To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

Park marzeń [gry] - Plemiona

gorat - 7 Lutego 2008, 12:25

Racja!
Podpis zmieniam :P:

joe_cool - 7 Lutego 2008, 12:27

jestem :mrgreen: zaraz was poszukam.
Adanedhel - 7 Lutego 2008, 12:28

Też blisko jesteś :D
Fearfol - 7 Lutego 2008, 12:28

jak myślisz ile wojsko będzie szło od ciebie do mnie w razie akcji "W"
Adanedhel - 7 Lutego 2008, 12:30

Dość długo... Ale i tak o niebo lepiej niż na innych mapach.

Poza tym Genialny Plan Pułkownika Krafta wypalił - już trzy osoby są blisko na mapie. Naprawdę blisko :D

Fearfol - 7 Lutego 2008, 12:33

ja będę naszą wschodnią czujką :D , mam nadzieje że kolejni będą bliżej mnie.
Adanedhel - 7 Lutego 2008, 12:34

Mam propozycję - zapraszajmy gości, oferując im stałość plemienia, a przy tym gwarantując doradzanie w rozbudowie. Możemy przyciągnąć wielu, silnych w przyszłości graczy.
gorat - 7 Lutego 2008, 12:39

Tylko pamiętać: nie za blisko położonych!
Adanedhel - 7 Lutego 2008, 13:06

Wstawiłem coś jako godło. Wieczorem zajmę się tym na poważnie i coś lepszego stworzę.
Fearfol - 7 Lutego 2008, 13:17

Cholera, robi się już mały problem z plemieniem Hooligans, czy warto już zawrzeć z nimi sojusz?, mają już ponad 1000 pkt.
gorat - 7 Lutego 2008, 13:21

Masówka. Sama nazwa na to wskazuje. Rozlecą się szybko, podobnie jak sporo innych.
Możemy w tym pomóc :P:

Adanedhel - 7 Lutego 2008, 13:41

Dobra. Sprawdziłem kto gdzie jest. Albion jest nieco na północ od joe_cool - da się wytrzymać. Podobnie Fearfol - właściwie równo na wschód od gorata i mnie. Są nieco dalej niż "(nie)Święta Trójca", ale i tak blisko, biorąc pod uwagę jak wcześniej nas rozrzucało. I o to chodziło :)
gorat - 7 Lutego 2008, 13:47

A reszta gdzie? Nowi? ADHD, wsadź coś z Plemion w podpis ;)

Rycerzyk już idzie, trzeba wspomóc gospodarkę... Po 19 dojdzie.

joe_cool - 7 Lutego 2008, 14:19

słuchajcie, daję sobie spokój ze światem 12-tym. mogę albo skasować konto, albo być niekatywnym graczem, rpodukującym raz na parę dni trochę woja i wysyłającym wojo do zaznajomionych wiosek. ktoś reflektuje?
gorat - 7 Lutego 2008, 14:32

Miło mi by było, jakbyś rozbudowała rynek i tak raz na dzień wysyłała mi surowce ;)

Oczywiście może się znajdzie lepsza propozycja...

joe_cool - 7 Lutego 2008, 15:08

gorat, nie ma sprawy. wojsko wybuduję czy tak, czy siak, żeby mnie jakiś nadgorliwy nie napadł (chociaż w mojej okolicy to słabizna jest)... mogę Ci surówkę wysłać już teraz :D
Albion - 7 Lutego 2008, 15:58

Dobra - dodałem poradnik by gorat i Ziemniak :mrgreen:
Trzeba zredagowac forum - to raz

Powysyłałem nieco zaproszeń do innych graczy o treści:

W imieniu członków SFFiH - (SFFiH) zapraszam do plemienia. To plemię stworzyli ludzie z forum http://www.science-fiction.com.pl/forum/, oraz osoby które ta tematyka interesuje. Jestesmy zgrana banda porąbańców i takich samych współtowarzyszy broni szukamy.
Zapraszamy również na forum.
pzdr
madpuppet jeden z Ojców Założycieli

To chyba nieco lepiej brzmi niż zapewnianie że nie jesteśmy masówką, a powinno przyciągnąć do nas ludzi którzy czują klimat.
To dwa

A najlepiej wyszło to że chyba wszyscy jesteśmy na jednym kontynencie :twisted:
To trzy

Studnia - 7 Lutego 2008, 16:14

Szajse!! Ktoś mi zajął LOGIN!!! :evil:
Sirroco - 7 Lutego 2008, 16:39

Mój też więc nie dajcie się nabrać.

Ja nie przepadam za tego typu grami,jedyna z tych co trzeba rosnąć w siłe i mnie przez jaiś czas zachwycała to SpacePioneers.

Studnia - 7 Lutego 2008, 16:59

Sirroco, ja też może nie za bardzo, ale QCF!!!
gorat - 7 Lutego 2008, 16:59

Studnia? To Ciebie jeszcze nie ma?
Nieważne, mój też pozajmowali :evil: (Na Allegro jest to jakiś typek, co nawet gwiazdki chyba nie ma :x ) Ale to nie przeszkadza mi w byciu w czołówce kontynentu na pl12 i to pod rozpoznawalnym nickiem :twisted:

Edit: joe, zaskoczyłaś mnie :D

Studnia - 7 Lutego 2008, 17:07

gorat, jezdem, jezdem... Dugwell... :wink:
Albion - 7 Lutego 2008, 17:12

Jaki login?
gorat - 7 Lutego 2008, 17:16

Kude, jestem w szoku. Sonor, moherowy kapturek, Ziemniak... wszyscy bardzo blisko. Normalnie zrobimy taki numer jak =WO= na pl13K26 :-0 Tylko będziemy o wiele bardziej zgrani...
Albion - 7 Lutego 2008, 17:20

A jak :twisted:
gorat - 7 Lutego 2008, 17:23

Nawet nie chce mi się za bardzo zapraszać - poszukam z trzech czy czterech oddalonych o ok. 6-10 pól na południe i wschód ode mnie i na tym poprzestanę... Tylko żeby wreszcie zaczęli aktualizować ranking.
Studnia - 7 Lutego 2008, 17:29

Szkoda tylko że mnie wywaliło jak diabli i i jeszcze troche... No ale akurat o 13 to miałem taki kocioł w robocie, że do tej pory nie moge dojść do siebie...
Albion - 7 Lutego 2008, 17:30

No to Studnie nieźle wywaliło. Az na K65...
gorat - 7 Lutego 2008, 17:34

Nie aż tak daleko. Surowce przed upływem dnia powinny dojść, być może i kawaleria. Nie jest źle.
Adanedhel - 7 Lutego 2008, 18:07

A jeszcze moja wierna sojuszniczka, Dorotuś, jest blisko.

Partner forum