To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

Mechaniczna pomarańcza [film] - "Zagubieni" - "Lost".

Martva - 7 Lutego 2008, 21:51

Jaka jedna, bo się nie mogę doliczyć? Dwie.
Taselchof - 7 Lutego 2008, 21:52

Sayid i James ;P:
Martva - 7 Lutego 2008, 21:54

A, że niby Sayid, zdążyłam zapomnieć o Twojej teorii ;) . Hmmm, naprawdę będzie mnie to gryzło teraz ;)
Taselchof - 7 Lutego 2008, 21:55

no co arab nie zawsze musi umrzeć ;P: jutro kolejny odcinek :D
Taselchof - 7 Lutego 2008, 21:57

mhm jest jeszcze postać Desmonda ale spotkanie z ukochaną jak dla mnie za banalne ;P:
Martva - 7 Lutego 2008, 21:58

Wcale nie jest powiedziane że reszta umarła, może zostali na wyspie? czy źle pamiętam ostatni z trzeciej serii?
Taselchof - 7 Lutego 2008, 22:02

no na to wygląda ze zostali :wink: w końcu po co Hurley by myślał o powrocie chyba nie zapomniał tam niczego ważnego ;P: mnie intryguje to co powiedziała ta od spadochronu przez telefon satelitarny coś tam o siostrze może to jakiś szyfr :P
lavojtek - 8 Lutego 2008, 07:56

Przypominam ze ktos z szostki umarl juz po powrocie - Jack na pogrzebie w odcinku trzeciej serii, a Kate pewnie jest z Sawyerem (powod dla ktorego spotykaja sie potajemnie z Jackiem) wiec zostaje do wyboru jedna osoba. Ja stawiam na mojego ulubienca czyli Desmonda :D Poza tym gosc w szpitalu pyta Hugo: "czy oni nadal zyja?", Charlie natomiast mowi mu "oni cie potrzebuja" z czego wnioskuje ze na wyspie ktos zostal! Howgh!
Martva - 8 Lutego 2008, 10:31

lavojtek napisał/a
Przypominam ze ktos z szostki umarl juz po powrocie

No tak. Może Rose?

Taselchof - 8 Lutego 2008, 10:55

Rose i tak była chora mimo wszystko wątpię by chciała opuścić wyspę, chyba że stało się tam coś strasznego... no nic dziś nowy odcinek :D
Martva - 8 Lutego 2008, 11:06

Powiedziała że opuści, o ile sie nie mylę
chyba muszę poignorować trochę ten temat, bo nie wiem kiedy mi się uda obejrzeć następny :)

Taselchof - 8 Lutego 2008, 11:14

hehe okej będę milczał aż obejrzycie chyba ze informacje w nim zawarte będą jak to mówił pewien polityk ,,porażające" ( mogę sie nacieszyć jeszcze smallville ;) ) Co do tej trumny mógł to być także Lock albo Hugo (chociaż akurat w jego przypadku trumna była za mała :wink: )
a co do powyższych dywagacji zapomniałem zupełnie o Juliet myślę że to ona będzie 6 osobą :P ma wystarczające powody by się wydostać z wyspy :wink:

Martva - 8 Lutego 2008, 21:50

Ożesz, no.
Ja bym sie chciała dowiedzieć nareszcie dlaczego ta stopa miała tylko 4 palce. I czym jest dymny potwór. A tu jest kolejne mnożenie zagadek, grrrrh.

Taselchof - 12 Lutego 2008, 12:03

no i jak obejrzeli w końcu wszyscy ten niesamowity odcinek :D ? co do posągu z 4 palcami wątpię by to wytłumaczyli może po prostu kamieniarz za mało materiału dostarczył albo rzeźbiarz się pomylił :P
dareko - 12 Lutego 2008, 13:24

Balem sie, ze tak namaca, ze mnei zniecheca do ogladania. Namacili jeszcze bardziej niz sie spodziewalem, a ja nabralem wiekszej ochoty. Czegos tu nie rozumiem :roll:
Taselchof - 12 Lutego 2008, 13:43

nowi bohaterowie dość ciekawi (gadanie z duchami) no i człowiek bena na łodzi :D
Angelus - 12 Lutego 2008, 16:37

Fajnie macie, ze 4 sezon oglądacie.(ale się zrymowało :wink: )
Ja wczoraj dopiero zakończyłam oglądanie sezonu 3 na PRO7 i na 4 pewnie nie ma co liczyć przed jesienią. :( Na pocieszenie puszcza nam za to serial Eureka. :? Zobaczymy czy to jest coś warte... :twisted:

NURS - 12 Lutego 2008, 18:57

Eureka jest swietna. Zupełnie inne klimaty, ale sf pełną gebą :-)
Homer - 14 Lutego 2008, 22:41

Strajk scenarzystów się skończył. LOST będzie miał krótszą przerwę. Zostanie dokręconych 5 odcinków do już gotowych ośmiu i tym sposobem sezon nr 4 zamknie się w liczbie odcinków 13 (co było planowane na samym wstępie). 9 odcinek sezonu (powrót serialu po emisji już gotowych) powinien zostać wyemitowany gdzieś pod koniec kwietnia.
Taselchof - 15 Lutego 2008, 21:02

no i nowy odcinek z nami przynajmniej za częścią z nas, nowe porażające fakty szczególnie dotyczące przyszłości :) Odcinek poświęcony Sayidowi jak ktoś obejrzy to można poszerzyć dyskusje :P
Kirasz - 18 Lutego 2008, 14:40

Teraz sie czlowiek bedzie zastanawial co zajdzie w przyszlosci ze dojdzie do takich slajdow jak na ten przyklad w trzecim odcinku :/ Jakos bardziej zwraca sie uwage na ta przyszlosc niz na terazniejszosc.
I oczywiscie jak w kazdym odcinku wiecej pytan niz odpowiedzi :D

Ale slyszalem ze chca nakrecic 6 czy 7 serji i koniec.

Taselchof - 18 Lutego 2008, 21:00

7 seria ma być ostania :P scenarzyści mówili że całą tajemnice i odpowiedź na wszystkie zagadki można zmieścić w 15 minut więc życzę im powodzenia :P
jazlowiak - 18 Lutego 2008, 21:14

Muszę powiedzieć, że nowy sezon podbił moje serducho. Jestem fascynatem bowiem amerykańskiego podejścia do estetyki kobiety, która zawsze jest gładziutka i wydepilowana z białymi zębami, bez względu czy to "Wodny Świat" czy długotrwały pobyt na "lostowej" wyspie. Zastanawiam się czy zdradzić Kate na rzecz tej nowej laseczki na spadochronie. :-)
Homer - 18 Lutego 2008, 23:38

Errata do infa z góry. Teraz będzie 7 odcinków (8 przenieśli bo 7 ma lepszy Cliffhanger), a seria wróci z 6 odcinkami 24 kwietnia. IV sezon = 13 odcinków.
Sirroco - 19 Lutego 2008, 00:02

Tylko??? :shock:

Gdzie te dawne czasy... i wytłumaczyć wszystko chcą w 15 minut. :x
Ja bym poświęcił z 15 odcinków. ;P:

Homer - 19 Lutego 2008, 00:09

Oj - nie załapałeś....

Zagadki można wyjaśnić w 15 minut... natomiast twórcy poświęcą na to jeszcze 3-4 sezony!

Sirroco - 19 Lutego 2008, 02:30

To niewykonalne!Za dużo tych zagadek.
Mnie na przykład bardzo intryguje historia Sun czy Desmonda i jego dziewczyny.Albo kim są "pierwotni" mieszkańcy wyspy czy Walt.
I nie wystaczą suche informacje w formie tekstu czytanego na końcu ostatniego odcinka w stylu "wyspa to **** a wszyscy co przeżyli żyli długo i szczęśliwie.The End."
Pal licho tą całą wyspe.Byleby już w końcu coś zrobili z tym serialem.
Już trzecia seria mocno dołowała prócz końcówki (ale to im jeszcze wychodzi).

NURS - 19 Lutego 2008, 10:23

Taselchof napisał/a
7 seria ma być ostania :P scenarzyści mówili że całą tajemnice i odpowiedź na wszystkie zagadki można zmieścić w 15 minut więc życzę im powodzenia :P

De facto dali już teraz sporego hinta z eksperymentem tego fizyka. Aczkolwiek i tak zamotali :-)

Taselchof - 19 Lutego 2008, 14:10

mi się podobały spekulacje w III sezonie że wszystko to chora wyobraźnia hurleya ;)
Homer - 19 Lutego 2008, 17:15

A mnie się kompletnie nie podobały. Choćby dlatego, że Hurley nie może symulować wydarzeń, przy których nie byłby obecny, a my o nich wiemy.

Partner forum