To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

Zadomowienie - powitania na forum - Karczma pod ,,Zdechłym Smokiem''

elam - 6 Kwietnia 2006, 19:36

zycie zaczyna sie po trzydziestce,
a zacina sie po czterdziestce... :)

Hauer - 6 Kwietnia 2006, 19:59

elam, jak możesz tak Lu dołowac?? :evil:
Anonymous - 6 Kwietnia 2006, 20:47

Lu to jeszcze nic nie wie na temat życia po czterdziestce. Najwyżej po setce :wink:
elam - 6 Kwietnia 2006, 20:54

zycie zaczyna sie po dwoch setkach.
a zacina sie... no, to zalezy od osoby. :mrgreen:

Rodion - 6 Kwietnia 2006, 23:24

Atomową baterie i piwo ze slomka na wypadek awarii hełmu.
Padam na nos.

Rodion - 7 Kwietnia 2006, 00:13

Na Topory Clangedina! Barman! Ubota!
- Plums!
Czytanie tego wszystkiego moze przyprawic o dreszcze!
- Slurp! Czytam dalej.

elam - 7 Kwietnia 2006, 10:08

coz, spokoj tu panowal pod twa nieobecnosc, jesli nie liczyc malego darcia pierza... to typowo kobiece zajecie, siegajace tradycja jeszcze w czasy prehistoryczne
ale do sprzatania ty jestes najlepszy, Rodion :mrgreen: dobrze, ze wrociles. nasci szmatke i wiaderko....

Rodion - 7 Kwietnia 2006, 10:21

A nienienie! Dopóki nie wróci mój odkurzacz, palcem o palec tu nie stukne!
Ale zeby nie bylo ze jestem nie uzyty, moge zaproponowć Ci to.
( podaje Elam mała metalową kuleczke)
Tylko nie popsuj!

elam - 7 Kwietnia 2006, 10:29

- a cotototo? - gremlinek, pelen ciekawosci, przybliza kuleczke do oka, zeby lepiej widziec, ale w ostatnim momencie weszy podstep i odrzuca ja daleko, daleko, za okno....
- pewnie jakas bomba! chciales mnie usunac ! o, ty paskudo! - tu zaczyna sie tradycyjna bijatyka powitalna miedzy starymi kolegami, ktorzy od dawna sie nie widzieli.
opuscmy wiec kurtyne na te krwawe wydarzenia w oczekiwaniu na nadejscie godzilli, ktora wcieli sie w postac troskliwej poielegniarki, i opatrzy wszystkie te rany klute, szarpane i gryzione....
a moze nie opuszczajmy kurtyny tym razem?...

Rodion - 7 Kwietnia 2006, 10:34

Ekshibicjonizm? A ja dziś taki nie uczesany. :roll:
A to co tak niefrasobliwie wyrzucilas to byla czarna dziura instant. Miejmy nadzieję ze nie spowoduje to jakiś klopotow? :?

I wypijmy coś na wzmocnienie sil nadwatlonych.

elam - 7 Kwietnia 2006, 10:37

- mialam racje! chciales sie mnie pozbyc, do czarnej dziury wrzucic, tak????
czym ja sobie zasluzylam????

Godzilla - 7 Kwietnia 2006, 10:38

O moje wy biedactwa, jak wy wyglądacie! Pod pociąg wpadliście, czy pogryzł was Cerbek gajowego Nikitycza? A mówiłam, żeby nie bawić się z pieskami!
Rodionie, te oparzenia na plecach zalejemy denaturatem celem schłodzenia, żeby opuchlizna zeszła. Na zadrapania i ugryzienia - a niech będzie denaturat, odkazi.
Teraz gremlinek. Uszko naderwane? Nic to, ściągniemy catgutem, tylko się nie wierć. Oj, tu coś odstaje, dokleimy kropelką. Na podbite oczko kompres z surowego kotleta.
Już lepiej? :D

Rodion - 7 Kwietnia 2006, 10:39

No i znowu moja wina! :roll:
Tym maleństwem calą karczme w mig bys sprzatnela!
Nie becz. Mam jeszcze jedna. :)

elam - 7 Kwietnia 2006, 10:40

- godzillo, godzillo, a rodion niedobry chce mnie zamknac w czarnej dziurze!! ja sie tak nie bawie!! chodz, musimy cos obmyslic na niego na boczku..
Godzilla - 7 Kwietnia 2006, 10:42

O, będzie Rodion smażony na boczku...
Rodion - 7 Kwietnia 2006, 10:43

Blleee! :P Nie lubie Was! Ja tu z sercem na dloni, nieba chcę przychylic! A Wy sie na mnie namawiacie! Oj nie ladnie! :evil: :cry:
Godzilla - 7 Kwietnia 2006, 10:44

Ależ Rodionie, my ciebie barrrrdzo, barrrdzo lubimy! :twisted:
Rodion - 7 Kwietnia 2006, 10:48

Jasne! W sosie śmietanowym! :evil:
elam - 7 Kwietnia 2006, 10:49

- .. "nieba chce przychylic"...
ciekawe, z ktorej strony?? :twisted:

ty mi tu zadnych metalizujacych kuleczek pod nos nie podstawiaj, bo w chlodni jeszcze troche boczku z dinozaura zostalo, jakby co, (choc nie ten "boczek" mialam na mysli :) ) i potrawka z rodiona na obiadek bedzie... godzilla stoi murem za mna...
(.. no wlasnie, rozsadniej byloby schowac sie za tym murem, a nie wysuwac do przodu..)

- hmm. to ten.. to ja juz moze pojde do kuchni, zobacze, co tam w garnkach, i jakies drinki przy,niose... tra lalala..

Rodion - 7 Kwietnia 2006, 10:52

To jak tak, to zostawie wam takie male co nie co, i ide zobaczyc co slychac w innych wymiarach.
Godzilla - 7 Kwietnia 2006, 10:54

Ekhem, jakie co nieco masz na myśli? Czy to tyka?
elam - 7 Kwietnia 2006, 11:06

mysle, godzillo, ze najbezpieczniej bedzie schowac sie na chwile do schronu Schroedingera...
Godzilla - 7 Kwietnia 2006, 11:07

Aaa, ratuj się kto może!
elam - 7 Kwietnia 2006, 11:09

- no i poszloooooo!!!
-ciekawe, swoja droga, skad rodion wezmie kase na odmalowanie karczmy??
nic to. wylatuje na melmak, tam przynajmniej podaja swiezy kefir z kota i nie rozbijaja ci dziel neutronowych na glowie. lecisz ze mna, godzilko? :)

Godzilla - 7 Kwietnia 2006, 11:21

A czemu nie. Tam potrafią zrobić ten kefirek tak zmyślnie, że sierść nie włazi między zęby.
elam - 7 Kwietnia 2006, 11:24

no, to odlatujemy na chwilke, a rodionowi pozostawimy posprzatanie tego bajzlu, ktory narobil. tylko wezme jeszcze na droge jakies miesko.. o, udko z kurczaka.. czy to hauer? :wink:
Rodion - 7 Kwietnia 2006, 12:08

Wreszcie trochę ciszy i spokoju!
Wyłaczyć holoprojekcje efektów wybuchu, wlaczyć program "Jamjka Bar"!
Co za widok!
I nie mowie tu o lazurowym karaibskim morzu. :mrgreen:

gorat - 7 Kwietnia 2006, 13:25

(Wchodzi.)
Hmm... cos tu nie pasuje...
(Wychodzi zostawiając tytkający pakunek.)

Yeri - 7 Kwietnia 2006, 22:40

Witajcie!! :D
Dzięki wszystkim za życzenia,kochani jesteście!Jak słusznie zauważyła Godzilla bywam tu u Was tylko wieczorami(wampiry tak mają),ale imprezy najlepsze z wieczora więc zapraszam wszystkich.Będzie suflet z orzecha włoskiego,wiśnie w sosie czekoladowym,kaczka w pomarańczach na miodzie,wódka z dżemem i piwo ananasowe.
Przybywajcie,impreza do końca weekendu z przerwami na dzień,bo muszę swoje w trumnie odleżeć.
A Yeri to oczywiście Ya,indyjska przyprawa to Yermi :D Ale też się pojawi,na torcie jeżynowym!

elam - 7 Kwietnia 2006, 22:45

- ja poprosze kefir z kota :)
i twoje zdrowie!
a ktore to urodziny, pochwal sie, nie kaz wszystkim zagladac do twojego profilu

Partner forum