To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

Planeta małp - Różowa landrynka. Paniom wstęp wzbroniony!

rybieudka - 25 Czerwca 2010, 22:55

Matrim napisał/a
A to po ślubie już doceniać nie można? ;)

To zależy od stopnia planowanego doceniania :wink: I od tego czy Życiowy Ośrodek Nieustających Atrakcji (Ż.O.N.A.) jest w pobliżu :wink: ;P:

Choć znając swoją lepszą połowę to ona by to jakoś pikantnie skomentowała i byłby święty spokój...

Rafał - 25 Czerwca 2010, 23:20

Aś tam, marudzicie. Kapitalne cegły tuż przed renowacją, a jakie spoiny! :mrgreen:
Agrerodes - 26 Czerwca 2010, 08:47

Ouuu ><

Następnym razem gdy będę wrzucać zdjęcie kobiety, to będzie tłusta, cycata i wygolona jak golec! Taki obraz aż emanuje seksem!

Cytat
Aś tam, marudzicie. Kapitalne cegły tuż przed renowacją, a jakie spoiny!

Ja się o was zaczynam martwić panowie :D

Martva - 26 Czerwca 2010, 09:27

ketyow napisał/a
Zamiast kwiatów przyniósłbym jej zestaw do depilacji

Rozumiem że jesteś gładziutki jak niemowlę - wszędzie?

Agrerodes napisał/a
Następnym razem gdy będę wrzucać zdjęcie kobiety, to będzie tłusta,

No nieee, znów się zaczyna? Między szczupłą (i bardzo szczupłą) a tłustą jest jeszcze mnogość kobiecych sylwetek.

ketyow - 26 Czerwca 2010, 09:30

A co do tego biznesu mam ja?
Agrerodes - 26 Czerwca 2010, 09:34

Martva napisał/a
No nieee, znów się zaczyna? Między szczupłą (i bardzo szczupłą) a tłustą jest jeszcze mnogość kobiecych sylwetek.

:mrgreen:
Tak sobie przesadzałam :D Kilka postów wyżej nawet napisałam że osobiście też wolałabym żeby była troche okrąglejsza, ale musiałam trochę podramatyzować bo oni tak wybrzydzają...

ketyow napisał/a

No wiesz, np to że jeżeli sam czegoś wymagasz od kobiety, to powinieneś się jej odwdzięczyć tym samym - <podaje golarkę> Dajesz :D

A tak serio to ketyow nie obruszaj się tak wszystkim :) To tylko "żarciochy"

Martva - 26 Czerwca 2010, 09:34

ketyow napisał/a

Pfff, tak właśnie sądziłam.

dalambert - 26 Czerwca 2010, 09:36

ketyow, a co pisklę sępa w rozwalonym gnieździe - ruuuuullleeee :!: :mrgreen:
ketyow - 26 Czerwca 2010, 09:39

Agrerodes, a skąd wiesz gdzie ja jestem wydepilowany a gdzie nie? Poza tym, może być tak, że ja wymagam od niej, żeby była wydepilowana a ona ode mnie, żebym był owłosiony. Więc nie rozumiem, co w tym złego, że mi się u kobiety włosy TAM nie podobają.

PS. Nieużywanie przeze mnie emotikon, wcale nie oznacza, że się obruszam - to raczej Martva wyglądała na obruszoną tym, że mi się bober nie podoba.

Martva - 26 Czerwca 2010, 09:40

Uwielbiam to określenie :D

ED. Ja tam uważam, że trójkąt jest piękną figurą geometryczną (i wyszczupla optycznie ;P: ). A jak ktoś czegoś ode mnie wymaga, to chętnie, ale ja wymagam tego samego. Facet z gładką skórą jest mrrrr.

ketyow - 26 Czerwca 2010, 09:42

Nie dotarło do mnie, nie znam go.
Martva - 26 Czerwca 2010, 09:43

W jakims poradniku Mastertona było. Uzyj wyobraźni :twisted:
ketyow - 26 Czerwca 2010, 09:45

Swoją drogą, parę postów w których na końcu człowiek nie doda " ;P: " tudzież innego obrazka i już wychodzi człowiek na znerwicowanego :twisted: Będę kontynuwał proceder w losowo wybranych momentach i badał reakcje ;P:
Agrerodes - 26 Czerwca 2010, 10:02

ketyow napisał/a
Swoją drogą, parę postów w których na końcu człowiek nie doda tudzież innego obrazka i już wychodzi człowiek na znerwicowanego Będę kontynuwał proceder w losowo wybranych momentach i badał reakcje

Ambitnyś :D Wiesz, emotki są po to, żeby pokazać jakie mamy w danym momencie uczucia. Przyznaje się bez bicia że z samych literek charakteru zdania (pozytywnego czy negatywnego) odgadnąć nie umiem. To tak jakby żartować poważnym tonem z kamienną twarzą, bez końcowego uśmiechu- człowiek nie wie jak zareagować!

Martva napisał/a
ED. Ja tam uważam, że trójkąt jest piękną figurą geometryczną (i wyszczupla optycznie ). A jak ktoś czegoś ode mnie wymaga, to chętnie, ale ja wymagam tego samego. Facet z gładką skórą jest mrrrr.

Popieram przedmówczynie, chociaż mi włosy ogólnie nigdzie i u nikogo nie przeszkadzają :P

ketyow napisał/a
Agrerodes, a skąd wiesz gdzie ja jestem wydepilowany a gdzie nie? Poza tym, może być tak, że ja wymagam od niej, żeby była wydepilowana a ona ode mnie, żebym był owłosiony. Więc nie rozumiem, co w tym złego, że mi się u kobiety włosy TAM nie podobają.

Pododawaj między wyrazy emotki bo ja się czuje tą wypowiedzią atakowana :D

ilcattivo13 - 26 Czerwca 2010, 10:25

macie te problemy... :roll:

trzeba skupiać uwagę na tym co najważniejsze - Happy boobs make happy people ;P:

ketyow - 26 Czerwca 2010, 10:36

ilcattivo13, a teraz wyobraź sobie, że przy każdym ruchu wyłazi im taki krzak włosów :mrgreen:
NURS - 26 Czerwca 2010, 10:37

ketyow napisał/a
- to raczej Martva wyglądała na obruszoną tym, że mi się bober nie podoba.

a komu by się Bober podobał :-)
http://www.se.pl/wydarzen...ami_126969.html
Bóbr to co innego :-)

Pisze to slysząc z oddali brzęczenie depilatora :twisted:

Chal-Chenet - 26 Czerwca 2010, 10:47

:D

http://www.joemonster.org/gry/16844/Boobs_Bubbles

Ozzborn - 26 Czerwca 2010, 11:10

Chal :mrgreen:
ilcattivo13 - 26 Czerwca 2010, 11:19

Chal ;P: Genialna gierka :mrgreen:
Ozzborn - 26 Czerwca 2010, 11:27

Moja mama: - Synek w co ty tam tak grasz?
Ja: - E w nic... forum przeglądam.
Mama: - a coś tak pikało, jakby gra.

:mrgreen: ;P: :mrgreen:

ilcattivo13 - 26 Czerwca 2010, 11:35

siostra przyszła, popatrzyła i powiedziała, że dla niej ta gra jest mało motywująca :mrgreen:

A ja po pierwszej rozgrywce miałem 26025 punktów :mrgreen: i skończyłem na pani z medalionem i złotym "napierśnikiem" :mrgreen:

Ozzborn - 26 Czerwca 2010, 11:42

Ja na razie tylko do pani z rewolwerem... bo nie mogę spokojnie pograć, cały czas ktoś przyłazi. :lol:
Agrerodes - 26 Czerwca 2010, 12:09

Cytat
ilcattivo13, a teraz wyobraź sobie, że przy każdym ruchu wyłazi im taki krzak włosów

<facepalm> Masz na myśli futerko na biuście? Błagam Cie ketyow już nie przesadzaj!

ilcattivo13 napisał/a
trzeba skupiać uwagę na tym co najważniejsze - Happy boobs make happy people

O! Co do szczęścia - możliwe że były już wrzucane antydepresanty mężczyzny Na zły humor (męskiej części i może w mniejszym stopni żeńskiej) pomagają :D

ketyow - 26 Czerwca 2010, 12:11

Agrerodes, tym razem dodałem emotikonę do powyższego :twisted:
feralny por. - 27 Czerwca 2010, 16:29

A mnie się ta pani spodobała:
http://moronail.net/img/6131_a-vigourous-workout

hrabek - 28 Czerwca 2010, 14:09

Martva napisał/a
A jak ktoś czegoś ode mnie wymaga, to chętnie, ale ja wymagam tego samego. Facet z gładką skórą jest mrrrr.

W sensie: skoro mój facet nie goli nóg, to ja też przestanę?

dalambert - 28 Czerwca 2010, 14:14

Martva, nie każdy musi być miłośnikiem wyszczerzonej szczeżuji. czy łysej ostrygi :wink:
ilcattivo13 - 28 Czerwca 2010, 14:16

hrabek napisał/a
W sensie: skoro mój facet nie goli nóg, to ja też przestanę?

:mrgreen: :bravo

Chal - granda! W tej gierce obrazki powtarzają się co 50tyś punktów :| A jak nabiłem 111 tyś, to nie mogłem przesłać wyniku... Buuuuu...

Chal-Chenet - 28 Czerwca 2010, 14:20

No właśnie też to zauważyłem... :| Czyżby mieli za mało ciekawych zdjęć? :D

Partner forum