To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

Planeta małp - Co nas wk***wia, znaczy się, irytuje

hardgirl123 - 7 Marca 2009, 20:48

teraz to jakby ktoś dał mi giwerę tobym nie patrxzyła gdzie celuję :evil: :evil: :evil:
Nutzz - 7 Marca 2009, 22:07

Nigdy nie paliłem a mam cholerną ochotę na papierosa :shock:
Lynx - 7 Marca 2009, 22:15

Nutzz, lepiej nie. zaufaj byłemu palaczowi. :twisted:
Godzilla - 7 Marca 2009, 22:22

Starsze dziecię właśnie skonstruowało układ nocnego podświetlenia łóżka: wieszak plus dwie latarki. Dziecię odkryło mianowicie przyjemność czytania i wykombinowało, że to się da robić w łóżku. I nie śpi jeszcze. Grrrrrr.
ivaine - 7 Marca 2009, 23:57

wkurzam się, bo nie mam czasu :wink:
Nutzz - 8 Marca 2009, 00:35

Lynx napisał/a
Nutzz, lepiej nie. zaufaj byłemu palaczowi. :twisted:

Absolutnie nie będę próbował... ale wychodzą mi efekty palenia biernego :| Następnym razem jak ktoś przy mnie zapali to chyba w mordę trzepnę.

mad - 8 Marca 2009, 00:43

Nie pal. Ja też paliłem i wiem, że łatwo wrócić do nałogu. A palenie jest pod każdym względem nieopłacalne.
Palacz puszczjący z dymem paczkę dziennie, spala 1 komputer rocznie... który mógłby sobie kupić. Albo solidne wakacje niekoniecznie w Polsce. Lepiej sobie piwko strzelić.

Nutzz - 8 Marca 2009, 00:50

Wiem, ale kurka, to absolutnie niezależne ode mnie :roll: Jak widać można się uzależnić od nikotyny nigdy nie paląc... Normalnie masakra...

Nie wspominając o tym że alkohol sprzyja tworzeniu nowych znajomości, papierosy natomiast nie mają na nie najmniejszego wpływu (wręcz odstręczają niepalących).
(A w jakimś na poły poważnym na poły żartobliwym artykule w WiŻ wyczytałem :wink: )

Piech - 8 Marca 2009, 01:09

ihan napisał/a
Dlaczego złodziei?

To już było wałkowane. Zapytaj NURSa, który jest najlepiej zorientowany w temacie, bo dotyczy go to bezpośrednio. Otóż niesprzedane egzemplarze czasopism oficjalnie przestają istnieć z chwilą gdy ukazuje się nowy numer. Powinny być wycofane ze sprzedaży i zniszczone. Tymczasem zamiast na przemiał trafiają do nielegalnej sprzedaży. Ani grosz z tej sprzedaży nie trafia do wydawcy, a wręcz jest to dla niego szkodliwe, bo ludzie zamiast kupić od legalnego właściciela wstrzymują się czekając, aż będą mogli kupić taniej od złodziej. Właśnie od złodziej.

Witchma - 8 Marca 2009, 10:14

Godzilla, chyba lepiej, żeby kombinował, jak tu dłużej poczytać, niż jak tu coś wypalić lub wypić po kryjomu? :D
Godzilla - 8 Marca 2009, 11:36

W wieku ośmiu lat, wypalić lub wypić... Hm!

A o tej porze dranie mają spać, tylko im się nie chce.

Fidel-F2 - 8 Marca 2009, 11:55

Godzilla napisał/a
A o tej porze dranie mają spać, tylko im się nie chce.
:mrgreen:
hardgirl123 - 8 Marca 2009, 20:18

mój porypany kumpel z uczelni mnie wkurza swoim głupim mysleniem:///
qbard - 8 Marca 2009, 20:20

dlaczego dzieciak mówi do mnie, że jestem stary? I do tego tak często. :?
Godzilla - 8 Marca 2009, 20:41

Bo dla dzieciaka pięć lat różnicy to już epoka... Co dopiero pokolenie.
Mi to szczęka opadła, jak usłyszałam że jestem babcią :?

Fidel-F2 - 9 Marca 2009, 07:08

hardgirl123, link nie działa
Słowik - 9 Marca 2009, 10:14

Bo to nie link, tylko wkurzona mina twardejdziewczyny.
Fidel-F2 - 9 Marca 2009, 10:18

to czemu podświetla?

już wiem

dlatego:///

hrabek - 9 Marca 2009, 13:23

Koncert U2 bedzie w sierpniu, akurat jak bede w USA :(
W USA tez bedzie, ale juz wtedy bede z powrotem w Polsce. Co za niefart. Niezle sie wkurzylem.

dzejes - 9 Marca 2009, 16:24

Dołek finansowy. Nowe opony, zaraz będzie ciepło, więc kolejne opony, akumulator, klocki i tarcze hamulcowe. I 3 tysiące wyparowały. A tu jeszcze przydałoby się oświetlenie do focenia kupić, założyć wreszcie jakiś sklep w necie, najlepiej z własną grafiką i dobrym supportem.

Będę się musiał przeprosić z Alledrogo, choć to upierdliwe, ale przynajmniej może jakieś sensowniejsze pieniądze zarobię. Albo zacznę grać w totka.

Wzdech.

joe_cool - 9 Marca 2009, 21:23

zatoki mnie wkurzają. i wkurza mnie to, że głupia zaczęłam palić na studiach i teraz się męczę z rzucaniem :evil:
Lynx - 9 Marca 2009, 21:25

joe_cool, a jak rzucasz? Jest kilka metod.
joe_cool - 9 Marca 2009, 21:27

rzucam na silną wolę, na razie nieźle mi idzie - zresztą już parę razy tak rzucałam, raz nawet na 1,5 roku mi się udało ;)
Lynx - 9 Marca 2009, 21:29

O rany :twisted: jestem pod wrażeniem. Nie mam silnej woli :( i dlatego wspomagałam się "czarami" elektromagnetycznymi. Udało się. :mrgreen:
Agi - 9 Marca 2009, 21:32

Lynx, co to za czary? Mąż zaczął rzucać, przewiduję problemy.
joe_cool - 9 Marca 2009, 21:36

Lynx, mam dobrą podwójną motywację - jedną wzniosłą i szlachetną (zdrowie, niestety), a drugą przyziemną (kasa) ;)
Lynx - 9 Marca 2009, 21:38

Agi, wygaszanie głodu nikotynowego za pomocą fal elektromagnetycznych. U nas to w kilku miejscach robią. Także odczulają. Poszukam, może jakiś link znajdę.

Edytka:
http://www.bicomgabinety.pl/

Takie gabinety, z tym sprzętem powinny być także w Twojej okolicy.

Agi - 9 Marca 2009, 21:42

Dziękuję Lynx, :D poszukam.
merula - 9 Marca 2009, 21:49

zderzenie z rzeczywistością założeń " w tygodniu jemy poza domem"

:evil:

Lynx - 9 Marca 2009, 22:02

Nie ma za co. Nie dośc, że to szybko i skutecznie dosyć, o ile się nie sięgnie po papierocha, to jeszcze jednorazowo nie kosztuje więcej niż 100 zł. Ja płaciłam 60. Tylko trzeba naprawdę przestrzegać tego, co zalecają

Partner forum