To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełn± wersję tematu, kliknij TUTAJ

Zadomowienie - powitania na forum - Statusy

Kruk Siwy - 16 Wrześ¶nia 2006, 23:47

Ixolite, do dziobówki! Tam magazyn broni. Opanujemy tę łajbę. ONI nie będ± nam psuć zabawy!
Bunt, bunt na międzypokładzie!

NURS - 16 Wrześ¶nia 2006, 23:52

Zapominacie, misie, że tu tylko ja posiadam papiery upowazniaj±ce do prowadzenia jednostek pływajacych, i to nie tylko żaglówek :-)
NURS ¶wintuch jest i ma ksi±żeczkę ukończenia szkoły o odpowiednim profilu, która może, aczkolwiek niekoniecznie, uczynić z niego kapitana (nie Klossa) pływaj±cego, hej!
Zamotałem, żeby was omotać. Raz, a porz±dnie :-)

NURS - 16 Wrześ¶nia 2006, 23:54

Kruku, na czym ty pływałe¶? :-)
Na dziobie to się ziemniaki skrobie! Magazyny broni s± głeboko pod lini± zanurzenia, na ¶ródokręciu.
Ups, tom sie wkopał...
Na szczę¶cie opyliłem cał± broń, prócz wiernego rapiera i vulcana, co go mam pod koj± z dwiema skrzynkami amunicji, za przednie ale na NURS-con :-)

Kruk Siwy - 16 Wrześ¶nia 2006, 23:56

Nikt nie zapomina i NIKOMU nie będzie zapomniane. Pomnij na kapitana Bligha NURSIE,
Wiara, czy kto¶ ma Jolly Rogera?

NURS - 16 Wrześ¶nia 2006, 23:58

Ja mam, ale nie dam, bo ubrudzicie.
Tomcich - 16 Wrześ¶nia 2006, 23:58

Jak zaczynali¶my kompletować listę statusów to pisałem, żeby dać przy niej ostrzeżenie, że jeżeli kto¶ nie chce wiedzieć jaki będzie miał przyszły status to niech w ni± nie zagl±da. Sprawa prosta. A tak faktycznie statusy przestały mieć jakiekolwiek znaczenie, ponieważ i tak mog± ulec w każdej chwili zmianie. To w takim razie lepiej chyba by było, aby wszyscy użytkownicy mogli wybrać sobie i wpisać jaki¶ własny, osobisty status specjalny.
NURS - 17 Wrześ¶nia 2006, 00:00

Ale to nie jest tak, ze one ulegaj± w każdej chwili zmianie, ulegly raz i to tylko niektore :-)
taka mala dywersja :-)

Kruk Siwy - 17 Wrześ¶nia 2006, 00:00

NURS, na dziobie s± kwaszone ogórki. Czy Ty wiesz jak boli, gdy robi się kęsim takim ogórkiem i jak długo to trwa? A i ziemniak celnie rzucony niejedno może dobrego/złego uczynić. Oddaj nam nasz± zabawę w statusy!
A pływałem parostatkiem - "w piękny rejs..."

Anonymous - 17 Wrześ¶nia 2006, 00:03

To chociaż mógłbys wymy¶leć jakie¶ nowe i wstawic na miejsce starych! Pozamieniać miejscami to każdy by potrafił :twisted:
NURS - 17 Wrześ¶nia 2006, 00:04

Hmm, to dictum jrest straszliwe...
Pamiętam tak±ż historię, kiedy to Czapajew, kapitan bez skazy i zmazy, przyłapał swojego zastępcę na tym, że pijany był w trupa, ale z ust ni chu chu, nie dało się wyczuć. Po przesłuchaniu delikwent wyznał, ze wstrzykiwał sowbie alkohol prosto w żyłę. tegoz wieczora z namioty Czapajewa dobiegł krzyk okrutny ( atwarz jego, pamiętajcie, była bardzo oczytana). nijak ogóriec nie chciał wej¶c przez strzykawkę do żyłe...

Tomcich - 17 Wrześ¶nia 2006, 00:05

NURS

Cytat
Ale to nie jest tak, ze one ulegaj± w każdej chwili zmianie, ulegly raz i to tylko niektore

Gwarantujesz, że nie ulegn± zmianie powtórnie. :mrgreen: Jeżeli nie dasz gwarancji, będe obstawał przy swoim, że
Cytat
i tak mog± ulec w każdej chwili zmianie.
:mrgreen:
NURS - 17 Wrześ¶nia 2006, 00:07

Mirio, to był psikus paskudnego admina :-)
ale zrozum też, że ja to wymyslam, żeby¶cie mieli zabawę w co się zmieni status, a jak listę zrobicie, to pryska czar.

Anonymous - 17 Wrześ¶nia 2006, 00:11

Rozumiem, ale nie chcę znów być Gandalfem! :? <kobiecy upór mode on + tupnięcie nog±>

Można bylo zmienić niektóre statusty na takie, które wcze¶niej się nie pojawiały - bo czemu ja mam cierpieć Gandalfa dwa razy?! Co to za nagroda w ogóle?! Czlowiek smaruje 1600 postów, haruję jak wół, spamuj±c ile wlezie, a tu taki psikus! No, nieładnie... :wink:

NURS - 17 Wrześ¶nia 2006, 00:11

przysięgi o tak wczesnej porze
toż to słowik a nie skowronek
moje poletko znowuż orze
ja przysięgnę, ale oto dzwonek
nie ja jedyny jestem tutaj adminem
logan może was zakałapuckać już za chwilę

NURS - 17 Wrześ¶nia 2006, 00:14

Mirio, gdzie drwa r±bi± tam drwal się drze, czy jakos tak.
przecierp proszętę niedogodno¶ć, toż to 40 postow jeszcze i będ± nowe statusy.

Kruk Siwy - 17 Wrześ¶nia 2006, 00:15

A Logana się obwiesi na grotmaszcie. Za szelki. I będzie karmiony ziemniakami bardzo niezdrowymi bo smażonymi na dubach smalonych. Szybko mu przejd± pomysły niem±dre.
Buntownicy rosn± w siłęMiria, z nami!

Anonymous - 17 Wrześ¶nia 2006, 00:21

Tak jest!

Gdzie adminów dwóch, tam bałagan się robi, czy jako¶ tak. :wink: Kapitan może byc tylko jeden! :twisted:

NURSie, a Ty nie umiesz pozmieniac statusów :twisted: ? Czy obaj tak sobie zmieniali¶cie, dla wprowadzenia dodatkowego elementu chaosu? :roll:

No i popsuli¶cie zabawę. :(

Ixolite - 17 Wrześ¶nia 2006, 00:47

Gollumy r±biemy to i drwali por±biemy, zwłaszcza takich por±banych! A to, że broń opyliłe¶, w niczym nam nie przeszkodzi, już zbieramy na tacę w regionalnych parafiach! QCS! BOBEK!
NURS - 17 Wrześ¶nia 2006, 00:47

Za logana nie odpowiem, ja zmieniałem, w zamy¶le mac±c wodę w temacie :-)
NURS - 17 Wrześ¶nia 2006, 00:49

Bzzzzt!v Ixolite poszatkowany, celowo nie celowałem w paluchy, zeby mógl co jeszcze napisac, ale czaszkę mu prze¶widrowalismy podkalibrowymi, więc sensu wiele nie bedzie :-)
Rodion - 17 Wrześ¶nia 2006, 12:10

Mam i Rogera i na kurs niestandardowego uzycia nagli i handszpakow mozna sie do mnie zglaszac 8) A na wypadek zacieklego i zupelnie niezrozumialego oporu admiralicji mozna zawsze zejsc do zenzy i odkecic pare zaworkow :mrgreen:
joe_cool - 17 Wrześ¶nia 2006, 12:25

po zamięszaniu ze statusami cała zabawa poszła się je... znaczy się czesać. :P
niedobry admin, niedobry...

hjeniu - 17 Wrześ¶nia 2006, 12:34

A propos co ile postów zmienia się status, bo rodzinka mówi, że mojego ¶piewu nie wytrzymuje (nie mam pojęcia dlaczego :wink: )
Słowik - 17 Wrześ¶nia 2006, 12:42

co 50
hjeniu - 17 Wrześ¶nia 2006, 12:44

Sława bohu, może mnie jednak z domu nie wyrzuc± :mrgreen:
joe_cool - 17 Wrześ¶nia 2006, 12:47

po kilku tysi±cach po stówie :mrgreen:
Ixolite - 17 Wrześ¶nia 2006, 13:26

Trzeba spamować szybciej, coby się zdublowanych statusów pozbyć...
NURS - 17 Wrześ¶nia 2006, 13:35

W sumie z 10 bylo zmienionych, więc nie ma co narzekać.
Pako - 17 Wrześ¶nia 2006, 13:52

Rodion ma status Aria. To jaki¶ specjalny, czy dostał co¶, czego ja nie dostałem :twisted: ?
Anonymous - 17 Wrześ¶nia 2006, 14:24

Jest co narzekać! :twisted:

<ten post został napisany w celu szybszego pozbycia się Gandalfa :evil: >

Partner forum