Zadomowienie - powitania na forum - Dzień dobry, cześć i czołem...
Alatar - 7 Października 2006, 00:12
Dobranoc.
Fidel-F2 - 7 Października 2006, 05:35
cześć matołki
Pako, to wszystko drobiazgi nie warte splunięcia, a już na pewno nie warte by zepsuć sobie nerwy, nastrój i dzień. W takich sytuacjach Pako masz dwa wyjścia 1. Pomyśl jakie to ma znaczenie w porównaniu z bombą atomową 2. Pomyśl jakie to zdarzenie będzie miało znaczenie za rok. A potem zagwizdaj wesoło i idź dalej. Jak więc widać z powyższego, warto przejmować się wyłącznie sprawami zasadniczymi albo takimi, które mają długofalowy wpływ na Twoje życie. Reszta to pierdnięcia nie warte splunięcia.
Studnia - 7 Października 2006, 06:07
Witajcie. Sobota. 6 rano. Do pracy....
No ale widze że są osoby które wstają wcześniej odemnie w ten piękny sobotni poranek więc nie jest źle. Dzięki Fidel-F2.
No ale jakie to ma znaczenie w porównaniu z bombą atomową?
Gustaw G.Garuga - 7 Października 2006, 06:48
Dołączam do wstających do pracy w zimny sobotni poranek
Dzień dobry wszystkim!
Bomba atomowa to pikuś. Jakie ona ma znaczenie w porównaniu z wiecznością Wszechświata...
dareko - 7 Października 2006, 07:05
Bry! Widze, ze sie wam sie filozowac zachcialo. To i ja pofilozuje.... kazden moze.
Spac mi sie k.... chce i w *beep* wszystkie bomby swiata teraz mam.
Rodion - 7 Października 2006, 07:25
No...
... i całą reszte takze.
Pako - 7 Października 2006, 08:03
Ha! Podstawy Elektroniki za rok mogą miec dla mnie wielkie znaczenie... jak będę nowego kierunku studów szukał Mamy elektronika na sali ?
Ale dam radę... jak nie ja, to kto miałby dać radę...
I jakoś mi humor poprawiliście A może to Prodigy w tle?
Nie... nie... to hasiomaszkietnik Myślałem, że tylko u mnie w okolicy to obowiązuje, a tu masz, french girl mi takimi rzuca I Sasori jako rzeczony hasiomaszkietnik.... tyż ślicznie.
Bry.
Kruk Siwy - 7 Października 2006, 08:42
Witajcie. I po co było czytać tyle czasopism? Łoj...
Sandman - 7 Października 2006, 08:42
Witam w ten sobotni poranek, ładny dzień się zapowiada
Sasori - 7 Października 2006, 08:48
Gudmyrning. Wstałem już, co prawda, ale pocieszę wszystkich dyrdających właśnie w kierat, że jakoby przynajmniej ja podniosłem rzyć z wyra tylko po to, by włożyć ją w fotel i nie wyciągać aż do momentu, w którym córa wyciągnie mnie na plac zabaw, o.
dareko - 7 Października 2006, 08:58
Kruku Siwy, mam nadzieje, ze do wieczora ci przejdzie
Kruk Siwy - 7 Października 2006, 09:00
Cholewka! Aż do wieczora ma mnie trzmać? No, pięknie mi życzysz. Idę poszukać jakiejś gazety w lodówce... chyba widziałem jeszcze jedną.
Fearfol - 7 Października 2006, 09:44
Cześć , .... ,
hjeniu - 7 Października 2006, 09:47
He, he a ja mam dzisiaj wolne. Witojcie
Alatar - 7 Października 2006, 09:53
He he, to ja mam od czwartku wolne.:) Witam.
Anonymous - 7 Października 2006, 09:57
Dzień dobry!
Dziś rocznica forum i SKOFA. Fajnie będzie!
Sasori, dobrze, że znalazłeś chwilkę, żeby tu niektórym poszarpać nerwy. Milo Cię widzieć! (zwłaszcza w tym zielonym wydaniu )
Agi - 7 Października 2006, 10:40
Witam
Ixolite - 7 Października 2006, 11:33
Po zakupach, czas na sprzątanie, potem jakaś szama i SKOFA
Nattfiarill - 7 Października 2006, 12:01
No to do zobaczenia w Zielonej Gęsi
Studnia - 7 Października 2006, 12:03
No ja to musze najpierw wyjść z pracy. Pojechać do Paradoxu zostawić wiadomość dla niedoinformowanych i dopiero do gąski. Po drodze czeka mnie slalom pomiędzy manifestacjami. Niestety glanów do pracynie założyłem, inaczej bym się przebijał bykiem.
Ixolite - 7 Października 2006, 12:17
Glany na czoło zakładasz?
Ziuta - 7 Października 2006, 15:52
Dzińdybry!
Jaki dzionek ciepły!
Sasori - 7 Października 2006, 15:59
Przeczytałem "członek" zamiast "dzionek" i się zastanawiałem co się tak cieszysz stanem zapalnym ale okazało się że to tylko moje zmęczone zwoje mózgowe podsuwają mi jakieś bezeceństwa.
Aga - 7 Października 2006, 16:42
Cześć!
Przed chwilą wróciłam. Było super! Padam na pysk ze zmęczenia, ale to nic. Zapamiętam tę wycieczkę do końca życia. Ja chcę tam wróóóócić!
merula - 7 Października 2006, 19:16
Dzieńdoberek
Aga - 7 Października 2006, 21:30
Zmykam spać. Kiedyś wreszcie trzeba się wyspać w jakiejś normalnej pozycji, a nie w pozie "a teraz przylepię głowę do szyby, zegnę się, nogi pozaplatam jak warkoczyk i będę udawać, że mi się cholernie wygodnie śpi"
Alatar - 7 Października 2006, 22:05
Uciekam. Dobranoc.
Lynx - 7 Października 2006, 22:16
Witam wszystkich....
elam - 7 Października 2006, 22:20
ja uczcilam dzis roczek naszego Forum ZYWCEM
Lynx - 7 Października 2006, 22:33
No ja zmykam do siebie, a jakby co to wiecie jak i zdrófffko
|
|
|