Zadomowienie - powitania na forum - Biją :)
Gwynhwar - 13 Czerwca 2007, 15:29
Ble, fuj, masakra, okropieństwo i całkowite zło...
agnieszka_ask - 13 Czerwca 2007, 15:34
Ciężko będzie Kruku, bo mi się ucho przy torebce zerwało od tego okładania. Poza tym, nie bądź zachłanny, zostaw coś innym. Niech mają satysfakcję, że jeszcze dychającego golluma dorwali
Urien - 13 Czerwca 2007, 16:00
Za redem - byłem wczoraj na pewnym dziwnym spotkaniu z dziwnymi ludźmi, którzy świecili mi dziwnymi latarkami w dziwną twarz i wypytywali o różne dziwne rzeczy... Red prawi, że ma to coś wspólnego z tym, że trafiłem tutaj.
Habemus Urienam!
PS. Z mojego nicku z forum NF - Urien coś tam - ostało się jeno Urien, co by nie było problemów z wymową na zlotach.
Rafał - 13 Czerwca 2007, 16:05
Urienam łupus w papas potem jeszczos butas w pupas i leżus i kwiczus.
Ave Urien!
Kruk Siwy - 13 Czerwca 2007, 16:13
God prawicie Rafałos, i jeszcze mu... a potem dwa razy... Ależ się człek urobi przy tych golumach.
Witaj uryn znaczy bardzo przepraszam Urien, Bawi się dobrze!
Słowik - 13 Czerwca 2007, 16:13
Kruk wali na różowo...hmm...idąc tym tropem najadłem się truskawek, co by dobrze dokończyć red'a. Bomba 'G' łamane przez 't' w celu! Melduję, że gollum dogorywa teraz jeszcze bardziej różowy.
A, i jeszcze krótką serią spod ogona w Uriena.
Cześć!
Kruk Siwy - 13 Czerwca 2007, 16:15
Terrible Flying Twins wymiatają! (Gollumow bo przecież trzeba po zabawie posprzątać).
mBiko - 13 Czerwca 2007, 19:50
red91, Urien zbieram to co z Was zostało i wystawiam na długotrwałe działanie promieni słonecznych. Bez kremów, bez filtrów w temperaturze 32 celsjuszy.
Gorąco witamy .
agnieszka_ask - 14 Czerwca 2007, 08:21
Urien, ja też Cię cieplutko witam, a na dowód sympatii ściskam serdecznie... ups! ścisnęłam za mocno?
Rafał - 14 Czerwca 2007, 14:00
Tssss... chować się, ktoś idzie!
To kobieta jakaś, ciiiii, bo się spłoszy
radious - 16 Czerwca 2007, 12:21
Witam wszystkich!
Hubert - 16 Czerwca 2007, 12:25
I my witamy serrrrdecznie.
Na stos z nim!
Upieczony na chrupko
agnieszka_ask - 16 Czerwca 2007, 12:50
och nie mam serca, żeby podnosić rękę na kolejnego golluma, ale siekierkę czemu nie Witaj na forum radious,
mBiko - 16 Czerwca 2007, 17:50
radious, Twoje prochy ładuję do bombardy, po czym oddaję z niej strzał na wiwat.
Oczywiście z okazji Twojego pojawienia się na forum .
Adanedhel - 16 Czerwca 2007, 20:20
radious, witam. Nie jestem w nastroju do bicia, więc nie biję...
radious - 16 Czerwca 2007, 21:19
Nie ma to jak przywitanie gorące i czułe:D
elam - 16 Czerwca 2007, 21:40
ja nie bije, ten gollum juz jest radioaktywny najwidoczniej spotkal Rodiona z atomowym odkurzaczem...
Tomcich - 17 Czerwca 2007, 00:18
Skoro radious taki radioaktywny, to go trzeba braciom mniejszym podesłać. Niech się chłopaki uRADują.
Falka Valiarde - 17 Czerwca 2007, 14:27
Witam wszystkich forumowiczów ^.^
gorat - 17 Czerwca 2007, 14:34
Hmm... (wyciąga zakurzony notes, przewraca kartki) Że też nie pamiętam... Muszę wreszcie do centrali zajrzeć (wyciąga laptopa, chwilę coś robi, twarz się rozjaśnia (?) ) Ach, witam, te sztuczne pieski się rozpleniły i stąd wsparcie?
Witam, bić nie będę, chyba że każę wypić trochę tego paskudztwa z Polfy Nie szkodzi, ale jakie beznadziejne wrażenia
agnieszka_ask - 17 Czerwca 2007, 14:39
Witaj Falka Valiarde, Ja również bić nie będę, bo kobiety, to ponoć nawet kwiatkiem uderzyć nie wolno (no co innego całą doniczką ). Baw się dobrze na forum.
mBiko - 17 Czerwca 2007, 18:38
Witaj Falka Valiarde, mam trochę świeżych pijawek, więc proszę, zrób sobie okład.
Falka Valiarde - 17 Czerwca 2007, 20:15
| mBiko napisał/a | | Witaj Falka Valiarde, mam trochę świeżych pijawek, więc proszę, zrób sobie okład. |
Witam, witam
Zaś za pijawki podziękuje, jakoś takie niesmaczne są... Powiedziałabym, że takie troszkę mdławe ;P
Kasiek - 17 Czerwca 2007, 20:19
Taaaa, tym bardziej że sama nią jesteś.
gorat, kochany, toż ona Twoja siostra, po tej samej stronie Nocy stoicie! Ona na Polfę fuka!
Falka, baw się dobrze i zajrzyj czasem do bloga o wąpierzach. Tylko uważaj na Kruka, on z kołkami osikowymi chodzi! Mnie jeszcze toleruje, bo ja na sztucznej jadę, ale Ciebie... Może nie być taki łagodny
mBiko - 17 Czerwca 2007, 20:20
No tak, wpuść golluma na forum to ci pijawki zje, stos zgasi a Żelazną Dziewicę zepsuje lub zgubi .
Falka Valiarde - 17 Czerwca 2007, 20:31
| Kasiek napisał/a | Taaaa, tym bardziej że sama nią jesteś.
gorat, kochany, toż ona Twoja siostra, po tej samej stronie Nocy stoicie! Ona na Polfę fuka!
Falka, baw się dobrze i zajrzyj czasem do bloga o wąpierzach. Tylko uważaj na Kruka, on z kołkami osikowymi chodzi! Mnie jeszcze toleruje, bo ja na sztucznej jadę, ale Ciebie... Może nie być taki łagodny |
Z kołkami ? Osikowymi ? To raczej nie ma się czego obawiać. Tylko gdzie ten blog o wąpierzach ? Zaraz poszukam ^.^
| mBiko napisał/a | No tak, wpuść golluma na forum to ci pijawki zje, stos zgasi a Żelazną Dziewicę zepsuje lub zgubi . |
Mówiłam przecież, że pijawek nie tykam bo mdłe są... chociaż jak się odpowiednio przyprawi to może coś z tego będzie ^.^
Zaś co do Żelaznej Dziewicy to mam nadzieje, że te śrubki to nie były potrzebne...
<Falka pokazała garść troszke podrdzewiałych i powyginanych śrubek>
Pozatym ja nie gollum tylko wiewiórka >.<
mBiko - 17 Czerwca 2007, 20:39
No mówiłem, że popsuje. Zupełnie nowiutką Dziewicę mi poniszczyła.
I jeszcze się wypiera, że jest gollumem. Że niby nie wiem jak wiewiórka wygląda ?
elam - 17 Czerwca 2007, 20:41
| mBiko napisał/a | | No mówiłem, że popsuje. Zupełnie nowiutką Dziewicę mi poniszczyła. |
- znaczy sie, co jej zrobila, tej dziewicy??
mBiko - 17 Czerwca 2007, 20:43
No przecież pisała, że śrubki wszystkie pordzewiła i pokrzywiła. Psuj jeden.
Falka Valiarde - 17 Czerwca 2007, 20:51
| mBiko napisał/a | | No przecież pisała, że śrubki wszystkie pordzewiła i pokrzywiła. Psuj jeden. |
O nie, nie, nie one takie były...
A jak przechodziłam obok, to one same powypadały normalnie... nie wiem czemu...
|
|
|