To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

Zadomowienie - powitania na forum - Biją :)

Fidel-F2 - 31 Marca 2007, 11:19

Azirafal, stres to ja rozładowuje wyrywajac lusterka samochodom. Czasem z kawałkami karoserii. A Coruma po prostu grzecznie przywitałe. Jeśli czegoś nie dokońca rozumiesz to pytaj. Najlepiej starszych i bystrzejszych. Nie będziesz potem nigogo w błąd wprowadzał.
Corum - 31 Marca 2007, 12:08

/me z kamienna twarza rozglada sie po wspolforumowiczach.

Bita smietana? Bejsbole? Stresy i samochodowe lusterka?

...phi...

Zeby mnie zdziwic - bedziecie musieli sie bardziej postarac... ;)

Pzdr. CJI.

Fidel-F2 - 31 Marca 2007, 12:10

Corum, nie masz twarzy, mój pies ją zjadł
i nie ma mowy o rozglądaniu się, z psiego żoładka nic nie widać
jak za parę godzin będziesz kupą w trawie to wtedy moze da rade

Agi - 31 Marca 2007, 12:11

My tu nie jesteśmy od zdziwiania, tylko od lania :mrgreen:
na przykład gotującej smoły na główkę, a później do pierza i kukiełka gotowa.

Witaj Corum, :D

Gwynhwar - 31 Marca 2007, 12:21

Fidel-F2, czy ty masz dzis focha na cały świat, czy mi się tylko wydaje :shock:
Corum - 31 Marca 2007, 12:25

Re: Fidel.

Kupa, to na Ciebie pojda moi wyznawcy, jak sie dowiedza, cos zrobil. Ostatnim razem, gdy sie dowiedzieli, ze ktos mnie porwal, powiesili biedaczka. Wlasciwie - wyrzucili przez balkon, z petla na szyi. Przez chwile myslal ze ma szczescie, bo lina pekla, a pod nim byl basen. Gdzies tak kolo trzeciego pietra chyba zmienil zdanie, bo zobaczyl te pietnascie ton zyletek zamiast wody. O ile pamietam, byl urodzonym optymista i nawet wtedy sie nie przerazil. Krzyczec zaczal dopiero w okolicach pierwszego pietra. Jak dolecial do jego nozdrzy zapach jodyny...

A przypominam, ze to bylo tylko porwanie.

Re: Agi.

W obecnym stanie, byloby ciezko mnie oblewac smola, ale zachecam, zachecam. Pies Fidela, jako moj obecny nosiciel, zechce zapewne wiedziec - polewac go bedziesz od zewnatrz, czy raczej wlejesz smole przez lejek do jego wnetrzna? I - to wazne, dla psa oczywiscie - z ktorej strony? :P

Re: Gwynhwar

Ja wciaz wierze, ze to pierwsze to grzeczne "dzien dobry" z jego strony, a to drugie, rownie ujmujace "milo Cie poznac" :)

Pzdr. CJI.

Agi - 31 Marca 2007, 12:28

Corum, dobry jesteś :bravo
Fidel-F2 - 31 Marca 2007, 14:17

wyznawcy to pikuś, trawnik mam duży a pies jeść musi co dzień
Corum, dzięki za karmę ale gdyby przychodzili z workami marchewki i ryżu to już byłoby perfekt, pies musi jeść też witaminy

naturalnie, że miło Cię poznać

mBiko - 31 Marca 2007, 15:00

A ja tak po przyjacielsku, blacha w czółko i ... Witaj Corum J.I.
Gwynhwar - 31 Marca 2007, 15:11

Corum, Wielki Brat jest pod wrażeniem! Możesz zostać moim wyznawcą :D
Hubert - 31 Marca 2007, 15:23

Fidel, trzeba Coruma było dać najpierw mi - na stosie bym go upiekł i Twój piesek miałby pieczyste jak ta lala.

A tak to tylko moją wierną piłą łańcuchową Cię potraktuję. Przywitaj się, Corumie, z panią Sosnowską.
Wprawdzie jestem tu w gościach, jako licencjonowany inkwizytor (...) admina Elkander, ale myślę, że nikt się nie obrazi, jak Twoich wyznawców sfajczę na stosie. Cha.. Znaczy herezji trzeba przeciwstawiać się siłom i godnościom osobistom. :twisted:

Homer - 31 Marca 2007, 15:41

Witaj Corumie!!! Nie mam tak sadystycznych zapędów, jak reszta towarzystwa. Zapraszam Cię za to do siebie, gdzie pozwolę Ci posprzątać całe mieszkanie od piwnicy po strych. Nie będziesz tego musiał robić jakimiś wojskowymi metodami typu szczoteczka do zębów, o nie, wszak jesteśmy cywilizowani, możesz używać czego dusza zapragnie (i ze sobą przyniesie). Żebyś nieopatrznie nie zrozumiał słowa "posprzątać": wszystko ma zostać na swoim miejscu gdy skończysz, w stanie nienaruszonym (tylko wolnym od kurzu i roztoczy). Odbiór pracy zostanie wykonany przez Starszą Sprzątaczkę Panią Gienie, więc nawet nie myśl o wymiganiu się. Gdy chałupa bedzie już lśniała, a Ty nie będziesz zmęczony, wypożyczę Cię moim znajomym byś posprzątał i zderatyzował ich 15 piętrowy akademik, a jeśli i tutaj dobrze się sprawisz, polecimy Cię dalej.

Ja w tym czasie, by Cię dodatkowo zmotywować, weznę w pieczę wszelkie Twoje dokumenty potrzebne do rozliczenia się z fiskusem i będę sobie przy nich siedział, bawiąc się zapalniczką (papier) i urządzeniem generującym impulsy elektromagnetyczne (twarde dyski).

Pozdrawiam!

elam - 31 Marca 2007, 16:03

a ja Coruma bic nie bede, bo on tez zazywa o-alfa-d-glukopiranozylo-beta-d-fruktofuranoze :D
stanislaves - 31 Marca 2007, 17:29

To już?!!!
No to... (nie zaczyna się od "no to"!)...
Witam uprzejmie!

A swoją drogą:
1/ jak widzę, SFFH realizuje pomysł rejestracji działalności "przy jednym okienku";
2/ aż się zdziwiłem (serio!), że ciach - i już...;
3/ czyżby pierwszy post (powitalny) w temacie BIJĄ był testem na IQ? Albo czy się nie jest androidem? Się nie jest! Słowo honoru! A co do IQ... się okaże.
Cze!

Kruk Siwy - 31 Marca 2007, 17:32

Łup! Z dzioba! I poprawka! Miętki jest... musi nie android.
Witajstanislaves, forum cię gorąco wita (Tu Kruk przystawia fajerki do miękkiego ciałka golluma) Fssss! Ależ się pięknie przypiekł.

elam - 31 Marca 2007, 17:44

a ja luuubie pieczyste :) dzieki, Kruku.
Kruk Siwy - 31 Marca 2007, 17:52

elam, zawsze do usług.
elam - 31 Marca 2007, 17:54

moze ci cos pokroic, zeby sie latwiej dziobalo? mam taki fajny noz z zabkami...
stanislaves - 31 Marca 2007, 17:56

Kruk Siwy napisał/a
Łup! Z dzioba! I poprawka! Miętki jest... musi nie android.

Oj, Kruku, Połówko Biźniacza, to ja już woleć przepytywanki o dziecięctwo moje...
Ale i tę formę powitania przyjmę, co mi tam! I dziękuję, bo dobre forumowe maniery nakazują powstrzymywać się od pisania swoich kolejnych postów bez przerywnika...
A przecież powitawszy się - nie przedstawiłem się w porę.
Podczytuję różne fantastyczne kawałki, w tym także "SFFH", więc zdarza się, że szukam Was w Sieci. I też podczytuję... A że to niezbyt ładnie tak przez ramię podglądać rozmowy - to pomyślałem, że sie przyłączę. Za Waszym pozwoleństwem. I paroma kopami... Sorki, czy tu naprawdę biją?
To może już przeniosę się tam, gdzie Wódz obiecał piwkiem poczęstować... :lol:

Adashi - 31 Marca 2007, 17:56

Corum, stanislaves, witajcie! Przyjacielskie klepnięcie w plery na początek :wink: i bawcie się dobrze :)
Kruk Siwy - 31 Marca 2007, 17:58

O taaak - Kruk jest rozmarzony - nareszcie zobaczę Gremlinka przy robocie. No i wspólna kolacja, przy świecach a świece wetknięte w gustowne dziurki wydziobane w gollumie. Życie jest jednak piękne!
Fidel-F2 - 31 Marca 2007, 18:06

stanislavesprzy pomocy bejsbola i maczety zostaje przerabiony na karmę dla suki
stanislaves - 31 Marca 2007, 18:16

Fidel-F2 napisał/a
stanislavesprzy pomocy bejsbola i maczety zostaje przerabiony na karmę dla suki

Jak suka do rzeczy, to i karma gotowa pochędożyć... ;P:
Dziękuję za miłe co nieco (zwłaszcza ten nożyk z ząbkami... a ja mam łaskotki!!!), trzy posty powitalne to o dwa za dużo... Lecę stąd. Do innego działu.

Iscariote - 31 Marca 2007, 18:18

Ojej, nowe Gollumki z Allegro przysłali :mrgreen:

Cześć wam :)

mBiko - 31 Marca 2007, 18:21

Nie słuchaj ich stanislaves, usiądź sobie wygodnie a ja trochę pokręcę. Jeszcze trochę, jeszcze, jeszcze, jeszcze ciut ... i TRRRACH.

Uprzejmie informujemy, że jest pan pierwszym pasażerem mBiko airlines wystrzelonym za pomocą naszej najnowszej frondiboli.

Homer - 31 Marca 2007, 18:53

Witaj stanislaves i łap kowadło! Oj! Przepraszam! Nie chciałem :twisted:
Traglar - 31 Marca 2007, 19:39

stanislaves niebój się zawsze możę być gorzej;) ale chwyć fatum za łeb i mu go ukręć :)
ivilboy - 31 Marca 2007, 20:09

witam wszystkich, jako że wcześniej kontakt z SFFH mialem sporadyczny, ostatnio jednak finanse moje poprawiły się (ale pieniędzy nie pożyczam, aż tyle ich nie mam), w związku z czym w posiadanie owego zacnego periodyku wchodzę już regularnie postanowilem dolączyć do tej wirtualnej kompanii :twisted: :twisted: :twisted:
Traglar - 31 Marca 2007, 20:40

Witaj w szeregach ale najpierw łap ten tasak żebyś bez broni nie sterczał ;) ops lepiej chwyć za trzonek nie za obuch bo to toporek z dwoma ostrzami ;)
Iscariote - 31 Marca 2007, 20:58

kurczę.. ale dzisiaj wysyp Gollumów mieliśmy. Trzeba będzie kilku trochę podciąć (tak do kostek myślę będzie starczyć) żeby nie zawyżali nam statystyk ;P:

Partner forum