Planeta małp - Co nas wk***wia, znaczy się, irytuje
Nutzz - 7 Stycznia 2009, 10:53
Metalmania zdechła Remont spodka. Będzie tylko jakaś podróba w stodole. Z kijowymi trashowymi zespołami.
A na 20-lecie Wacken wszystkie bilety wyprzedane! Właśnie kiedy uzbierałem odpowiednią sumę. A buuuuuuu... A mają grać Amon Amarth, Korpiklaani, Hammerfall i NAPALM DEATH!
Jeśli ma ktoś pozyczyć żyletkę to byłbym barzdo wdzięczny... pójdę się pociąć.
Kruk Siwy - 7 Stycznia 2009, 10:57
Hm. ADHD Bicie babci jest karalne.
A nazwę moczka ma obrzydliwą. Ale z opisu - smaczna jest! Lubimy słodkie, lubimy.
Czy już napisałem że mi okulary zaparowują? Nie? Widać za bardzo wkurzony byłem.
Adanedhel - 7 Stycznia 2009, 10:59
Ale zjadanie już dopuszczalne?
Kruk Siwy - 7 Stycznia 2009, 11:01
Chodziło mi o ruszanie, ale bałem się dwuznaczności. Wiesz. Dobra babcia nie jest zła. Zwłaszcza z jabłuszkiem w paszczy.
Wkurza mnie nie wykorzystane rosnące pogłowie babć!
Zwłaszcza rano w autobusie.
Nutzz - 7 Stycznia 2009, 11:02
| Kruk Siwy napisał/a |
Czy już napisałem że mi okulary zaparowują? Nie? Widać za bardzo wkurzony byłem. |
Ano przykra przypdałośc. Na szczęście znajdzie się i na to sposób. W optyku zakupiłem takie tam psiukadło any zaparowywujące i jest ok.
merula - 7 Stycznia 2009, 11:54
te okulary też mnie irytują. i to , ze nie mam kasy na soczewki w zamian.
i skończył mi się ulubiony ostatnio zapach
Witchma - 7 Stycznia 2009, 11:56
| merula napisał/a | | i skończył mi się ulubiony ostatnio zapach |
A jaki?
merula - 7 Stycznia 2009, 12:02
5 Aleja
Witchma - 7 Stycznia 2009, 12:07
To niedobrze Trzeba natychmiast uzupełnić zapasy.
dzejes - 7 Stycznia 2009, 15:10
Ja pi*****lę!
Obudziłem się 5.30 dręczony koszmarnym snem, zasnąłem - sen wrócił!
W skrzynce znalazłem powtórne awizo datowane na ... 31 grudnia! Wczoraj go nie było!
Nowa dmuchawa nie działała i siedziałem przy starej, ledwo pyrkającej. A innego ogrzewania nie mam.
Zepsuł mi się aparat fotograficzny.
Zadzwoniła jakaś idiotka z Londynu proponując mi niesamowite okazje inwestycyjne, mówiąc do mnie "Haroslaw Soha" Czy ja jestem Hiszpanem?! I skąd ona ma mój numer?!
Niech się ten dzień już skończy. Najchętniej położyłbym się już spać
EDIT: Zapomniałbym. Hura... Myślałem nad zatrudnieniem kogoś. Problem się rozwiązał, zatrudnię strażaka.
Witchma - 7 Stycznia 2009, 15:16
dzejes, nie martw się, to nie może być prawda
Właśnie się dowiedziałam, że facet, który mi wisi od miesiąca kasę za tłumaczenie dzisiaj będzie w biurze... tam idzie zanieść głupie 130 zeta, a o mnie to jakoś mu się zapomniało
Słowik - 7 Stycznia 2009, 15:43
| Nutzz napisał/a | | A na 20-lecie Wacken wszystkie bilety wyprzedane! |
Zawsze możesz liczyć na odkupienie biletu od kogoś przed samym koncertem. Jak Ci się poszczęści, to nawet bez nielegalnej przebitki
Gustaw G.Garuga - 7 Stycznia 2009, 18:05
| dzejes napisał/a | | EDIT: Zapomniałbym. Hura... Myślałem nad zatrudnieniem kogoś. Problem się rozwiązał, zatrudnię strażaka. |
Jakże ja się cieszę, że 31 grudnia moja dziewczyna (i zarazem szefowa) zamknęła firmę
EDIT: gdyby ktoś pomyślał, że powyższa eksplozja radości nie pasuje do niniejszego wątku, klaryfikuję, że to miała być ironia
Rafał - 8 Stycznia 2009, 08:03
| dzejes napisał/a | | Myślałem nad zatrudnieniem kogoś. Problem się rozwiązał, zatrudnię strażaka. | Witaj w krainie gdzie rozum ginie. Olej p.poż i całą resztę. Np. firma zatrudniająca powyżej 30 kobiet musi posiadać specjalne pomieszczenie do karmienia dziecka, nawet jeśli jest to cepelia emerytek.
shenra - 8 Stycznia 2009, 08:52
Szlag mnie trafia, bo dalej kaszlę i prycham...powoli bebechy zaczynają się na mnie obrażać. Masakra, człowiek normalnie się sypie
Godzilla - 8 Stycznia 2009, 09:08
| Rafał napisał/a | | dzejes napisał/a | | Myślałem nad zatrudnieniem kogoś. Problem się rozwiązał, zatrudnię strażaka. | Witaj w krainie gdzie rozum ginie. Olej p.poż i całą resztę. Np. firma zatrudniająca powyżej 30 kobiet musi posiadać specjalne pomieszczenie do karmienia dziecka, nawet jeśli jest to cepelia emerytek. |
O kurczę, muszę zbadać sprawę w moim biurze! Tu jest kobiet a kobiet!
Nutzz - 8 Stycznia 2009, 09:32
Więc po kolei:
1. Chlapa na ulicach
2. Cholerni kierowcy niedzielni, dzisiaj na moich oczach jakiś idiota polonezem potrącił pieszego i to na pasach. Na szczęście nie śmiertelnie, ale szyba i noga poszły...
Kruk Siwy - 8 Stycznia 2009, 09:33
Zbicie szyby pieszemu powinno być karane podwójnie. Wiem co mówię bom okularnik.
Gwynhwar - 8 Stycznia 2009, 17:52
Grrr!
1.Kurczak, bo jest twardy!
2.Miód, bo sie zeszklił na patelni!
3.Ketchup, bo prawie go nie czuć w sosie!
4.Panowie od liczników, bo ich nie ma!
Umieram! o.o
Agi - 8 Stycznia 2009, 18:36
Serce mi znowu dokucza
Witchma - 8 Stycznia 2009, 18:39
Agi, to odpocznij trochę, a nie za spamerami ganiasz
andre - 8 Stycznia 2009, 18:43
prenumerata na razie nie dotarła
xan4 - 8 Stycznia 2009, 18:44
| andre napisał/a | | prenumerata na razie nie dotarła |
do mnie też
Agi - 8 Stycznia 2009, 19:05
Witchma, może powinnam "poganiać" trochę, a nie przenosić siądźkę z fotela na fotel.
Fidel-F2 - 8 Stycznia 2009, 19:52
| Gwynhwar napisał/a | | 3.Ketchup, bo prawie go nie czuć w sosie! | z tego to raczej cieszyć się trzeba
Witchma - 8 Stycznia 2009, 20:10
Agi, to też odpoczynek, ino aktywny
andre - 8 Stycznia 2009, 20:25
| Nutzz napisał/a | | ale szyba i noga poszły... |
widział je ktoś pozniej?Czy szyba i noga poszly razem,czy rozdzieliły się gdzieś za rogiem?
Gustaw G.Garuga - 9 Stycznia 2009, 09:59
| Agi napisał/a | Witchma, może powinnam poganiać trochę, a nie przenosić siądźkę z fotela na fotel. |
Ja po sobie wiem, że czasem za dużo odpoczynku przynosi efekt odwrotny od zamierzonego i wtedy trzeba zastosować spacer
A niemożebnie wk***ia mnie służba zdrowia, która znieczulenie uważa za luksus. W ciągu dwóch miesięcy miałem dwa zabiegi, przy których nie ma możliwości całkowitego znieczulenia, choć ból jest nie do zniesienia. Następnym razem będę musiał wysupłać kasę na znieczulenie, bo inaczej nie da rady. PA-RA-NO-JA.
merula - 9 Stycznia 2009, 12:07
Gustaw , ja nie czekałam i zapłaciłam od razu
Witchma - 9 Stycznia 2009, 12:09
Głupie pytanie - a ile kosztuje taka przyjemność...?
|
|
|