Mechaniczna pomarańcza [film] - Najpiekniejsi aktorzy? :o))
Anonymous - 25 Wrześ¶nia 2006, 20:14
E, Natt, nie widzę tego pana. A już sie ucieszyłam, bo Sean trochę za stary mi się widzi.
Nattfiarill - 25 Wrześ¶nia 2006, 20:20
Ja widzę...
Zaraz poprawię
Anonymous - 25 Wrześ¶nia 2006, 20:27
No tak, no tak. Zgadzam się w całej rozci±gło¶ci.
Nattfiarill - 25 Wrześ¶nia 2006, 20:30
Boski on jest
A tu to już wogóle (ech, brakuje mi odpowiedniej emotki)
Anonymous - 25 Wrześ¶nia 2006, 20:56
Natt, jeste¶ wspaniała...
To jeden z bardzo nielicznych facetów, którzy im starsi tym lepiej wygl±daj± i którym zarost dodaje uroku.
<zdjęcie zrzucone do katalogu "chłopcy" >
Aga - 26 Wrześ¶nia 2006, 16:15
Mirio, masz absolutn± rację. Ostatnio urz±dziłam sobie maratonik: "Marzyciel", "Sleepy Hollow", "Piraci z Karaibów". Zabrakło mojej ukochanej "Czekolady". Muszę sobie wreszcie kupić ten film...
Anonymous - 26 Wrześ¶nia 2006, 18:52
Koniecznie musisz! W "Sekretnym oknie" też wygl±da cudnie.
Aga - 26 Wrześ¶nia 2006, 18:58
Grrr... Tego to nie widziałam w ogóle, nad czym boleję. Za to ojciec dostaje nerwowej wysypki, bo wie, że jak w TV leci "Czekolada", to mnie żadna ludzka siła nie odci±gnie od telewizora.
Nattfiarill - 27 Wrześ¶nia 2006, 08:42
Ech, to jeden z nielicznych aktorów naprawdę przystojnych. No i z charakterem. I z talentem. Wła¶ciwie jego nikt nie musi promować, bo sam siebie potrafi wypromować
Anonymous - 27 Wrześ¶nia 2006, 11:03
Uhm....
Nattfiarill - 27 Wrześ¶nia 2006, 13:20
Anonymous - 27 Wrześ¶nia 2006, 14:14
Natt, wygl±da na to, że będziemy miały wspólny temat na SKOFIE.
Nattfiarill - 27 Wrześ¶nia 2006, 14:28
Ano, na to wygl±da
Zobacz, Miria, jak monotematycznie sie w tym temacie zrobiło
Anonymous - 27 Wrześ¶nia 2006, 14:58
Johnny regularnie wraca, jesli chodzi o ten temat.
Nattfiarill - 27 Wrześ¶nia 2006, 15:04
Ach, wiem, juz zauważyłam
A teraz co¶ dla Angie.
Ten pan też jest niczego sobie
Aga - 27 Wrześ¶nia 2006, 15:36
Ano, niezły. A widziały¶cie "Kate i Leopolda"? Nie mogłam się przyzwyczaić do takiego Hugh. Ten żabocik i te sprawy
elam - 27 Wrześ¶nia 2006, 15:53
wprawdzie to zdjecie Hugha juz bylo, pare stron temu, ale zawsze milo na niego popatrzec
proponuje jednak rozszerzyc horyzonty poza panow z ankiety - przeciez tylu jest
mlodych,
zdolnych,
obiecujacych,
fantastycznie przystojnych
aktorow !!!!!
Nattfiarill - 27 Wrześ¶nia 2006, 19:27
Do ankiety, to ja nawet nie zagl±dałam
A czy to moja wina, że z młodych naj... jest Johny Depp?
elam - 27 Wrześ¶nia 2006, 21:55
no to ja wam polecam takiego pana: " alt="" border="0" onload="rmw_img_loaded(this)" /> prawda, ze piekny i wyglada jak klon Johnny'ego?
a ten pan to Skeet Ulrich.
gral epizod w komedii z Jackiem Nicholsonem, As good as it gets (nie pamietam polskiego tytulu, ale swietna , jedna z glownych rol w emitowanym niedawno (bo jesdzcze w zeszlym tygodniu ) w TVP serialu fantastycznym Miracles / cuda; pojawi sie rowniez w nowym serialu SF, Jerycho.
a tutaj
taka stronka, gdyby ktos chcial poogladac wiecej zdjec slodkiego ciacha ....
Anonymous - 27 Wrześ¶nia 2006, 22:00
W sumie fajny, ale rzeczywi¶cie, chyba robi wszystko, żeby klonem Johnny'ego zostać. A Johnny jest tylko jeden...
Nattfiarill - 27 Wrześ¶nia 2006, 22:19
Taaa, rzeczywi¶cie, na niektórych fotkach podobny. Ale oryginał o niebo lepszy
" alt="" border="0" onload="rmw_img_loaded(this)" />
elam - 27 Wrześ¶nia 2006, 22:40
oj kobiety, KOBIETY... no nie mozna byc az tak monotematyczne... na johnym swiat sie nie konczy, od czasu do czasu trzeba odrobine urozmaicenia...
zwlaszcza, ze Johnny jest tylko jeden, to jak go podzielimy miedzy siebie?
Ariah - 28 Wrześ¶nia 2006, 08:33
W Jericho pan Skeet już bez bródki, niestety. Co¶ w tej bródce musi być -- albo w trzy-dniowym zaro¶cie.
A Johnnego się sklonuje, elam. Się sklonuje. Mały problem. I zawsze można doklonować, jak się jedna wersja... chm, zużyje.
hrabek - 28 Wrześ¶nia 2006, 09:21
Ja moze wrzuce swoje zdjecie i tez sie tak pozachwycacie? To by dopiero bylo ;)
joe_cool - 28 Wrześ¶nia 2006, 09:36
count, zdjęcie masz w awatarku i my się zachwycamy bez przerwy
Ariah - 28 Wrześ¶nia 2006, 09:54
Zgadzam się z przedmówczyni±.
Dech nam zaparło i słów zabrakło, dlatego skupiamy się na bardziej 'przyziemnej' urodzie Johnnego -- j± chociaż możemy opisać.
Angelus - 28 Wrześ¶nia 2006, 14:26
Ech...milo jest zajrzec do tego tematu i zobaczyc znajome twarze:Johnny, Hugh...zycie jest piekne!
Dziewczyny wiedza co dobre!
Aga - 28 Wrześ¶nia 2006, 18:15
Skeet Ulrich, o ile mnie pamięć nie myli, grał też w "Krzyku". I ja się na tym horrorze strasznie ¶miałam...
Lahkoona - 28 Wrześ¶nia 2006, 18:50
Ja tam jestem mało oryginalna. Kocham prawie wszystkich panów-aktorów z ankiety. Z naciskiem na Keanu oraz nie kocham B.Willisa.
No, nie w moim gu¶cie jest, po prostu.
Za to pasjami, normalnie gar¶ciami, oraz całymi tonami mogłabym ogl±dać "Trzynastego Wojownika" i piszczeć jak przysłowiowa nastolatka.
I niekoniecznie do Antonia, on mi się okrutnie podobał w "Desperado"
Piszczę na "trzynastym..." do Vladimira Kulicha... oraz gromady rozbrykanych Vikingów wła¶nie. I do Volverina z X-menów tez piszczę, musowo
Ech.
I jeszcze mam jednego ulubieńca, zdjęcie mi się nie wgrało. Jest nim Gerard Butler...
tutaj moze bedzie widac...
Ojej
joe_cool - 28 Wrześ¶nia 2006, 23:01
Lahkoona Cytat | Piszczę na trzynastym... do Vladimira Kulicha... oraz gromady rozbrykanych Vikingów wła¶nie. |
Vladimir Kulich to ten wódz tych Wikingów, prawda? też piszczę do niego, no fantastyczny jest w tym filmie
|
|
|