To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

Powrót z gwiazd - Cisza wyborcza.

Easy - 23 Października 2007, 15:40

http://www.dziennik.pl/De...ArticleId=65095

Oczywiście "dziennik" musiał to jako najważniejszy news umieścić. Oj ciężko im bez PiSu u władzy będzie...

I teraz Zbigniew "I am the law" Ziobro powie, jak to PO chroni przestępców itd. itp.
Tak samo można powiedzieć, że skoro zdecydowana większość ludzi wykształconych głosowało na PO, to PiS jest partią kretynów i nieuków.

NURS - 23 Października 2007, 15:49

PiS jest partią cwanych populistów :-) niekoniecznie głupców.
Easy - 23 Października 2007, 18:21

http://www.dziennik.pl/De...ArticleId=65118

Olejniczak na wylocie.
Oni chyba naprawdę liczyli, że Kwachu im te 20% i ciepłą koalicję z PO załatwi.

mawete - 23 Października 2007, 19:02

Sierakowska się dostała :mrgreen: :bravo głosowałem na Nią :D
Agi - 23 Października 2007, 19:25

Izka to twarda baba :D
mawete - 23 Października 2007, 19:30

Dostała dwa razy wiecej głosów niż mocno promowany Kurczuk. :mrgreen:
GAndrel - 23 Października 2007, 19:35

A mój kandydat niby nie wszedł. Ale jakoś mi nie żal. :mrgreen:
Gustaw G.Garuga - 23 Października 2007, 19:55

Urbaniuk napisał/a
Bożesz ty moj! Jaka szkoda ze wyborów nie wygrał PIS, wtedy mozna by się było tu naczytać, jaka to sromota dla polskiego parlamentaryzmu i posmiewisko dla swiata ten pajac Ross :lol: :lol: :lol: Miło powspominac jeszcze te czasy ostrej krytyki kaczyzmu :mrgreen:

Przepraszam, ale gdzie tu logika? Ross wszedł z PO, co by więc miał mieć do komentowania ewentualnego zwycięstwa PiSu przez zwolenników PO? Od stronnika wytrawnego brydżysty z muszką wymagałbym więcej błyskotliwości w konstruowaniu złośliwych żartów :twisted:

mad - 23 Października 2007, 22:53

GAndrel napisał/a
A mój kandydat niby nie wszedł. Ale jakoś mi nie żal. :mrgreen:

:?:

Fidel-F2 - 23 Października 2007, 23:04

mad, bo to wszystko jeden sort
mad - 23 Października 2007, 23:18

Nie, nie wierzę. GAndrel jest idealistą :|
GAndrel - 24 Października 2007, 09:07

W warmińsko-mazurskim na liście PO wyboru nie było. Jedynkę dostał spadochroniarz z Gdańska. Ja głosowałem na mojego wielokadencyjnego wiceburmistrza, obecnie w zarządzie województwa. Ale głosowałem bez przekonania, czyli bardziej głosowałem na listę niż na człowieka.

Nie żal mi także dlatego, że Słoma ewidentnie liczył na magię drugiego miejsca na liście. Praktycznie zero kampanii. Nawet spotkania z wyborcami w mieście nie zrobił. Powiesił tylko parę plakatów. Czyli mu nei zależało. A jeśli mu nie zależało, to mi nie żal.

Easy - 24 Października 2007, 10:55

GAndrel napisał/a
. Praktycznie zero kampanii. Nawet spotkania z wyborcami w mieście nie zrobił. Powiesił tylko parę plakatów. Czyli mu nei zależało. A jeśli mu nie zależało, to mi nie żal.

Nom, to tak jak kandydat z mojego miasta. Ale jemu do sejmu nie chciało się iść, mógł mieć solidne miejsce na liście, a tak poprosił o marną 9. A co tam, oddałem na niego głos.

http://www.tvn24.pl/-1,1525941,wiadomosc.html

Nie wiem, który gorszy: Gosiewski, czy Kuchciński? Ciężki wybór...

dalambert - 24 Października 2007, 11:29

Easy napisał/a
Nie wiem, który gorszy: Gosiewski, czy Kuchciński? Ciężki wybór

Komorowski czy Pitera jedno i drugie cholera ,ale teraz u żłobu
tak też można
teraz chłopcy przeszliście do chwalców reżimu, a my do jedyjej słusznej opozycji i zabawa zaczyna się na nowo hi, hi :twisted:

GAndrel - 24 Października 2007, 12:00

Jedyna słuszna opozycja? Czyli rząd można krytykować słusznie i niesłusznie?
Kruk Siwy - 24 Października 2007, 12:14

To co obserwujemy u Dalamberta to szok pisiaka po laniu. Nie może się pozbierać po batach i próbuje jakoś oswoić rzeczywistość.
Jak na pisiaka przystało zapewne ogłosi że wszystkiemu winne są gazety i młodziaki oraz smsy.
Nie zaś arogancja i paranoja Kaczek...
Dalambert to miły facet, byle tylko w politykę się z nim nie wdawać. Klapki na oczach posiada...

NURS - 24 Października 2007, 12:15

dalambert, może dajmy szanse zaistnienia tego rządu, albo chociaż ukonstytuowania, za co ich teraz krytykowac? Że są?
A co powiesz na chamstwo małego człowieczka? Przegral i nie umie zejść ze sceny, żeby nie opluć wszystkich wokół.
doprecyzujmy - jego wypowiedzi np. o gratulacjach ze strony prezydęta.

Kruk Siwy - 24 Października 2007, 12:21

Mnie się najbardziej (nie) spodobali mordercy w prasie dzięki której wygrało PO. Złote Usta! I medal miłości bliźniego się należą.
NURS - 24 Października 2007, 12:38

A dzisiaj prezymier powiedział, ze wszystkich, co na PiS gadali do sądu poda, zwłaszcza PO, gdzie wszystkie wypowiedzi były niegodne i chamskie. Chciałbym, żeby tym razem nie kłamał.
elam - 24 Października 2007, 12:53

wkurza mnie to kacze zaciecie, te zlosliwe, zle wypowiedzi obu panow K.
normalnie indory, koguty, a nie kaczki...

bo do orlow to im tez daleko :|

Easy - 24 Października 2007, 12:57

A czego można oczekiwać od małego, mściwego człowieczka? Przez dwa dni zdążył się wypłakać do poduszki i teraz znowu "błyszczy"...

Najlepszy był jego wczorajszy tekst, że prezydent może się nie zgodzić na nowy rząd, bo np. nie może tak być, że minister spraw zagranicznych nie zna żadnego języka (nie wiem, kogo z PO się to tyczyło). Mówił to premier (jeszcze) RP, który porządnie językiem Polskim nie potrafi operować, o decyzji prezydenta, który również ni w ząb po angielsku, niemiecku, francusku gadać nie potrafi.

Kogo by tam do MSZ nie dali i tak będzie lepszy niż Fotyga.

GAndrel - 24 Października 2007, 13:03

Internautów pozwie wszystkich na raz, czy każdego z osobna?
Easy - 24 Października 2007, 13:05

GAndrel napisał/a
Internautów pozwie wszystkich na raz, czy każdego z osobna?

Ja już zbieram pieniążki na proces...

dalambert - 24 Października 2007, 13:29

NURS napisał/a
Przegral i nie umie zejść ze sceny, żeby nie opluć wszystkich wokół.
Czy pięć i pół miliona ludzi którzy na PiS głosowali też ma zejść ze sceny, a co do demagogii to jak przez dwa lata PO pluła i łgała to było dobrze bo na kaczki polowali, no to teraz zapolujemy na furerka/ też można wredną ksyweczkę przykleić i napewno się przyjmie/ i pociągnąć dlaej te zabawę miła ino w drugie mańke. A co do p" poczekajmy co pokaża" to jasne czekam na RADYKALNA podwyżkę i moją i lekarzy / 7000 na łeb lekarski ze specjalizacją netto/ , na RADYKALNĄ podwyżkę emerytur co to w ostatniej fazie kampanii PO obiecała :twisted: , a teraz NURS z podatków od SFF&H zapłaci ,proszę o kasę... :bravo
NURS - 24 Października 2007, 14:38

dalambert, ty atakujesz coś, co jeszcze nie istnieje. Macie prawo, w te 5 i pół miliona robic to, co robiło iles tam milionów ludzi krytykujących kaczyzm, ale do licha, daj im najpierw szansę. Przeciez rządu nie ma, więc co mamy krytykować? Że wygrali i skopali pierzaste dupska?
BTW ciekawe czy zapytasz Kaczyńskich o te autostrady, 3 mln mieszkań itp :-) rozliczysz ich tez z tego, czy obietnicer swojaków moga byc nie spelniane? :-)

Kruk Siwy - 24 Października 2007, 14:58

Zawinili cykliści, katomafia i *beep* z komórkami. Gdyby nie oni mielibyśmy Autorstradę do Nieba a może nawet schody do nieba....
Kaczko wróć!

Agi - 24 Października 2007, 14:59

I drabinę Jakubową...
Madar - 24 Października 2007, 15:59

Cytat
- Za rok będziemy mieli kryzys, jeśli Donald Tusk będzie chciał realizować program PO. Jeśli zdecyduje się na program Jarosława Kaczyńskiego, to będzie inaczej - wróżył polityk PiS.
czyli Kuchciński

innymi słowy jeśli Tusk chce odnieść sukces niech szuka układu w PiSie

dalambert - 24 Października 2007, 16:17

NURS napisał/a
Że wygrali i skopali pierzaste dupska

Otóż ową urocza retorykę bojowego anty kaczyzmu trzeba będzie stosować dalej jeno a'rebours, teraz my zaczniemy walić w wyglancowaną mordę furerka .
/ nad sejmem wielka się d.. ukazała i głos potężny zgrzmiał:" jak tusk Bogu , tak Bóg tuskowi"?/ihi fajne nie?
a na razie furerek w radio się chwali, że go put'ka do Moskwy wezwal i że czym prędzej leci...

Easy - 24 Października 2007, 16:31

dalambert napisał/a
/ nad sejmem wielka się d.. ukazała i głos potężny zgrzmiał: jak tusk Bogu , tak Bóg tuskowi?/ihi fajne nie?
a na razie furerek w radio się chwali, że go put'ka do Moskwy wezwal i że czym prędzej leci...

Haha, ależ ty dowciapny jesteś, cóż za wspaniała ironia, haha, doprawdy, długo nad tym myślałeś?

Wciąż jednak nie odpowiedziałeś na pytanie NURSa

NURS napisał/a
BTW ciekawe czy zapytasz Kaczyńskich o te autostrady, 3 mln mieszkań itp rozliczysz ich tez z tego, czy obietnicer swojaków moga byc nie spelniane?

I proszę, nie odpowiadaj tymi swoimi cienkimi żarcikami, tylko konkretnie, co takie zrobił Kaczyński, że warto go wspierać?

Partner forum