Zadomowienie - powitania na forum - Biją :)
dareko - 14 Lutego 2007, 14:37
Rafał, tez sobie sprawdzilem jak bylem przywitany, to byly czasy.
Teraz... teraz sie jakies political correct na forum wkradlo
Haletha - 14 Lutego 2007, 14:38
A mnie nikt nie zbił! To jest absolutnie niesprawiedliwe!:(
Rafał - 14 Lutego 2007, 14:39
Ech dareko, łezka się w oku kręci
Haletha, prawda li to?
Godzilla - 14 Lutego 2007, 14:47
Mnie tylko odrobinę poszturchali, ale to były same początki. Dopiero potem krwawo się zrobiło, jak ściągnęło tu więcej fachowców
Kruk Siwy - 14 Lutego 2007, 14:50
A mnie Godzilla, "popieściła" i elam pióra mi wyrywała. Przeżyłem i spamuję z coraz większym zapałem...
Adashi - 14 Lutego 2007, 14:52
nie pamiętam, żeby ktoś mi zrobił "ała", muszę sprawdzić...
Aga - 14 Lutego 2007, 17:23
Haletha, a chcesz? To cię możemy zbić
Tomcich - 14 Lutego 2007, 19:08
No nie wiem czy możemy tutaj tak obijać. Bądź co bądź to powitalnia dla gollumów, a jak będziemy wszystkich łomotać to będzie bardak jak w polskim sejmie.
Ja otrzęsiny dostałem od Elam, Agi, Pako, Rodiona i Ixolite. Gwoździami mnie poczęstowali na przywitanie.
Haletha - 15 Lutego 2007, 10:13
| Aga napisał/a | | Haletha, a chcesz? To cię możemy zbić :D |
Nie śmiem marzyć... Nie godnam... :P
Rodion - 15 Lutego 2007, 11:36
No co Ty! Dla Ciebie byśmy tego nie zrobili?!
I sru! Łańcuchem kotwicznym przez łeb!
O sorki! Zapomniałem że do łańcucha nadal doczepiona jest kotwica!
Mam nadzieje ze Cie nie uwiera? Za bardzo?
Haletha - 15 Lutego 2007, 11:45
Zbita... Nareszcie czuję się pełnoprawną członkinią tego forum:PPP
Rafał - 15 Lutego 2007, 11:46
Słuchać hadko
O tempora O mores!
Żeby damy nawoływały do bicia
Za takie coś to w ucho dam. Łups!
Rodion - 15 Lutego 2007, 11:49
Dbanie o komfort psychiczny współużytkowników forum powinien być obowiązkiem każdego z nas!
Wilson - 15 Lutego 2007, 23:00
Dzień dobry wszystkim.Miałem sie tutaj zgłosić.
Kruk Siwy - 15 Lutego 2007, 23:03
I słusznie. Zgłoszenie przyjęte. Teraz tylko parę drobnych formalności... łup w ucho! Trzask z basi! Kopa w goleń. I przymusowe pojenie zimnym sokiem z buraków.
Hm, zawsze podejrzewałem się o sadyzm. I patrz Wilson, miałem rację. Jeżeli chodzi o mnie czuj się przywitany. Brykaj!
Anonymous - 15 Lutego 2007, 23:59
Wilson witaj. No to masz. Kopa butem marki "Wilson". Grasz w tenisa? No to raz rakietą "Wilson" w czółko! Forhand! backhand! Forhand! backhand! Forhand! backhand! O? Stracił przytomność... Ech ta dzisiejsza młodzież. Słabiaki. Za moich czasów padało się po piątym forhandzie. Baw się dobrze. Spamuj ile wlezie.
Adashi - 16 Lutego 2007, 09:47
Wilson, Witaj (tu przyjacielskie klepnięcie w plery) i baw się dobrze.
Pamiętam, że w pierwszym filmowym Mortal Kombat, Wilson, Bridgette Wilson grała Sonię - to była wystrzałowa babka Taka z wykopem
Godzilla - 16 Lutego 2007, 09:52
Witam, witam, po pleckach poklepuję mocno, cobyś zapamiętał serdeczne powitanie
No co ty tak się płaszczysz?
Słowik - 16 Lutego 2007, 09:57
O, cześć Wilson, nareszcie jakaś rozrywka.
Bierzemy golluma za ręce i nogi i ciągniemy w różne strony. Zobaczymy co się pierwsze urwie.
Stawiam dwie dychy na lewą rękę!
Lynx - 17 Lutego 2007, 11:46
No ...witało się kiedyś ...ech , no to ... Grabon powitalnie pazurkami po nogach, boś kotu na ogon nadepnął, aż wrzask się rozległ. Nie słyszysz? Hmmm, czyżby bębenki w uszkach popękały? Mózg się wylewa? Oj uważaj, nie brudź, bo Rodion ostatnio zbyt zajęty by sprzątanie zarządzić...
Hubert - 17 Lutego 2007, 21:42
Witam wszystkich gollumów, których jeszcze nie zdążyłem odpowiednio przywitać. Dziś ze swych kazamatów wyciągnąłem taki ładny, duży, lśniący minigun. Proszę ustawić się w rządku, pod tamtą ścianą. O, właśnie tak. A teraz uśmiech!
kobus - 20 Lutego 2007, 16:51
Yyyy... Ekhm... Tego... Dzień dobry...
Kruk Siwy - 20 Lutego 2007, 16:53
Rany prawdziwy gollum - jak malowanie! A Ty jesteś kobus, czy kobuz bo pierzastych nie bijam?
kobus - 20 Lutego 2007, 16:59
Yyy... Jakby to... Wiem - czasem bywam i zet.
Kruk Siwy - 20 Lutego 2007, 17:03
No dobra. To nie biję. Witam tylko grzecznie i do licha gamoniu piórka przygładzić, przestać się jąkać bo nam drapieżcom to nie przystoi i ładnie się przedstawić. Co lubię, czemu nawiedziłem forum i jakie mam dalsze plany.
A potem leć i spamuj, znaczy udzielaj się ynteligentnie.
nalli - 20 Lutego 2007, 17:07
Witam wszystkich i pozdrawiam, Dobrego Dzionka życzę.
Kruk Siwy - 20 Lutego 2007, 17:10
Rany jej! Wysyp gollumów! Kuleźeństwo mogło by pomoc witać! Widzę damę golluma znaczy kwiatkiem nie bić... zaraz po doniczkę polecęnalli, i jak trafię to będzie naprawdę dobry dzień.
Łup!
Fajny dzionek nalli, w sao czółko! Ma się to oko...
Witaj na forum!
kobus - 20 Lutego 2007, 17:21
Co do mnie, to jestem miłośnikiem fantastyki i nawiedziłem forum z tego właśnie względu. Moje plany, to letkie pospamowanie tu i tam.
gorbash - 20 Lutego 2007, 17:21
Witam, witam, szanownych gollumow...
Jeden za jedno skrzydelko, drugi za drugie mnie zlapie i oprowadze...
Hik... O przepraszam - jagniecina mi sie odbila... Oj... Gollumy latwopalne?
nalli - 20 Lutego 2007, 17:22
Ta, wiesz - często gdy wchodzę do nowego, to jakby mój obrazek powielał się z pozostałymi. Jakiś błysk, czy coś...
|
|
|