To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełn± wersję tematu, kliknij TUTAJ

Mechaniczna pomarańcza [film] - Najpiekniejsi aktorzy? :o))

Anonymous - 25 Wrześ¶nia 2006, 20:14

E, Natt, nie widzę tego pana. :( A już sie ucieszyłam, bo Sean trochę za stary mi się widzi. :roll:
Nattfiarill - 25 Wrześ¶nia 2006, 20:20

Ja widzę...
Zaraz poprawię

Anonymous - 25 Wrześ¶nia 2006, 20:27

No tak, no tak. Zgadzam się w całej rozci±gło¶ci. :mrgreen:
Nattfiarill - 25 Wrześ¶nia 2006, 20:30

Boski on jest :mrgreen:
A tu to już wogóle (ech, brakuje mi odpowiedniej emotki)

Anonymous - 25 Wrześ¶nia 2006, 20:56

Natt, jeste¶ wspaniała... :D

To jeden z bardzo nielicznych facetów, którzy im starsi tym lepiej wygl±daj± i którym zarost dodaje uroku. :mrgreen:

<zdjęcie zrzucone do katalogu "chłopcy" :mrgreen: >

Aga - 26 Wrześ¶nia 2006, 16:15

Mirio, masz absolutn± rację. :D Ostatnio urz±dziłam sobie maratonik: "Marzyciel", "Sleepy Hollow", "Piraci z Karaibów". Zabrakło mojej ukochanej "Czekolady". Muszę sobie wreszcie kupić ten film...
Anonymous - 26 Wrześ¶nia 2006, 18:52

Koniecznie musisz! :D W "Sekretnym oknie" też wygl±da cudnie. :mrgreen:
Aga - 26 Wrześ¶nia 2006, 18:58

Grrr... Tego to nie widziałam w ogóle, nad czym boleję. :( Za to ojciec dostaje nerwowej wysypki, bo wie, że jak w TV leci "Czekolada", to mnie żadna ludzka siła nie odci±gnie od telewizora. :mrgreen:
Nattfiarill - 27 Wrześ¶nia 2006, 08:42

Ech, to jeden z nielicznych aktorów naprawdę przystojnych. No i z charakterem. I z talentem. Wła¶ciwie jego nikt nie musi promować, bo sam siebie potrafi wypromować :D

Anonymous - 27 Wrześ¶nia 2006, 11:03

Uhm.... :mrgreen:
Nattfiarill - 27 Wrześ¶nia 2006, 13:20

:mrgreen: :bravo :bravo :bravo :mrgreen: :P

Anonymous - 27 Wrześ¶nia 2006, 14:14

Natt, wygl±da na to, że będziemy miały wspólny temat na SKOFIE. :mrgreen: :wink:
Nattfiarill - 27 Wrześ¶nia 2006, 14:28

Ano, na to wygl±da :D
Zobacz, Miria, jak monotematycznie sie w tym temacie zrobiło

Anonymous - 27 Wrześ¶nia 2006, 14:58

Johnny regularnie wraca, jesli chodzi o ten temat. :D
Nattfiarill - 27 Wrześ¶nia 2006, 15:04

Ach, wiem, juz zauważyłam
A teraz co¶ dla Angie.
Ten pan też jest niczego sobie

Aga - 27 Wrześ¶nia 2006, 15:36

Ano, niezły. A widziały¶cie "Kate i Leopolda"? Nie mogłam się przyzwyczaić do takiego Hugh. Ten żabocik i te sprawy :lol:
elam - 27 Wrześ¶nia 2006, 15:53

wprawdzie to zdjecie Hugha juz bylo, pare stron temu, ale zawsze milo na niego popatrzec :)
proponuje jednak rozszerzyc horyzonty poza panow z ankiety - przeciez tylu jest
mlodych,
zdolnych,
obiecujacych,
fantastycznie przystojnych
aktorow !!!!! :mrgreen:

Nattfiarill - 27 Wrześ¶nia 2006, 19:27

Do ankiety, to ja nawet nie zagl±dałam :shock:
A czy to moja wina, że z młodych naj... jest Johny Depp?

elam - 27 Wrześ¶nia 2006, 21:55

no to ja wam polecam takiego pana: " alt="" border="0" onload="rmw_img_loaded(this)" /> prawda, ze piekny i wyglada jak klon Johnny'ego?
a ten pan to Skeet Ulrich.
gral epizod w komedii z Jackiem Nicholsonem, As good as it gets (nie pamietam polskiego tytulu, ale swietna :) , jedna z glownych rol w emitowanym niedawno (bo jesdzcze w zeszlym tygodniu :) ) w TVP serialu fantastycznym Miracles / cuda; pojawi sie rowniez w nowym serialu SF, Jerycho.
a tutaj
taka stronka, gdyby ktos chcial poogladac wiecej zdjec slodkiego ciacha .... :mrgreen:

Anonymous - 27 Wrześ¶nia 2006, 22:00

W sumie fajny, ale rzeczywi¶cie, chyba robi wszystko, żeby klonem Johnny'ego zostać. :) A Johnny jest tylko jeden... :roll:
Nattfiarill - 27 Wrześ¶nia 2006, 22:19

Taaa, rzeczywi¶cie, na niektórych fotkach podobny. Ale oryginał o niebo lepszy :P
" alt="" border="0" onload="rmw_img_loaded(this)" />

elam - 27 Wrześ¶nia 2006, 22:40

oj kobiety, KOBIETY... :) no nie mozna byc az tak monotematyczne... :) na johnym swiat sie nie konczy, od czasu do czasu trzeba odrobine urozmaicenia...
zwlaszcza, ze Johnny jest tylko jeden, to jak go podzielimy miedzy siebie? :mrgreen:

Ariah - 28 Wrześ¶nia 2006, 08:33

W Jericho pan Skeet już bez bródki, niestety. Co¶ w tej bródce musi być -- albo w trzy-dniowym zaro¶cie.

A Johnnego się sklonuje, elam. Się sklonuje. Mały problem. I zawsze można doklonować, jak się jedna wersja... chm, zużyje. :twisted:

hrabek - 28 Wrześ¶nia 2006, 09:21

Ja moze wrzuce swoje zdjecie i tez sie tak pozachwycacie? To by dopiero bylo ;)
joe_cool - 28 Wrześ¶nia 2006, 09:36

count, zdjęcie masz w awatarku i my się zachwycamy bez przerwy :mrgreen:
Ariah - 28 Wrześ¶nia 2006, 09:54

Zgadzam się z przedmówczyni±.

Dech nam zaparło i słów zabrakło, dlatego skupiamy się na bardziej 'przyziemnej' urodzie Johnnego -- j± chociaż możemy opisać. :mrgreen:

Angelus - 28 Wrześ¶nia 2006, 14:26

Ech...milo jest zajrzec do tego tematu i zobaczyc znajome twarze:Johnny, Hugh...zycie jest piekne! :mrgreen: :bravo
Dziewczyny wiedza co dobre! :D

Aga - 28 Wrześ¶nia 2006, 18:15

Skeet Ulrich, o ile mnie pamięć nie myli, grał też w "Krzyku". I ja się na tym horrorze strasznie ¶miałam... :mrgreen:
Lahkoona - 28 Wrześ¶nia 2006, 18:50

Ja tam jestem mało oryginalna. Kocham prawie wszystkich panów-aktorów z ankiety. Z naciskiem na Keanu oraz nie kocham B.Willisa.
No, nie w moim gu¶cie jest, po prostu.
Za to pasjami, normalnie gar¶ciami, oraz całymi tonami mogłabym ogl±dać "Trzynastego Wojownika" i piszczeć jak przysłowiowa nastolatka.
I niekoniecznie do Antonia, on mi się okrutnie podobał w "Desperado"
Piszczę na "trzynastym..." do Vladimira Kulicha... oraz gromady rozbrykanych Vikingów wła¶nie. I do Volverina z X-menów tez piszczę, musowo :)
Ech.
I jeszcze mam jednego ulubieńca, zdjęcie mi się nie wgrało. Jest nim Gerard Butler...

tutaj moze bedzie widac...

Ojej

joe_cool - 28 Wrześ¶nia 2006, 23:01

Lahkoona
Cytat
Piszczę na trzynastym... do Vladimira Kulicha... oraz gromady rozbrykanych Vikingów wła¶nie.

Vladimir Kulich to ten wódz tych Wikingów, prawda? też piszczę do niego, no fantastyczny jest w tym filmie :mrgreen:

Partner forum