Zadomowienie - powitania na forum - Biją :)
elam - 6 Maj 2007, 13:13
| Cytat | | Ja jestem Martva. Nie mam w zwyczaju przeżywać |
doobre
Squonk - 6 Maj 2007, 15:16
A więc to jest temat do "bicia"? Hmm... Na forum skupiającycm sporą część PSF - czyli na Shamo - jest dział zwany "THE THUNDERDOME !" czyli po polskiemu "Klatka" gdzie można się okładać a nawet bić Jednak zawsze od początku mojej działalności na scenie byłem przeciwny - zbędnemu i bezcelowemu okładaniu się kijaszkami
Co innego gdy takowy delikwent sobie na to zasłuży - jak "legenda" Shamo - zwana Hassan. To człowiek posiadający kilkanaście kont, zakładający po kilka projektów (z których oczywiście żaden nie doszedł do skutku), potrafiący sam z sobą prowadzić dyskusję
Mam nadzieję, że takich "tytanów" forumowej pracy tu nie ma - a jeśli są, to wówczas istnieją odpowiednie mechanizmy ich eliminacji. Dozwolone nawet i bicie
BTW
A Squonk to nie jest żaden zwierz z rodziny skuksów - choć mordki mają podobne
mBiko - 6 Maj 2007, 16:42
Pomiocie Chaosu, Squonku witam serdecznie. Miało być bez bicia, no to bić nie będę. Puszczę Wam za to wiązankę mongolskich piosenek ludowych, tak około 100 godzin nagrania bez możliwości wyłączenia .
Chacker - 6 Maj 2007, 18:40
Ja chciałem tylko powiedzieć wszystkim cześć. I właściwie nic więcej bo na razie nic nie przychodzi mi do głowy a jeśli coś przyjdzie mi do głowy to o tym napiszę prawdopodobnie choć nie lubię za dużo pisać bo uważam to za gigantyczną stratę czasu i energii a co gorsza na ogół nie używam kropek przez co zdania które tworzę mogą wydawać się trochę długie.
elam - 6 Maj 2007, 18:45
a wiesz, spodobal mi sie twoj proustowski styl wiec nie bede wyjatkowo sie nad toba znecac, a co wiece, nawet poczestuje swiezo grillowanymi paluszkami z golluma....
Martva - 6 Maj 2007, 18:55
Aaaaaaa! Aaaaaa! Aaaaa!
Czy ja widzę Zły Rocznik?
mBiko - 6 Maj 2007, 19:00
Martva no to miotaczem ognia w niego, a ja pomogę i to co z Chackera zostanie posiekam, dodam potasu i będzie nawóz jak znalazł.
Martva - 6 Maj 2007, 19:04
Super, trochę nawozu pod pomidory się mi przyda bo to bardzo żarłoczne roślinki są a u mnie będa rosły w donicach i może im brakować substancji pokarmowych z powodu ograniczenia miejsca na rozrost korzeni a nawozów zupełnie chemicznych się boję.
Selithira - 6 Maj 2007, 20:27
Squonk, Chacker, witajcie... Właśnie wypróbowałam na moich tulipanach odżywkę z soku z aliena, ale chyba im zaszkodziła Może lepiej działa na ssaki? Ups... Trzeba było mówić, a nie od razu się rozpuszczać... Ktoś widział atomowy odkurzacz Rodiona?
Chacker - 6 Maj 2007, 22:42
Martva, i mBiko - Dwoje na jednego biednego golluma? I to jeszcze z miotaczem ognia? Myślałem, że Gollum jest najniżej w gromadzie, ale skoro jest aż tak niebezpieczny. Na ubitej skórze niedźwiedzia każdego mogę przyjąć. Pod warunkiem, że owy misiek będzie ubity w dzień poprzedzający pełnię dokładnie 27 godzin przed naszym pojedynkiem zaś sama walka będzie się odbywało do utraty ostatniej kropli krwi, albo do pierwszego omdlenia... Tako rzecze kodeks wojowniczych innaczej
Fidel-F2 - 6 Maj 2007, 22:44
tłukę Chackera, bejsbolem tak z 70 minut potem wołam suke na mielone
elam - 6 Maj 2007, 22:46
Fidel, zero oglady .... prymityw, no !
Fidel-F2 - 6 Maj 2007, 22:47
nie pora na finezję jak zwierzątko głodne
Kruk Siwy - 7 Maj 2007, 08:32
Pomiot Chaosu, wiem czego nie lubi... i Jej to natychmiast stosuję... hihihi.
Pozdrówka i blaguj... to jest bloguj jak najwięcej.
KD - 9 Maj 2007, 11:58
Witam wszystkich użytkowników tego forum
Na imię mam Karol, studiuję w Poznaniu, mam różne drobne zainteresowania, choć brak mi zdecydownia (albo konsekwencji). Lubię "wasze" klimaty, a moi znajomi niespecjalnie pasują do mnie pod tym wzgledem
Mam nadzieję ze znajdę TU TO czego szukam, postaram się zaglądać jak najczęściej będę mógł, choc do kompa siadam rzadko.
Pozdrawiam wszystkich jeszcze raz, do zobaczenia w rozmowie!
Kruk Siwy - 9 Maj 2007, 12:00
No i trafił. To ja też go trafiam - jak to kruk. W samo czoło z wysokości 1500 metrów. Plaff!
WitajKD,
Adanedhel - 9 Maj 2007, 12:01
A nie mówiłem, że naprowadzę nowego golluma?
Witaj wśród nas. Bić nie będę, bo mi się nie chce.
Adashi - 9 Maj 2007, 12:11
Witaj KD i od razu zapraszam tutaj
KD - 9 Maj 2007, 12:12
No nie... zeby tak w nowego golluma ?
A taki ładny byłem, łamerykański
Przyjmuję to z honorem, zresztą podobno tak oberwać to przynosi szczęście.
A od Kruka to wogóle (wazelina dozwolona?)
HEJ wszystkim bitym i bijącym!
Agi - 9 Maj 2007, 12:17
Cześć KD, miło widzieć kolejnego Pyrlandczyka na Forum. Przyjacielskie klepnięcie w plery na powitanie i spamuj zdrów.
Azirafal - 9 Maj 2007, 12:20
heh, powienieneś tu spokojnie znaleźć paru Poznaniaków (i Poznanianek.. nananianieniani gleeeh, ale mi sie jęzor zaplątał, w pętelkę, którą zarzucam na szyję biednego, nic nie spodziewającego sie KD, rach-ciach, fik nogami i już nie dycha.
A dwie dychy. I tym pozytywnym, w pięknych okolicznościach przyrody - witam
Słowik - 9 Maj 2007, 12:27
I w drugie oko od Słowika! Cel zalepiony i przywitany.
Kruk Siwy - 9 Maj 2007, 12:29
Słowik, tworzymy Terrible Twins? Znaczy Eskadrę Szturmową?
Słowik - 9 Maj 2007, 12:31
No ba! Naszą wizytówką będą Pikujące Ładunki Guano, pieszczotliwie nazywane "góllumkami".
Kruk Siwy - 9 Maj 2007, 12:35
Trzy razy G!!!
Guano, Góllumki, G..no (to dla mniej domyślnych)
Tylko dużo papryki trzeba używać a efektywność rażenia wzrośnie. Będziemy serrrdecznie witać nowo przybyłych. Trzeba będzie poćwiczyć loty zespołowe...
KD - 9 Maj 2007, 12:52
1 cały Słowik i 1 cały Siwy Kruk na tak zielonego golluma?
To musi być bardzo mały Słowik i bardzo Siwy Kruk ...
Kruk Siwy - 9 Maj 2007, 12:57
Ciesz się, że wampiry nam ostatnio wyzdychały. No i że krowy nie latają...
mawete - 9 Maj 2007, 13:45
I, że ja leniwy jestem...
mBiko - 9 Maj 2007, 18:47
Ech, też mi się bić nie chce. Witaj KD.
elam - 9 Maj 2007, 18:55
| Kruk Siwy napisał/a | Trzy razy G!!!
Guano, Góllumki, G..no (to dla mniej domyślnych)
|
ciekawe, co Gustaw G. Garuga na to.....
|
|
|