Blogowanie na ekranie - Rooshoffy blogasek Martvuni
Kruk Siwy - 29 Lipca 2008, 14:50
Majtki na dół, plecaczek na górę. I vuala!
Można też zastosować stylizację hard: znaczy odwrotnie.
Martvica mózgu...
Martva - 29 Lipca 2008, 15:18
| Cytat | | Majtki na dół, plecaczek na górę. |
Eeee, nie pasuje kolorystycznie. I wzorkowo.
Kupiłam sobie zupełnie zwykłe, czarne balerinki. Nałaziłam się za nimi potwornie (5/6 Galerii Krakowskiej, bleee) i zapłaciłam masę pieniędzy w porównaniu z takimi we wzorki, z klamrami etc, które jakoś tak bardziej przeceniają. Właściwie nie podobają mi się do końca, ale przynajmniej są proste. I w moim rozmiarze, co jest cudem absolutnym.
I uzupełniłam zapas drutu posrebrzanego 0,6 i 0,8mm, oraz nabyłam kolorowe 0,3mm do owijania gdyby mi się kiedyś chciało.
Ziuta - 29 Lipca 2008, 17:28
Górę możesz dorobic fotoszopem. Kopiuj-wklej, wygładź krwędzie i z majteczek zrobisz bardzo ładny biusthalter.
Martva - 29 Lipca 2008, 20:04
Nie umiem tak.
Głowa mnie boli na granicy mdłości, ała.
May - 29 Lipca 2008, 21:19
To po co siedzisz przed komputerem zamiast isc spac?
Martva jest jeszcze gorsza niz ja przy szukaniu butow. Nie chodzcie z nia na zakupy !!!
Martva - 29 Lipca 2008, 21:26
| May napisał/a | | To po co siedzisz przed komputerem zamiast isc spac? |
Bo juz mi lepiej, i umawiam się na Kłębuszkowanie jutro (aua, mój portfel). Poza tym przecież idę spać, od 20 minut
| Cytat | | Martva jest jeszcze gorsza niz ja przy szukaniu butow. |
Bo bardziej wybredna. Troszeczkę.
May - 29 Lipca 2008, 21:29
Wybredna, dobre sobie. Pfff
Marudna i upierdliwa, a nie wybredna!
Martva - 29 Lipca 2008, 21:31
Wybredna, nie kupię czegoś co mi się nie podoba.
corpse bride - 30 Lipca 2008, 09:41
jedna przyjechała do drugiej i gadaja na forum, co za świat
martva, mam cos dla ciebie. znaczy, nie wiem, czy będziesz chciała, ale mam jakąś śmieszną hennę w tabliczkach.
Martva - 30 Lipca 2008, 09:59
| corpse bride napisał/a | | co za świat |
Europa, XXI wiek
| corpse bride napisał/a | | ale mam jakąś śmieszną hennę w tabliczkach. |
Ale co się z tym robi?
Martva - 30 Lipca 2008, 10:35
Komentarz z onetu:
| Cytat |
Ja bym sie natomiast nie chwalila 70F... chudzina z dojami. Chcialabym je widziec za 10 lat, hie hie.
|
Jestem chudziną z dojami. Tylko jak to wytłumaczyć mojej matce, która mi wmawia że jestem gruba i powinnam schudnąć?
corpse bride - 30 Lipca 2008, 10:54
fuj, chudzina z dojami
się ta henną farbuje włosy, jak ta z proszku, tylko cos z nia innego trzeba zrobic najpierw. zetrzeć i rozpuścić czy jakoś. mam 3 kolory.
Selithira - 30 Lipca 2008, 11:27
| Martva napisał/a | corpse bride napisał/a:
co za świat
Europa, XXI wiek |
Nie komentuję - mama właście posłała mi z kuchni sms'a o treści "Sprawdź, czy ładowarkę spakowałaś"...
| Martva napisał/a | Komentarz z onetu:
Cytat:
Ja bym sie natomiast nie chwalila 70F... chudzina z dojami. Chcialabym je widziec za 10 lat, hie hie. |
Bo komentarzy na onecie się nie czyta... Błędy wszelkiego autoramentu, w 90% przypadków całkowita nieznajomość tematu, wiązanki wulgryzmów na zmianę z wypowiedziami słuchaczy Radja Em... Kiedyś się nawet denerwowałam, potem onet zaczął mi spełniać wyłącznie funkcję skrzynki pocztowej i jest ok
Martva - 30 Lipca 2008, 15:28
| Cytat | | Bo komentarzy na onecie się nie czyta... |
Wiem, normalnie nie czytam, ale jak widzę 'a ja mam 75B i są idealne' to musiałam zapytać czy jest wioślarką czy pływaczką...
Poza tym to było pod artykułem o złych stanikach, a tam trzeba lobbować, jak chociaż jedna dziewczyna z serii 'noszę 75D i moje piersi są taaaaakie wielkie, zbieram na operację zmniejszenia' trafi na Lobby i zostanie uświadomiona, to będzie dobrze.
Martva - 30 Lipca 2008, 20:01
Zaprowadziłam kumpelę do Kłębuszka. Wydała 8 dych, ja 3 Dzielnie zostawiłam w domu większość gotówki. A tuż po powrocie wymyśliłam świetną bransoletkę, tylko brakuje mi połowy elementów
I uplotłam jaszczurki z koralików, według gotowego schematu. Świetna sprawa. Mam spóźniony prezent imieninowy dla siostry
corpse bride - 31 Lipca 2008, 13:34
pokaż jaszczurki, bo lubię te zwierzęta
Martva - 31 Lipca 2008, 17:18
Nie mogę, średnia je dostała na spóźnione imieniny i poszła w nich do pracy. Znaczy trafiłam w gust, to dobrze. Szkoda że wzoru na krewetki pewnie nie ma...
Kupiłam sobie tenisówki w kratkę. Na koturnach
Ziuta - 31 Lipca 2008, 19:06
Załóż jutro. Resztę opisywanych wcześniej strojów też
Martva - 31 Lipca 2008, 20:52
| Ziuta napisał/a | | Załóż jutro |
Nie wiem czy za ciepło nie będzie...
| Ziuta napisał/a | | Resztę opisywanych wcześniej strojów też |
Ależ Ziuta, figlarzu
Nad plecaczkiem się zastanawiam, gdyż albowiem jest słodki. Nie wiem czy ADHD to wytrzyma nerwowo. Niech mnie ktoś powstrzyma w ogóle, bo ubiorę się na różowo
A drugi element opisywany wcześniej do niczego mi nie pasuje, poleży jeszcze chwilę w szufladzie i poczeka.
corpse bride - 1 Sierpnia 2008, 00:05
wlasnie, w co ja sie mam ubrac jutro i pojutrze???
Martva - 1 Sierpnia 2008, 09:04
Moja mama powiedziałaby: w ubranie
A ja naprawdę nie wiem, mam jakieś 4 godziny do wyjścia, muszę umyć głowę i przejrzeć szafę. Ciężko będzie, zwłaszcza że dzień się zapowiada... ciepły
Adanedhel - 1 Sierpnia 2008, 10:17
| Martva napisał/a | | Nie wiem czy ADHD to wytrzyma nerwowo |
Wytrzymam. Nie takie rzeczy już widywałem Dopóki nie będziesz mnie chciała ubrać na różowo jest w porządku
Agi - 1 Sierpnia 2008, 10:28
Adanedhel, wyobraziłam sobie Ciebie na różowo
Martva - 1 Sierpnia 2008, 10:37
Chyba wybrałam opcję błękitną. Nie wiem jeszcze czy plecak czy torba
A poza tym czekam aż się e-lady odezwie w sprawie mojego zwrotu. Albo mi chociaż kasę odda. A oni milczą jak zaklęci (jak zwykle) i właśnie wymyśliłam że na pewno na poczcie ukradli...
corpse bride - 1 Sierpnia 2008, 12:09
to ja przyjdę w wersji mało wykwintnej kiczo-emo. na niebiesko plus serduszka i czaszki
nad wykwintniejszą wersją pomyślę na potrzeby mojej imprezy...
Ziuta - 1 Sierpnia 2008, 12:18
Kupiłbym wreszcie oliwkową koszulę i brązowy pasek. Przyszedłbym wtedy w wersji bojówkarza jakiejś mało przyjaznej organizacji.
Adashi - 2 Sierpnia 2008, 12:22
Nie lubi staników... Martva coś dla Ciebie na pożarcie
P.S. Osoby pruderyjne, proszę nie klikać, niby nie ma tam żadnych treści niecenzuralnych, ale wolę uprzedzić zanim pojawią się jacyś obrońcy moralności
ilcattivo13 - 2 Sierpnia 2008, 13:14
Adashi - "... co trzy głowy ... ?
jakby nie było, z takimi biodrami to tylko dzieci rodzić
Ziuta - 2 Sierpnia 2008, 13:38
Na moje oko pani nie musi nosić staników, bo jej stelaż pod skóę wszczepili
Martva - 2 Sierpnia 2008, 13:46
Ja się zgodzę z Ziutą. Silikon nie ulega sile grawitacji tak bardzo jak naturalne tkanki.
|
|
|