To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

Gry o tron - Ogólnie o sporcie

mBiko - 26 Wrzeœśnia 2010, 11:26

Brawo Gollob!
Agi - 27 Wrzeœśnia 2010, 00:32

Brawo Unia :!: :bravo :bravo :bravo
Nitj'sefni - 27 Wrzeœśnia 2010, 11:44

Brawa dla Unii. Mistrz Polski w drużynie i indywidualny triumf jej zawodnika. Udany sezon. Nawet bardzo. :bravo :bravo :bravo

Polska - Niemcy, 3:2, To był prawdziwy horror. Gdy nasi zawodnicy złapali rytm wydawało się, że nic ich nie powstrzyma, ale wtedy role się odwracały i to Niemcy grali jak natchnieni, a nasi siatkarze popełniali błędy. Ważne, że wygraliśmy, ale straciliśmy też dużo sił przed dzisiejszym spotkaniem z Serbami. Oby nasi się w końcu przełamali i przestali popełniać tak wiele błędów, bo z medalu mogą być nici. Mimo wszystko gratulacje. :bravo :bravo :bravo

dalambert - 27 Wrzeœśnia 2010, 21:51

Polska-Serbia 3-1 :D
Chal-Chenet - 28 Wrzeœśnia 2010, 09:33

Ile zespołów wychodzi z tej drugiej grupy na MŚ siatkarzy? Jedna czy dwie?
dalambert - 28 Wrzeœśnia 2010, 09:34

Chal-Chenet, chyba dwa, z tej pierwszej co się z nią zabawa zaczyna.
Chal-Chenet - 28 Wrzeœśnia 2010, 09:48

Dzięks.
Nitj'sefni - 28 Wrzeœśnia 2010, 18:10

Tak, z następnej grupy wychodzą dwie drużyny. My zagramy z Brazylią i Bułgarią, więc będzie ciężko, ale uważam, że dobrze, iż nasi siatkarze nie kombinowali i specjalnie nie przegrywali meczów. Oczywiście mogliby wtedy trafić na łatwiejszych przeciwników, ale skoro chcą wygrać turniej, to trzeba grać i wygrywać z każdym. Oczywiście system stworzony przez Włochów i zaaprobowany przez FiVB jest nieuczciwy, ale tym bardziej cieszy, że Polacy starają się grać fair.
A wczorajszy mecz był bardzo dobry, choć gdyby nie zmiana połowy składu w trzecim secie, mogłoby być 3:0. Dało to jednak szanse na wejście w turniej rezerwowym. Tylko, czy to my graliśmy dobrze, czy też Serbowie przegrali specjalnie? Ciężko powiedzieć. Na pewno te Mistrzostwa pozostawią niesmak.

Sandman - 28 Wrzeœśnia 2010, 21:25

Jak widziałem Serbów walących co drugą piłkę w aut, czy rozgrywającego rzucającego piłki tak nieporadnie, jakby zaczynał w tym składzie, a nie był jednym za najlepszych na świecie na tej pozycji to mną trzęsło :evil:
Nitj'sefni - 1 Października 2010, 08:47

Polska - Brazylia, 0:3
Po raz kolejny okazało się, że z Brazylijczykami grać nie potrafimy i wysoko przegrywamy. W tej sytuacji konieczna jest dzisiejsza wygrana z Bułgarią, choć i ona nie musi dać nam awansu, bo w sobotę jest mecz Bułgaria - Brazylia i jak te drużyny się dogadają, to my możemy wylecieć. A dzisiejszy mecz jest również ważny dlatego, że zobaczymy jak jesteśmy mocni, bo z Brazylią przegrać to nie wstyd, ale w optymalnej formie Bułgarów powinniśmy pokonać.

Nitj'sefni - 1 Października 2010, 17:54

Polska - Bułgaria, 0:3
Fatalny mecz naszego zespołu, wysoka porażka i tym samym odpadamy z turnieju. Nie ma co się rozpisywać o tym dzisiejszym meczu, przelał on po prostu czarę goryczy. Od początku te Mistrzostwa nam się nie układały. Niby wygrywaliśmy pierwsze mecze, ale przychodziło to dość ciężko, a przede wszystkim nie czuło się tej chemii między zawodnikami, dzięki której zespół się scala i brnie do przodu. Moim zdaniem atmosfera w zespole nie była wcale taka dobra, a na koniec siadła też psychika. Chyba dziennikarze, ale także kibice i zawodnicy napompowali za duży balon, który w końcu pękł. Szkoda, wielka szkoda.

Agi - 9 Października 2010, 20:04

Jarek Hampel został wicemistrzem świata na żużlu! :bravo :bravo :bravo
Chal-Chenet - 9 Października 2010, 22:12

:bravo
Nitj'sefni - 10 Października 2010, 08:43

Agi napisał/a
Jarek Hampel został wicemistrzem świata na żużlu!

Wielkie brawa i gratulacje. Należało mu się. :bravo :bravo :bravo

merula - 17 Października 2010, 14:47

W zakończonych Mistrzostwach Świata w Brydżu Sportowym drużyna juniorek oraz juniorów zdobyła złoty medal, a drużyna seniorów dołożyła do tego srebro. Brawo, szczególnie dla młodzieży :bravo
mBiko - 17 Października 2010, 21:58

Bardzo mnie ucieszyły wyniki Mistrzostw Polski Młodzieży Kobiet i Mężczyzn w judo.
merula - 17 Października 2010, 22:12

Który był?
mBiko - 17 Października 2010, 22:33

Trzeci. Kategoria 73 kg.
merula - 17 Października 2010, 22:37

brawo :D
Chal-Chenet - 30 Października 2010, 09:16

Polki, widzę, idą "jak burza"... Już dwie porażki...
Nitj'sefni - 30 Października 2010, 16:33

Chal-Chenet napisał/a
Polki, widzę, idą jak burza... Już dwie porażki...

Obejrzałem wczorajszy mecz z Japonkami i o naszej drużynie można powiedzieć, że ma umiejętności, ale brakuje jej charakteru. Nie ma liderki, która tym wszystkim wstrząśnie; trener też chyba sobie nie radzi. Szkoda, że ten rok jest dla naszej siatkówki taki zły, ale widocznie po zeszłorocznych sukcesach musiał przyjść sezon posuchy.

dalambert - 2 Listopada 2010, 11:12

Polska - Peru 3 - 0 to jest MIŁE :D :bravo
dalambert - 3 Listopada 2010, 11:00

Ooooo i z Algerią też 3-0 dla naszych Pań.
Ale jak to dalej będzie :? :?:

dalambert - 6 Listopada 2010, 09:09

No i co? Nieźle naszym Paniom idzie z Koreankami 3-2- i do przodu :D :bravo
Wojtek Kaczor - 6 Listopada 2010, 18:08

Mam nadzieję, że nasze Panie wgrają kolejne mecze i zdobędą jakiś medal :)
Nitj'sefni - 6 Listopada 2010, 19:34

Wojtek Kaczor napisał/a
Mam nadzieję, że nasze Panie wgrają kolejne mecze i zdobędą jakiś medal

Widzę, że jesteś dużym optymistą. Oglądałem dzisiejszy mecz z Koreą i wcale nie wyglądało to dobrze. Wygrały, ale z trudem. Dalej będzie jeszcze trudniej, bo zostały Rosja, Chiny i Turcja. Do tego musimy liczyć na dobre wyniki w pozostałych spotkaniach, bo inaczej nie ma szans na półfinał. Szanse są więc niewielkie, ale nie wszystko stracone. Nadzieja umiera ostatnia.

jewgienij - 14 Listopada 2010, 15:00

Brawo Rosjanki, kibicowałem im w finale. :bravo
Marcin Robert - 22 Listopada 2010, 11:41

Adam Małysz leczył kolano w nowotarskim szpitalu.

Nasunął mi się komentarz, ale głośno go nie wypowiem. :mrgreen:

Agi - 8 Stycznia 2011, 16:01

Justyna Kowalczyk gładko wygrała bieg na 10 km w Val Di Fiemme :bravo :bravo :bravo
merula - 8 Stycznia 2011, 16:12

Jeszcze tylko jutro pokaże innym koleżankom jak się wchodzi na górkę i będzie miała kolejny duży sukces na koncie :D

Partner forum