Planeta małp - Co nas wk***wia, znaczy się, irytuje
hardgirl123 - 7 Marca 2009, 20:48
teraz to jakby ktoś dał mi giwerę tobym nie patrxzyła gdzie celuję
Nutzz - 7 Marca 2009, 22:07
Nigdy nie paliłem a mam cholerną ochotę na papierosa
Lynx - 7 Marca 2009, 22:15
Nutzz, lepiej nie. zaufaj byłemu palaczowi.
Godzilla - 7 Marca 2009, 22:22
Starsze dziecię właśnie skonstruowało układ nocnego podświetlenia łóżka: wieszak plus dwie latarki. Dziecię odkryło mianowicie przyjemność czytania i wykombinowało, że to się da robić w łóżku. I nie śpi jeszcze. Grrrrrr.
ivaine - 7 Marca 2009, 23:57
wkurzam się, bo nie mam czasu
Nutzz - 8 Marca 2009, 00:35
| Lynx napisał/a | Nutzz, lepiej nie. zaufaj byłemu palaczowi. |
Absolutnie nie będę próbował... ale wychodzą mi efekty palenia biernego Następnym razem jak ktoś przy mnie zapali to chyba w mordę trzepnę.
mad - 8 Marca 2009, 00:43
Nie pal. Ja też paliłem i wiem, że łatwo wrócić do nałogu. A palenie jest pod każdym względem nieopłacalne.
Palacz puszczjący z dymem paczkę dziennie, spala 1 komputer rocznie... który mógłby sobie kupić. Albo solidne wakacje niekoniecznie w Polsce. Lepiej sobie piwko strzelić.
Nutzz - 8 Marca 2009, 00:50
Wiem, ale kurka, to absolutnie niezależne ode mnie Jak widać można się uzależnić od nikotyny nigdy nie paląc... Normalnie masakra...
Nie wspominając o tym że alkohol sprzyja tworzeniu nowych znajomości, papierosy natomiast nie mają na nie najmniejszego wpływu (wręcz odstręczają niepalących).
(A w jakimś na poły poważnym na poły żartobliwym artykule w WiŻ wyczytałem )
Piech - 8 Marca 2009, 01:09
| ihan napisał/a | | Dlaczego złodziei? |
To już było wałkowane. Zapytaj NURSa, który jest najlepiej zorientowany w temacie, bo dotyczy go to bezpośrednio. Otóż niesprzedane egzemplarze czasopism oficjalnie przestają istnieć z chwilą gdy ukazuje się nowy numer. Powinny być wycofane ze sprzedaży i zniszczone. Tymczasem zamiast na przemiał trafiają do nielegalnej sprzedaży. Ani grosz z tej sprzedaży nie trafia do wydawcy, a wręcz jest to dla niego szkodliwe, bo ludzie zamiast kupić od legalnego właściciela wstrzymują się czekając, aż będą mogli kupić taniej od złodziej. Właśnie od złodziej.
Witchma - 8 Marca 2009, 10:14
Godzilla, chyba lepiej, żeby kombinował, jak tu dłużej poczytać, niż jak tu coś wypalić lub wypić po kryjomu?
Godzilla - 8 Marca 2009, 11:36
W wieku ośmiu lat, wypalić lub wypić... Hm!
A o tej porze dranie mają spać, tylko im się nie chce.
Fidel-F2 - 8 Marca 2009, 11:55
| Godzilla napisał/a | | A o tej porze dranie mają spać, tylko im się nie chce. |
hardgirl123 - 8 Marca 2009, 20:18
mój porypany kumpel z uczelni mnie wkurza swoim głupim mysleniem:///
qbard - 8 Marca 2009, 20:20
dlaczego dzieciak mówi do mnie, że jestem stary? I do tego tak często.
Godzilla - 8 Marca 2009, 20:41
Bo dla dzieciaka pięć lat różnicy to już epoka... Co dopiero pokolenie.
Mi to szczęka opadła, jak usłyszałam że jestem babcią
Fidel-F2 - 9 Marca 2009, 07:08
hardgirl123, link nie działa
Słowik - 9 Marca 2009, 10:14
Bo to nie link, tylko wkurzona mina twardejdziewczyny.
Fidel-F2 - 9 Marca 2009, 10:18
to czemu podświetla?
już wiem
dlatego:///
hrabek - 9 Marca 2009, 13:23
Koncert U2 bedzie w sierpniu, akurat jak bede w USA
W USA tez bedzie, ale juz wtedy bede z powrotem w Polsce. Co za niefart. Niezle sie wkurzylem.
dzejes - 9 Marca 2009, 16:24
Dołek finansowy. Nowe opony, zaraz będzie ciepło, więc kolejne opony, akumulator, klocki i tarcze hamulcowe. I 3 tysiące wyparowały. A tu jeszcze przydałoby się oświetlenie do focenia kupić, założyć wreszcie jakiś sklep w necie, najlepiej z własną grafiką i dobrym supportem.
Będę się musiał przeprosić z Alledrogo, choć to upierdliwe, ale przynajmniej może jakieś sensowniejsze pieniądze zarobię. Albo zacznę grać w totka.
Wzdech.
joe_cool - 9 Marca 2009, 21:23
zatoki mnie wkurzają. i wkurza mnie to, że głupia zaczęłam palić na studiach i teraz się męczę z rzucaniem
Lynx - 9 Marca 2009, 21:25
joe_cool, a jak rzucasz? Jest kilka metod.
joe_cool - 9 Marca 2009, 21:27
rzucam na silną wolę, na razie nieźle mi idzie - zresztą już parę razy tak rzucałam, raz nawet na 1,5 roku mi się udało
Lynx - 9 Marca 2009, 21:29
O rany jestem pod wrażeniem. Nie mam silnej woli i dlatego wspomagałam się "czarami" elektromagnetycznymi. Udało się.
Agi - 9 Marca 2009, 21:32
Lynx, co to za czary? Mąż zaczął rzucać, przewiduję problemy.
joe_cool - 9 Marca 2009, 21:36
Lynx, mam dobrą podwójną motywację - jedną wzniosłą i szlachetną (zdrowie, niestety), a drugą przyziemną (kasa)
Lynx - 9 Marca 2009, 21:38
Agi, wygaszanie głodu nikotynowego za pomocą fal elektromagnetycznych. U nas to w kilku miejscach robią. Także odczulają. Poszukam, może jakiś link znajdę.
Edytka:
http://www.bicomgabinety.pl/
Takie gabinety, z tym sprzętem powinny być także w Twojej okolicy.
Agi - 9 Marca 2009, 21:42
Dziękuję Lynx, poszukam.
merula - 9 Marca 2009, 21:49
zderzenie z rzeczywistością założeń " w tygodniu jemy poza domem"
Lynx - 9 Marca 2009, 22:02
Nie ma za co. Nie dośc, że to szybko i skutecznie dosyć, o ile się nie sięgnie po papierocha, to jeszcze jednorazowo nie kosztuje więcej niż 100 zł. Ja płaciłam 60. Tylko trzeba naprawdę przestrzegać tego, co zalecają
|
|
|