To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

Zadomowienie - powitania na forum - Biją :)

mBiko - 17 Czerwca 2007, 20:55

Falka, Ty już lepiej sobie idź z tego wątku i nie wracaj póki się nie odgollumisz :wink: .
Falka Valiarde - 17 Czerwca 2007, 22:35

mBiko napisał/a
Falka, Ty już lepiej sobie idź z tego wątku i nie wracaj póki się nie odgollumisz :wink: .

Ale gdzieś się trzeba odgollumnić prawda? ^.^

Agi - 17 Czerwca 2007, 22:40

Witaj Falka Valiarde, :D wyglądasz na sympatyczną dziewczynę, zatem bić nie będę, baw się dobrze. Odgollumić możesz się we wszystkich wątkach.
Falka Valiarde - 17 Czerwca 2007, 23:35

Agi55 napisał/a
Witaj Falka Valiarde, :D wyglądasz na sympatyczną dziewczynę, zatem bić nie będę, baw się dobrze. Odgollumić możesz się we wszystkich wątkach.

Wiem, wiem, ale jako, że wątków duzo i bardzo rozwinięte to chwilowo tutaj zagościłam.
Pozaty już mnie tu posądzają o popsucie Żelazej Dziewicy... :roll:

Rodion - 18 Czerwca 2007, 07:47

Zawsze twierdziłem, że kobiety to zdolne istoty! :D Zdolne do wszystkiego! :evil:
Ale żeby jedna rozdziewiczyła drugą?! :shock: :oops: I to do tego żelazną? :roll: :?

:mrgreen:

gorat - 18 Czerwca 2007, 11:45

Kasiek: no właśnie dlatego kazałem jej popić czegoś o smaku rzygowin, żeby po jatce nie trzeba było jej na tempo składać przed akcją :twisted:
Widzę, że ominęło Cię moje głaskanie gollumów :lol: Rodion, znajdziesz coś dla mnie, żeby mi się wreszcie opłaciło tutaj zaglądać? Może kto inny? ;)

Rafał - 18 Czerwca 2007, 11:47

O-ho, ciekawie się robi :lol:
Falka Valiarde - 18 Czerwca 2007, 14:28

gorat napisał/a
Kasiek: no właśnie dlatego kazałem jej popić czegoś o smaku rzygowin, żeby po jatce nie trzeba było jej na tempo składać przed akcją :twisted:
Widzę, że ominęło Cię moje głaskanie gollumów :lol: Rodion, znajdziesz coś dla mnie, żeby mi się wreszcie opłaciło tutaj zaglądać? Może kto inny? ;)

Czy mam się zacząć bać ?
Nieee... raczej nie ;P

luminophor - 18 Czerwca 2007, 16:13

Witam wszystkich

Czołem stuknięci o monitor, witam Przenajświętszą Redakcje, uważam że Science Fiction Fantasy i Horror jest najlepszym magazynem, chociaż "Cats" jest lepszy. :D

Falka Valiarde - 18 Czerwca 2007, 16:39

luminophor Witam kolegę golluma ^.^
Gwynhwar - 18 Czerwca 2007, 18:21

Zjem was...
agnieszka_ask - 18 Czerwca 2007, 18:21

witaj luminophor, O nic się dzisiaj nie stuknęłam (wczoraj zresztą też nie), ale za to mogę stuknąć Ciebie np. kafarem kilka razy!
Falka Valiarde - 18 Czerwca 2007, 18:27

Gwynhwar napisał/a
Zjem was...

To widzę, że niestrawność już gotowa ;P

Gwynhwar - 18 Czerwca 2007, 18:32

Potem was wydalę...
mBiko - 18 Czerwca 2007, 20:15

luminophor, ponieważ zawsze warto mieć coś świecącego, to mielę Cię drobniutko i nabijam tym taką małą buteleczkę. Jedna taka Galadriela kiedyś mi ja dała, to co ma się zmarnować.
A podczas świecenia baw się dobrze.

luminophor - 19 Czerwca 2007, 14:33

Dzieki wszystkim za mile powitanie :D
mBiko aaa to tobie to dała juz myślalem ze przydało się w jakiejś wyprawie czy coś.
A tak btw to dobrze jest mieć coś świecącego - zawsze można w towarzystwie błysnąć.

Słowik - 19 Czerwca 2007, 16:00

Pyk pyk pyk, lecą bombki na gollumki.
Cześć!

Falka Valiarde - 19 Czerwca 2007, 16:49

Słowik napisał/a
Pyk pyk pyk, lecą bombki na gollumki.
Cześć!

A co później powiesimy na choince ? >.<

El_Polako - 19 Czerwca 2007, 19:30

Witam się już oficjalnie :mrgreen:

Właściwie to wczoraj pomyliłem wątek.

agnieszka_ask - 19 Czerwca 2007, 19:42

Cześć El_Polako. Znudziło mi się bicie gollumów więc, zrobię dla Ciebie wyjątek i lekko Cię pogłaszczę... prądem :twisted: :twisted: :twisted:
mBiko - 19 Czerwca 2007, 19:44

Witaj El_Polako na powitanie poczęstuj się czekoladką.

No co się tak krzywisz?

A cholera zapomniałem zupełnie, że w pudełku po czekoladkach trzymam teraz środki na przeczyszczenie.

Hubert - 19 Czerwca 2007, 20:01

No to masz, bratku, wypij trochę wina. Powinno pomóc po środku na przeczyszczenie. Uuups, to to z cykutą - którym wczoraj pewną osobistość otrułem. :roll:

Trzeba reanimować - napięcie 2000000 V powinno wystarczyć :mrgreen:

Adashi - 20 Czerwca 2007, 08:27

Całą załogę "G" w składzie: red91, Urien, Falka Valiarde, luminophor, El_Polako witam serdecznie :D
Gwynhwar - 20 Czerwca 2007, 08:37

...ogniem i mieczem :D
Falka Valiarde - 20 Czerwca 2007, 11:30

Adashi napisał/a
Całą załogę G w składzie: red91, Urien, Falka Valiarde, luminophor, El_Polako witam serdecznie :D

Również witam :D :D
Tylko nie wiem czemu awansowałam jako załoga G, ale ok nie czepiajmy się szczegółów ^.^

Kruk Siwy - 20 Czerwca 2007, 11:32

Falka Valiarde, jesteś już Tomem Bombadilem ale chodziło jak mniemam o Załogę
G ollumów. Żart taki.

Gwynhwar - 20 Czerwca 2007, 11:34

KrukU, she's not an idiot...
Falka Valiarde - 20 Czerwca 2007, 11:35

Kruk Siwy napisał/a
Falka Valiarde, jesteś już Tomem Bombadilem ale chodziło jak mniemam o Załogę
G ollumów. Żart taki.

Hmmm... w sumie tak...
Przez naukę fizjologii nie dostrzegam ostatnio rzeczy bardziej lub mniej oczywistych ;P

Gwynhwar - 20 Czerwca 2007, 11:36

Oh dear...
Adashi - 20 Czerwca 2007, 11:36

Ja polegam na Kruku jak na Zawiszy, bo Kruk wyjaśni jak trzeba, co i jak, np. że to żart taki był :D

Partner forum