To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

Zadomowienie - powitania na forum - Dzień dobry, cześć i czołem...

mawete - 6 Października 2006, 11:39

Cześć :D
Alatar - 6 Października 2006, 14:42

Mae govannen każdemu z osobna.
Fearfol - 6 Października 2006, 15:25

:D HI:D
Lu - 6 Października 2006, 15:26

I ja witam wszystkich serdecznie i cieplutko :)
Właśnie przed chwilą wyszłam z Muzeum Powstania Warszawskiego - w Warszawie ofkors... robi wrażenie... :(
Polecam to muzeum wszystkim bez wyjątku, a jeśli Druga Wojna Światowa znajduje się w kręgu czyichś zainteresowań to po prostu musi tam pójść 8)

Homer - 6 Października 2006, 16:04

Pyrsk ludkowie!

Chciałbym każdemu forumowiczowi przekazać swoje osobiste "dzień dobry" i "witajcie!", z uwagi tego, że zacząłem udzielać się (na razie symbolicznie) na tym forum. :)

Zrobiłem to, ponieważ nagle ogarnęła mnie chęć podzielenia się swoimi krótkimi opiniami na temat tekstów SFFH, którego to czytuję od 3 lat. Choć od kilku ostatnich miesięcy naprawdę zastanawiałem się czemu jeszcze to robię :) Na szczęście pojawił się numer 11, który przywrócił mi troszkę zachwianej wiary w pismo.

W każdym razie jeszcze raz witam, pozdrawiam i grzecznie informuję o swojej obecności.

Kruk Siwy - 6 Października 2006, 16:08

Głupio tak Homera przeganiać z wątku do wątku. Ale trzeba. Szanowny Homerze, czas Ci się udać do wątku: BIją! Bo tam wlaśnie witamy gollumy. Ciepło je witamy.
Homer - 6 Października 2006, 16:12

Sam się przegoniłem :)
Kruk Siwy - 6 Października 2006, 16:15

Papatki ludziska. Idę "czytać czasopisma" co mnie wyłączy skutecznie z obiegu aż do jutrzejszej SKOFy. Jakby co piszcie na Berdyczów...
Nattfiarill - 6 Października 2006, 17:37

Helloł wszystkim. Dziś piątek, do SKOFy jeszcze tylko jeden dzień :mrgreen:
Tomcich - 6 Października 2006, 18:21

Witam,
dzisiaj wcześniej udało mi się wyjść z roboty, więc świętuję ten fakt "czytając czasopismo" i forum jednocześnie. :mrgreen:

hijo - 6 Października 2006, 18:23

bry wszystkim
Gacek - 6 Października 2006, 18:26

DObryy
Pako - 6 Października 2006, 18:39

Gacek - cool avek 8) teraz cie wszędzie poznam ;)
Bry.
Podstawy elektrotechniki dołączam do listy przedmiotów wkurzających. Wykłądowca postanowił przeciągnąć wykłąd i ćwiczenia o 20 minut, skutkiem czego nie zdążyłem na autobus, skutkiem czego pół godziny czekałem na następny, skutkiem czego następny autobus był spóźniony - mi na złośc, skutkiem czego kierowca łąskawie zamknął mi drzwi przed nosem, skutkiem czego ja pierdyknałem w ten autobus pięścią, bo w humorze nie najlepszym byłem już wtedy, skutkiem czego kierowca raczył się zatrzymać by mnie zwyzywać, skutkiem czego dłużny mu nie pozostałem, skutkiem czego kierowca zamilknął, psia jego mać. Dobrze dla niego i okolicznych ludzi, bo się zł robiłem, a jak zły jestem, to wulgarny się robię. Skutkiem czego ledwo zdąrzyłem na drugi autobus, skutkiem czego do domu wróciłem o 17:25, zamiast o 16:20. Skutkiem czego nogi mi w du.. wlazły głębiej niż zwykle - w autobusach miejsc siedzących mało, skutkiem czego mam dziś zły humor, skutkiem czego mogę być nie do życia.

Dunadan - 6 Października 2006, 18:54

wyklady sa nieobowiazkowe, nie musiales zostawac :mrgreen:
hjeniu - 6 Października 2006, 18:57

Poczytaj rękopisy Pako to ci się humor poprawi :D
Słowik - 6 Października 2006, 18:59

Ty Pako, a ty czasem nie masz tutaj swojego bloga co ? ;)
Fearfol - 6 Października 2006, 19:08

Trza się na powrót żegnać w skutek czego jest ten post .

P.S Pako dobrze że spóźniłeś się tylko 1 godzinę, mogło być gorzej ( o wiele gorzej) .....

Cze...

Ixolite - 6 Października 2006, 19:12

Pako, pokochasz elektrocośtam, widzę to w mej kuli :mrgreen:
Lynx - 6 Października 2006, 19:17

Bry na wieczór ... jak zwykle ja przelotem...possssssyczeć zajrzałam :lol:
Pako - 6 Października 2006, 19:17

Mam... ale co ja będę w blogu się wyżywał. Za dużo zakrętów i innych takich by się mogło pojawić.
Ot, muszę przetrawić to wszystko na razie, potem będzie lepiej ;)

Lynx - 6 Października 2006, 19:29

No dobra to ja już idę..naczytałam się, nagadałam... Kiedyś wrócę i się odezwę...jakby co, to wiadomo jak mnie wołać 8) :lol: :mrgreen:
hijo - 6 Października 2006, 20:19

idę sobie :P 6 godzin przed tvnem (LOTR i Cela :mrgreen: )
elam - 6 Października 2006, 22:00

hello :)
Sasori - 6 Października 2006, 22:11

Ale żeście bzdur powypisywali... Nie ma człowieka miesiąc czy dwa a tukej proszę ciebie pierdyliard, prawda, jakby nie przymierzając, postów nie przeczytanych, jakieś normalnie per saldo obwieszczenia o zmasowanej ilości niewyświetlonych bełkotów, co to ma być...

Get a life, jak mawiają Francuzi, do tego a job, a girl i w ogóle a wszystko, a nie wrzucacie biednego, steranego życiem inteligenta na głęboką wodę nadrabiania zaległości. Wstyd, wstyd, panie, widzisz to Robert i nie grzmisz.

Dobry wieczór.

elam - 6 Października 2006, 23:37

Sasori - witaj ! brakowalo nam ciebie

no, przynajmniej mi, troche... :)

Sasori - 6 Października 2006, 23:41

O ile to "trochę" nie zamieni się w "szalenie bardzo że łojej" to trzymaj się od mojego kubła na odległość rzutu starym kapciem, gryzoniu jeden.
elam - 6 Października 2006, 23:48

tylko nie gryzoniu, tylko nie gryzoniu!!! jak juz, to "drapaczu",
ty hasiomaszkietniku dawno nieprany :mrgreen:
a wcale szalenie bardzo nie tesknilam, bylo wiecej dla mnie.

dobra, zamknij juz ta pokrywke, bo cosik sie ulatnia :/

Sasori - 6 Października 2006, 23:50

Zapewne moje kulturalne prykanie, cholerne gołąbki...
elam - 6 Października 2006, 23:53

taaaa, nie ma to jak powrot na wlasne smieci, w koncu mozna spokojnie podlubac w nosie i nie tylko, nie?

No, a teraz juz dosc gadania, do roboty, kudlaczu, czekam na jakas krwista recenzje 11go numeru. :mrgreen:

Sasori - 7 Października 2006, 00:00

Nie omieszkam. Pierwej jednak doczytam numer dziesiąty i, mimo iż Robert bezczelnie ankietę zakończył, zrecenzuję ten zbiór opowiastek z warzywami, elokwentnymi wikingami, [ludźmi mówiącymi w kwadratowych zawiasach] oraz niezrozumiałymi psychoanalizami.

Partner forum