Zadomowienie - powitania na forum - Luźne rozmowy bez tematu
merula - 21 Marca 2010, 20:31
nie zapominajcie przy tym o nieobecnych
Adanedhel - 21 Marca 2010, 20:33
shenra napisał/a | Adanedhel to się nie załapiesz |
Na co? Ja w bogów nie wierzę. Nawet w chomiczego
Ale piwa mogę strzec z wielką wiarą.
Kruk Siwy - 21 Marca 2010, 20:35
Nieobecni nie mają racji.
A ja i tak wolę szósty kościół szamański. Wielki kapłan wudu (wódy) tako rzecze: skąd wiesz że nasz kościół nie jest Drogą do Zbawienia?
Aczkolwiek zdaje mi się że w domu czają się jacyś kryptozwolennicy Wielkiego Kosmicznego Chomika.
shenra - 21 Marca 2010, 20:35
Adanedhel, dopieroś pisał, że tylko pod pewnymi warunkami. To się sprawa rypła.
merula, staną na uduchowionym miejscu w Krainie Wiecznego Biegania w Kołowrotku
Kruk Siwy - 21 Marca 2010, 20:39
Sprawdziłem, sprawa jest poważniejsza niż myślałem. Mam w domu przywódcę zbrojnego ramienia Sekty Wielkiego Chomika. Zbrojne ramię czyli Budziki Śmierci czekają okazji do działania.
Oj, będzie bal. A może nawet Baal.
Adanedhel - 21 Marca 2010, 20:40
No jakże to tak? Nie ma u was piwa? Ani obietnicy piwnego wulkanu? Za to musiałbym zaiwaniać w kołowrotku jak jakaś, za przeproszeniem, świnka morska?
Jak tak to sprawa rzeczywiście się rypła. Pfff.
Chal-Chenet - 21 Marca 2010, 20:41
Dla wyznawców mamy karnety na mecze MU.
merula - 21 Marca 2010, 20:42
Adanedhel, przeciez pisza, ze staną, a nie ze biegać będą
Adanedhel - 21 Marca 2010, 20:42
Przy odrobinie szczęścia i dalszych rządach Glazerów MU to niedługo w trzeciej lidze będzie grał.
merula napisał/a | Adanedhel, przeciez pisza, ze staną, a nie ze biegać będą |
Podejrzewam, że to błąd w tłumaczeniu.
merula - 21 Marca 2010, 20:43
ale ja się tego będę trzymać, jak pijany płotu
Chal-Chenet - 21 Marca 2010, 20:46
Adanedhel napisał/a | Przy odrobinie szczęścia i dalszych rządach Glazerów MU to niedługo w trzeciej lidze będzie grał. |
Się tego boję...
Adanedhel - 21 Marca 2010, 20:46
merula napisał/a | ale ja się tego będę trzymać, jak pijany płotu |
Tak jak Michał Anioł, który trzymał się ŧłumaczenia i z Mojżesza zrobił rogacza?
shenra - 21 Marca 2010, 20:47
Adanedhel, błędu brak. Bimbrownia jakoś napędzana być musi, a Ty się jeno na pilnowywacza zachciewałeś, to co Ci kołowrotek kołkiem stoi?
Kruk Siwy i radosne ich dni będą, aż po kres Chomikowego Królestwa.
Adanedhel napisał/a | Tak jak Michał Anioł, który trzymał się ŧłumaczenia i z Mojżesza zrobił rogacza? |
I co zaszkodziło to komuś Rogaczowi? Nosicielce rogaczków Oj, to nie ta bajka...
Adanedhel - 21 Marca 2010, 20:51
Shenra, proszę ja Cię... Kołowrotek jest zły. Bieganie jest złe. Gdyby to jeszcze jakiś rowerek był, to może, może... Ale tak nie ma szans. Rozważam za to pomysł reformacji: dla każdego według potrzeb, dla jednych kołowrotek, dla innych rowerek, a dla najwierniejszych pilnowanie piwa.
Oczywiście nie będzie wątpliwości, kto jest najwierniejszy.
shenra - 21 Marca 2010, 20:52
Adanedhel, czyli jednak się piszesz?
Adanedhel - 21 Marca 2010, 20:57
Czekaj, czekaj. Musimy wszystko przerobić:
1. Wprowadzam reformację. Część wiernych przechodzi do mnie, reszta zostaje w Twoim ortodoksyjnym Kościele.
2. Obrażamy się na siebie.
3. Robimy wojny religijne.
4. Wojny się kończą, ale jesteśmy tak obrażeni, że nie rozmawiamy ze sobą.
5. Stwierdzamy, że tak naprawdę źli to są ateiści i znów zaczynamy ze sobą rozmawiać.
Dopiero potem mogę się zastanowić, czy się piszę
shenra - 21 Marca 2010, 21:00
1. Wprowadzam reformację. Część wiernych przechodzi do mnie, reszta zostaje w Twoim ortodoksyjnym Kościele.
2. Obrażamy się na siebie.
3. Robimy wojny religijne.
4. Wojny się kończą, ale jesteśmy tak obrażeni, że nie rozmawiamy ze sobą.
5. Stwierdzamy, że tak naprawdę źli to są ateiści i znów zaczynamy ze sobą rozmawiać.
Adanedhel - 21 Marca 2010, 21:01
dzejes - 21 Marca 2010, 21:40
Fidel-F2 napisał/a | myślałem, że przyjdzie jakiś dzejes i te tematy pozamyka i wyrzuci na śmietnik a tu proszę, dyskusja na całego |
Dzejes się na forum nie logował, więc nie miał jak.
Powiem wam, że dramat. Czytając te wątki miałem wrażenie, że obserwuję dzieci ze szkoły specjalnej na wycieczce. Wkurzać się nie ma co, a współczuć można.
Naprawdę wolicie zamiast moderacji samozwańczych szeryfów, którzy tak naprawdę nie ponoszą żadnej odpowiedzialności za swoje zachowanie? Kto zgłosił wątek Ambioryksa do usunięcia? Nikt.
Że-na-da.
shenra - 21 Marca 2010, 21:42
No i to by było na tyle w temacie luźnych skeczów.
Agi - 21 Marca 2010, 21:43
Aś tam
shenra - 21 Marca 2010, 21:44
Fidel-F2 - 21 Marca 2010, 22:11
shenra napisał/a | No i to by było na tyle w temacie luźnych skeczów. | strasznie mi się spodobało
Einhundertzweiundneunzig luftballons
dzejes napisał/a | Kto zgłosił wątek Ambioryksa do usunięcia? | a po co? elementarnych zasad nie chwytasz?
Ambioryks - 22 Marca 2010, 10:47
dzejes napisał/a | Kto zgłosił wątek Ambioryksa do usunięcia? Nikt. |
Bo ja założyłem tylko jeden - i nie zamierzałem zakładać więcej - a Fidel założył cztery, przy czym jasno dał do zrozumienia, że chciałby założyć ich jeszcze więcej, tylko zabrakło mu pomysłów. Tematy Fidela były głupim małpowaniem mnie - przerysowanym i prześmiewczym - kpiną ze mnie po prostu. Mój temat nie był kpiną z nikogo - i nie miał być. Na tym polega różnica.
feralny por. - 22 Marca 2010, 10:50
Ale czad
dalambert - 22 Marca 2010, 10:53
Ambioryks napisał/a | Fidel założył cztery, przy czym jasno dał do zrozumienia, że chciałby założyć ich jeszcze więcej, tylko zabrakło mu pomysłów. |
Nie wierze by Fidelowi pomysłów zabrakło , pewnie uznał , ze 4 sztuki starczą Ambioryks napisał/a | Tematy Fidela były głupim małpowaniem mnie - przerysowanym i prześmiewczym - kpiną ze mnie po prostu. Mój temat nie był kpiną z nikogo - i nie miał być. |
Nie sądze by Fidel kpił z Ciebie / zbędny wysiłek/ ale z wykazał poczwórnie durność tematu przecinkowego i wskazał ,że tak głupio to można na sposoby różne - kwdratowe i podłużne
nureczka - 22 Marca 2010, 10:56
dzejes napisał/a | Czytając te wątki miałem wrażenie, że obserwuję dzieci ze szkoły specjalnej na wycieczce. |
Szczerze mówiąc, jako uczestnik dyskusji w tych wątkach czuję się nieco urażona.
To, że w wolny od pracy poranek miałam ochotę się powygłupiać nie znaczy jeszcze, że jestem subnormalna. Poważna to ja jestem na zebarniach zarządu.
dzejes - 22 Marca 2010, 10:59
Gdy w podstawówce jedno dzieci w klasie zachowuje się dziwnie, albo też wygląda odmiennie, to zwykle inne nie dają mu spokoju. Pytanie czy na pewno dorośli ludzie muszą się zachowywać tak samo.
nureczka - 22 Marca 2010, 11:01
Pytanie: czy dorośli ludzie nie mają prawa się pośmiać?
dzejes - 22 Marca 2010, 11:02
Z innego dorosłego człowieka? Zawsze. Pytanie czy inny dorosły człowiek nie może powiedzieć co o takim zachowaniu sądzi.
|
|
|