Zadomowienie - powitania na forum - Biją :)
Eon - 9 Lipca 2007, 13:55
Gdybym się oburzył, to "na złość Wam" strzeliłbym focha i nigdy na forum już nie wszedł.:P
Po prostu pierwsze wrażenia nie były fascynujące.
Jednak tak jak książki nie ocenia się po okładce, po zignorowaniu na razie strony tematów, będę zaglądał głębiej.
Gwynhwar - 9 Lipca 2007, 14:01
Jak na mnie z Eona, będzie kolejny oscet...
Kruk Siwy - 9 Lipca 2007, 14:04
Taki kwaśny? Dajcie mu szansę.
Adanedhel - 9 Lipca 2007, 16:18
Dam mu szansę. Może jeszcze się nawróci
PS. Gwynhwar, fajny podpis... znaczy, ta nowa, druga część
Adashi - 9 Lipca 2007, 16:20
Eon, witaj i nie pękaj, ja nie mam żadnego ignorowanego tematu i jest ok Owszem na tym forum jest spam, ale to spam fantastyczny, nigdzie indziej nie znajdziesz takiego Pozdrawiam.
Tomcich - 9 Lipca 2007, 16:45
Eon nie martw się, sądząc z nika masz kupę czasu na przeczytanie tego forum.
Martva - 9 Lipca 2007, 17:42
| Eon napisał/a | | Przepraszam, że od razu wychodzę z krytyką, ale naprawdę odwiedzając forum zobaczyłem od wczoraj 150 postów |
Tylko 150?
Mało się staramy, Panie i Panowie
Eon my się znamy z innego forum, czy to tylko przypadkowa zbieżność nicków?
elam - 9 Lipca 2007, 18:03
a ja jedna
Kasander - 10 Lipca 2007, 14:32
Czarny pisał żeby się przywitać, więc cześć wszystkim.
Jestem tu greenhornem którego zwabił na forum konkurs conanowski. Świetna sprawa, że tu jest taki ruch. Nawet jak w większości wątków jest ruch tylko dla samego ruchu - na co narzekał trochę Eon - to i tak lepiej niż gdyby ludzie mieli się nie odzywać. Jak mawiał Dżejms Błąd (ten powieściowy): "Bezruch zabija" A takie pogadanki niby o niczym są wg mnie pożyteczne dla środowiska, cementują itd. Jako miłośnik urban fantasy powiedziałbym wręcz: więcej cementu w przyrodzie.
Kruk Siwy - 10 Lipca 2007, 14:35
Kasander, świetnie gaisz. Ale wiesz sympatia, sympatią a obowiązek...
ŁUP!! No teraz jak dotkniesz językiem braków w uzębieniu to już zawsze będziesz wspominał Kruka.
Witaj!
Godzilla - 10 Lipca 2007, 14:36
Ja tam po prostu klepię po pleckach na powitanie.
PLASK PLASK PLASK
Heeej, jest tam który, co by się znał na murarce? Mamy golluma do zacementowania!
Kasander - 10 Lipca 2007, 14:43
Jako zwolennik wyższości howardyzmu nad hobbityzmem bardzo chętnie bym zacementował tego golluma w sobie;)
Godzilla - 10 Lipca 2007, 14:45
No to masz problem, możesz dospamować tylko do 24 postów. Potem się zamienisz... a, w coś innego.
Kruk Siwy - 10 Lipca 2007, 14:45
Matrioszka? No to masz ze skrzydła jeszcze raz. I dziobem w dziób!
Kasander - 10 Lipca 2007, 14:48
Rozumiem. Mam przygotować się psychicznie na depilację stóp? Co tam skrzydła Kruka, to dopiero zaboli...
Kruk Siwy - 10 Lipca 2007, 14:49
Zadziorny jaki...
Słowik! Jest cel do bombardowania! Ja chwilowo nie mam amunicjii...
agnieszka_ask - 10 Lipca 2007, 15:50
cześć Kasander, za nim Słowik Cię przele... chciałam napisać zbombarduje , to jeszcze musisz się ze mną przywitać. Al mnie nie musisz się bać, ja tylko delikatnie kafarkiem kilka razy przez plecki i po bólu (na zawsze BUA HA HA HA)
Witaj na forum!
mBiko - 10 Lipca 2007, 20:18
Chwilowo nie mam betoniarki, więc to co zostało z Kasandra (Kasandera?) wrzucam do miksera na trzy godzinki. Po tym zabiegu idealnie nadaje się do cementowania.
A jak się już zacementujesz, to znaczy zcementujesz to baw się dobrze.
Edit: korekta
Adanedhel - 11 Lipca 2007, 10:02
Kasander, już Cię polubiłem. Za optymistyczne podejście do forum Tak trzymać!
Dlatego na powitanie tylko po pleckach poklepię
Słowik - 11 Lipca 2007, 10:08
No i nie ma nawet co zbierać.
Szkoda amunicji na coś, co i tak przypomina amunicję
Cześć Kasander!
Kasander - 11 Lipca 2007, 18:56
Tyle troski, Słowik chciał nawet zbierać resztki! Jestem wzruszony tak ciepłym powitaniem
Agi - 11 Lipca 2007, 18:59
Kasander, witaj, bić nie będę, boś już aż nadto obity Spamuj zdrów.
Madar - 12 Lipca 2007, 14:04
Po pewnym czasie poswieconym przegladaniu i czytaniu, witam, z gwarancją, że zbytnio udzielał się nie będę.
Słowik - 12 Lipca 2007, 14:05
No to narka Madar, fajnie że wpadłeś.
Kruk Siwy - 12 Lipca 2007, 14:07
Za prowokację w pierwszym poście - lu przez łeb! I powtórka i nakarmić go paróweczkami z nutrii i ... Godzilla! przyjdż proszę bo nie mam dziś sił witać prowoków.
Cześć Madar, trzymam Cię za słowo...
mawete - 12 Lipca 2007, 14:07
Madar: cześć, dzisiaj nie biję dlatego, że jestem cholernie zmęczony, a nie dla tego, ze mi NURS cały czas nie płaci...
Godzilla - 12 Lipca 2007, 14:10
Madar, miło cię widzieć! Jaki ładny węgierski nick, madar to po węgiersku chyba znaczy ptak? No to łups po pleckach - takie drobne klepnięcie - i fruniesz!
Godzilla doda ci skrzydeeeeeł!
Kruk Siwy - 12 Lipca 2007, 14:19
A drobny przyjacielski kopniak? To by go wyprawiło do gwiazd. Madar, pierwszy sputnik SFFH. Co? Godzilla?
agnieszka_ask - 12 Lipca 2007, 14:53
| Madar napisał/a | | Po pewnym czasie poswieconym przegladaniu i czytaniu, witam, z gwarancją, że zbytnio udzielał się nie będę. |
Ja też miałam taką nadzieję, a już dobijam 1000. Witaj na forum Madar,
Godzilla - 12 Lipca 2007, 15:00
Nie, nie uznaję kopniaków, nawet przyjacielskich. Może być tylko jeszcze bardziej przyjacielskie klepnięcie. No to PAC --- I --- WYSZE MADARA TOL'KO ZWIEZDY!
|
|
|