Najnowszy numer - Kiedy nowy/kolejny numer SF?
Max Bohdanowski - 19 Grudnia 2005, 17:54
Margot napisał/a |
<sięga po inhalator - znalazł się, nareszcie>
Hhhhhhhh...... |
A myslalem ze siegniesz po anihilator
Wymyslilem odmiany ewolucjonujacego Vadera.
Dark Vader, Gray Vader, Light Vader, Bright Vader
No i bron, jasne, ma odpowiednia:
Darksaber, Graysaber, Lightsaber i Brightsaber.
O!
Margot - 19 Grudnia 2005, 18:03
I na końcu przejście w pełne przeciwieństwo kolorystyczne, czyli White Vader
Hhhh...
Przy tej zadyszce, to inhalator bardziej mi potrzebny
Na dodatek anihilator, to trochę byłby duży, bo on się mieścił chyba na Gwieździe Śmierci (przyszło mi właśnie do głowy, że Vader to miał fajne gadgety jednak - co tam miecz, taki niszczyciel był fantastyczny, Gwiazda Śmierci też niezła)
Hhhh... Hhhh... Ciekawe, jaką następną postać przygotował NURS... Uhhh...
I czy może być to postać KOBIECA, choć raz?!!
Hhhhhhhh....
<znowu potrzebny z tych nerw inhalator - niezbędne wyposażenie Jedi po Ciemnej Stronie Mocy>
Max Bohdanowski - 19 Grudnia 2005, 18:36
Margot napisał/a | I na końcu przejście w pełne przeciwieństwo kolorystyczne, czyli White Vader
Hhhh... |
Hehe Jak Gandalf. Byl Szary, stal Bialy
Margot napisał/a | I czy może być to postać KOBIECA, choć raz?!!
Hhhhhhhh....
<znowu potrzebny z tych nerw inhalator - niezbędne wyposażenie Jedi po Ciemnej Stronie Mocy> |
Zjedz czekoladke, wroc do domu, powiedz ze cos zle sie czujesz, poloz sie z pulpitem zdalnego sterowania TV na kanapie - niech wszyscy dookola biegaja i chca dogodzic. I odrazu poczujesz sie lepiej. Moja zona czesto tak robi
A propo damskich kategorji. Ciekaw jestem, gdyby forum byl stworzony i moderowany przez kobiete, czy kategorje byly tak samo szowinistyczne? Hanna Solo, Lika Skywalkerowa, Gollumowa, Vaderowa... ?
Margot - 19 Grudnia 2005, 21:31
Hhhh... Na pewno nie było by tak szowinistycznych opcji. Hhhh.. Przypuszczam raczej, że szukano by nazw statusów bez przypisanej jednoznacznie płci. Hhhh...
Marudzę, bo mnie ominęła Vampirella (ale nie tracę nadziei, że może jeszcze zostanę Barbarellą?). Hhhh...
Na tym forum większość statusów nie jest uniwersalna (Predator lub Alien do takich należy, ale postaci imienne - nie). No, to chyba naturalne, że się upominam o własną płeć? Hhhh... I trochę mi niewygodnie w postaci faceta, że nie wspomnę o tej czarnej masce i astmie... Hhhh...
Rodion - 20 Grudnia 2005, 09:27
Co to? Pierwszy jestem?!
No to!
TTA 18
Margot - 20 Grudnia 2005, 09:46
Ostatni będą pierwszymi, czy jak to szło, więc najlepiej pozostać w peletonie...
A dzisiaj - bez żadnych zmyłkowych literek
18!
Rodion - 20 Grudnia 2005, 09:57
Literki być mają! Bo inaczej, jakaś duszyczka niewinna pomyśli, że to liczba pomordowanych nowych uzerów lubo dziewic skonsumowanych z marchewką i ogóreczkami.
I jaszcze przestraszona się weźmie i nie zarejestruje!
Margot - 20 Grudnia 2005, 11:08
Się zarejestruje z ciekawości. Albo żeby wbić osikany kołek w serce wąpierza
A taki literki, to różnie można tłumaczyć: TTA = Tyle Trafionych Ancymonów
Rodion - 20 Grudnia 2005, 11:12
Margot napisał/a | Albo żeby wbić osikany kołek w serce wąpierza |
Otej metodzie nie słyszałem!
Jaka skuteczność?!
Margot - 20 Grudnia 2005, 11:13
Rodion napisał/a | Margot napisał/a | Albo żeby wbić osikany kołek w serce wąpierza |
Otej metodzie nie słyszałem!
Jaka skuteczność?! |
Przypuszczam, że duża, skoro ją zatuszowano
Rodion - 20 Grudnia 2005, 11:18
Margot napisał/a | Przypuszczam, że duża, skoro ją zatuszowano |
Kolejny spisek nieśmiertelnych?!
A i kolejny dowód na to, że Sama się do nich zaliczasz, skoro sposób znasz!!
Margot - 20 Grudnia 2005, 11:24
Rodion napisał/a | Margot napisał/a | Przypuszczam, że duża, skoro ją zatuszowano |
Kolejny spisek nieśmiertelnych?! |
Samoobrona...
[quote="Rodion"] A i kolejny dowód na to, że Sama się do nich zaliczasz, skoro sposób znasz!!
A mówili: nigdy nie ufaj gremlinom...
NURS - 20 Grudnia 2005, 11:28
To nie Toy, ta na obrazku margota, oszukujesz!
info o numerze już wisi na naszej stronie internetowej od wczorajszej nocy, jakby kto się pytał.
Rodion - 20 Grudnia 2005, 11:39
Militarne SF! Miodzio!!
Margot - 20 Grudnia 2005, 12:05
NURS napisał/a | To nie Toy, ta na obrazku margota, oszukujesz!
info o numerze już wisi na naszej stronie internetowej od wczorajszej nocy, jakby kto się pytał. |
Mała, z bronią i w okularach => cechy dystynktywne się zgadzają. Poza tym, nosi się w odpowiednim stylu, Ziemiańskiemu by się spodobała
A tak w ogóle, to nie moja wina, że Ziemiański rysować nie umie i Toy nie narysował
edit: w mojej rzeczywistości na stronie SF&literki wisi numer, który już przeczytałam. A w galerii najbardziej mi się podoba ten obrazek z roku 3003
gorat - 20 Grudnia 2005, 12:38
10010!
Czyżbym widział dwóch debiutantów? Może któryś jest na forum?
A okładeczka gdzie? I gdzie, Margot, jakieś obrazki z 3003 roku widzisz? Może NURS już Ci przesłał egzemplarz do recenzji?
NURS - 20 Grudnia 2005, 12:44
Margot napisał/a | NURS napisał/a | To nie Toy, ta na obrazku margota, oszukujesz!
info o numerze już wisi na naszej stronie internetowej od wczorajszej nocy, jakby kto się pytał. |
Mała, z bronią i w okularach => cechy dystynktywne się zgadzają. Poza tym, nosi się w odpowiednim stylu, Ziemiańskiemu by się spodobała
A tak w ogóle, to nie moja wina, że Ziemiański rysować nie umie i Toy nie narysował
edit: w mojej rzeczywistości na stronie SF&literki wisi numer, który już przeczytałam. A w galerii najbardziej mi się podoba ten obrazek z roku 3003 |
O, żesz ty... centralnie na głównej stronie masz zapowiedź i fragmenty wszystkich tekstów.
Godzilla - 20 Grudnia 2005, 20:04
Wychodzi mi
18
Co ja widzę, jest zapowiedź nowego numeru? Miodzio na moją zbolałą duszę.
NURS - 20 Grudnia 2005, 20:20
Wielki Brat jest pod wrażeniem Dziekuję za uwagę
Margot - 20 Grudnia 2005, 20:50
Ja patrzę. Zapowiedzi są, tekst Piotrka Rogoży już mi się podoba. Natomiast jak byk wisi mi stara okładka i nie widzę żadnej nowej, którą masz w avatarze, NURSie. Znaczy: rzeczywistość skrzeczy, czy jakoś tak... No, ta wirtualna. I na pewno jest to błędny związek frazeologiczny
NURS - 20 Grudnia 2005, 21:28
Nie, wszystko w odpowiedniej kolejnosci, co pare dni.
Baylay - 20 Grudnia 2005, 23:13
Zapowiada sie fajna tapetka dla mojego kompiuterka w styczniu. Kiedy do ściągnięcia?
NURS - 20 Grudnia 2005, 23:42
tapetka w dniu wydania numeru.
Godzilla - 21 Grudnia 2005, 00:08
Północ wybiła. I oto... oto... <efekt grozy, rozumiecie>
17
<odległe wycie upiorne i pobrzękiwanie kajdanami>
Logan - 21 Grudnia 2005, 01:47
A ja tak patrzę na nowego avatarka NURSa... Wreszcie goła *beep* będzie na okładce SFFH. I sądząc na oko całkiem zgrabna.
NURS - 21 Grudnia 2005, 01:50
w stringach na moje oko, nie goła
Czarny - 21 Grudnia 2005, 07:04
Potwierdzam 17
mawete - 21 Grudnia 2005, 08:00
17 zapowiedzi nie czytam... wolę całośc... poczekam
niepco - 21 Grudnia 2005, 09:25
Ja też zaczekam - dobre ćwiczenie na cierpliwość eehhh...
mawete - 21 Grudnia 2005, 11:04
niepco: ty już byłeś w powitalni? Jeśli nie to zapraszamy tam Cię wyklepią na początek.... Fajnie że jesteś...
|
|
|