Konwenty dawno minione - Poznań WlkP - PiwoKon (cykliczno-spontaniczny)
Koniu - 3 Stycznia 2008, 19:42
Hah, jak widać na zdjęciach poznańska załoga bawi się prawie tak dobrze jak krakowska
Agi - 3 Stycznia 2008, 20:01
Chal-Chenet napisał/a | Zastanawia mnie tylko gdzie się Anko szwenda, bo nie pojawiła się na forum od Piwokonu. Czyżby takie traumatyczne przeżycie to było? |
Anko miewa problemy z dostępem do sieci, jak rozmawiałyśmy w Sylwestra obiecywała, że się odezwie. Nie zdradzała żadnych oznak niezadowolenia.
Adashi - 3 Stycznia 2008, 20:20
Wymieniłem z Anko eski, pozdrawia Was wszystkich i mówi, że bawiła się dobrze w naszym zacnym towarzystwie
banshee - 3 Stycznia 2008, 20:34
koleżanko Anko, proszę tu szybko wracać, bo nie mam z kim spamować po nocach
Chal-Chenet - 3 Stycznia 2008, 22:25
Ze mną można, ale jutro, bo mam weekend wolny
banshee - 3 Stycznia 2008, 22:26
trzymam za słowo
merula - 3 Stycznia 2008, 22:26
Ty się tu nie wymiguj tylko do roboty
Chal-Chenet - 3 Stycznia 2008, 22:30
Robota nie zając...
merula - 3 Stycznia 2008, 22:32
No tamta i owszem. A tu sie trzeba trudzić na chwałę forum, a nie sie głupio wykręcać.
banshee - 3 Stycznia 2008, 22:34
Agi - 3 Stycznia 2008, 22:35
Może nie w tym wątku?
Chal-Chenet - 3 Stycznia 2008, 23:16
Wedle rozkazu Już się wynoszę
A ontopicznie: Dobrze, że Anko dotarła bezpiecznie, bo zaczynałem się niepokoić...
Krasnola - 4 Stycznia 2008, 20:17
Owszem, owszem, bo wędrowała po Polsce aż miło (niewiele brakowało, a i ja poszłabym w jej ślady i spontanicznie pojechałabym do Warszawy, ale głupio było mi zostawiać wcześniej ustalone Sylwestrowe towarzystwo).
A na Pyrkonie proszę grzecznie podchodzić do rejestracji, ale tylko i wyłącznie do mnie!
Adashi - 4 Stycznia 2008, 20:22
Agata, Shadowmage, zapraszamy
W okolicach Pyrkonu to się zorganizuje edycję specjalną PiwoKonu, ja myślę
Krasnola, to Ty będziesz w rejestracji, a Gwyn w szatni, ale musowo wyrwiecie się na jakiś czas!
Krasnola - 4 Stycznia 2008, 20:25
Adashi napisał/a | W okolicach Pyrkonu to się zorganizuje edycję specjalną PiwoKonu, ja myślę |
Rozmawialiśmy o tym, chyba z Chalem. Jest to bardzo dobry pomysł, IMHO, a nawet nie wiem, czy nie byłoby dobrze zrobić tak jak na Polconie i podać to do ogólnej wiadomości - tego dnia o tej i o tej godzinie, zapraszamy do tego i tego pubu. Tylko trzeba by z organizatorami uzgodnić
Adashi napisał/a | musowo wyrwiecie się na jakiś czas! |
Ba!
Adanedhel - 4 Stycznia 2008, 20:25
Adashi, orgu jeden, PiwoKon podczas Pyrkonu jest już ustalony! Nawet pierwsze zaproszenia posłane zostały! Dżizas, co za organizator...
EDIT: Krasnola napisał/a | nawet nie wiem, czy nie byłoby dobrze zrobić tak jak na Polconie i podać to do ogólnej wiadomości - tego dnia o tej i o tej godzinie, zapraszamy do tego i tego pubu. |
Nie wiem, czy to najszczęśliwszy pomysł. Na takich pobocznych imprezach zazwyczaj bawią się najbardziej wtajemniczeni.
Adashi - 4 Stycznia 2008, 20:33
A o czym ja mówię, Lucek? Marycha Cię opuściła, czy jak? Przecież już o tym gadaliśmy I nie podważaj mi tu autorytetu, bo zamiast mianować Cię OGREM DELTA na region Mazovia to zrobię z Ciebie Goblina albo lepiej Gremlina na region Kamczatka
Rzekłem jakem Org Alfa!
Krasnola - 4 Stycznia 2008, 20:36
Te, Ady i Lucki - a którego dnia Polconu, jeśli można wiedzieć?
Adanedhel - 4 Stycznia 2008, 20:38
Ego sum Alfa et Omega, Principium et Finis...
Ja oznaczeń nie potrzebuję, Adashi Org Alfa san, jestem poza nimi i ponad nimi
I jak mam nie podważać autorytetu, skoro tu już ustalone, że będzie, choćby Rafał zaproszony, a Ty nic nie wiesz? No jak?
Krasnolo droga, zapewne drugiego, ale to jeszcze nie jest pewne. Wiadomo, że będzie. I tego się nie odpuści
Adashi - 4 Stycznia 2008, 20:43
Jak nie wiem, jak wiem, przecież sam mi mówiłeś, że go zaprosiłeś (trzymajcie mnie), ale tu się ludkowie dopisali w temacie (Agata i Shadomage) i Krasnola też poruszyła ten wątek, więc należało rzecz ogłosić wszem i wobec, co też uczyniłem, a Ty wyskakujesz jak nie przymierzając, no ten, Filip z Konopi
Adanedhel - 4 Stycznia 2008, 20:48
Napisałeś, że myślisz, że zorganizuje się specjalną edycję PiwoKonu, a to jest drobna różnica
No, w każdym razie będzie, zapewne powstanie coś podobnego do Skofy i Nursconu. I Poznań już może się bać, nadciąga chaos i zniszczenie, buhaha!!!
Krasnola, a Ty spontanicznie wsiadaj do pociągu w sobotę 12 stycznia i przybywaj na Skofę. Zobacz, jak bawi się stolyca!
Adashi - 4 Stycznia 2008, 20:50
Bo ja zostawiam 0,01 % na nieprzewidziane okoliczności, pesymisto w różowych okularach (sic!).
Adanedhel - 4 Stycznia 2008, 20:53
Ostatnio coś takiego jak pesymizm u mnie prawie się nie pojawia w związku z pewnymi okolicznościami. Tak, wiem, już nie jestem tym samym Luckiem co kiedyś
Krasnola - 4 Stycznia 2008, 20:53
Adanedhel napisał/a | Krasnola, a Ty spontanicznie wsiadaj do pociągu w sobotę 12 stycznia i przybywaj na Skofę. Zobacz, jak bawi się stolyca! |
Teraz to tak nie bardzo, ale w przyszłym roku chętnie Trzeba przeczekać ten najgorszy rok
Ale nikt nadal nie odpowiedział na moje pytanie - którego dnia Polconu? Czy to na razie tylko plany?
Adanedhel - 4 Stycznia 2008, 20:56
W przyszłym roku? Przecież to jeszcze 363 dni, przynajmniej!
Tak jak napisałem. Zapewne drugiego - wówczas będzie najwięcej gości i te sprawy. Ale jeszcze mnóstwo czasu, nie wszystko ustalone, wiele może się zmienić...
Gwynhwar - 4 Stycznia 2008, 20:58
Krasnola napisał/a | Polconu |
Pyrkonu!
Krasnola - 4 Stycznia 2008, 21:02
Gwynhwar napisał/a | Pyrkonu! |
Tfu. Oczywiście, że Pyrkonu
Adanedhel - 4 Stycznia 2008, 21:02
O patrzcie. Nawet Gwynkę od czytania "Hyperionu" odciągnęliśmy
Adashi - 4 Stycznia 2008, 21:02
O Becia (oficjalne zdrobnienie od Org Beta Gwyn) przyszła
Gwynhwar - 4 Stycznia 2008, 21:06
|