To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

Głos Pana - Regulamin forum - Zasady panujące na forum - Wasze sugestie.

NURS - 18 Marca 2009, 00:34

Trochę tego dużo się zrobi. Nie sądzisz, ze będzie sporo konfliktów na tym tle? Znaczy moderowania przez autorów.
ihan - 18 Marca 2009, 11:22

NURSie, pisałeś kiedyś, że wątki autorskie są na specjalnych prawach. W porównaniach o kawiarniach i domach, skoro pisarz zaprasza do swojego domu (zawsze można napisać w wątku ostatnio czytane, nikt nie musi się pchać do wątku autorskiego, a jeśli to z konsekwencjami), to wybieramy model amerykański - mogę na swoim terenie mieć broń i jej użyć, a nie model - wołam na pomoc policję. I jakie konflikty? Wchodzisz na własną odpowiedzialność, gospodarz jest Bogiem.
hrabek - 18 Marca 2009, 13:13

Moim zdaniem to zly pomysl. Jak kazdy autor zacznie wprowadzac swoje rzady, to nie bedziemy wiedzieli o co chodzi i dlaczego dana osoba w danym watku sie nie udziela. Czy dlatego, ze po prostu nie chce, czy moze autor ja po cichu zbanowal.
mawete - 20 Marca 2009, 10:46

ihan: z tego co widzę niektórzy autorzy zostawią tylko posty z wazeliną - sądzisz, że to uczciwe i miarodajne?
dzejes - 20 Marca 2009, 10:52

A czemu ma być uczciwie i miarodajnie? :D
mawete - 20 Marca 2009, 11:19

dzejes: niby racja :D to forum fantastyczne :D zróbmy wszystkich modami i niech każdy wycina co chce, to będzie dopiero zabawa :mrgreen:
ihan - 20 Marca 2009, 12:40

mawete napisał/a
ihan: z tego co widzę niektórzy autorzy zostawią tylko posty z wazeliną - sądzisz, że to uczciwe i miarodajne?

Oh, ale temu służą przecież wątki autorskie ;)

mawete napisał/a
zróbmy wszystkich modami i niech każdy wycina co chce

Ale tylko w swojej wersji. Potem powstałoby forum porównujace różne wersje. Takie bez moderacji. I walką z przegryzaniem gardeł.

mawete - 20 Marca 2009, 14:27

ihan: to ja przestanę czytać wątki autorskie, bo po co? laurki sam potrafię pisać, czytam bo może coś przeoczyłem. Jeśli autorzy dostaną możliwość moderowania proszę mderaorów o oznaczenie moderowanych autorsko tematów (nie każdy musi się zgodzić) jakimś kolorkiem... (najlepiej różowym :D ) będę je omijał szerokim łukiem.
Adashi - 20 Marca 2009, 18:26

Pomysł ihan osobliwy, ale gdy trafi się natręt głuchy na prośby i groźby moderacji to owa opcja nie wydaje się już taka ekscentryczna :roll:
Toudisław - 21 Marca 2009, 20:06

ihan napisał/a
to wybieramy model amerykański - mogę na swoim terenie mieć broń i jej użyć, a nie model - wołam na pomoc policję. I jakie konflikty? Wchodzisz na własną odpowiedzialność, gospodarz jest Bogiem.

Ale i tak cię czeka rozmowa z policją. :P
ihan napisał/a
W porównaniach o kawiarniach i domach,

Z stolika można wyprosić ale czy zastrzelić ?

Id rozumiem ale czy to nie będzie tak że wrogiem stanie się każdy z negatywną opinią ? Za chamstwo i głupotę niech każe moderator ale za kieski tekst autor sam jest sobie winien a nie ten kto o tym mówi

Adashi - 12 Maj 2009, 17:09

Co ze zwiększeniem stanu osobowego Patrolu Pokoju... znaczy tego, ilości modów :wink:

Hrabek się zgłaszał, Chal też a ostatnio nawet Ziemniak. Ja wiem, że Agi jest dzielna jak Kapitan Żbik, bohaterowie Podziemnego Frontu i Hans Kloss razem wzięci, ale wobec budowy nowych gett i ogólnej degrengolady społeczeństwa należy coś przedsięwziąć :idea:

Anonymous - 12 Maj 2009, 17:16

Też mi się wydaje, że Agi przydałoby się wsparcie, może ona się wypowie w tym temacie?
dareko - 12 Maj 2009, 17:16

Adashi napisał/a
ale wobec budowy nowych gett i

Ciekawy argument, ile ich powstalo?

Adashi - 12 Maj 2009, 17:28

dareko, nie przepadam za zagadkami matematycznymi.
Agi - 12 Maj 2009, 17:37

Administracja zna sytuację na Forum i, jak sądzę, podejmie stosowne decyzje.
Próby budowy nowych "gett" są jakby najmniejszym problemem, można je usunąć dwoma kliknięciami.

Adashi - 12 Maj 2009, 17:41

Agi napisał/a
Administracja zna sytuację na Forum i, jak sądzę, podejmie stosowne decyzje.

Czyli po staremu...

Agi napisał/a
Próby budowy nowych gett są jakby najmniejszym problemem, można je usunąć dwoma kliknięciami.

To tylko punktowe uderzenie zapobiegające eskalacji działań, może potrzeba jakiej prewencji :roll:

Agi - 12 Maj 2009, 17:46

Adashi napisał/a
Czyli po staremu...

Niekoniecznie.
Adashi napisał/a
To tylko punktowe uderzenie zapobiegające eskalacji działań, może potrzeba jakiej prewencji :roll:

Nie przesadzasz aby? Na naszym Forum nigdy nie było "pruskiego drylu" i mam nadzieję, że nigdy nie będzie.

dareko - 12 Maj 2009, 17:47

Adashi napisał/a
dareko, nie przepadam za zagadkami matematycznymi.

Do dwoch nie umiesz liczyc? :shock:

Edit:
Adashi napisał/a
To tylko punktowe uderzenie zapobiegające eskalacji działań, może potrzeba jakiej prewencji

Oj, powiedz po prostu, ze znowu wnosisz o bana dla Fidela. :twisted:

Adashi - 12 Maj 2009, 17:53

dareko napisał/a
Do dwoch nie umiesz liczyc? :shock:

Potrafię, nie wiem jak Ty, skoro się pytasz :lol:

Agi napisał/a
Nie przesadzasz aby? Na naszym Forum nigdy nie było pruskiego drylu i mam nadzieję, że nigdy nie będzie.

Nie chodzi o dryl, tylko o równość, poszanowanie drugiego człowieka i wprowadzenie zakazu testowania nowych produktów na zwierzętach :P A "porządek musi być", to tak swoją drogą.

dareko napisał/a
Oj, powiedz po prostu, ze znowu wnosisz o bana dla Fidela. :twisted:

Znowu?

Toudisław - 13 Maj 2009, 07:32

A ma ktoś mapę ? Kurde ja żadnego geta nie mogę znaleźć. A muszę wiedzieć gdzie mam ubierać mundur SS a gdzie gwiazdę Dawida ...

A tak na poważnie. To chyba Agi powinna zdecydować ile jej pomocy potrzeba. Mnie ciekawi jakie będą zmiany związku z nowym właścicielem. I czy będzie można dodawać sobie te flagi jak ktoś chce.

dareko - 13 Maj 2009, 07:57

Adashi napisał/a
Znowu?

tak
Toudisław, ale Agi juz daaaaawno pisala, ze potrzebuje wsparcia w tej ciezkiej pracy.

Toudisław - 13 Maj 2009, 07:59

A to sorki. Myślę że spraw nie wymaga dyskusji. Agi mów kogo chce i tyle. Mie ma nad czym deliberować chyba O.o
Agi - 13 Maj 2009, 08:06

Powtarzam, od wyznaczania moderatorów jest administracja. Moje chciejstwo nie ma tu nic do rzeczy.
gorat - 13 Maj 2009, 17:33

Czujność moderacji zadziwia. Jeszcze z panelu nie wyszedłem...

Edit: szybkość jeszcze bardziej.

Agi - 13 Maj 2009, 17:34

Właśnie doszłam do wniosku, że miejsce dla mojego posta jest w innym wątku. :)
gorat - 13 Maj 2009, 17:35

A żeby ten jeden raz miało to znaczenie... hihi.
jewgienij - 16 Maj 2009, 20:39

Czy są jakieś specjalne prawa dla autorów, że admini ani moderatorzy mogą nie reagować?
elam - 18 Maj 2009, 16:23

nie ma . a przynajmniej nie powinno. autor tez czlowiek :D
shenra - 20 Maj 2009, 15:06

jewgienij napisał/a
Czy są jakieś specjalne prawa dla autorów, że admini ani moderatorzy mogą nie reagować?
ponawiam pytanie, bo zostało bez odpowiedzi.
dareko - 20 Maj 2009, 15:33

shenra, zdaje sie, ze odpowiedz padla w innym watku

Partner forum