Głos Pana - Regulamin forum - Zasady panujące na forum - Wasze sugestie.
NURS - 18 Marca 2009, 00:34
Trochę tego dużo się zrobi. Nie sądzisz, ze będzie sporo konfliktów na tym tle? Znaczy moderowania przez autorów.
ihan - 18 Marca 2009, 11:22
NURSie, pisałeś kiedyś, że wątki autorskie są na specjalnych prawach. W porównaniach o kawiarniach i domach, skoro pisarz zaprasza do swojego domu (zawsze można napisać w wątku ostatnio czytane, nikt nie musi się pchać do wątku autorskiego, a jeśli to z konsekwencjami), to wybieramy model amerykański - mogę na swoim terenie mieć broń i jej użyć, a nie model - wołam na pomoc policję. I jakie konflikty? Wchodzisz na własną odpowiedzialność, gospodarz jest Bogiem.
hrabek - 18 Marca 2009, 13:13
Moim zdaniem to zly pomysl. Jak kazdy autor zacznie wprowadzac swoje rzady, to nie bedziemy wiedzieli o co chodzi i dlaczego dana osoba w danym watku sie nie udziela. Czy dlatego, ze po prostu nie chce, czy moze autor ja po cichu zbanowal.
mawete - 20 Marca 2009, 10:46
ihan: z tego co widzę niektórzy autorzy zostawią tylko posty z wazeliną - sądzisz, że to uczciwe i miarodajne?
dzejes - 20 Marca 2009, 10:52
A czemu ma być uczciwie i miarodajnie?
mawete - 20 Marca 2009, 11:19
dzejes: niby racja to forum fantastyczne zróbmy wszystkich modami i niech każdy wycina co chce, to będzie dopiero zabawa
ihan - 20 Marca 2009, 12:40
mawete napisał/a | ihan: z tego co widzę niektórzy autorzy zostawią tylko posty z wazeliną - sądzisz, że to uczciwe i miarodajne? |
Oh, ale temu służą przecież wątki autorskie ;)
mawete napisał/a | zróbmy wszystkich modami i niech każdy wycina co chce |
Ale tylko w swojej wersji. Potem powstałoby forum porównujace różne wersje. Takie bez moderacji. I walką z przegryzaniem gardeł.
mawete - 20 Marca 2009, 14:27
ihan: to ja przestanę czytać wątki autorskie, bo po co? laurki sam potrafię pisać, czytam bo może coś przeoczyłem. Jeśli autorzy dostaną możliwość moderowania proszę mderaorów o oznaczenie moderowanych autorsko tematów (nie każdy musi się zgodzić) jakimś kolorkiem... (najlepiej różowym ) będę je omijał szerokim łukiem.
Adashi - 20 Marca 2009, 18:26
Pomysł ihan osobliwy, ale gdy trafi się natręt głuchy na prośby i groźby moderacji to owa opcja nie wydaje się już taka ekscentryczna
Toudisław - 21 Marca 2009, 20:06
ihan napisał/a | to wybieramy model amerykański - mogę na swoim terenie mieć broń i jej użyć, a nie model - wołam na pomoc policję. I jakie konflikty? Wchodzisz na własną odpowiedzialność, gospodarz jest Bogiem. |
Ale i tak cię czeka rozmowa z policją.
ihan napisał/a | W porównaniach o kawiarniach i domach, |
Z stolika można wyprosić ale czy zastrzelić ?
Id rozumiem ale czy to nie będzie tak że wrogiem stanie się każdy z negatywną opinią ? Za chamstwo i głupotę niech każe moderator ale za kieski tekst autor sam jest sobie winien a nie ten kto o tym mówi
Adashi - 12 Maj 2009, 17:09
Co ze zwiększeniem stanu osobowego Patrolu Pokoju... znaczy tego, ilości modów
Hrabek się zgłaszał, Chal też a ostatnio nawet Ziemniak. Ja wiem, że Agi jest dzielna jak Kapitan Żbik, bohaterowie Podziemnego Frontu i Hans Kloss razem wzięci, ale wobec budowy nowych gett i ogólnej degrengolady społeczeństwa należy coś przedsięwziąć
Anonymous - 12 Maj 2009, 17:16
Też mi się wydaje, że Agi przydałoby się wsparcie, może ona się wypowie w tym temacie?
dareko - 12 Maj 2009, 17:16
Adashi napisał/a | ale wobec budowy nowych gett i |
Ciekawy argument, ile ich powstalo?
Adashi - 12 Maj 2009, 17:28
dareko, nie przepadam za zagadkami matematycznymi.
Agi - 12 Maj 2009, 17:37
Administracja zna sytuację na Forum i, jak sądzę, podejmie stosowne decyzje.
Próby budowy nowych "gett" są jakby najmniejszym problemem, można je usunąć dwoma kliknięciami.
Adashi - 12 Maj 2009, 17:41
Agi napisał/a | Administracja zna sytuację na Forum i, jak sądzę, podejmie stosowne decyzje. |
Czyli po staremu...
Agi napisał/a | Próby budowy nowych gett są jakby najmniejszym problemem, można je usunąć dwoma kliknięciami. |
To tylko punktowe uderzenie zapobiegające eskalacji działań, może potrzeba jakiej prewencji
Agi - 12 Maj 2009, 17:46
Adashi napisał/a | Czyli po staremu... |
Niekoniecznie.
Adashi napisał/a | To tylko punktowe uderzenie zapobiegające eskalacji działań, może potrzeba jakiej prewencji |
Nie przesadzasz aby? Na naszym Forum nigdy nie było "pruskiego drylu" i mam nadzieję, że nigdy nie będzie.
dareko - 12 Maj 2009, 17:47
Adashi napisał/a | dareko, nie przepadam za zagadkami matematycznymi. |
Do dwoch nie umiesz liczyc?
Edit:
Adashi napisał/a | To tylko punktowe uderzenie zapobiegające eskalacji działań, może potrzeba jakiej prewencji |
Oj, powiedz po prostu, ze znowu wnosisz o bana dla Fidela.
Adashi - 12 Maj 2009, 17:53
dareko napisał/a | Do dwoch nie umiesz liczyc? |
Potrafię, nie wiem jak Ty, skoro się pytasz
Agi napisał/a | Nie przesadzasz aby? Na naszym Forum nigdy nie było pruskiego drylu i mam nadzieję, że nigdy nie będzie. |
Nie chodzi o dryl, tylko o równość, poszanowanie drugiego człowieka i wprowadzenie zakazu testowania nowych produktów na zwierzętach A "porządek musi być", to tak swoją drogą.
dareko napisał/a | Oj, powiedz po prostu, ze znowu wnosisz o bana dla Fidela. |
Znowu?
Toudisław - 13 Maj 2009, 07:32
A ma ktoś mapę ? Kurde ja żadnego geta nie mogę znaleźć. A muszę wiedzieć gdzie mam ubierać mundur SS a gdzie gwiazdę Dawida ...
A tak na poważnie. To chyba Agi powinna zdecydować ile jej pomocy potrzeba. Mnie ciekawi jakie będą zmiany związku z nowym właścicielem. I czy będzie można dodawać sobie te flagi jak ktoś chce.
dareko - 13 Maj 2009, 07:57
tak
Toudisław, ale Agi juz daaaaawno pisala, ze potrzebuje wsparcia w tej ciezkiej pracy.
Toudisław - 13 Maj 2009, 07:59
A to sorki. Myślę że spraw nie wymaga dyskusji. Agi mów kogo chce i tyle. Mie ma nad czym deliberować chyba O.o
Agi - 13 Maj 2009, 08:06
Powtarzam, od wyznaczania moderatorów jest administracja. Moje chciejstwo nie ma tu nic do rzeczy.
gorat - 13 Maj 2009, 17:33
Czujność moderacji zadziwia. Jeszcze z panelu nie wyszedłem...
Edit: szybkość jeszcze bardziej.
Agi - 13 Maj 2009, 17:34
Właśnie doszłam do wniosku, że miejsce dla mojego posta jest w innym wątku.
gorat - 13 Maj 2009, 17:35
A żeby ten jeden raz miało to znaczenie... hihi.
jewgienij - 16 Maj 2009, 20:39
Czy są jakieś specjalne prawa dla autorów, że admini ani moderatorzy mogą nie reagować?
elam - 18 Maj 2009, 16:23
nie ma . a przynajmniej nie powinno. autor tez czlowiek
shenra - 20 Maj 2009, 15:06
jewgienij napisał/a | Czy są jakieś specjalne prawa dla autorów, że admini ani moderatorzy mogą nie reagować? | ponawiam pytanie, bo zostało bez odpowiedzi.
dareko - 20 Maj 2009, 15:33
shenra, zdaje sie, ze odpowiedz padla w innym watku
|
|
|