Planeta małp - Różowa landrynka. Paniom wstęp wzbroniony!
rybieudka - 25 Czerwca 2010, 22:55
Matrim napisał/a | A to po ślubie już doceniać nie można? |
To zależy od stopnia planowanego doceniania I od tego czy Życiowy Ośrodek Nieustających Atrakcji (Ż.O.N.A.) jest w pobliżu
Choć znając swoją lepszą połowę to ona by to jakoś pikantnie skomentowała i byłby święty spokój...
Rafał - 25 Czerwca 2010, 23:20
Aś tam, marudzicie. Kapitalne cegły tuż przed renowacją, a jakie spoiny!
Agrerodes - 26 Czerwca 2010, 08:47
Ouuu ><
Następnym razem gdy będę wrzucać zdjęcie kobiety, to będzie tłusta, cycata i wygolona jak golec! Taki obraz aż emanuje seksem!
Cytat | Aś tam, marudzicie. Kapitalne cegły tuż przed renowacją, a jakie spoiny! |
Ja się o was zaczynam martwić panowie
Martva - 26 Czerwca 2010, 09:27
ketyow napisał/a | Zamiast kwiatów przyniósłbym jej zestaw do depilacji |
Rozumiem że jesteś gładziutki jak niemowlę - wszędzie?
Agrerodes napisał/a | Następnym razem gdy będę wrzucać zdjęcie kobiety, to będzie tłusta, |
No nieee, znów się zaczyna? Między szczupłą (i bardzo szczupłą) a tłustą jest jeszcze mnogość kobiecych sylwetek.
ketyow - 26 Czerwca 2010, 09:30
A co do tego biznesu mam ja?
Agrerodes - 26 Czerwca 2010, 09:34
Martva napisał/a | No nieee, znów się zaczyna? Między szczupłą (i bardzo szczupłą) a tłustą jest jeszcze mnogość kobiecych sylwetek. |
Tak sobie przesadzałam Kilka postów wyżej nawet napisałam że osobiście też wolałabym żeby była troche okrąglejsza, ale musiałam trochę podramatyzować bo oni tak wybrzydzają...
ketyow napisał/a | A co do tego biznesu mam ja? |
No wiesz, np to że jeżeli sam czegoś wymagasz od kobiety, to powinieneś się jej odwdzięczyć tym samym - <podaje golarkę> Dajesz
A tak serio to ketyow nie obruszaj się tak wszystkim To tylko "żarciochy"
Martva - 26 Czerwca 2010, 09:34
ketyow napisał/a | A co do tego biznesu mam ja? |
Pfff, tak właśnie sądziłam.
dalambert - 26 Czerwca 2010, 09:36
ketyow, a co pisklę sępa w rozwalonym gnieździe - ruuuuullleeee
ketyow - 26 Czerwca 2010, 09:39
Agrerodes, a skąd wiesz gdzie ja jestem wydepilowany a gdzie nie? Poza tym, może być tak, że ja wymagam od niej, żeby była wydepilowana a ona ode mnie, żebym był owłosiony. Więc nie rozumiem, co w tym złego, że mi się u kobiety włosy TAM nie podobają.
PS. Nieużywanie przeze mnie emotikon, wcale nie oznacza, że się obruszam - to raczej Martva wyglądała na obruszoną tym, że mi się bober nie podoba.
Martva - 26 Czerwca 2010, 09:40
Uwielbiam to określenie
ED. Ja tam uważam, że trójkąt jest piękną figurą geometryczną (i wyszczupla optycznie ). A jak ktoś czegoś ode mnie wymaga, to chętnie, ale ja wymagam tego samego. Facet z gładką skórą jest mrrrr.
ketyow - 26 Czerwca 2010, 09:42
Nie dotarło do mnie, nie znam go.
Martva - 26 Czerwca 2010, 09:43
W jakims poradniku Mastertona było. Uzyj wyobraźni
ketyow - 26 Czerwca 2010, 09:45
Swoją drogą, parę postów w których na końcu człowiek nie doda " " tudzież innego obrazka i już wychodzi człowiek na znerwicowanego Będę kontynuwał proceder w losowo wybranych momentach i badał reakcje
Agrerodes - 26 Czerwca 2010, 10:02
ketyow napisał/a | Swoją drogą, parę postów w których na końcu człowiek nie doda tudzież innego obrazka i już wychodzi człowiek na znerwicowanego Będę kontynuwał proceder w losowo wybranych momentach i badał reakcje |
Ambitnyś Wiesz, emotki są po to, żeby pokazać jakie mamy w danym momencie uczucia. Przyznaje się bez bicia że z samych literek charakteru zdania (pozytywnego czy negatywnego) odgadnąć nie umiem. To tak jakby żartować poważnym tonem z kamienną twarzą, bez końcowego uśmiechu- człowiek nie wie jak zareagować!
Martva napisał/a | ED. Ja tam uważam, że trójkąt jest piękną figurą geometryczną (i wyszczupla optycznie ). A jak ktoś czegoś ode mnie wymaga, to chętnie, ale ja wymagam tego samego. Facet z gładką skórą jest mrrrr. |
Popieram przedmówczynie, chociaż mi włosy ogólnie nigdzie i u nikogo nie przeszkadzają
ketyow napisał/a | Agrerodes, a skąd wiesz gdzie ja jestem wydepilowany a gdzie nie? Poza tym, może być tak, że ja wymagam od niej, żeby była wydepilowana a ona ode mnie, żebym był owłosiony. Więc nie rozumiem, co w tym złego, że mi się u kobiety włosy TAM nie podobają. |
Pododawaj między wyrazy emotki bo ja się czuje tą wypowiedzią atakowana
ilcattivo13 - 26 Czerwca 2010, 10:25
macie te problemy...
trzeba skupiać uwagę na tym co najważniejsze - Happy boobs make happy people
ketyow - 26 Czerwca 2010, 10:36
ilcattivo13, a teraz wyobraź sobie, że przy każdym ruchu wyłazi im taki krzak włosów
NURS - 26 Czerwca 2010, 10:37
ketyow napisał/a | - to raczej Martva wyglądała na obruszoną tym, że mi się bober nie podoba. |
a komu by się Bober podobał
http://www.se.pl/wydarzen...ami_126969.html
Bóbr to co innego
Pisze to slysząc z oddali brzęczenie depilatora
Chal-Chenet - 26 Czerwca 2010, 10:47
http://www.joemonster.org/gry/16844/Boobs_Bubbles
Ozzborn - 26 Czerwca 2010, 11:10
Chal
ilcattivo13 - 26 Czerwca 2010, 11:19
Chal Genialna gierka
Ozzborn - 26 Czerwca 2010, 11:27
Moja mama: - Synek w co ty tam tak grasz?
Ja: - E w nic... forum przeglądam.
Mama: - a coś tak pikało, jakby gra.
ilcattivo13 - 26 Czerwca 2010, 11:35
siostra przyszła, popatrzyła i powiedziała, że dla niej ta gra jest mało motywująca
A ja po pierwszej rozgrywce miałem 26025 punktów i skończyłem na pani z medalionem i złotym "napierśnikiem"
Ozzborn - 26 Czerwca 2010, 11:42
Ja na razie tylko do pani z rewolwerem... bo nie mogę spokojnie pograć, cały czas ktoś przyłazi.
Agrerodes - 26 Czerwca 2010, 12:09
Cytat | ilcattivo13, a teraz wyobraź sobie, że przy każdym ruchu wyłazi im taki krzak włosów |
<facepalm> Masz na myśli futerko na biuście? Błagam Cie ketyow już nie przesadzaj!
ilcattivo13 napisał/a | trzeba skupiać uwagę na tym co najważniejsze - Happy boobs make happy people |
O! Co do szczęścia - możliwe że były już wrzucane antydepresanty mężczyzny Na zły humor (męskiej części i może w mniejszym stopni żeńskiej) pomagają
ketyow - 26 Czerwca 2010, 12:11
Agrerodes, tym razem dodałem emotikonę do powyższego
feralny por. - 27 Czerwca 2010, 16:29
A mnie się ta pani spodobała:
http://moronail.net/img/6131_a-vigourous-workout
hrabek - 28 Czerwca 2010, 14:09
Martva napisał/a | A jak ktoś czegoś ode mnie wymaga, to chętnie, ale ja wymagam tego samego. Facet z gładką skórą jest mrrrr. |
W sensie: skoro mój facet nie goli nóg, to ja też przestanę?
dalambert - 28 Czerwca 2010, 14:14
Martva, nie każdy musi być miłośnikiem wyszczerzonej szczeżuji. czy łysej ostrygi
ilcattivo13 - 28 Czerwca 2010, 14:16
hrabek napisał/a | W sensie: skoro mój facet nie goli nóg, to ja też przestanę? |
Chal - granda! W tej gierce obrazki powtarzają się co 50tyś punktów A jak nabiłem 111 tyś, to nie mogłem przesłać wyniku... Buuuuu...
Chal-Chenet - 28 Czerwca 2010, 14:20
No właśnie też to zauważyłem... Czyżby mieli za mało ciekawych zdjęć?
|
|
|