To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

Planeta małp - Co nas cieszy

Martva - 6 Grudnia 2009, 18:39

Droga na SKOFę, SKOFa, nocleg po SKOFie i droga powrotna.

Oraz że klientka o której napisałam w sąsiednim wątku, do której dzielnie źle zaadresowałam przesyłkę, napisała mi pw że nic nie szkodzi, po czym zamówiła trzy kolejne pary :D :D :D

Witchma - 6 Grudnia 2009, 18:47

Cytat
Oraz że klientka o której napisałam w sąsiednim wątku, do której dzielnie źle zaadresowałam przesyłkę, napisała mi pw że nic nie szkodzi, po czym zamówiła trzy kolejne pary :D :D :D

Martva, to prześlij jej to teraz gdzieś na Węgry albo co...

Martva - 6 Grudnia 2009, 19:10

Nie no, tym razem sprawdzę dodatkowe pięć razy czy na pewno wszystko się zgadza, otrzymywanie zwrotów jest schizujące, i człowiek musi biec na pocztę z wywieszonym jęzorem i wysyłać jeszcze raz.
ilcattivo13 - 6 Grudnia 2009, 21:00

wczorajsza SKOFA :D
mBiko - 6 Grudnia 2009, 23:11

Będę mało oryginalny. SKOFA, oraz wczorajsze i dzisiejsze towarzystwo warszawsko-krakowskie. A może powinienem napisać gdańsko-warszawsko-nowohucko-krakowskie?
dalambert - 6 Grudnia 2009, 23:13

mBiko, a SUWAŁKI to co dorsz :?: Foty cudo , nie masz wiecej ?
lucek - 6 Grudnia 2009, 23:22

Jutro do pracy :-)
mBiko - 6 Grudnia 2009, 23:25

dalambercie, Suwałki nie towarzyszyły mi już dzisiaj, więc mieszczą się w kategorii SKOFA.

Zdjęć mało, bo to i impreza krótka i ja późno dotarłem i tak na prawdę to wcale nie miałem wczoraj melodii do fotografowania.

merula - 6 Grudnia 2009, 23:57

całokształt Skofowy, miłe towarzystwo i mała niespodzianka :mrgreen:

oraz zwariowani sąsiedzi. na moim osiedlu nie sposób sie nudzić

edyta: cieszy mnie też porzadek w czasopismach. mbiko dzięki :wink:

Witchma - 7 Grudnia 2009, 12:49

Udało misię kupić misia :D
xan4 - 7 Grudnia 2009, 13:20

Dostałem audiobooka Narrenturm, zobaczę czym to się je, no i jak smakuje taka czytana ksiażka.
Witchma - 7 Grudnia 2009, 13:23

xan4, daj znać, czy warto się tym zainteresować :)
Lynx - 7 Grudnia 2009, 15:39

Cieszy mnie, że yłam, że pogadałam, że poszalałam, i w ogóle odpoczęłam. :mrgreen:
Rafał - 7 Grudnia 2009, 15:53

Alanek 102
dalambert - 7 Grudnia 2009, 15:59

xan4 napisał/a
no i jak smakuje taka czytana ksiażka.

to nie jest czytana książka - to normalne słuchowisko radiowe z pełnymi efektami . ale podobno dobre :)

Kruk Siwy - 7 Grudnia 2009, 16:04

Daje się słuchać ale skróty jednak denerwują. W sieci wysłuchałem kilkanaście odcinków. Chyba ktoś tu na forum podawał linka.
nureczka - 7 Grudnia 2009, 16:06

xan4 napisał/a
zobaczę czym to się je, no i jak smakuje taka czytana ksiażka.

A ja kocham słuchowiska i książki czytane.
Sentyment mi widać pozostał z lat młodości, gdy Polskie Radio nadawało takie rzeczy w dużych ilościach.

merula - 7 Grudnia 2009, 18:32

bycie domowym Kotem ma swoje zalety :D

a jeśli chodzi o książki do słuchania, jakoś dziwnie percepuję takie treści. Nie jest źle, ale zdecydowanie inaczej.

mBiko - 7 Grudnia 2009, 22:48

merula napisał/a
cieszy mnie też porzadek w czasopismach. mbiko dzięki :wink:

Nie wiem czy na prawdę się cieszysz, czy mnie przeklinasz, chociaż dalej będę twierdził, że to wina Sebastiana.

Książki czytane w radio uwielbiałem, do wielu wracałem później na papierze.

ilcattivo13 - 8 Grudnia 2009, 21:32

skończyłem przygotowywać wstępną dokumentację do założenia własnego biznesu, a przy jej zdawaniu dostałem numerek 46 (wniosków do dziś wyszło ponad 1500, ale więcej niż 300 nie wezmą pod uwagę) :D
ketyow - 9 Grudnia 2009, 07:44

Wygrałem 100 zł na zakładach bukmacherskich. Będzie można teraz stawiać po wyższych stawkach i może akurat na święta wpadnie większa sumka. W zeszłym roku na święta wygrałem 1500 zł :)
Chal-Chenet - 9 Grudnia 2009, 07:50

Przewidziałeś parę niespodzianek w Lidze Mistrzów? ;)
ketyow - 9 Grudnia 2009, 08:13

Nauczyłem się jednego - jak znam jakąś drużynę i przewiduję wynik spotkania - to tak nie obstawiać :) Ciągle się na tym wpada "coo??? jak oni mogli przegrać?!". Dlatego wchodzę na stronkę i "na pałę" klikam w zakłady (oczywiście w granicach sensowności kursu), potem odhaczam "wyślij zakład" i nawet nie patrzę co obstawiłem :)
Chal-Chenet - 9 Grudnia 2009, 09:21

A masz jakichś "swoich" buków? Ja właściwie obstawiałem tylko w "Fortunie" (Dawniej "Profesjonał"), u innych obstawiając bardzo rzadko.
Jeśli grasz u internetowych firm, poleć mi jakieś. :)

Rafał - 9 Grudnia 2009, 09:32

Ciesze się jak sama jasna cholera z CB - szkoda, że sam się nie widzę jak mi się morda śmieje, w piątek mam 800 km z haczkiem do pobujania się po RP, wczoraj założyłem nowe kapcie zimowe, opłaciłem OC i ze spokojnym sumieniem będę się bujał. Może jeszcze kiedy skuszę się na antyradar. Potrzeby posiadania nawigacji nadal nie odczuwam i nadal jest do dla mnie niegodne tropiciela :wink:
Agi - 9 Grudnia 2009, 10:17

Rafał, antyradar jest niezgodny z prawem (żeby potem nie było...)
Rafał - 9 Grudnia 2009, 10:41

Ja to wiem, chociaż, żeby zwykła przesterowana dioda z filtrami i tranzystorkiem wzmacniającym była zakazana ? :wink:
ketyow - 9 Grudnia 2009, 16:13

Chal-Chenet, ja tylko bet-at-home.pl i bwin.com. Przy czym z tego drugiego z rok nie korzystałem, bo mniej więcej ciągle mam jakieś grosze na becie. Oba są dobre, z tymże kiedyś przy obstawianiu systemowych za każdy rząd w bwinie trzeba było płacić 2 zł, natomiast na becie 2 zł to minimum jako cała stawka. Teraz mogło to ulec zmianie, ciężko powiedzieć. Pod żadnym pozorem nie korzystam z polskich serwisów bukmacherskich, bo wygrane obciążane są podatkiem. Na becie mam wszystko czego mi trzeba, już pewnie serwisu nie zmienię. Co należy wiedzieć na start? Gdy ja startowałem, można było dostać do 70 zł bonusu. Haczyk taki, że potem trzeba było trzykrotnie wydać pulę, by móc wypłacać pieniądze (czyli (70+70)*3, co daje 420). Niektórzy dlatego z bonusów nie korzystają, w moim wypadku jednak bardzo szybko się obróciło te 420 (sprawdź w razie czego, kwoty mogły się też zmienić) i wyszedłem na plus i nadal wychodzę. Nie wpłacałem pieniędzy na konto z 8 miesięcy i mam na nim teraz niecałe dwie stówki :)

A w Bwinie, jak ktoś wysłał Ci zaproszenie i z niego się zalogowałeś to (chyba w ten sposób to było) dostawałeś bonus 50zł, a osoba wysyłająca zaproszenie również 50zł, ale po tym jak Ty obróciłeś (bodaj) 150, żeby nie było wyłudzania kasy z fikcyjnych kont.

merula - 9 Grudnia 2009, 17:34

rytuał wyboru i nabywania prezentów swiątecznych już za mną. :D
lucek - 9 Grudnia 2009, 18:29

merula napisał/a
rytuał wyboru i nabywania prezentów swiątecznych już za mną. :D

Zazdroszczę :-)

Cieszy mnie, że nie muszę słuchać w pracy radia, tylko słuchafony na uszony i black metal od 9 do 17 :-)

l.

Partner forum