Planeta małp - Co nas cieszy
Lump Kałmuk - 27 Lipca 2007, 08:01
cieszy mnie, że dziś ostatni raz jestem w pracy przed urlopem
trzy tygodnie wolnego - to może cieszyć
mawete - 27 Lipca 2007, 08:05
Jeszcze nie zadzwonili - cieszy mnie to...
mBiko - 27 Lipca 2007, 20:15
A mnie cieszy łikend i planowany wyjazd w dzicz.
mawete - 28 Lipca 2007, 19:51
Poniedziałek godzina 11-ta
Agi - 28 Lipca 2007, 21:27
Nasi górą! Dwóch Polaków na podium GP Czech
Co prawda Niki Pedersen był nie do przejścia, ale 2 i 3 miejsce Hampela i Holty też cieszą. Szkoda, że Gollob przywiózł w sumie 1 punkt.
mawete - 29 Lipca 2007, 18:50
A mnie cieszy to, że jutro o 11tej przestaną mi zawracać dupę
agnieszka_ask - 29 Lipca 2007, 21:17
ciesze się z nawiązania nowych znajomości i z "czajniczka"
a pelargonie brzydko pachną
Martva - 29 Lipca 2007, 21:20
To coś Ty z nimi robiła?
Cieszą mnie 2 książki i 2 czasopisma o biżuterii, które dostałam od siostry
agnieszka_ask - 29 Lipca 2007, 21:25
Martva napisał/a | To coś Ty z nimi robiła? |
wąchałam. i nic więcej nie powiem
Martva napisał/a | Cieszą mnie 2 książki i 2 czasopisma o biżuterii, które dostałam od siostry |
kochaną masz tą siostrę. chyba Ci się opłacało posprzątać dla niej pokój
ihan - 29 Lipca 2007, 21:26
Agi55 napisał/a | Nasi górą! Dwóch Polaków na podium GP Czech. |
Wiesz, to: dwóch to w zasadzie eufemizm :)
Martva - 29 Lipca 2007, 21:29
agnieszka_ask napisał/a | kochaną masz tą siostrę. chyba Ci się opłacało posprzątać dla niej pokój |
A nie, bo to złośliwy prezent imieninowy był. Wszystko jest po angielsku, a ja z angielskim się nie lubimy, zwłaszcza że tak fachowego słownictwa nawet nasza Mama nie pojmuje
Niemniej, ładne wzory są, i obrazki. Zrobi mi jeszcze kilka ładnych zdjęć, to jej wybaczę
May - 29 Lipca 2007, 21:35
Martva napisał/a |
A nie, bo to złośliwy prezent imieninowy był. Wszystko jest po angielsku, a ja z angielskim się nie lubimy, zwłaszcza że tak fachowego słownictwa nawet nasza Mama nie pojmuje |
A czego sie spodziewalas, ze Ci z Anglii literature po chinsku przywioze?
Ciesze sie, ze juz nie jestem w samochodzie, to byl glupi pomysl, zeby jechac 1890 km autem...
Piech - 29 Lipca 2007, 23:40
Martva napisał/a | Wszystko jest po angielsku, a ja z angielskim się nie lubimy, zwłaszcza że tak fachowego słownictwa nawet nasza Mama nie pojmuje |
Niezrozumiałe teksty wrzucaj na forum. Się przetłumaczy.
mawete - 30 Lipca 2007, 10:56
May napisał/a |
Ciesze sie, ze juz nie jestem w samochodzie, to byl glupi pomysl, zeby jechac 1890 km autem... |
A ja sie cieszę, ze jutro zrobię z 700 - nad morze jadę - lubie jeździć samochodem
piotres19 - 30 Lipca 2007, 11:03
Ja się cieszę... gdy...
Koniec pracy, można odpocząć, wejść do chatki i uruchomić jakąś krwistą gierkę (czyt. odmużdżacz)
mawete - 30 Lipca 2007, 11:08
piotres19 napisał/a | (czyt. odmużdżacz) |
Proponuję słownik ortograficzny uruchomić
ihan - 30 Lipca 2007, 14:57
mawete, nie widzisz, że krwista gierka już zadziałała?
mawete - 30 Lipca 2007, 15:00
ano... ale nie mogę powiedzieć, że mnie to cieszy...
Haletha - 31 Lipca 2007, 09:07
Naprawili mi komputer... Nie wiem czy na długo, bo jest w stanie agonii, ale przynajmniej na razie działa:)
piotres19 - 31 Lipca 2007, 09:14
mawete napisał/a | piotres19 napisał/a | (czyt. odmużdżacz) |
Proponuję słownik ortograficzny uruchomić |
takiego słowa nie ma w naszym słowniku
Czarny - 31 Lipca 2007, 09:19
Może dlatego, że mózg to pisujemy zazwyczaj przez 'ó' i dalej idąc tym tropem będzie -> odmóżdżacz
Martva - 2 Sierpnia 2007, 21:14
Moje włosy mnie cieszą, świeżo zafarbowane. Postanowiłam przejść z rudej rudości na ciemną rudość, a wyszło coś co w słońcu jest intensywną czerwienią, strasznie mi się podoba chociaż jest zupełnie niezgodne z pierwotnym planem
corpse bride - 3 Sierpnia 2007, 18:14
usa - co by nie powiedzieć o tym kraju, to fakty są takie, że jak tylko tu przyjadę czuję się błogo zrelaksowana. żadnych stresów, żadnego napięcia. terminy nie gonią. ehhhh, żyć nie umierać
ihan - 3 Sierpnia 2007, 19:32
W ramach znajdowania jasnych stron: powiedzmy, że wskutek zawirowań kadrowych, cieszy mnie, że przez najbliższy rok będę genetykiem molekularnym zamiast biologiem molekularnym roślin. Przynajmniej dobrze brzmi chyba.
Piech - 3 Sierpnia 2007, 21:10
ihan napisał/a | W ramach znajdowania jasnych stron: powiedzmy, że wskutek zawirowań kadrowych, cieszy mnie, że przez najbliższy rok będę genetykiem molekularnym zamiast biologiem molekularnym roślin. Przynajmniej dobrze brzmi chyba. |
Zdecydowanie. Zwłaszcza ta część molekularna. Znajomy chemik pozazdrościł, że wszyscy wokół są "molekularni" i nie chcąc być gorszy wymyślił "chemię molekularną".
ihan - 3 Sierpnia 2007, 22:12
Nieeee, molekularne już nie jest modne. Teraz modne jest: uwaga, uwaga: nano (np. nanowędka robi oszałamiającą karierę)
hrabek - 6 Sierpnia 2007, 09:03
Niezmiernie cieszy mnie profesjonalizm wladz Szczecina przy Tall Ships Races. Jest cudownie - w miescie nie ma korkow (sa co prawda klopoty z parkingiem, ale z drugiej strony nikt nie biega z blokadami na zakazach, o ile parkujacy nie przeginaja), jest czysto, bezpiecznie, a przede wszystkim pieknie.
Najbardziej ucieszyli mnie sami uczestnicy, czyli zaloganci, ktorzy otwarcie mowia, ze nie spodziewali sie takiego przyjecia, i ze jest to najlepsze przyjecie na calych regatach. Sami zreszta tez postarali sie o uatrakcyjnienie oprawy. Jak sobie przypomne meksykanski zaglowiec wplywajacy do portu z zaloga na rejach (a to nie jakis tam wypierdek, tylko zaglowiec pelna geba z masztami na kilkadziesiat metrow w gore) - kilkudziesieciu chlopa stojacych jak gawrony na rejach, wszyscy w rozkroku, podparci pod boki, to jeszcze teraz mnie ciarki przechodza. A jak do tego zaczeli grzmiec z armat, to nogi sie pode mna ugiely. Fantastyczne!
Gwynhwar - 6 Sierpnia 2007, 09:27
Cieszy mnie to, że wrzuciłam na luz. A po pracy idę na piwko.
Słowik - 6 Sierpnia 2007, 09:41
Polska publiczność jest generalnie bardzo przyjemna i entuzjastyczna. Nie inaczej było na tegorocznym Tygodniu Kultury Beskidzkiej w Żywcu. Amfiteatr pełniutki po brzegi, na scenie zespoły z całego świata, dziewczyny jak maliny...
gorbash - 6 Sierpnia 2007, 10:08
Słowik napisał/a | Amfiteatr pełniutki po brzegi, na scenie zespoły z całego świata, dziewczyny jak maliny... | znaczy sie mialy kolce, byly cale zielone i lazily po nich slimaki???
|
|
|