omeggi, od góry czy od dołu? :twisted: :roll:
omeggi - 13 Listopada 2008, 08:58

Lynx napisał/a
omeggi, od góry czy od dołu?

ehhh niestety od dołu :(

Martva - 13 Listopada 2008, 09:02

He he, też miałam pytać ;)

Spódnice do kostek też są fajne. W ogóle spódnice są fajne, lubię spódnice.

omeggi - 13 Listopada 2008, 09:06

Martva napisał/a
Spódnice do kostek też są fajne. W ogóle spódnice są fajne, lubię spódnice.

przy moim wzroście siedzącego psa spódnice do kostek odpadają :wink: ...generalnie spódnice odpadają :D braki nadrabiam dekoltem :mrgreen:

Lynx - 13 Listopada 2008, 09:08

Ale spodnie lubisz? Można często tak sobie dobrać, że nie dość, że ukryją mankamanenty to uwypuklą zalety... Pomiot ma kilka takich par...
Martva, jeszcze a'propos pirackiego ubiorku... a szukała panna w lumpach? Bo czasami można cuda znaleźć... podobną bluzeczkę kupiłam młodej jakiś czas temu, ale wtedy to się gothic nazywało, czy jakoś tak... ;)

Adanedhel - 13 Listopada 2008, 09:11

Martva napisał/a
Ale ta druga osoba też będzie przebrana?

Ale czy to konieczne?

Martva napisał/a
No przecież nie pokażę tego i tego bo znów będzie że ktoś coś połknął...

Nic nie połknąłem. Za to, hmm... Ślinianki zaczęły pracować ;P:

omeggi - 13 Listopada 2008, 09:18

Lynx napisał/a
Ale spodnie lubisz?

bez spodni ani rusz:)

Martva - 13 Listopada 2008, 09:18

omeggi napisał/a
przy moim wzroście siedzącego psa spódnice do kostek odpadają :wink:

ekhem, mam półtora metra plus cztery cm. Uwielbiam spódnice do kostek, chociaż we wszystkich gazetach piszą że powinnam nosić do kolan :shock: a taka spódnica do kostek, albo i do ziemi, zwłaszcza jak ma kształt mniej więcej trójkątny i założę do niej małą bluzkę, robi mi fajną talię i w ogóle proporcje :)
A spódnica do kolan ma sens wyłącznie przy obcasach, których nie umiem nosić.

Lynx napisał/a
Ale spodnie lubisz?

Ehh, ja mam całe jedne, zaczynają się przecierać... A spodnie muszą spełniać kilka konkretnych warunków żebym je zaakceptowała.

Lynx napisał/a
a szukała panna w lumpach?

No ba, a gdzie? Tylko że miałam trochę mało czasu, zaczęłam wczoraj, może jeszcze pójdę dziś.

Adanedhel napisał/a
Ale czy to konieczne?

No jasne, jak przebieranki to przebieranki.

Adanedhel napisał/a
Ślinianki zaczęły pracować

mawete Cię uratuje.

omeggi - 13 Listopada 2008, 09:24

Martva napisał/a
ekhem, mam półtora metra plus cztery cm.

to ja parę cm więcej...jakieś dwa:)w każdej spódnicy wyglądam jakbym się przebrała a nie ubrała :|
staram sie do tych moich spodni zakładać buty na obcasie zamiast adidasów żeby wyglądać odpowiednio do wieku ale mam małe problemy techniczne.....rozmiar buta 34 :(

Adanedhel - 13 Listopada 2008, 09:24

Martva napisał/a
No jasne, jak przebieranki to przebieranki.

Mam wysokie, skórzane buty, mam długi płaszcz. Dorzucę opaskę na oko i szablę i powinno być ok ;)
Martva napisał/a
mawete Cię uratuje.

Ale ja nie potrzebuję pomocy! :shock:

Martva - 13 Listopada 2008, 09:30

omeggi napisał/a
to ja parę cm więcej...jakieś dwa:)

To siedzący pies większej rasy niż moja :D

omeggi napisał/a
w każdej spódnicy wyglądam jakbym się przebrała a nie ubrała :|

A ja kiedyś biegałam głównie w dżinsach, a teraz jak włożę moje ukochane dzwony (rzadko, bo je oszczędzam), to dziwnie się czuję. Nie mówiąc o innych spodniach, zwłaszcza za mało dzwoniastych, zabierają mi 90% złudzenia fajnej figury ;)

omeggi napisał/a
rozmiar buta 34 :(

Aj, ja mam 36, za to dość szerokie.

Adanedhel napisał/a
Mam wysokie, skórzane buty, mam długi płaszcz. Dorzucę opaskę na oko i szablę i powinno być ok ;)

Myślisz że tak łatwo kupić opaskę na oko?

Adanedhel napisał/a
Ale ja nie potrzebuję pomocy! :shock:

Trudno :D

mistique - 13 Listopada 2008, 09:55

Martva napisał/a
Myślisz że tak łatwo kupić opaskę na oko?

W każdej aptece powinna być. Nie poddawaj się Adanedhel, Martva, nie wykręcaj się :)

Adanedhel - 13 Listopada 2008, 12:22

mistique napisał/a
W każdej aptece powinna być.

Ale taka czarna?
Jakby co mam chustę w trupie czaszki. Może być zamiast opaski? Ewentualnie pożyczę od brata coś pasiastego, ma sporo pasiastych podkoszulków :D

mistique - 13 Listopada 2008, 12:31

Adanedhel napisał/a
Ale taka czarna?

Jak mój dziadek kupował w zeszłym roku, była taka czarna.

Martva - 13 Listopada 2008, 16:47

Och. Ach. Nic nie powiem, kupiłam bilet do L., odpadają mi stopy, pokłóciłam się z matką, ale tak nie do końca poważnie, potem kupiłyśmy mi buty i wspaniałomyślnie uznałam że mogę je dostać w prezencie urodzinowym. A teraz muszę znaleźć spódnicę, dokonać drobnych poprawek krawieckich, spakować się, zastanowić które staniki ze sobą zabrać, a potem nie zapomnieć nastawić budzika na jutro.
Zapomniałam sobie kupić guaranę :(

A opaska z apteki jest niekanoniczna ;P:

ilcattivo13 - 13 Listopada 2008, 17:33

objechałem całe Suwałki. Nigdzie ani opasek na oko, ani nic co można by uznać za elementy stroju pirackiego :( A wszystko przez jakiegoś młotka z Mam Talent, który wykupił wszystkie dziwne i śmieszne stroje w prawie wszystkich lumpeksach :evil:
Martva - 13 Listopada 2008, 17:36

Poszukaj w sklepach z zabawkami :)
Kasiek - 13 Listopada 2008, 17:37

E no, ja nie mam stroju i go raczej nie zrobię dziś i co? Zabiją mnie jak przyjdę w cywilu? :O
Adanedhel - 13 Listopada 2008, 17:39

Nie wiem. Ja tam jako Mrok we własnej osobie nie muszę niczego się obawiać ;P:
ilcattivo13 - 13 Listopada 2008, 18:35

Martva napisał/a
Poszukaj w sklepach z zabawkami :)

byłem, rajtuzy "prawie" weszły. Tylko opaska na oko była sporo za mała ;P:

Martva - 13 Listopada 2008, 18:52

Ktoś mi zgubił śpiwór! :evil:
A sama zgubiłam spódnicę, znaczy chyba sama. Pal sześć że nie mam co na siebie włożyć, ale nie mam pod czym spać :evil:
Wspominałam coś kiedyś że ja + Falkon = katastrofa?

Kasiek - 13 Listopada 2008, 19:37

Oj, ostatnio kumpel też nie miał i się podzieliliśmy jednym. I się wyspaliśmy. Nie bój nic, będziesz z nami, nie damy Ci zginąć :)
jewgienij - 13 Listopada 2008, 20:12

Martva napisał/a
Ktoś mi zgubił śpiwór! :evil:
A sama zgubiłam spódnicę, znaczy chyba sama. Pal sześć że nie mam co na siebie włożyć, ale nie mam pod czym spać :evil:
Wspominałam coś kiedyś że ja + Falkon = katastrofa?

Znajdziesz najbliższy sklep, najlepiej supermarket, o ile go tam mają :D , zadzwonisz od strony magazynu i poprosisz o kartony. Niektóre są mięciutkie i wszystkie trzymają ciepło. Jak pilnowałem w Szkocji magazynu nocami, to korzystałem tylko z ich kartonów. Spałem jak zabity ;P: Lepiej niż w śpiworze.

Virgo C. - 13 Listopada 2008, 20:50

Albo dostaniesz mój. Mi przykrycie na ogół nie potrzebne, a jak coś to zawsze się mogę kurtką nakryć ;)
Martva - 13 Listopada 2008, 21:07

Znalazłam śpiwór, nie znalazłam spódnicy :( :( :( A to oznacza że będę musiała improwizować. Kreacja wydaje mi się nieco dziwna i mam podejrzenia że zmarznę, aaale co tam.
Tylko zastanawiam się nad moją ulubioną częścią garderoby, czy lepiej brać ciut za ciasny w miskach (no dobra, za ciasny nawet na moją sis) i niedopasowany kolorem, z wyłażącymi ramiączkami, za to robiący baaaaaaardzo spektakularny dekolt, czy dopasowany kolorem i rozmiarem, któremu ramiączka mogę ciachnąć, ale bardziej niepozorny w ostatecznym efekcie. Ehh, ciężkie jest życie stanikomaniaczki :|
Przemyślę to myjąc włosy :)

Lynx - 13 Listopada 2008, 22:10

no baa... :mrgreen:
jewgienij - 13 Listopada 2008, 22:28

Ten pierwszy.
Martva - 13 Listopada 2008, 22:40

Po przemyśleniu sprawy postanowiłam że wezmę oba ;P: ciekawe czy dopnę plecak.
jewgienij, Twoja troska o odczucia estetyczne innych jest wzruszająca ;)

ilcattivo13 - 13 Listopada 2008, 23:30

Dzięki Martva, że mi przypomniałaś o śpiworze. Właśnie uprałem :wink:

EDIT: jewgienij prawie gada, dać mu wódki :D

Partner forum