Mechaniczna pomarańcza [film] - Najpiekniejsi aktorzy? :o))
Lahkoona - 28 Września 2006, 23:22
Cytat | Vladimir Kulich to ten wódz tych Wikingów, prawda? też piszczę do niego, no fantastyczny jest w tym filmie |
Tak, to on. I zakochana jestem po uszy własnie w tej jego kreacji. Piszcząco zakochana.
I jeszcze wiecie co? Piszczę na widok A.Rickmana w filmie "Robin Hood - Książę Złodziei". Normalnie wszystkie moje koleżanki ślinią się do Costnera, a ja do Alana.
Widocznie nie tylko uroda się liczy, ale również głos. Rickman ma głos... ech.
hrabek - 29 Września 2006, 08:37
A kreacje Hansa Grubbera i Severusa Snape'a tez ci sie podobaja? :)
Lahkoona - 29 Września 2006, 09:16
Cytat | A kreacje Hansa Grubbera i Severusa Snape'a tez ci sie podobaja? |
Grubber oczywiście, a szczególnie jak on tam CHODZI!!! Albo w windzie łypie na Japończyka i mówi tym swoim GŁOSEM: "nice suit"...:)
A najbardziej we wszystkich parodiach parodiowana scena, kiedy Sherif opuszcza kuźnię... takim KROKIEM... Ech.
Profesor Snape to inna bajka, bo deczko Rickman jest widocznie "ugryziony zębem czasu", ale i tak go kocham
Urbaniuk - 29 Września 2006, 09:42
Uwaga! Materiał sponsorowany. Promocja łysych, zarośnietych palaczy.
A Rickman to jest ktoś, szczególnie jako Metatron.
Angelus - 29 Września 2006, 12:37
Oj tak! Alan Rickman niszczy jako Metatron i jako dr Lazarus w Galaxy Quest! I jako Snape tez!I wogole on zawsze genialny jest!I glos ma bossski! Mniam!
A gerarda Butlera to widzialam ostatnio w filmie Beowulf- tytulowa role gral i byl calkiem, calkiem, nie powiem...
A wodz Vikingow w 13 wojowniku to mnie rozwala na puzzle za kazdym razem.Tylko ze wzgledu na niego jestem w stanie obejrzec po raz kolejny ten film. I jak on pieknie umieraaaaa....
Ariah - 29 Września 2006, 15:07
Jak już wspominałam, mój gust dziwny jest. W większości pokrywa się z normą ogólnie przyjętą, ale są odchyły.
Zaprezentuję.
Z tym się chyba Panie zgodzą...
I jeszcze raz
Ten pan też jest w moim guście...
I ten też - mówiłam, żem dziwna
I z tych panów ten bardziej na lewo też w moim guście.
Nigdy nie twierdziłam, że jestem normalna
Angelus - 29 Września 2006, 15:26
Oto poznalismy prawde o Ariah. Nie jest normalna. A kto jest?
Ariah - 29 Września 2006, 15:40
Wg. Freuda nie ma ludzi normalnych...
Inna sprawa, że on tylko z wariatami się zadawał, ale co tam!
Lahkoona - 29 Września 2006, 16:41
- Ja Cię pikam...
(Jak powiedziała Zebra, kiedy zaglądali przez wielkie liście i widzieli imprę lemurów i król śpiewał, że wygina ciało śmiało... znaczy Madagascar zacytowałam w wersji polskiej)
Dziewczyno, oby więcej takich "nienormalnych"...
Lahkoona - 29 Września 2006, 16:42
Cytat | Uwaga! Materiał sponsorowany. Promocja łysych, zarośnietych palaczy.
Obrazek
A Rickman to jest ktoś, szczególnie jako Metatron. |
To ja się powtórzę, jeśli wolno:
- Ja Cię pikam...
elam - 29 Września 2006, 16:50
a na tym zdjeciu od Urbaniuka to Jason Statham jest, prawda??
no, takich lysych, to ja rozumiem....
joe_cool - 29 Września 2006, 19:22
jeśli chodzi o zdjęcia łysych, zarośniętych palaczy, to ja jestem pod wrażeniem zdjęcia Urbaniuka, odkąd je zobaczyłam na blogu
Ariah, na widok Madsa Mikkelsena to mi nogi miękną i piszczę! jestem fanką, odkąd widziałam go w filmie "wilbur wants to kill himself" (świetny film, polecam!)...
Lahkoona - 29 Września 2006, 19:38
No Urbaniuk, robi wrażenie, robi
Jak skończę piszczeć do Rickmana (bo właśnie włączyłam sobie Dogmę), to zacznę piszczeć do Urbaniuka.
Mogę, dziewczyny, mogęęęę?
Nattfiarill - 29 Września 2006, 20:00
Możesz...
A ja sobie popiszczę do tego pana
elam - 29 Września 2006, 20:03
piszcz sobie.
ja jednak wole Stathama (to dopiero jest czarny charakterek )
Nattfiarill - 29 Września 2006, 20:08
A ja nie. Dla mnie jean jest poprostu boski
Co ja mam poradzić na to, że mam słabość do starszych panów
Lahkoona - 29 Września 2006, 21:29
A ja resztki wzdychania wieczornego spożytkuję na niego:
Nexus - 29 Września 2006, 22:21
chyba pomyliłem wątki...
elam - 29 Września 2006, 22:50
.. chyba..
Lahkoona: ostrzegam ! ! !
Karl Urban i Peter Stebbings sa moi i TYLKO MOI !!!!!!
" alt="" border="0" onload="rmw_img_loaded(this)" />
i prosze, wytlumaczcie mi, jak to robicie, ze wklejacie cale zdjecia, nie pomniejszone. .. ja nie potrafie
Lahkoona - 29 Września 2006, 23:45
elam; ja od razu mowię, Petera sobie weź-a-weź
O Karla Urbana mogę sie bić
No, ale skoro ostrzegłaś, to ostrzeżenie przyjęte.
Ja tam się nie będę stawiała.
Za to mogę pokazać tyłek mojego ulubieńca Keanu:
Za to ja nie wiem jak się pomniejsza zdjęcia, żeby takie pomniejszone wstawic, a nie kobylaste.
I jakby co, to jest fota oficjalna, a nie ze stron o formacie XXX
Lahkoona - 29 Września 2006, 23:50
Cytat | Nexus: chyba pomyliłem wątki...
|
Eeee, tam.
Dawaj swoje zdjęcie, będziemy do Ciebie piszczały
To niby wątek o aktorach, ale przecież można sobie popiszczeć
Anonymous - 30 Września 2006, 00:52
Lahkoona:
Cytat | Za to mogę pokazać tyłek mojego ulubieńca Keanu: |
A ja znów nie widzę obrazka. A tak chciałam obejrzeć ten tyłek!
Lahkoona - 30 Września 2006, 06:59
Później spróbuję coś pomerdać w linkach.
Ale to wieczorkiem...
Może sie uda.
Ariah - 30 Września 2006, 08:16
O Karla Urbana możecie być spokojne, dziewczyny. Bić się z Wami nie będę
Natomiast o tego pana, ze sztucerem lub bez to i owszem.
No, i wielka miłość z czasów dzieciństwa. Zdjecie może nie najlepsze... , ale wiecie o co chodzi...
A w temacie długowłosych bohaterów bajronicznych: jeszcze taki pan
Co do łysych: Statham - tak, poproszę. Mam koleżankę, co wzdycha do Willisa, szczególnie po Sin City.
Mnie po Sin City zachwycił głos Hartnetta, którego przed filmem uwazałam za kolejnego 'ślicznego chłopca', czyli stworzenie warte może uwagi na 5 minut. Ale ten głos...
Głos uwielbiam też u Cliva Owena (Kto nie oglądał 'Inside Man' niech wie, co stracił) i Matthew Fox'a. Ich dwóch mogłabym słuchać czytajacych rachunki ze sklepu... A na Fox'a lubię też sobie popatrzeć... Ech.
elam - 30 Września 2006, 08:57
Lahkoona: nic nie widac.
Aroah: widac tylko trzecie. faajne
grrr
kobiety, musimy jakos sie zorganizowac z tym wstawianiem zdjec..
Nexus - 30 Września 2006, 08:58
Lahkoona,
Cytat | Dawaj swoje zdjęcie, będziemy do Ciebie piszczały |
A przez moment przemknęła mi taka myśl. Poczuć się jak gwiazda... i szybko mi przeszło.
Wolę spokojnie jeść w restauracji i przechodzić przez miasto nie przemykając w ciemnych okularach
Aga - 30 Września 2006, 09:05
No nie bądź taki, dawaj
Lahkoona - 30 Września 2006, 09:28
Cytat | A przez moment przemknęła mi taka myśl. Poczuć się jak gwiazda... i szybko mi przeszło. Wolę spokojnie jeść w restauracji i przechodzić przez miasto nie przemykając w ciemnych okularach |
Nexus: Ty spryciarzu. Dawaj zdjęcie. I nie bój się. Jakoś, a pewnie będzie trudno, podzielimy się tym piszczeniem do Ciebie...
No chyba, że lubisz takie sytuacje, kiedy stado kobiet skanduje hasło: NE-XUS-PO-KAŻ- SIĘ-!!!
Fakt, coś się dzieje ze zdjęciami. Nie mam bladego pojęcia, co robić. Może są jakieś obostrzenia, co do wklejania/linkowania... Gdzie jest Moderator???
I jak on wygląda (nie wkleił swojego zdjęcia )
joe_cool - 30 Września 2006, 09:32
Nexus, my piszczymy kulturalnie, nie napadając na nikogo (no, może elam z Lahkooną mogłyby napaść na karla urbana ).
Ariah, Heathcliff w Wichrowych Wzgórzach niezły był... i w ogóle lubię ralpha fiennesa (czy jak to się pisze) - nie rozumiem, co laski widzą w jego bracie joesphie...
w ogóle to brakuje nam emoty pt. "wzdech" albo "rozmarzam się" czy adminicja mogłaby coś z tym zrobić?
Nexus - 30 Września 2006, 09:36
No dobra, dobra... z okazji Dnia Chłopaka ujawnię się w avatarze tylko na ten jeden dzień... potem mogę wysłać autografy SMS'em
|
|
|