Planeta małp - Co nas cieszy
Kruk Siwy - 7 Stycznia 2010, 10:16
Duecik?
Ty i ketyow, ?
Kogoś przy garnkach posadzić, ja i nureczka możemy atonalnie zawodzić. I tak powstanie kapela: Forum Wyjec Band!
Rafał - 7 Stycznia 2010, 10:26
Do garów, do garów, kto się tam w wątku kulinarnym udziela, do garów damy Godzillę z Martvą, szybko wybiją nam ...
ketyow - 7 Stycznia 2010, 10:30
Wiesz, na dinach czy nie - tam masz sygnał wychodzący na mikrofon i masę - wydaje się, że nie ma specjalnego ryzyka (aczkolwiek gitara ssie prąd właśnie z gniada mic). Nie zaszkodzi na jakimś gitarowym forum wcześniej zapytać.
merula - 7 Stycznia 2010, 11:10
Jak Kruk z nureczką oferują atonalne wycie, to moje wybrakowane poczucie rytmu może być adekwatne do poziomu wokalu i nadam sie do garów. Przynajmniej na przeszkadzajkach
Fidel-F2 - 7 Stycznia 2010, 13:21
to ja mogę dyrygować
Rafał - 7 Stycznia 2010, 14:05
Weź pałeczkę do ręki ...
Cytat | Czary - mary, weź pałeczkę do ręki, Czary - mary, wyczarują się dźwięki. Czary - mary, no bo przecież w tych dźwiękach. Dobrej magii jest zaklęta potęga. ... |
ketyow - 7 Stycznia 2010, 19:25
Gitarka wylicytowana, znalazłem sklep na terenie miasta, dogadałem się z gościem na gadu i jeszcze dostanę gratis lepszy kabelek do niej. Jutro jadę odebrać, nie mogę się doczekać
mad - 7 Stycznia 2010, 22:51
Oj, żebyś tak pomiatał, jak Panowie, którzy nagrali płytkę z Twojego avatarka!
Chal-Chenet - 7 Stycznia 2010, 23:07
Przyszedł snus. Na razie jedno pudełko, ale wrażenia są interesujące. Generalnie niezłe.
Zamierzam posłużyć się tym podczas rzucania palenia, ale to po wypłacie, wtedy kupię rolkę z 10 opakowaniami i jechane.
Obecne pudełko traktuję jako eksperyment. Chyba będzie udany, bo przypadł mi ten tytoń do gustu.
lucek - 7 Stycznia 2010, 23:35
A nie możesz po prostu przestać palić?
Chal-Chenet - 7 Stycznia 2010, 23:37
Ciężko.
lucek - 8 Stycznia 2010, 00:00
Wykonalne.
Chal-Chenet - 8 Stycznia 2010, 00:02
Przyjdzie na to czas, przyjdzie czas, przyjdzie czas...
ketyow - 8 Stycznia 2010, 01:20
Elektronicznego kup. Nie będziesz się truł. Sam nad tym myślałem, ale jednak za mało palę i właściwie tylko jak częstują. Aczkolwiek mam nadzieję, że kiedyś w pubie nie będę musiał zgrzytać nad śmierdzącym otoczeniem a potem ubraniami.
Chal-Chenet - 8 Stycznia 2010, 07:25
Jak ze snusem nie da rady, to pomyślę, jakaś opcja to jest, tylko drogie cholerstwo, a widać to tym bardziej, gdyż jest to jednorazowy wydatek.
Martva - 8 Stycznia 2010, 11:46
Pani od producenta moich farb do sierści nareszcie odpisała mi na maila, co oznacza że zdążę poprawić kolor przed ZamiastConem
ketyow - 8 Stycznia 2010, 12:03
Chal-Chenet, kumpel palił paczkę dziennie, ma tego elektronicznego i z tego co mówi to mu po tym jednym wydatku dużo taniej wychodzi. Nie pali zwykłych od miesiąca w ogóle, nie śmierdzi, może siedzieć w kinie i zaciągnąć i nikt nic nie poczuje. Nie trzeba wychodzić itd. - jak ktoś dużo smoczy to bardzo dobry wynalazek moim zdaniem. Dla zdrowia i otoczenia.
Kruk Siwy - 8 Stycznia 2010, 12:04
No dobra. Wiele to kosztuje?
Chal-Chenet - 8 Stycznia 2010, 12:04
Zanotowałem, do wzięcia pod uwagę.
Piech - 8 Stycznia 2010, 13:04
Chal-Chenet napisał/a | Ciężko. |
Może przy tej okazji powiedz coś palaczom, którzy jeszcze nie wpadli w nałóg i łudzą się, że ich to nie dotyczy. Bo chyba każdy tak się łudził.
ketyow - 8 Stycznia 2010, 13:09
Ten kumpla dwie stówki. Ale są i dwa razy tańsze.
http://epapieros.eu/-c-1.html lub allegro nawet.
Kruk Siwy - 8 Stycznia 2010, 13:14
Mam kandydata do takiego cuda. Znacie go. A tego co wytwarza wokół siebie nie chcecie poznać...
Fidel-F2 - 8 Stycznia 2010, 13:17
przegoniłem księdza spode drzwi, na grzeczne 'nie, dziekuje' uparł się 'a czemu? może jednak?'
Kruk Siwy - 8 Stycznia 2010, 13:20
Akwizytor zbawienia i cudów.
My już dawno jesteśmy zapisani czarną farbą w kominie tutejszej parafii.
Martva - 8 Stycznia 2010, 13:25
O rany, bo to się teraz zaczyna, muszę wymyślić jak się wymigać (moi rodzice do kościoła nie chodzą, ale zgrywają gorliwych katolików jak przychodzi co do czego).
merula - 8 Stycznia 2010, 13:29
chyba musze zerknąć na stronę parafii, żeby nie wzięli nas z zaskoczenia, bo będzie kiepsko (dzieci w wieku okołokomunijnym )
lucek - 8 Stycznia 2010, 13:43
U mnie był w poniedziałek o 18. Niestety, nie mogłem go gnębić, bo siedziałem w pracy.
Piech - 8 Stycznia 2010, 14:09
Kupiłem sobie poduchę z orkiszowych plew. Nie ma nic wygodniejszego do spania.
Chal-Chenet - 8 Stycznia 2010, 14:16
Piech napisał/a | Może przy tej okazji powiedz coś palaczom, którzy jeszcze nie wpadli w nałóg i łudzą się, że ich to nie dotyczy. Bo chyba każdy tak się łudził. | Rzućcie, póki nie jesteście uzależnieni! Bo potem kicha może być...
ketyow - 8 Stycznia 2010, 17:15
Gitarka cud miód jak na moje wymogi w tej chwili. Muszę tylko uregulować jej niskie tony, bo mocno subwoofer daje czadu, a satelitki nie dają sobie rady tak z wyciąganiem wysokich, przez co są one ciszej.
|
|
|