To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

Zadomowienie - powitania na forum - Avatary.

gorat - 2 Stycznia 2008, 21:07

Pytałem o wstyd ;)

Im dłużej patrzę na własny avatar, tym mam większą ochotę pojechać wreszcie do Krakowa - byłem tylko kilka razy, wszystkie przejazdem, mogłem tylko wystawić łeb z pociągu...

Martva - 2 Stycznia 2008, 21:28

Napisałam o wstydzie, bo czułam się w obowiązku po tym:

gorat napisał/a
Nie wstyd wam?!?

A do Krakowa zapraszamy, to piękne miasto ;)

corpse bride - 2 Stycznia 2008, 23:30

aaaAAAA!!!
Iwan - 3 Stycznia 2008, 00:05

No gorat, bracie :mrgreen: tym avikiem to bedziesz rozgrzewał męską część forum przez całą zimę :bravo a może i część damskiej :wink:
Adashi - 3 Stycznia 2008, 14:30

Ja Ci dam crap, wredna oranżado, obyś stracił wszystkie bąbelki gazu :twisted: :mrgreen:
A zdjątko ładne, nawet bardzo, czy to nadal Afrika, muszę odwiedzić tego blogaska, ah jak tam szybko spamują :mrgreen: ;P: Tylko, tak chciałbym zuważyć, że do mnie różne elementy się czepiają, że miewam obsceniczne aviki, a Ty co? Półnaga laska i w dodatku z lodem :shock: :mrgreen: :lol: Oj, niedobry Ty, niedobry ;P:

corpse bride - 3 Stycznia 2008, 14:41

to nie lód, to corndog :twisted:
a to zdjęcie było w blogu daaawno. i jest zUe.

hrabek - 3 Stycznia 2008, 14:44

wedlug mnie jest swietne. zreszta gorat plotkarz juz pewnie zdazyl ci doniesc ;)
Adashi - 3 Stycznia 2008, 14:51

Corndog, powiadasz, droga Afriko Korps, hmm a ja byłem święcie przekonany, że lód owocowy, znaczy taka zamrożona oranżada (no tak, wiadomo, oranżada), taki Opal Fruits, hehehe. Zdaje się, że Twój adorator też tak myślał, bo:
gorat napisał/a
Jak już lodu... tfu, Lodu nie ma, to można pociągnąć te pogodowe braki dalej ;)

:mrgreen:

gorat - 3 Stycznia 2008, 16:40

Odnosiłem się do postów podkreślających pogodę na zdjęciu, ty złośliwcze, co jedno tylko ma na myśli :twisted:
Adashi - 3 Stycznia 2008, 17:06

No i za to mnie lubicie albo i nie (w niektórych przypadkach) :lol:

A cio Korpsik ściska w drugiej rączce? Czy to jakieś winko kalifornijskie? :D

Piech - 3 Stycznia 2008, 17:19

Zadziwiającą transformację przeszedłeś, gorat. Kiedyś byłeś Alienem, a dziś masz bardzo ponętny dekolt. Z(de)koncentrowałem się.
Fidel-F2 - 3 Stycznia 2008, 17:21

współczesna medycyna czyni cuda
corpse bride - 3 Stycznia 2008, 17:28

korpsik eksploruje state fair, gdzie zwykle pracuje. chce poznać wszystko od strony przeciętnego fairgoer'a. więc w jednej łapie dzierży corndoga, a w drugiej darmowy shit który rozdają na fairze i suweniry, na które wydała kupę kasy. i to chyba te suweniry widać, plakaty z postaciami z anime konkretnie. oprócz tego korpsik zapłacił dolara żeby obejrzeć największego wieprza w stanach, oglądał wyścigi świń, liczne wystawy, rzucał lotkami do baloników itd.
Adanedhel - 4 Stycznia 2008, 21:18

Ladies and gentleman, oto wielki come back Lucka! 8)
mBiko - 5 Stycznia 2008, 18:30

Zmiana avika, zmiana podpisu, ogólnie zmiana image'u.
Adashi - 5 Stycznia 2008, 18:37

Kolejny rudzielec :wink: :bravo mBiko :)
Tomcich - 5 Stycznia 2008, 19:02

Znaczy się u mBiko na awatarze, zgodnie ze statusem, figuruje Blob zabójca. :mrgreen: Teraz się będę rudzielców wystrzegał. :wink:
Gwynhwar - 5 Stycznia 2008, 19:26

Mały czejndż...
mBiko - 5 Stycznia 2008, 19:27

Tomcich, nigdy nie ufaj wiewiórkom. Niby takie niewinne, a raz widziałem, jak taka jedna zeskoczyła z drzewa na dzika, ogłuszyła go jednym uderzeniem, po czym w około 20 sekund wciągnęła do swojej dziupli.
Martva - 5 Stycznia 2008, 19:32

Bo to zła wiewiórka była
Krasnola - 5 Stycznia 2008, 19:34

Uff. Mam avatar :D Zawsze i wszędzie od lat ten sam. Bez niego na forum czuję się jak bez twarzy :P
Agi - 5 Stycznia 2008, 21:36

Masz śliczne oczka Krasnola, :D
Fidel-F2 - 5 Stycznia 2008, 22:52

mBiko napisał/a
Tomcich, nigdy nie ufaj wiewiórkom. Niby takie niewinne, a raz widziałem, jak taka jedna zeskoczyła z drzewa na dzika, ogłuszyła go jednym uderzeniem, po czym w około 20 sekund wciągnęła do swojej dziupli.
a ja kiedyś zrobiłem rosół z wiewiórki, nie wiedziałem, że o włos uniknąłem śmierci; blade running, cholera, pełną gębą
Gwynhwar - 6 Stycznia 2008, 13:03

Mój aktualny humor...
Agi - 6 Stycznia 2008, 14:13

Gwynhwar, współczuję. Patrząć na ten avatar można choroby morskiej dostać
Fearfol - 6 Stycznia 2008, 14:17

ja też trochę zmieniłem wizerunek , widać zbliża się też zmiana statusu więc tu mały powiew świeżości.
banshee - 6 Stycznia 2008, 20:05

Cytat
Mój aktualny humor...

ale avik fajny ;P:

gorat - 7 Stycznia 2008, 16:42

Avatar tymczasowo. I mam nadzieję, że nikt nie zauważył, jak skiksowałem przy zmianie...

banshee - 7 Stycznia 2008, 17:27

czy ma on coś odzwierciedlać? ;P:
Gwynhwar - 7 Stycznia 2008, 18:21

gorat, wrócił!

Partner forum