Blogowanie na ekranie - Rooshoffy blogasek Martvuni
Adanedhel - 4 Listopada 2008, 20:11
Eee... z tym zdjęciem wszystko w porządku? Bo mi się wydaje, że jest "robione".
Iwan - 4 Listopada 2008, 20:19
to już po prostu ten wiek kiedy miedzy piersiami ma się pępek zamiast krzyżyka
Virgo C. - 4 Listopada 2008, 20:20
Robione jak w pysk strzelił. Konkretnie to pysk jest robiony (czyt: doklejony).
joe_cool - 4 Listopada 2008, 20:23
nie sądzę, że jest robione - jak Kasia Figura się pokazuje w telewizji, to też tak się ubiera i wygląda...
Iwan - 4 Listopada 2008, 20:25
tym bardzie że po tańcu z gwiazdami faktycznie mocno schudła
Adanedhel - 4 Listopada 2008, 20:26
joe_cool, powinnaś zobaczyć jej zdjęcia w Playboyu. Jestem pewien, że na tym zdjęciu to nie ona.
joe_cool - 4 Listopada 2008, 20:27
nie ufam zdjęciom z Playboya - te to są dopiero fotoszopowane...
Adanedhel - 4 Listopada 2008, 20:28
Są. Ale nie aż tak. Moim zdaniem tu masz wredną sklejkę - właśnie po to, żeby gadano, jaka to Figura brzydka.
joe_cool - 4 Listopada 2008, 20:33
w sumie pudelkowi też nie można ufać
Agi - 4 Listopada 2008, 20:34
Moim zdaniem to fotomontaż. Figura nie ma tak nieproporcjonalnej nomen omen figury.
Adanedhel - 4 Listopada 2008, 20:36
| joe_cool napisał/a | w sumie pudelkowi też nie można ufać |
No właśnie Ja nie ufam nawet ludziom, z którymi pracuję, przekonałem się jak działają gazety
Martva - 4 Listopada 2008, 20:36
Lynx, a tu sprawdzałaś?
A te zdjęcia Figury widziałam, podobnie jak jakieś tańczące. Dziewczyny na LB wyły w bezsilnej rozpaczy i zastanawiały się jak by jej tu podrzucić jakieś materiały propagandowe, bo przecież jej biust woła o pomoc
ihan - 4 Listopada 2008, 22:57
Ale róziowy ten bra fitter, jak jakiś blog koFFanych konisiów niemalże.
Martva - 4 Listopada 2008, 23:09
Bo róż jest najbardziej bieliźnianym kolorem, jak sądzę Balkonetka.pl tez była różowa na początku
Adashi - 5 Listopada 2008, 11:21
| Martva napisał/a | Bo róż jest najbardziej bieliźnianym kolorem, jak sądzę |
Taa? W swej niewiedzy myślałem, że bielizna jak sama nazwa wskazuje najczęściej ma kolor bieli
Agi - 5 Listopada 2008, 11:51
Adashi, nie słyszałeś o kolorze "majtkowym", jako synomimie różu?
Adashi - 5 Listopada 2008, 11:58
Agi, tak się tylko droczę z Martviczką
Agi - 5 Listopada 2008, 12:03
A ja się droczę z Tobą
Godzilla - 5 Listopada 2008, 12:11
"A kolegów mych byłych śmiech tnie mnie jak nóż,
Żem łysy i odcień posiadam gaciowy róż"
Adashi - 5 Listopada 2008, 12:16
| Agi napisał/a | A ja się droczę z Tobą |
To lubię
Martva - 5 Listopada 2008, 15:12
| Cytat | | Taa? W swej niewiedzy myślałem, że bielizna jak sama nazwa wskazuje najczęściej ma kolor bieli |
Brudnego Beżu to już przysłowiowe
A jak już jesteśmy przy majtkowym różu, to kupiłam sobie dziś rajstopki
May - 5 Listopada 2008, 17:24
Majtkowo-rozowe? dawaj zdjecie!
MilleniumFalcon - 5 Listopada 2008, 22:53
To jest Figura. Widziałam w Angorze zdjęcie z tej samej imprezy, z nią właśnie. Odrobinę korzystniejsze ujęcie.
Martva - 6 Listopada 2008, 09:38
| May napisał/a | | Majtkowo-rozowe? |
Takie planuję, na razie mam ciemny róż, który kupiłam w celu noszenia z chustą w ludowe, ale okazało się że odcień jest inny i się żre. Jasny róż potrzebuję do mojej różowej mini
| MilleniumFalcon napisał/a | | To jest Figura. |
Też mi się wydaje że to ona, widywałam różne zdjęcia z nią i wyraźnie ma problem z biustem. A gdyby się ją dało zLobbować, ehhh...
Kasiek - 7 Listopada 2008, 14:33
Właśnie piszę maile do osób które oddawały wczoraj krew, z prośbą żeby zgłosiły się do nas po nagrody... Kolejny mail: martva.... "o..." myślę sobie "martva jak Martva" czytam dalej i widze... martva_mucha...
A dziś jest spotkanie poetyckie Romana Zielonki, na którym bedzie też Andrzej Ziemianin (autor tekstów SDMu i poeta), Józef baran (poeta) i p. Maria Harasymowicz (wdowa po poecie). Mam sen, piękny sen, a w tym śnie gra SDM i jest tam też Ziemianin i logo NZSu w tle...
Lynx - 7 Listopada 2008, 17:00
Martva, a konkretnie jakie te rajstopki byś chciała? znam takiego jednego maniaka, ktory umie takie cuś wydłubać ... a najśmieszniejsze kolorki to można znaleźć w galeriach tzw. centrów handlowych...
Martva - 7 Listopada 2008, 17:16
Potrzebuję różu wpadającego w lekką czerwień oraz pastelowego typu jogurt malinowy. Albo truskawkowy. Chyba będę musiała zabierać te rzeczy na zakupy, mam 2 do 3 sklepów z kolorowymi rajstopami obczajone, ale trzymałam się oliwkowych i fioletowych, z jednorazowym odskokiem na szare, żółte i turkusowe
Galerie handlowe są ostatecznością, nie lubię i unikam.
mBiko - 7 Listopada 2008, 19:42
Kasiek, Józef Baran (poeta) również dał się wykorzystać SDM-om .
Kasiek - 7 Listopada 2008, 22:26
Wiem, że się dał, natomiast nie było go dziś, nie wypuścili go ze szpitala jeszcze. ale za to Adam Ziemianin jest jak najbardziej na tak jeśli chodzi o przyjazd na KUL, mam zadzwonić i się umówić kiedy chcemy go mieć.
Mało tego... pani Elżbieta Wojnowska, w której głosie się zakochałam, powiedziała mi, że koncert na KULu jest jej marzeniem i również mam tylko zadzwonić i powiedzieć kiedy chcę Bosko się czuję z powodu Wampiriady tak samo
corpse bride - 8 Listopada 2008, 03:02
na karmelickiej jest jeden, na początku krupniczej (licząc od bagateli) drugi - przynajmniej kiedyś był, kolejne miejsce i też w tym rejonie to brama na szewskiej po lewej stronie, zowu licząc od bagateli. i jszcze kiedyś mnóstwo kolorów mieli w załomie muru na siennej. oczywiście mam na myśli miejsca z kolorowymi rajstopkami
|
|
|