To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

Zadomowienie - powitania na forum - Dzień dobry, cześć i czołem...

Sandman - 3 Października 2006, 08:53

Cześć o poranku.
Studnia - 3 Października 2006, 08:53

Nie no ludzie... Wszyscy jacys tacy niemrawi... Nowy dzien mamy. Trzeba mu wyjsc naprzeciw z podniesionym czolem. Spojrzec mu prosto w oczy. Splunac mu w twarz jak trzeba. Tylko tak zbudujemy wspolna swietlana przyszlosc... :mrgreen:
Kruk Siwy - 3 Października 2006, 09:27

Chrzanić wspólną przyszłość! Witajcie!
Słowik - 3 Października 2006, 09:33

Hmm
Cześć :D

Kruk Siwy - 3 Października 2006, 09:36

A tak wogle i w szczegle to Ojciec Redaktor się pieści. Co to tam taki remoncik. Ja teraz jestem w trakcie nadbudowywania całego piętra w domostwie. Dachu nie ma a deszcze jak najbaradziej są. Nie ma nic bardziej romantycznego niż widok strumienia brudnej wody ściekającej po żyrandolu w twojej wypieszczonej łazience...
Godzilla - 3 Października 2006, 09:46

Pozdrowionka z domu wariatów.
Kruk Siwy - 3 Października 2006, 09:49

Godzilla, jeżeli karmią w nim systematycznie a po parku prowadzają sympatyczne pielęgniarki to ja chcę do tego domu. Tam nie ma remontu!
Rodion - 3 Października 2006, 10:04

Tam dostniesz wsystko co tylko zamarzysz 8)
To tylko kwestia prochów jakie dostaniesz :twisted:

hijo - 3 Października 2006, 10:09

Ludziom przydałby się czasem dzień wolny od życia. Św. Augustyn :twisted:

Witojcie

Ixolite - 3 Października 2006, 10:13

hgfahwgfhaz

chyba

budzik mi nie zadzwonił

Studnia - 3 Października 2006, 10:37

Kruku, staraj sie znalezc pozytywne strony tego zjawiska. Na przyklad mozesz zaoszczedzic na wodzie :mrgreen:
Kruk Siwy - 3 Października 2006, 10:50

Brudną wodę mam za darmo. Na osiedlu jej dostatek... a tak przyjdzie płacić za dodatkowe ścieki. I gdzie tu pozytyw?
Studnia - 3 Października 2006, 11:25

Kruku, nie badzmy takimi materialistami :mrgreen:
Troche wiecej optymizmu!

Kruk Siwy - 3 Października 2006, 11:28

Cztery dni do SKOFY. Odliczanie trwa. Lepiej?
Studnia - 3 Października 2006, 11:32

No kurcze, ale tchnelo radoscia zycia. Normalnie az sie pozbierac nie moge :twisted:
Fafcik75 - 3 Października 2006, 12:19

Witam wszystkich.
Widzę ,że tworzycie bardzo fajną grupę ludzi. Mam nadzieję ,że do niej dołączę .
W domu nikt nie podziela moich zainteresowań i myślę, że znajdę w końcu miejsce gdzie będę mógł pielęgnować moje zainteresowania :)

Kruk Siwy - 3 Października 2006, 12:24

Fafcik75, gdybyś tak jeszcze zdradzil co to za zainteresowania? Hm? Ale to póżniej narazie udaj się do wątku:Biją! Gdzie po gorącym przywitaniu staniesz się pełnoprawnym forumowiczem.
dareko - 3 Października 2006, 12:47

Kruku, mysl pozytywnie, mozesz np. grzybki na scianach chodowac. Pieczarki sie nie przyjma, ale takie boczniaki, kto wie... :twisted:
Kruk Siwy - 3 Października 2006, 12:53

dareko, pamiętasz Kabaret Starszych Panów? I wuja, któy chodził na grzyby wspinając się na drabinę i zbierając je z sufitu?
Ja pamiętam i moja odpowiedż brzmi: nieeeeeeeeee! Zakąskę to ja sobie wolę jednak kupić.
Powiem swojej pani, że chcesz w jej ukochanym domeczku boczniaka rozmnażać. No cóż, masz przechlapane. A propos jedziesz na Falkon? Mogła by sprawdzić gdzie masz ślinianki (Kruk rozmarzony).

dareko - 3 Października 2006, 14:54

Slinianki? :shock:
Kruku, nie, no nie mow, jakos sie dogadamy... :) Na falkon mialem jechac ale teraz to musze sie zastanowic :)

mawete - 3 Października 2006, 15:09

Cześć :D
Lu - 3 Października 2006, 15:27

Hej :)

Wczoraj usłyszałam że gdyby prostytutki zakładały własną partię, nazwałyby się "Niewinność i Cnota" :lol:

Kruk Siwy - 3 Października 2006, 15:30

Lu, a co sądzisz o założeniu partii "Wieczna Młodość i Uroda"? To Kres wymyślił całe miesiące temu. No bo jak zaklinać rzeczywistość to na całego...
Pako - 3 Października 2006, 15:42

Tak po kolei: Elam nie będzie u mnie waletowała z prostej przyczyny.. nie to miasto :mrgreen: ja rybnik, a ona w Katowicach szuka ;)
Co dożycia w akademiku - chciałbym, będzie się widziało. na razie stypendium muszę załatwić i przeżyć ten poczatek. Matma jak matma, a^2=-1 rox :)
Fiza.... woohoo! Kto mi da darmowe korki z fizyki? Bo pan dochtór stwierdził chyba, że my to wszystko wiemy, zapierniczał jak mały pan samochodzik, nic nie wyjaśniał, rzucał wzorami i tyle z tego było. Gdy cała grupa śmiechem głośnym wybuchnęła, popatrzywszy po sobie, zapytał się, czy to on tak śmiesznie wygląda, czy z nami coś nie tak.
No dobra.. z matmy dam radę, będę powtarzał, będzie git. Z fizy.. no cóż... ile to trzeba do koperty włożyć, żeby mieć zaliczenie egzaminu :/ ?
Bry :(

I w ogóle... kurde, nie było mnie dzień jeden niecaly i 360 postów ponad. Ileż ich musiało być, jak ja byłem ^^

Lu - 3 Października 2006, 15:43

Kruk Siwy
Cytat
Lu, a co sądzisz o założeniu partii Wieczna Młodość i Uroda? To Kres wymyślił całe miesiące temu. No bo jak zaklinać rzeczywistość to na całego...

:mrgreen: :mrgreen:
Taka, można powiedzieć, afirmacja :mrgreen:

Anonymous - 3 Października 2006, 16:01

Witam wszystkich.
Słowik - 3 Października 2006, 16:04

Pako, spoko, wszystko da się przeżyć.
Ja też miałem głupi uśmiech na pierwszym wykładzie z fizyki, jak gościu zaczął rzucać wersorami itp.
Na ćwiczeniach można o wszystko zapytać czy innych laborkach, luz.

Pako - 3 Października 2006, 16:23

Cóż... dać radę muszę. Zarwę parę nocy pewnie przed kolokwiami, ale dam radę. Nie na darmo na te studia szedłem, żeby pierwszy z brzegu Łoś mnie zdołął skosić.
Tak w ogóle... nie śmieję się zazwyczaj z nazwisk ludzi, ale doktro Halina Jondro i dr Stanisław Łoś są pierwszorzędni :mrgreen:

Fidel-F2 - 3 Października 2006, 16:50

Ja miałem kontak z panią o nazwisku Teodora Niska-Marchewka. :lol:
Tomcich - 3 Października 2006, 18:27

Powitać, powitać. :D

Partner forum