To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

Konwenty dawno minione - ŚRODOWE wieczerze NURSowe - 29.09.10. godz. 18.00. Bierhalla

NURS - 25 Listopada 2010, 20:19

teraz już jest spokojniej z parkowaniem. odblokowali częśc parkingów, dołożyli pare nowych. ja spróbuję być, oba terminy mi pasują.
Ellaine - 25 Listopada 2010, 20:22

Aha. No jeśli jest tak jak mówisz, to ja nie mam nic przeciwko Bierhalli.
Zobaczymy, co reszta powie na terminy.

xan4 - 25 Listopada 2010, 20:31

8, 15 też mam jeszcze wolne, więc wstępnie: bardzo chętnie się z Wami spotkam :)
Kai - 25 Listopada 2010, 20:36

U mnie póki co czysto w kalendarzu :)
Ellaine - 25 Listopada 2010, 20:48

Hm, to może wstępnie wybierzmy 8 grudnia? Tak sobie myślę, że jakby coś miało nie wypalić, zawsze w odwodzie zostanie 15.sty...?

Co Wy na to? Bo widzę, że wszystkim oba terminy pasują, a lepiej jednak ustalić jeden, konkretny, prawda?

Kai - 29 Listopada 2010, 21:01

Ellaine, masz buziaka, Ty nasza organizatorko, jeśli wypali 8, tym lepiej, bardzo się cieszę :)
Ellaine - 29 Listopada 2010, 21:06

Hm, dzięki, Kai.
No to mam nadzieję, że pozostali nadal reflektują na spotkanie 8.ego grudnia w Bierhalli o 18.stej?

xan4 - 29 Listopada 2010, 22:14

Tak jest Ellaine :)
Ellaine - 5 Grudnia 2010, 22:28

No dobra, wróciłam z Gdańska, cieszycie się?
To dla przypomnienia: 8 grudnia br. godzina 18:00, spotkanie w Bierhalli.
Mam nadzieję, że w Waszych planach nic się w tym względzie nie zmieniło? (:

xan4 - 6 Grudnia 2010, 19:13

U mnie nic się nie zmieniło. Mam trzy spotkania, że tak napiszę, biznesowe, w Katowicach, tak od 13,00, a potem zjeżdżam do Silesii :)

Ellaine cieszymy się :)

Ellaine - 7 Grudnia 2010, 14:51

To super, że się cieszycie, choć nie wiem z czego :D
No, w każdym razie mam nadzieję, że będziecie. Próbuję Alatara ściągnąć na spotkanie, co prawda jak zwykle się wykręcał, ale zaczął już mówić, że być może przyjedzie.

Alatar - 8 Grudnia 2010, 21:40

Ellaine napisał/a
Próbuję Alatara ściągnąć na spotkanie, co prawda jak zwykle się wykręcał, ale zaczął już mówić, że być może przyjedzie.

I przyjechał. Było kameralnie...

Kai - 8 Grudnia 2010, 21:44

Nie było mnie bo po co się spotykać, skoro nie można mówić, tak wizualna to ja nie jestem. I żałuję bardzo.
xan4 - 8 Grudnia 2010, 22:01

Było kameralnie :)

Mam nadzieję, że nie zanudziłem młodzieży, bo wpadałem w słowotok, jako odreagowanie na wcześniejsze spotkania biznesowe :) Robert MW wstąpił na chwilę.

Myślę (z czym zgodzili się inni), że trzeba zmienić formę spotkań katowickich, proponuję spotkanie "większe" na wiosnę, w sobotę, na przykład w marcu. Zapraszamy inne narody świata, ogłoszenie o spotkaniu podamy niedługo :)

Ellaine - 8 Grudnia 2010, 22:10

Co oczywiście nie oznacza, że zrezygnujemy ze spotkań w międzyczasie. Chyba, mam nadzieję.

W każdym razie było kameralnie a przy okazji z Alatarem odegraliśmy rolę grupy wsparcia dla xana ;) Nie przejmuj się słowotokiem, xan, było bardzo miło [żart mode on]ale jak wleźliście na politykę to myślałam, że tam zasnę - szkoda, że nie ma tam świeczek to bym się woskiem bawiła[/żart mode off] ;) Poza tym prawie doszło do rzucania filiżanką i dzbankiem, ale ostatecznie zastawa nie ucierpiała - na szczęście. Tak, było bardzo milusio.

Ellaine - 8 Stycznia 2011, 14:39

O, bogowie! co tu tak cicho? :>
Halo! Żyjecie?

NURS - 8 Stycznia 2011, 15:55

eee... brain... eeee...
Ellaine - 8 Stycznia 2011, 17:44

Okeeej xD

To może przenieśmy spotkania na jakiś przytulny cmentarz? :P A jak nie, to może dalej Bierhalla, 12 a może 19 stycznia? Co Wy na to? o ile w ogóle jeszcze Wam się chce :)

xan4 - 8 Stycznia 2011, 18:15

Ja ze swojej strony, tak do końca lutego myślę, z powodu vatowsko-podatkowowo- deklaracyjnych wypadam niestety.
Lynx - 8 Stycznia 2011, 23:19

W ostatnim tygodniu stycznia mam zamiar pojawić się w Waszych okolicach. Ale dopiero po 23. Mam zamiar pobyć nawet około tygodnia, gdzieś od poniedziałku do niedzielnego poranka. Z pewną nieśmiałością zapytowuję, czy jest szansa na spotkanie z szacownym gronem? :mrgreen:
NURS - 9 Stycznia 2011, 10:17

trzeba będzie coś zorganizować z tej okazji.
Kai - 13 Stycznia 2011, 19:02

Piszę się! Jeśli to będzie każdy inny dzień oprócz soboty 29. Lynx, strasznie chcę Cię poznać i w ogóle pamiętasz, że mamy wódkę do obalenia?
Lynx - 14 Stycznia 2011, 23:13

Kai, z tego "Ślunska" to ja czeźwa nie wyjadę. :wink: A dzień? No cóż, mam zamiar wyjechać z domu albo w poniedziałek na noc, albo we wtorek z rana. Czyli imprezować mogę od środy, 26 stycznia.
Kai - 15 Stycznia 2011, 13:17

Wow, to do 29 wytrzeźwieję :D

Kto się jeszcze pisze na spotkanie z Lynx, bo Ją całkiem zagarnę :D W totalnie mhroczne czeluście Katowic :P

Ellaine, dasz się? :P

Ellaine - 15 Stycznia 2011, 16:59

Bardzo chętnie bym przybyła na takie spotkanie, tylko że...
Szczerze mówiąc to nie jestem pewna, czy dam radę. To jest tydzień, kiedy mam sesję, ostatnie dwa egzaminy na tych studiach i fajnie byłoby zdać za pierwszym podejściem. Poza tym u mnie na pewno odpada 28. stycznia.

Kai - 15 Stycznia 2011, 17:02

Ellaine, w najgorszym młynie czasem trzeba sobie dać chwilkę na luz...
Ellaine - 15 Stycznia 2011, 20:03

Nie twierdzę, że nie. Pożyjemy, dożyjemy. Na razie czekam aż ustalicie jakiś konkretny termin :)
Lynx - 19 Stycznia 2011, 21:52

No więc moi mili, może czas już na jakieś konkrety? Kiedy, gdzie i na którą się umawiamy? Środa 26.01 czy czwartek? Bo wychodzi mi, że to będą jedyne sensowne i możliwe dni.
Kai - 20 Stycznia 2011, 10:39

Środa brzmi świetnie - jak dla mnie :) Czekamy na innych :)
Ellaine - 20 Stycznia 2011, 19:14

No, środa może być, jak najbardziej. Może nawet bardziej niż czwartek, bo czwartek to przeddzień mojego egzaminu. Więc zdecydowanie jestem za środą. :)

Partner forum