Planeta małp - Co nas cieszy
Rafał - 13 Lipca 2007, 12:52
Yes! yes, yes!
Wynegocjowałem stawki dzierżawne z prawie, że przyjętych 2,5 tys do 9,6 tys Coraz lepiej idzie mi w negocjacjach. W ciągu trzech miesięcy potroiłem też zyski z jednej nieruchomości, chyba wystapię o podwyżkę
Rafał - 17 Lipca 2007, 10:42
Co mnie cieszy:
- w końcu ruszyły programy unijne i we wrześniu można będzie powalczyć o kasę na rózne takie remonty i modernizację, mam ambicję wygryźć z Unii ze 30 mln złp
- dostałem urlop!!! całe 4 dni!!! od 3 do jakiegoś 8 sierpnia bycze sie w Ustce, na dodatek znalazłem fajne mieszkanie. HEJ LUDY, BĘDZIE KTO Z WAS WTEDY W USTCE?
- pomimo, że ZUS nie przewiduje zawieszenia dzialalności, to można ją czasowo zaprzestać prowadzić!!! (kto płaci 30% ZUS to wie z czego się cieszę )
mawete - 17 Lipca 2007, 10:57
Rafał napisał/a | Co mnie cieszy:
- w końcu ruszyły programy unijne i we wrześniu można będzie powalczyć o kasę na rózne takie remonty i modernizację, mam ambicję wygryźć z Unii ze 30 mln złp
- dostałem urlop!!! całe 4 dni!!! od 3 do jakiegoś 8 sierpnia bycze sie w Ustce, na dodatek znalazłem fajne mieszkanie. HEJ LUDY, BĘDZIE KTO Z WAS WTEDY W USTCE?
- pomimo, że ZUS nie przewiduje zawieszenia dzialalności, to można ją czasowo zaprzestać prowadzić!!! (kto płaci 30% ZUS to wie z czego się cieszę ) |
od ok 31.07 do 10.08 jestem W Kuźnicy Helskiej, wstepnie z Vikingiem i Lynx jestem umówiony 04.08 na Gdynia Główna Osobowa o 16.00 jak masz ochotę to możemy sie napić
Rafał - 17 Lipca 2007, 11:03
Kurczę chce! Ale dalej jest to pół Polski, a ja z całą familią i na dodatek cieńkusem bez klimy
mawete - 17 Lipca 2007, 11:16
no nie przesadzaj - od Ustki do Gdyni to nie sa takie kilometry, ja pociagiem z Kuźnicy jadę - samochodem bałbym sie wracać
Rafał - 17 Lipca 2007, 11:24
PKP
Nie dam rady, ale okazje się jeszcze znajdą
mawete - 17 Lipca 2007, 11:27
A to juź Twoja wola... Wypijemy Twoje zdrowie
agnieszka_ask - 18 Lipca 2007, 21:17
cieszy mnie ilość piwka w mojej lodówce a na deser cieplutkie S-F
mawete - 19 Lipca 2007, 09:58
kurcze... kobieta która lubi piwo! czemu ja Cie wcześniej nie spotkałem?
joe_cool - 19 Lipca 2007, 10:23
mawete, z tego co się orientuję, wsród kobiet na forum lubienie piwa jest dosyć powszechne
mawete - 19 Lipca 2007, 10:34
Wiem, ale Ich tez nie spotkałem wcześniej o jakieś dobre 10 lat wcześniej
joe_cool - 19 Lipca 2007, 11:34
agnieszka_ask - 19 Lipca 2007, 11:39
mawete napisał/a | kurcze... kobieta która lubi piwo! czemu ja Cie wcześniej nie spotkałem? |
mawete, nic nie straciłeś, 10 lat temu i tak byś się ze mną piwa nie napił jego walory smakowe doceniłam dopiero w tedy, kiedy musiałam z filozofami rozmawiać
dzejes - 19 Lipca 2007, 13:34
Cieszy mnie, że reklamy potrafią być śmieszne.
Na pohybel poganinom!
hrabek - 19 Lipca 2007, 13:37
A ja dzisiaj spodziewam sie masy przesylek. Dla synka maja przyjsc Teletubisie, dla mnie ksiazki od mawete, dla mnie takze specjalna przesylka od Nursa z (juz nie tak) swiezutkim numerem SFFH, a jak dobrze pojdzie to jutro dostane nowy telefonik, ktory zakupilem na Allegro. I juz tylko poltorej godziny i mozna spadac do domku.
Agi - 19 Lipca 2007, 21:43
Nasza reprezentacja zakwalifikowała się go finału Drużynowego Pucharu Świata na Żużlu!
Cieszy mnie to tym bardziej, że w sobotę będę w Lesznie i zobaczę na żywo, jak (mam nadzieję) wygrywają.
corpse bride - 19 Lipca 2007, 23:29
dobry dzień dziś miałam, bardzo...
ihan - 20 Lipca 2007, 09:02
Agi55, zazdroszczę. Trzymaj za mnie kciuki za Tomka.
Agi - 20 Lipca 2007, 09:14
ihan, będę trzymać za wszystkich naszych dzielnych chłopaków!
Tomcich - 20 Lipca 2007, 17:26
Coraz bardziej mnie cieszy radiowa Trójka. Wraca do dawnego poziomu. Dzisiaj był np. koncert Dżemu.
elam - 20 Lipca 2007, 17:50
a rano puscili piosenke, ktorej nie slyszalam od 28 lat ostatnio w wykonaniu mojego taty, o nieszczesliwej milosci malej kaczuszki do polnego maku:
kaczuszko, wiesz, maki sa tak duze, duze, duze,
a ty masz krotkie nozki, jak zwykle u kaczuszki,
kaczuszko, wiesz, maki sa czerwone tak jak roze,
kaczuszki sa nieduze
i tak juz w zyciu jest...
- kto wie, kto to spiewal? pan nie wymawial "L" z kreska...
Tomcich - 20 Lipca 2007, 17:55
Mieczysław Wojnicki. Śpiewał jeszcze Jabłuszko pełne snów i taką piosenkę Wio koniku (ale tej drugiej do końca pewny nie jestem)
EDIT. BTW ta piosenka to teraz polityczna się zrobiła - kaczuszki i krótkie nóżki. Wojtka Manna już więcej w radiu nie usłyszymy.
elam - 20 Lipca 2007, 17:57
wio koniku, a jesli sie postarasz
na kolacje zajedziemy akurat ?
OMG, ale my jestesmy starzy .....
Tomcich - 20 Lipca 2007, 18:01
Tak jest, śpiewała to Koterbska i później Rodowiczka, ale mocno mi się wydaje, że pierwszym wykonawcą był mężczyzna i to właśnie on. Ale głowy sobie nie dam uciąć.
Cóż Gremlinku, przynajmniej miłe wspomnienia mamy.
elam - 20 Lipca 2007, 18:05
Tomcich napisał/a |
ta piosenka to teraz polityczna się zrobiła - kaczuszki i krótkie nóżki. Wojtka Manna już więcej w radiu nie usłyszymy. |
to ja pojde dalej i zmienie zaraz awika....
dzejes - 20 Lipca 2007, 19:26
Kij w oko i kotwica w plecy Trujce!
Wczoraj miał być dzień z punk rockiem, a było k****a jakieś pośmiewisko. Pan redachtur prowadzący podniecający się jak to ossstro było po "Blitzkrieg bop" Ramones, jakieś bluesowe wstawki mające ukazywać jak to punk rock mieszał się z bluesem właśnie, ale wymiękłem ostatecznie, gdy idiota prowadzący audycję z muzyką alternatywną (!!) oświadczył, że punk rocka u niego nie będzie, bo "nie samym punkiem człowiek żyje" (a całego punk rocka były może 2-3 kawałki na godzinę) i zaczął się rozwodzić nad jakimś kawałkiem, który niedawno zdobył pierwsze miejce na brytyjskiej liście przebojów. Do tego prowadzący zorganizował konkurs - ile dotychczas utworów zespół umieścił na pierwszym miejscu. I to ma być "muzyka alternatywna"?!
Punk rock to nie rurki z kremem, k****!
EDIT: Żeby tak się nie wyżywać w cieszynkowym wątku dodam, że właśnie wróciłem z lasu. Super tak iść między sosnami, gdy wiatr duje, a drzewa zginają się tak mniej więcej o 45 stopni i trzeszczą jak dusze w czyśćcu Różne myśli po głowie biegają, na przykład "która z tych sosen strzeli i mnie przygniecie?!"
Gustaw G.Garuga - 20 Lipca 2007, 19:35
Istotnie jest się dzejesie z czego cieszyć*
*patrz tytuł wątku...
EDIT: Ach, ubiegłeś mnie editem...
dzejes - 20 Lipca 2007, 19:36
Haha! Byłem szybszy!
Gustaw G.Garuga - 20 Lipca 2007, 19:38
Co mnie ontopicznie bardzo cieszy
dzejes - 20 Lipca 2007, 19:43
Ach, przebiegła bestia!
|
|