Planeta małp - Co nas cieszy
Anonymous - 8 Stycznia 2010, 21:37
Martva napisał/a | O rany, bo to się teraz zaczyna, muszę wymyślić jak się wymigać (moi rodzice do kościoła nie chodzą, ale zgrywają gorliwych katolików jak przychodzi co do czego). |
Polecam numer na muzułmanina/buddystę/wyznawcę innej religii. W większości przypadków odpuszczają od razu, ale czasem potoczy się fajna dyskusja teologiczna, jak się trafi jakiś ksiądz z zacięciem misjonarskim. Ja tam wpuszczam czasem i chyba jako jedyny domownik mam ochotę rozmawiać, ale ostatnio Kościół Katolicki coraz mniej mi się podoba; nie wiem, jak będzie w tym roku...
Cieszy start playoffów w NFL. Od jesieni oglądam mecze futbolu amerykańskiego i to jest bardzo, bardzo fajny sport, chociaż do tej pory usiłuję zrozumieć niektóre zasady.
lucek - 9 Stycznia 2010, 20:41
Agi napisał/a | hardgirl123, zamiast się obrażać przekop Forum, zorientujesz się o co chodzi z lusterkami i innymi sprawami, z których żartujemy. |
Nasi użytkownicy napisali 528928 postów, tematów 1978
Na pół roku z głowy
ihan - 9 Stycznia 2010, 20:44
Ale postów Fidela jest chyba jednak (zastanawiam się przez chwilę), no chyba trochę mniej. Poza tym, kusisz tym: pół roku.
Gwynhwar - 9 Stycznia 2010, 20:45
Ciii... Niech szuka.
Martva - 9 Stycznia 2010, 20:46
ihan, ale jak się próbuje czytać tylko posty danego użyszkodnika, to jak jest ich dużo to po drugiej stronie wyskakuje błąd.
lucek - 9 Stycznia 2010, 20:48
Gwynhwar napisał/a | Ciii... Niech szuka. |
Nie należy używać tego słowa na "s", bo jeszcze się nieodpowiedzialne podmioty zorientują, że nie muszą czytać wszystkiego, tylko klikną w magiczną opcję i bach. Tylko tydzień ich nie będzie.
Chal-Chenet - 9 Stycznia 2010, 21:01
Gwynhwar napisał/a | Ciii... Niech szuka. |
Aleś Ty złośliwa.
Ozzborn - 10 Stycznia 2010, 14:18
Utrzymuję robotę i to nawet na nieco wygodniejszych warunkach
Agi - 10 Stycznia 2010, 21:48
Wydzieliłam wątek do walki z nałogiem tytoniowym. Wspieranie rzucających mile widziane.
merula - 11 Stycznia 2010, 08:21
niedziela bez komputera. dało się
Pucek - 11 Stycznia 2010, 19:32
Wreszcie się zebrałam i użyłam wypiekacza do chleba, co go pod choinkę dostałam.
Skutek pozytywny - znaczy cieszy!
tutaj edit: ... ale człowiek wiadomo - zwierzę towarzyskie, jak już swoje stado (forumowe) trafił to się do niego garnie. To normalnie cieszy
ketyow - 12 Stycznia 2010, 12:00
Cieszy mnie, że kumpel mi kasę pożyczył, bo już myślałem, że nie uda mi się jej wytrzasnąć. Bo ostatni dzień aukcji dziś i może się uda kupić do gitary piecyk używany. 500 zł oszczędności, aż dziw że nikt nie licytuje. I mam nadzieję, że tak pozostanie, bo na nówkę sobie nie pozwolę, a fajnie mieć taki sprzęt. I choćbym miał jechać aż do Poznania (teoretycznie tylko odbiór osobisty), to jak mnie nikt nie przebije będę skakał z radości.
dalambert - 12 Stycznia 2010, 12:11
ketyow napisał/a | się uda kupić do gitary piecyk używany |
Po co gitarze piecyk ? syberyjska jakaś czy co ?
ketyow - 12 Stycznia 2010, 12:23
W tym pojęciu piecyk = wzmacniacz, a w moim przypadku chodzi właściwie o combo (= wzmacniacz + przester).
Agi - 12 Stycznia 2010, 12:30
ketyow, przyjeżdżaj! Zorganizujemy Piwokon, a może na 30-go się załapiesz.
dalambert - 12 Stycznia 2010, 12:37
ketyow napisał/a | W tym pojęciu piecyk = wzmacniacz, a w moim przypadku chodzi właściwie o combo (= wzmacniacz + przester). |
A już myślałem, ze będziesz JĄ grzał w te mrozy co by bidulka dreszczy nie dostała!
ketyow - 12 Stycznia 2010, 12:52
Agi, jeśli kupię to mam 49 zł na jakieś 3 tygodnie życia No i teraz sesję na głowie :/
dalambert, jak mieszkałem w internacie kiedyś, to w zimę mieliśmy takie mrozy, że pokój dogrzewałem elektrycznym piecykiem do grzanek - więc wszystko jeszcze możliwe
dalambert - 12 Stycznia 2010, 12:54
ketyow, kiedyś przy filmie w motelu "Pod Orłem" w okolicach Krakowa tak zimno było, że zostawialiśmy w pokojach na dzień światlo zapalone co by nam żarówki nieco powietrze podgrzały
Ziuta - 12 Stycznia 2010, 14:14
Torcik szwarcwaldzki mnie cieszy.
dalambert - 12 Stycznia 2010, 14:33
Ziuta, a zadanie pytania w Quizie Cię nie cieszy
hardgirl123 - 12 Stycznia 2010, 16:16
forum wróciło
lucek - 12 Stycznia 2010, 22:46
Dostałem prezent urodzinowy mega-mega-zajefajny - fabrycznie nowiutkie, zapakowane w folię, mintowe polskie World of Warcraft: Gra Planszowa. Egzemplarz kolekcjonerski, nie do kupienia już, na dodatek w folii
Ozzborn - 12 Stycznia 2010, 23:45
Zakupiłem bilety na Ace-piorun-Dece i Sonishpere
Mój brat uważa że jestem nienormaly że wydaję po dwie stówy za bilet - a ja chyba nie znam bardziej przyjemnego sposobu wydania sporej ilości kasy
I od dzisiaj rusza moja nowa umowa o pracę więc nie będę głodował z powodu biletóww Ze studiów też mnie raczej nie wyrzucą choć po częściowym sprawdzeniu pan nie był wybitnie zadowolony z osiągnięć grupy
ketyow - 12 Stycznia 2010, 23:51
Ozzborn, widzisz, ja celowałem wyżej i z powodu gitary i pieca być może jeszcze będę głodował Do koncertów jeszcze trochę czasu, może i mi się uda uzbierać do tego czasu. Liczba ograniczona mocno? Ile ludzi się uciśnie na tym lotnisku?
Ozzborn - 13 Stycznia 2010, 00:03
pewnie od chu...chu i jeszcze troszkę, ale ogólnie zainteresowanie jest spore zdaje się...
Zgaga - 13 Stycznia 2010, 15:31
coraz dłuższy dzień
merula - 13 Stycznia 2010, 19:26
posprzątałam różne zakamarki, w wyniku czego:
a) przez chwilę jest porządek
b) wywaliłam sporo zalegającego chłamu
c) przewietrzyłam skład ciuchowy - sporo idzie do pojemnika PCK
d) zrobiło się trochę miejsca w szafach
teraz czeka mnie jeszcze to samo w piwnicy i garażu
Ellaine - 13 Stycznia 2010, 20:04
Mam szansę otrzymać zaliczenie bez większych problemów z większości ćwiczeń w tym semestrze. Całkiem podoba mi się ta perspektywa.
Agi - 13 Stycznia 2010, 20:42
Nie mam pecha.
Jak wracałam do domu z pracy przebiegł mi przed samochodem czarny kot (przypominam, że dziś trzynastego) i ani kotu, ani mnie nic się nie stało.
ketyow - 13 Stycznia 2010, 20:52
Mówią nie chwal dnia przed zachodem słońca, ale zostały 3 godz. do końca aukcji a nikt oprócz mnie nie licytuje. Wczoraj słyszałem jak porządnie grzmi Roland Cube 15W. Ja biorę 30-stkę - w mieszkaniu to sobie tego nie rozkręcę :/ Chciałbym mieć garaż!
|
|
|