To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

Zadomowienie - powitania na forum - Biją :)

elam - 6 Maj 2007, 13:13

Cytat
Ja jestem Martva. Nie mam w zwyczaju przeżywać

:mrgreen: :bravo
doobre :D

Squonk - 6 Maj 2007, 15:16

A więc to jest temat do "bicia"? Hmm... Na forum skupiającycm sporą część PSF - czyli na Shamo - jest dział zwany "THE THUNDERDOME !" czyli po polskiemu "Klatka" gdzie można się okładać a nawet bić :P Jednak zawsze od początku mojej działalności na scenie byłem przeciwny - zbędnemu i bezcelowemu okładaniu się kijaszkami :wink:

Co innego gdy takowy delikwent sobie na to zasłuży - jak "legenda" Shamo - zwana Hassan. To człowiek posiadający kilkanaście kont, zakładający po kilka projektów (z których oczywiście żaden nie doszedł do skutku), potrafiący sam z sobą prowadzić dyskusję :D

Mam nadzieję, że takich "tytanów" forumowej pracy tu nie ma - a jeśli są, to wówczas istnieją odpowiednie mechanizmy ich eliminacji. Dozwolone nawet i bicie :P

BTW
A Squonk to nie jest żaden zwierz z rodziny skuksów - choć mordki mają podobne :wink:

mBiko - 6 Maj 2007, 16:42

Pomiocie Chaosu, Squonku witam serdecznie. Miało być bez bicia, no to bić nie będę. Puszczę Wam za to wiązankę mongolskich piosenek ludowych, tak około 100 godzin nagrania bez możliwości wyłączenia :twisted: .
Chacker - 6 Maj 2007, 18:40

Ja chciałem tylko powiedzieć wszystkim cześć. I właściwie nic więcej bo na razie nic nie przychodzi mi do głowy a jeśli coś przyjdzie mi do głowy to o tym napiszę prawdopodobnie choć nie lubię za dużo pisać bo uważam to za gigantyczną stratę czasu i energii a co gorsza na ogół nie używam kropek przez co zdania które tworzę mogą wydawać się trochę długie.
elam - 6 Maj 2007, 18:45

a wiesz, spodobal mi sie twoj proustowski styl wiec nie bede wyjatkowo sie nad toba znecac, a co wiece, nawet poczestuje swiezo grillowanymi paluszkami z golluma.... :mrgreen:
Martva - 6 Maj 2007, 18:55

Aaaaaaa! Aaaaaa! Aaaaa!
Czy ja widzę Zły Rocznik?

mBiko - 6 Maj 2007, 19:00

Martva no to miotaczem ognia w niego, a ja pomogę i to co z Chackera zostanie posiekam, dodam potasu i będzie nawóz jak znalazł.
Martva - 6 Maj 2007, 19:04

Super, trochę nawozu pod pomidory się mi przyda bo to bardzo żarłoczne roślinki są a u mnie będa rosły w donicach i może im brakować substancji pokarmowych z powodu ograniczenia miejsca na rozrost korzeni a nawozów zupełnie chemicznych się boję.
Selithira - 6 Maj 2007, 20:27

Squonk, Chacker, witajcie... Właśnie wypróbowałam na moich tulipanach odżywkę z soku z aliena, ale chyba im zaszkodziła :( Może lepiej działa na ssaki? :D Ups... Trzeba było mówić, a nie od razu się rozpuszczać... Ktoś widział atomowy odkurzacz Rodiona?
Chacker - 6 Maj 2007, 22:42

Martva, i mBiko - Dwoje na jednego biednego golluma? I to jeszcze z miotaczem ognia? Myślałem, że Gollum jest najniżej w gromadzie, ale skoro jest aż tak niebezpieczny. Na ubitej skórze niedźwiedzia każdego mogę przyjąć. Pod warunkiem, że owy misiek będzie ubity w dzień poprzedzający pełnię dokładnie 27 godzin przed naszym pojedynkiem zaś sama walka będzie się odbywało do utraty ostatniej kropli krwi, albo do pierwszego omdlenia... Tako rzecze kodeks wojowniczych innaczej
Fidel-F2 - 6 Maj 2007, 22:44

tłukę Chackera, bejsbolem tak z 70 minut potem wołam suke na mielone
elam - 6 Maj 2007, 22:46

Fidel, zero oglady .... :roll: prymityw, no !

:mrgreen:

Fidel-F2 - 6 Maj 2007, 22:47

nie pora na finezję jak zwierzątko głodne
Kruk Siwy - 7 Maj 2007, 08:32

Pomiot Chaosu, wiem czego nie lubi... i Jej to natychmiast stosuję... hihihi.
Pozdrówka i blaguj... to jest bloguj jak najwięcej.

KD - 9 Maj 2007, 11:58

Witam wszystkich użytkowników tego forum :)
Na imię mam Karol, studiuję w Poznaniu, mam różne drobne zainteresowania, choć brak mi zdecydownia (albo konsekwencji). Lubię "wasze" klimaty, a moi znajomi niespecjalnie pasują do mnie pod tym wzgledem :cry:
Mam nadzieję ze znajdę TU TO czego szukam, postaram się zaglądać jak najczęściej będę mógł, choc do kompa siadam rzadko.
Pozdrawiam wszystkich jeszcze raz, do zobaczenia w rozmowie!

Kruk Siwy - 9 Maj 2007, 12:00

No i trafił. To ja też go trafiam - jak to kruk. W samo czoło z wysokości 1500 metrów. Plaff!
WitajKD,

Adanedhel - 9 Maj 2007, 12:01

A nie mówiłem, że naprowadzę nowego golluma? :)

Witaj wśród nas. Bić nie będę, bo mi się nie chce.

Adashi - 9 Maj 2007, 12:11

Witaj KD i od razu zapraszam tutaj
KD - 9 Maj 2007, 12:12

No nie... zeby tak w nowego golluma ?
A taki ładny byłem, łamerykański :wink:
Przyjmuję to z honorem, zresztą podobno tak oberwać to przynosi szczęście.
A od Kruka to wogóle :D (wazelina dozwolona?)
HEJ wszystkim bitym i bijącym!

Agi - 9 Maj 2007, 12:17

Cześć KD, miło widzieć kolejnego Pyrlandczyka na Forum. Przyjacielskie klepnięcie w plery na powitanie i spamuj zdrów. :)
Azirafal - 9 Maj 2007, 12:20

heh, powienieneś tu spokojnie znaleźć paru Poznaniaków (i Poznanianek.. nananianieniani gleeeh, ale mi sie jęzor zaplątał, w pętelkę, którą zarzucam na szyję biednego, nic nie spodziewającego sie KD, rach-ciach, fik nogami i już nie dycha.

A dwie dychy. I tym pozytywnym, w pięknych okolicznościach przyrody - witam :)

Słowik - 9 Maj 2007, 12:27

I w drugie oko od Słowika! Cel zalepiony i przywitany.
Kruk Siwy - 9 Maj 2007, 12:29

Słowik, tworzymy Terrible Twins? Znaczy Eskadrę Szturmową?
Słowik - 9 Maj 2007, 12:31

No ba! Naszą wizytówką będą Pikujące Ładunki Guano, pieszczotliwie nazywane "góllumkami".
Kruk Siwy - 9 Maj 2007, 12:35

Trzy razy G!!!
Guano, Góllumki, G..no (to dla mniej domyślnych)
Tylko dużo papryki trzeba używać a efektywność rażenia wzrośnie. Będziemy serrrdecznie witać nowo przybyłych. Trzeba będzie poćwiczyć loty zespołowe...

KD - 9 Maj 2007, 12:52

1 cały Słowik i 1 cały Siwy Kruk na tak zielonego golluma?
To musi być bardzo mały Słowik i bardzo Siwy Kruk ... :wink:

Kruk Siwy - 9 Maj 2007, 12:57

Ciesz się, że wampiry nam ostatnio wyzdychały. No i że krowy nie latają...
mawete - 9 Maj 2007, 13:45

I, że ja leniwy jestem... :mrgreen:
mBiko - 9 Maj 2007, 18:47

Ech, też mi się bić nie chce. Witaj KD.
elam - 9 Maj 2007, 18:55

Kruk Siwy napisał/a
Trzy razy G!!!
Guano, Góllumki, G..no (to dla mniej domyślnych)

ciekawe, co Gustaw G. Garuga na to..... :mrgreen:

Partner forum