Planeta małp - Co nas wk***wia, znaczy się, irytuje
Martva - 15 Stycznia 2009, 21:37
| merula napisał/a | | zaczynając od następcy PMS, |
Siostro!
Mnie wkurza że comanche mi krzywo wychodzą, chociaż powinno mnie cieszyć że odzyskałam wenę.
I jeszcze że no-spa tak jakoś marnie działa.
I... i na pewno jeszcze coś.
Easy - 15 Stycznia 2009, 23:08
Kobieta-ideał (zestaw wszystkich najlepszych cech i zainteresowań) i sześć lat różnicy.
Martva - 15 Stycznia 2009, 23:12
Poznałam ostatnio parę: ona '81, on '85, są ze sobą od czterech lat... Próbuj
dzejes - 15 Stycznia 2009, 23:31
| Easy napisał/a | | Kobieta-ideał (zestaw wszystkich najlepszych cech i zainteresowań) i sześć lat różnicy. |
Nie za młoda dla Ciebie aby? Prokurator Cię nie ścignie?
Caitleen - 15 Stycznia 2009, 23:42
Praca, praca, praca, praca, praca a nawet na kino mnie nie stać... prace domowe, prace na studia i praca nad charakterem, czy wspomniałam, że czuję się odrobinkę przepracowana..?
Chal-Chenet - 16 Stycznia 2009, 00:06
| Easy napisał/a | | sześć lat różnicy. |
No i?
Uderzaj, nie marudź.
Easy - 16 Stycznia 2009, 00:50
| dzejes napisał/a | | Easy napisał/a | | Kobieta-ideał (zestaw wszystkich najlepszych cech i zainteresowań) i sześć lat różnicy. |
Nie za młoda dla Ciebie aby? Prokurator Cię nie ścignie? |
Mój ty dowcipnisiu.
Fidel-F2 - 16 Stycznia 2009, 06:00
Easy, sam mjut w obie strony
xan4 - 16 Stycznia 2009, 08:23
| Easy napisał/a | | Kobieta-ideał (zestaw wszystkich najlepszych cech i zainteresowań) i sześć lat różnicy. |
Gdzie tu problem Zaczynaj
ihan - 16 Stycznia 2009, 08:46
| Easy napisał/a | | Kobieta-ideał (zestaw wszystkich najlepszych cech i zainteresowań). |
Przede wszystkim sprawdź czy ma pępek.
merula - 16 Stycznia 2009, 10:32
A cóż to szkodzi, ta różnica?
byłam w związku z pięć lat młodszym, było OK, jestem w związku z pięć lat starszym i też jest OK.
co tu metryczki mają za znaczenie?
hrabek - 16 Stycznia 2009, 10:39
Potwierdzam, moja zona ma 5 lat wiecej i nie narzekam. Ona tez nie wyglada na taka, co narzeka. A to na co narzeka, jest niezalezne od wieku
dzejes - 16 Stycznia 2009, 13:45
Urząd Skarbowy
Brakło mi emotikonek.
Kurczę, nigdy nie sądziłem, że zatęsknię za pracą na etacie, gdzie pensja jest, wychodzę z pracy o konkretnej godzinie i olewam resztę.
Witchma - 16 Stycznia 2009, 13:48
| dzejes napisał/a | Urząd Skarbowy |
No jakoś mnie to nie dziwi.
merula - 16 Stycznia 2009, 13:54
dzejes, mnie wczoraj akurat...
to była jedna z tych pierdółek.
US, ZUS itp...nie znoszę tych instytucji
dzejes - 16 Stycznia 2009, 13:55
Nawet mi się nie chce złościć. Zmieniłem miejsce wykonywania działalności, przez co zmieniłem właściwość miejscową i z US nr 2 przeskoczyłem do US nr 1.
Szok i tragedia. W Dwójce gdy zapomniałem pieczątki na deklaracji Vat - telefon, uprzejma rozmowa, umówienie się na konkretny dzień, wpadam z pieczątką, uzupełniam brak, nawet pani urzędniczka jest ładna. A w jedynce - osz ku**a i ja pie***lę! Mam taką fajną figurkę do Warhammera bitewnego - zakapturzony wraith z kosą. Chciałbym przynieść go, postawić w progu i ożywić powiększając do "ludzkich" rozmiarów.
Klimatem by się wpasowało, budynek US sąsiaduje przez ulicę z największym częstochowskim cmentarzem
GRRRRRRR
merula - 16 Stycznia 2009, 13:59
firma, w której pracuję zmieniła siedzibę we wrześniu i zgłaszała to. byłam wczoraj po zaświadczenie o niezaleganiu i okazało się, ze obecny nas nie ma w ewidencji i nie wyda, a poprzedni już go nie wyda. i wór dokumentów do doniesienia, pomimo przesyłania ich już dwukrotnie.
Piech - 16 Stycznia 2009, 14:00
To ja Cię wk**wię jeszcze bardziej, dzejes: mój urząd skarbowy składa się wyłącznie z normalnych, w miarę sympatycznych, grzecznych i uczynnych ludzi.
dzejes - 16 Stycznia 2009, 14:10
A czemu ma mnie to wkurzać? Mnie wkurza to, że ja też tak miałem, a teraz muszę walczyć z jakimiś biurwami. Ty masz dobrze - no to na zdrowie.
Witchma - 16 Stycznia 2009, 14:14
W naszym US jakiekolwiek pytanie kończy się obrazą majestatu pani z okienka, bo przecież ja wszystko na świecie powinnam wiedzieć i jak śmiem w ogóle jej głowę zawracać.
Piech - 16 Stycznia 2009, 14:15
No, dobra. Tak tylko się drażnię.
Mnie dziś tylko własne lenistwo wk**a.
ihan - 16 Stycznia 2009, 22:11
To nie ja wygrałam 17 mln.
xan4 - 16 Stycznia 2009, 22:12
Martva - 17 Stycznia 2009, 01:32
Śmierdzę papierochami i znów będę jutro struta
Lynx - 17 Stycznia 2009, 08:50
Że muszę siedzieć w domu, że nie mam kasy, że z Juniorem od poniedziałku do Gdańska po lekarzach muszę...
ihan - 18 Stycznia 2009, 09:59
Pamiętacie sprawę Stevena, który miał stado "samowystarczalnych" koni, które złośliwie nie chciały się oduczyć jeść? Facet dostał rok w zawieszeniu na 5 lat, ma czelność wypisywać bzdury, odgrażać się Strasburgiem i węszyć spisek żydów, bo nazwisko kobiety z fundacji podejrzane.: http://prawda2.info/viewt...ht=dominik+nawa
Wkurza mnie, że tacy ludzie są bezkarni, a kogoś za brak biletu wsadzają do aresztu. Wkurza mnie, że inne świry przyklaskują takim osobom.
Anonymous - 18 Stycznia 2009, 10:16
Mnie też to wkurza. Podobnie jak to (UWAGA! Zdjęcia drastyczne). Który to już taki przypadek? Czy ktokolwiek został ukarany?
Agi - 19 Stycznia 2009, 17:46
Rozbiłam oko potworowi
Lynx - 19 Stycznia 2009, 18:00
Miria, ... zabrakło mi słów. Wkurza mnie, że nie ma w tym kraju "Policji dla zwierząt" jak w innych krajach Europy, Ameryki, Afryki. Daleko jesteśmy za murzynami.
Wkurza mnie konieczność kolejnych wizyt z Juniorem u innych specjalistów.
Anonymous - 19 Stycznia 2009, 18:32
Jest, ale daleko im do RSPCA. W każdym razie starają się zrobić coś dobrego. I robią. Właśnie planuję uderzyć do nich, bo chcemy zrobić w szkole akcję na rzecz zwierzaków. No i chyba wreszcie się zbiorę i zapiszę jako członek wspierający.
|
|
|