Zadomowienie - powitania na forum - Biją :)
Traglar - 31 Marca 2007, 21:12
To ja mogę Ci katane podać, mam ją zawsze pod ręką piękna stal z idealnym zbroczem na 2/3 dł. miecza daje piekny efekt w chwili rozcięcia arteri
Iscariote - 31 Marca 2007, 21:16
Oh, dziękuję Ci.
Podwiesimy ich w takim razie za nóżki żeby równo mi się ciachnęło.
Co? Spadną na główkę? No jasne, że spadną bo na nogi już nie będą mogli
Traglar - 31 Marca 2007, 21:22
Nie dziękuj bo miecze są kruche byle któryś adamentium nie miał w kościach bo się katan połamie i będę musiał z dwuręcznym latać po półtorak mi smok stopił w czasie walki
Corum - 31 Marca 2007, 22:52
Katana ze zbroczem?
Posiadalbys jedyny egzemplarz w calym wieloswiecie
Pzdr. CJI.
elam - 31 Marca 2007, 23:14
tak to jest, jak sie golluma za szybko wyzwoli, wszedzie tylko widzi krew i zbrocza
Azirafal - 1 Kwietnia 2007, 00:11
Dobrze że nie zbocza czy zgliszcza
Widzę, że tu każdy czeka tylko 25 postów, coby awatara sobie sprawić szybciutko Oprócz kilku kontestujących.
Traglar - 1 Kwietnia 2007, 08:36
tyo był wymysł mojego mistrza gry w czsie jednej z sesji.
Osobiście wole Topory dwuręczne są znacznie lepsze
Dla osób które komentować zechcą avka to jest to popart z fotomontarzu, składniki : ruiny zamku gdzieś we Włoszech, nie wiem nawet jak sie nazywały gdyż robiłem fote z "biegu", zbocza górskie to kawałki polskich Tatr. posklejane i obrobione dało to wszystko fajny efekt
Ignatius - 2 Kwietnia 2007, 08:38
Przepraszam, czy tu biją? Cóż, mam pod ręką całkiem przyjemny mieczyk... Śliczny, lsniący, stworzone z mariażu stali damasceńskiej oraz wiecznego ognia
Juz przestaję... Witojcie, hej.
gorbash - 2 Kwietnia 2007, 08:41
Witaj, w poniedzialek rano tylko ktos bez serca moglby Cie uderzyc
Milego spamowania
Czarny - 2 Kwietnia 2007, 08:47
No jak bez serca, to ja go walnę piszczelą w dynkę. Fiu fiu ładna śliwka
Ignatius - 2 Kwietnia 2007, 08:49
<Ostrze miecza skoczyło po łuku, tnac piszczel Czarnego> Wot, taki nietypowy kijek-samobijek
Ała...
Lump Kałmuk - 2 Kwietnia 2007, 08:58
No, no, kolega widzę z własnymi zabawkami do piaskownicy przyszedł. Nieświadom widzę, że pod ten piasek to jego chować wnet będą
Hubert - 2 Kwietnia 2007, 09:05
Miecz Ci nic nie da. Płomieni z miotacza ognia nie odbijesz.
Ignatius pieczony, raaaaaz!
Agi - 2 Kwietnia 2007, 09:07
Ignatius, witaj w śliczny poniedziałek połaskoczę Cię tylko trochę
No patrzcie... umarł ze śmiechu... a taki dobry gollum był
hijo - 2 Kwietnia 2007, 09:27
ty masz miecz ja 9mm kto będzie szybszy? witaj na forum
Ignatius - 2 Kwietnia 2007, 09:31
@hijo
Tylko mm? :] Jak będziesz mnie z tym czymś gonił, to Cię zwina, ekshibicjonisto jeden
Czuję, ze mi sie tu spodoba Dzięki za tak ogniste, gorące i brutalne powitanie. Lepiej budzi od wiadra kawusi
Azirafal - 2 Kwietnia 2007, 10:04
A ja Cię tylko uściskam. Albo lepiej - pozwolę mojemu zwierzaczkowi, trollowi, Cię uściskać. Hmm - czyżbym chrup i trzask posłyszał? Ojej, połamany Ignatius. Przykre...
hijo - 2 Kwietnia 2007, 10:09
Ignatius, nie będę cię gonił strzelę raz i już nigdzie nie pójdziesz
Adashi - 2 Kwietnia 2007, 10:23
ivilboy, Ignatius, witajcie! Bez bicia bo jak słusznie zauważył gorbash, dziś poniedziałek, a nikt nie lubi poniedziałków, choć ładny się dzień zapowiada
Ignatius - 2 Kwietnia 2007, 10:27
Garfield eż nie lubił poniedziałków... Na dodatek zawsze lał Odiego Czyżby ten wredny, pomarańczowy wielbiciel lazanii pasował do forum?
<Ignaś patrzy na powykręcany mieczyk i ogląda się na sprawców tragedii> Buuu... I tak zostaję... <Idzie, wlokąc broń za sobą. Siada na uboczu i wali w stal gumowym młotkiem, wydającym piskliwe dźwięki>
Kruk Siwy - 2 Kwietnia 2007, 10:28
Ignatius, lepiej idż do karczmy i walnij se sok z aliena. On przynajmniej nie wydaje dźwięków.
Nieprzyzwoitych.
Ignatius - 2 Kwietnia 2007, 10:32
Powiadasz? Niestety nie mogę... Prowadze XD Ale sklepac Aliena to by się chciało :]
Kruk Siwy - 2 Kwietnia 2007, 10:43
Ignatius, tuś mi brat. Czego jak czego ale obcych, galarety itp nie lubimy tutaj ani trochę...
Godzilla - 2 Kwietnia 2007, 10:50
Ooo, jak tu się zakręciło.
Witajcie, Gollumy, ja jak zwykle wszystkich nowoprzybyłych po główkach głaszczę i po ramionkach poklepuję.
No bez przesady, nie powiecie mi że macie aż tak delikatne kości.
Ignatius - 2 Kwietnia 2007, 16:05
Kruku Siwy a ja się ały czas zastanawiam, czy jak się wyrwie palec E.T., to zy on (ten palec) nadal będzie świecił? Taka milusia lampka nocna.
Hubert - 2 Kwietnia 2007, 19:03
| Kruk Siwy napisał/a | | Ignatius, tuś mi brat. Czego jak czego ale obcych, galarety itp nie lubimy tutaj ani trochę... |
A ja myślałem, że takie paskudztwa mają wiele wspólnego z gatunkiem SF
lokje - 2 Kwietnia 2007, 19:31
| Ignatius napisał/a | Czuję, ze mi sie tu spodoba |
Taaaak? Nie zapominaj, że JA tu jestem Daj buzi
No, to starczy za wszelkie tortury.
mBiko - 2 Kwietnia 2007, 19:38
Cześć gollumy, przywitałbym was, ale mi się nie chce. To może ivilboy walnie Ignatiusa, Ignatius ivilboya, a ja wam to przy okazji oddam z nawiązką.
Ignatius - 2 Kwietnia 2007, 19:57
Sosnechristo może i mają, ale nie oznacza to, że trza je od razu lubić
Tak samo, jak mojej głupiej klawiatury, co to byki za mnie sadi.
Komu piwka?
Iscariote - 2 Kwietnia 2007, 20:22
Piwka? Piwka? W tym temacie? Jakiż offtop paskudny. Przecież jedyne co tu leją to krewwww... dużo
Można też lać Gollumki ile się chce Potem inne byłe gollumki biją nowe gollumki... a potem powtórka i znowu i znowu i tak się kręci interes. A zebraną krew sprzedajemy szpitalom
|
|
|