To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

Planeta małp - Co nas cieszy

Martva - 24 Lutego 2010, 19:40

Sekutnica, pokaż linka!
restyle rządzi, ale staram się tam nie zaglądać. Tak z własnej woli ;P:

Gwynhwar - 24 Lutego 2010, 19:44

Sekutnica, poka poka! Widziałam ich rzeczy na Allegro, niektóre są więcej niż mega. Spiczaste okulary straszliwie mi się podobają.
Martva - 24 Lutego 2010, 19:49

Ja mam od nich gorset, a choruję na trzy inne... znaczy ostatnio były trzy :D
Sekutnica - 24 Lutego 2010, 19:51

Moje dzisiejsze zdobycze :mrgreen:

Gwynhwar - 24 Lutego 2010, 19:53

Ten zegarek właśnie przeglądałam *_* Mam podobny, ale srebrny :>

edyta:

Mi w głowie zawróciła ta koszula. Krasna ma podobną, a przynajmniej widziałam ją w takowej na zdjęciach i zazdroszczę :twisted:

Martva - 24 Lutego 2010, 19:56

Parasolka jest boska!
ketyow - 24 Lutego 2010, 19:57

Sekutnica, byle nie w Olsztynie :P Jak wy się chwaliliście słoneczkiem, to u mnie padało.
Sekutnica - 24 Lutego 2010, 19:57

Gwynhwar - mnie ten urzekł odkrytym mechanizmem, taki steampunkowy klimat :)

Martva - no właśnie się waham, czy sobie jakiegoś gorsetu nie zamówić. Ale panicznie się boję, że nie będzie na mnie pasował.

Edit: ketyow - Olsztyn deszcz może oszczędzić. Ale w Krakowie niech chociaz z 15 minut popada. Tak powiedzmy od 17 :>

Martva - 24 Lutego 2010, 20:05

Sekutnica, w razie czego chyba zawsze możesz odesłać - ja mam skórzany underbust (bałam się że w overbuście będę miała efekt figury w kształcie walca, jak zwykle), wzięłam M i myślałam że się nie zapnę, a teraz stwierdzam że właściwie mógłby być rozmiar mniejszy ;)
Napisz do właścicielki i podaj wymiary, bardzo fajnie doradza. a dopasowanie gorsetu do sylwetki można uzyskać sznurowaniem, chodzi o to żeby kokardka była na wysokości talii, a nie na samej górze, wtedy się sznuruje mocniej w talii, luźniej gdzie indziej i jest dobrze.

Sekutnica - 24 Lutego 2010, 20:12

Martva - ach ta twoja siła perswazji, chyba się skuszę ;) Chociaż strach przed efektem walca jest mi nieobcy. No ale ja to już mam taka figurę linijki :roll: Miałam urodzić się chłopcem, ale coś się tam pomieszało i zamiast Maćkiem zostałam Małgosią.
Martva - 24 Lutego 2010, 20:20

Mówię, napisz do pani, najwyżej nie kupisz. Ty szczuplutka jesteś, nie wiem czy S będzie wystarczająco gorsetowy - ale ona Ci powie.
ketyow - 24 Lutego 2010, 21:58

Sekutnica, zaproś znajomych i idź pod prysznic z parasolką. Dam głowę, że będą się zachwycać :mrgreen:
Martva - 24 Lutego 2010, 22:21

Skończyłam pisać wniosek, pal sześć że jest beznadziejny, ważne że skończyłam i mogę sobie odpalić Lost. Yeah :D
Witchma - 25 Lutego 2010, 14:00

Zrobiłam sobie kolczyki z masą perłową i już ich nie mam... trzeba będzie zrobić drugie...
Kwsuwalki - 25 Lutego 2010, 15:37

Znaleziona książeczka z biblioteki - oczywiście ja zgubiłem - znalazł kto inny ;/ .Jeszcze uczciwość w ludziskach pozostała. senk ju.
Martva - 25 Lutego 2010, 15:39

bezinteresowna pomoc z kilku źródeł. Krzepi, ach, krzepi :D
Lynx - 25 Lutego 2010, 20:49

Jareczku :) Jaka to literka? W napisie geOgrAfia, MAMA, ALA. :) Odpowiedzi prawidłowe :)
-A, O, M, A, M, A, A, L, A,

:D :D :D
Czy mam coś dodać?

Witchma - 25 Lutego 2010, 20:57

Lynx, :bravo :bravo :bravo :bravo :bravo :bravo :bravo :bravo :bravo :bravo :bravo :bravo :bravo :bravo :bravo :bravo :bravo :bravo :bravo :bravo :bravo :bravo :bravo :bravo :bravo :bravo :bravo :bravo :bravo
merula - 25 Lutego 2010, 21:02

suuuuuuuuuuuuuuupeeeeeeeeeeerrrrrrrrrrrrrrrrr Lynx :D :D :D
mBiko - 25 Lutego 2010, 21:07

Przyłączam się do oklasków. :bravo :bravo :bravo :bravo
Agi - 25 Lutego 2010, 21:54

Lynx, jesteś dzielna i wytrwała. :bravo :bravo :bravo
Lynx - 25 Lutego 2010, 22:00

To Jarek jest genialny :)
Martva - 26 Lutego 2010, 09:44

Lynx, to pogratuluj mu od nas (takiej fajnej mamy też mu pogratuluj).

Drukarka mnie nie lubi, ale mojego tatę owszem, nie muszę biegać po mieście i szukać, yeah :D

dalambert - 26 Lutego 2010, 09:49

Lynx, :D :bravo :D
ihan - 26 Lutego 2010, 14:58

Opowieści drukarkowe: część pierwsza. Dawno, dawno temu ihan drukuje swoją magisterkę. Jest godz. 14, dzień poprzedzający termin oddania do recenzenta. Współmieszkacz, Ten, Który Oswoił Komputery (TKOK), wychodzi na zajęcia, mówiąc ihan by się nie martwiła, bo tutaj nie da się nic, ale to kompletnie, kompletnie nic spieprzyć. Ma tylko naciskać jeden guziczek i dodawać papier. Cztery godziny póżniej drukarka drukuje literki wielkości strony A4. Po pewnym czasie potrzeba wydrukować 4 strony A4, by złożyć jedną literkę. TKOK po powrocie stwierdza radośnie i z zaskoczeniem, że nie wiedział, że ta drukarka tak potrafi. Coś przestawia, idzie spać, a ihan całą noc drukuje, na szczęście czasy były inne, sąsiedzi nie przyszli z awanturą. Drukowanie kończy o 4 rano, gdy ptaki zaczynają śpiewać za oknem.

Lynx, świetnie, brawo dla was obojga.

mBiko - 26 Lutego 2010, 18:19

Po kilku godzinach walki ze sprzętem odzyskałem możliwość korzystania z Picasy.
Agi - 26 Lutego 2010, 18:31

Byłam na bardzo dobrym szkoleniu. Kontrola zarządcza w świetle nowych przepisów nie jest już dla mnie terra incognita .
Anonymous - 26 Lutego 2010, 19:29

O, ja też byłam na dobrym szkoleniu. Z emisji głosu. Nie wiedziałam, że potrafię tak ryknąć. Przydatne. :twisted:
Ellaine - 26 Lutego 2010, 19:30

Zdane. Kolejny semestr za mną. :)
Rafał - 26 Lutego 2010, 22:19

Lynx, :bravo kurczę, nawet nie wiesz jak się cieszę! Trzymamy kciuki :D

A w temacie, zaczyna mi się chcieć :wink:

Partner forum