To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełn± wersję tematu, kliknij TUTAJ

Zadomowienie - powitania na forum - Statusy

NURS - 15 Wrześ¶nia 2006, 11:51

Wręcz odwrotnie. W tej zabawie chodzi przecież o to, żeby się mile zaskoczyć nowym statusem, a publikuj±c ich listę odbieracie ludkom cały element zaskoczenia, zatem ja wprowadziłem element chaosu :-)
Kruk Siwy - 15 Wrześ¶nia 2006, 12:05

To chyba nie tak. Ludziom się podobało, że im więcej postów tym ciekawsze statusy. Ja jestem już Yod± my¶lał ten i ów a ja dopiero Tomem Bombadilem myslał inny i pisał posty jak szalony bo też chcial byc Yod± albo inn± Narzeczon± Frankenstaina. Ten element odpadł i nie wiem czy słusznie. W RPG ludzi najbardziej bawi awansowanie postaci, tu też co¶ takiego było na rzeczy...
A teraz CHAOS a to znaczy, że wkrótce wymr± dinozaury.
Smutne.

Pako - 15 Wrześ¶nia 2006, 12:18

ja tam mam zawsze fradję... az kto¶ mnie nie przegoni ;)
ale co¶ jest na rzeczy w słowach Kruka :) Chociaż i NURS głupio nie gada. Ot... co kto woli. Mi osobi¶cie chyba NURSowa wersja bardziej siedzi ;)

NURS - 15 Wrześ¶nia 2006, 12:49

Kruku, niewiele statusów się zmieniło, tylko w okolicach podejrzanych osobników:-)
I tak, i tak jest Ľle, prawda? Ja zawsze byłem ciekaw jaki bedzie kolejny status na innych forach,a jakby była lista dostepna, to zabawy zero. Jednakże nie jestem zamordyst±, nikt się nie skarżył na wasze knowania, to nie pchałem się z paluchami, podj±łem za to skryt± manipulacje członkami pod płaszczykiem, aby wysunać z ramienia na czoło słuszn± IMO koncepcję :-)

NURS - 15 Wrześ¶nia 2006, 12:50

I jakiej¶ takiej gradacji, ze im wyżej to bardziej wypasione nicki chyba nie planowałem...
hrabek - 15 Wrześ¶nia 2006, 12:52

A ja wlasnie wole krukowa. Bo do tego sie dazylo, zeby zmienic status na wyzszy w hierarchii. A teraz co? Popisze, popisze i zostane jakims Batmanem czy Supermanem, bo Nurs zalosowal, a ja juz bylem tymi dwoma i to bedzie jak degradacja dla mnie.
Dobra rzecz jest taka, ze jestem poteznym King Kongiem, przynajmniej jeszcze przez jakis czas, wiec nie mam co narzekac, zawsze to lepiej niz jakis mieczak :)

hrabek - 15 Wrześ¶nia 2006, 12:54

Cytat
I jakiej¶ takiej gradacji, ze im wyżej to bardziej wypasione nicki chyba nie planowałem...

Szczegolnie, ze grafomania Pako wymyka sie wszelkim planom i stworzenie dla niego odpowiedniej liczby statusow jeszcze posegregowanych wzgledem poteznosci to praca iscie syzyfowa.

Pako - 15 Wrześ¶nia 2006, 13:04

Hyhy :mrgreen:
Czuję sie ajk siła sprawcza - sprawiam, zę jest chaos ;)

hrabek - 15 Wrześ¶nia 2006, 13:06

To masz teraz zadanie: uszereguj swoje statusy od najmniej do najbardziej wypasionego :P:P:P
Kruk Siwy - 15 Wrześ¶nia 2006, 13:08

Entropia i ilo¶ć postów Pako, MUSZˇ rosn±ć! 748 prawo Kruka sformułowane tu i teraz (Entropia to trzecie imię NURSA).
Pako - 15 Wrześ¶nia 2006, 13:15

A bo ja pamiętam Count'cie moje statusy? :P
Mój licznik musi rosn±ć... chyba, ze wł±zcy się czynnik zewnętrzy zwany Loganem. Adnotacja do 748 prawa Kruka :)

gorat - 15 Wrześ¶nia 2006, 13:17

Na wielu forach statusy z przedziałem s± podane w regulaminie. Tutaj nie, a listy to inicjatywa użytkowników, która niekoniecznie musi cały czas trwać:-) A jak się skończy, to posty zalej± i już nikt nie będzie pamiętał:-P

Bardziej niepokoi mnie to, że nie widzę, aby Pako się spowiadał z ostatnich statusów :? :P

hrabek - 15 Wrześ¶nia 2006, 13:20

No wlasnie, lista byla nie tylko szklana kula, ale jednoczesnie dokumentacja historyczna, zeby mozna bylo sobie przypomniec jak to bylo kiedys miec 300 postow i byc jakims tam Skywalkerem, czy cos.

Pako skorzystal z zamieszania ze statusami, zeby nie musiec szukac. Chociaz z drugiej strony wszyscy chyba, ze Kapitan Nemo to ten taki brodaty Chinczyk z Ligi Niezwyklych Dzentelmenow, ktory rozdzielal kopniaki na prawo i lewo :)

Czarny - 15 Wrześ¶nia 2006, 13:27

count
Cytat
wszyscy chyba, ze Kapitan Nemo to ten taki brodaty Chinczyk z Ligi Niezwyklych Dzentelmenow, ktory rozdzielal kopniaki na prawo i lewo

A ja my¶lałem, że to chodzi o tego polski zespół muzyczny :wink:

Pako - 15 Wrześ¶nia 2006, 13:27

O nemo nic pisac nie będę. Przez ksi±żkę nie przebrn±łem... ale ogólnie każdy wie, co to Nautilus ;) I wcale nie jest to reklama NURSa :P

A Tiganę jako¶ przepu¶ciłęm bokiem ;)

gorat - 15 Wrześ¶nia 2006, 13:29

Chińczyk???:))
A ponoć zwi±zki patriotyczne ma:-P

Fidel-F2 - 15 Wrześ¶nia 2006, 13:41

może wykopsać posty z notatkami o statusach w kosmos i nie dopuszczać do takich machinacji w przyszło¶ći? Mnie bardziej odpowiada podejscie NURSowe.
joe_cool - 15 Wrześ¶nia 2006, 15:46

a mnie bardziej odpowiada podej¶cie Krukowe.
Może ankietkę jak±¶? :wink:

Rafał - 15 Wrześ¶nia 2006, 16:57

Kto¶ tu jest ¶winia :wink: Nie będę pokazywał palcem, ale to w kierunku wysokiej wieży :lol:
hrabek - 15 Wrześ¶nia 2006, 17:00

No wlasnie. Przegladam sobie teraz statusy, np. za 700 postow jest Nekroskop, a ja juz mam wiecej i mnie ominelo. Teraz zamiast dostac nowe statusy to bede dostawal znowu te co mialem. Ci co maja malo postow, to im wsio ryba, a ja zamiast piac sie w gore tabeli, bede mial znowu to samo, bo ktos kolem zakrecil. Juz nie mowie, ze nam zabawe popsul ;)

Ponownie wnioskuje: mozna zostawic statusy, ale ukryc liczbe postow uzytkownika, bedzie trudniej powiazac statusy z liczba postow.

Godzilla - 15 Wrześ¶nia 2006, 17:17

Nie, ja lubię liczbę postów!
hrabek - 15 Wrześ¶nia 2006, 17:19

A ja uwielbialem polowac na statusy i uzupelniac liste, a NURS mi zepsul zabawe. Do bani :(
hjeniu - 15 Wrześ¶nia 2006, 17:40

Ja wła¶nie zostałem Jaskrem he, he. Co¶ w tym jest bo jak za¶piewam to we wszystkich budz± się żywe uczucia - najczę¶ciej jest to przemożna chęć ucieczki :mrgreen:
Ixolite - 15 Wrześ¶nia 2006, 18:03

Szlag, znowu Szninkiel? Stanowczo ż±dam przywrócenia pierwotnego zestawu statusów!
Fidel-F2 - 15 Wrześ¶nia 2006, 18:19

pierwotnego tu już się chyba nie da, chyba, że NURS notował.
Tomcich - 15 Wrześ¶nia 2006, 19:28

Niech NURS skorzysta z naszej listy. :wink: :mrgreen:
Kruk Siwy - 15 Wrześ¶nia 2006, 23:00

Bunt! bunt na międzypokładzie! Zabawę chc± nam zepsuć ONI!
Anonymous - 16 Wrześ¶nia 2006, 23:11

Składam reklamację - znów jestem Gandalfem. :? Uważam, że to nie jest sprawiedliwe! :roll:
NURS - 16 Wrześ¶nia 2006, 23:16

Reklamacja przyjęta :-)
Za 45 postów twój status ulegnie zmianie.

Ixolite - 16 Wrześ¶nia 2006, 23:39

NURSie, w końcu ulegniesz ¶więtemu gniewowi i słusznej krytyce! Nie damy się robić w statusowego balona! O! :twisted:

Partner forum