Powrót z gwiazd - Cisza wyborcza.
NURS - 26 Wrześ¶nia 2007, 12:30
Łojezu
Jesli takimi rzeczmi ludzie sie kieruja, to mamy przesrane.
BTW, znalazlem gdzie¶ notkę, że jaki¶ kole¶ od wywiadu rozpoznał w Nelly koleżankę z kursu KGB
Easy - 26 Wrześ¶nia 2007, 13:03
Czorty z KGB nie zostawi± w spokoju PiS, gdyż dzięki rz±dom Prawa i Sprawiedliwo¶ci Polska zmierza ku dobremu.
Jak łatwo zostać tub± propagandow±.
GAndrel - 26 Wrześ¶nia 2007, 13:11
NURS napisał/a |
BTW, znalazlem gdzie¶ notkę, że jaki¶ kole¶ od wywiadu rozpoznał w Nelly koleżankę z kursu KGB :-) |
To było dawno i nieprawda. http://www.abw.gov.pl/Med...wie2004_19a.htm
dalambert - 26 Wrześ¶nia 2007, 14:34
GAndrel napisał/a |
BTW, znalazlem gdzie¶ notkę, że jaki¶ kole¶ od wywiadu rozpoznał w Nelly koleżankę z kursu KGB |
A ta notka to pardon gdzie, czyżby w "Konsomolskiej prawdzie" , jak dzi¶ radio podało ulubionej gazetce samego Putina.
GAndrel - 26 Wrześ¶nia 2007, 14:41
Nie przyznaję się do powyższego cytatu.
dalambert - 26 Wrześ¶nia 2007, 14:58
Cytat z NURSA / tak jako¶ się zakre¶lił niefortunnie do cytowania - pardon/ - Prawda z życia hej, hej sokoły wy nasze w walce o lepsz± przyszło¶ć nie utulone...
NURS - 26 Wrześ¶nia 2007, 16:17
Nie, ja dostaje jakies biuletyny z sieci, nawiedzone z prawa i lewa
Easy - 26 Wrześ¶nia 2007, 17:20
http://www.tvn24.pl/0,1522694,wiadomosc.html
LiD to się cieszyć powinien, że tylu ludzi wyjechało. Dzięki temu przez 2 lata mogli powtarzać jak tu jest Ľle, że młodzi ludzie uciekaj± przed krwiożercz± dyktatur± PiS.
Rozumiem, że jak LiD dojdzie do władzy to wszyscy z rado¶ci wróc± do Polski?
Gustaw G.Garuga - 26 Wrześ¶nia 2007, 22:12
My tu o Kaczorach, Millerach, a tam Birma próbuje strz±sn±ć dyktaturę.
Easy - 26 Wrześ¶nia 2007, 22:19
Gustaw G.Garuga napisał/a | My tu o Kaczorach, Millerach, a tam Birma próbuje strz±sn±ć dyktaturę. |
Wiesz, dla niektórych rz±dy Kaczyńskich to też dyktatura, któr± próbuje się zniszczyć wyborami...
Wasserman dzisiaj znalazł pod wycieraczk± kwit na Dukaczewskiego.
Dlaczego ja pod wycieraczk± nie znajduję takich cudów?
NURS - 26 Wrześ¶nia 2007, 23:36
Easy napisał/a | Gustaw G.Garuga napisał/a | My tu o Kaczorach, Millerach, a tam Birma próbuje strz±sn±ć dyktaturę. |
Wiesz, dla niektórych rz±dy Kaczyńskich to też dyktatura, któr± próbuje się zniszczyć wyborami...
Wasserman dzisiaj znalazł pod wycieraczk± kwit na Dukaczewskiego.
Dlaczego ja pod wycieraczk± nie znajduję takich cudów? |
Bo sie nie nazywasz Wasserman i nie masz elektrycznej wanny
Easy - 26 Wrześ¶nia 2007, 23:55
NURS napisał/a | Bo sie nie nazywasz Wasserman i nie masz elektrycznej wanny |
Nie wanna zdobi człowieka.
GAndrel - 27 Wrześ¶nia 2007, 13:18
A wycieraczka?
ihan - 27 Wrześ¶nia 2007, 15:53
Premier IV RP odwiedził firmę dziewiarsko-odzieżow± MIRAFO (http://wiadomosci.onet.pl/1613414,11,item.html)
Cytat | Ale, jak dodał, do ubrań nie ma wyczucia. - Co mam do włożenia na siebie, to wkładam. Moja mama kiedy¶ powiedziała, że gdyby mi dano worek z dziurami, to bym założył i poszedł - żartował szef rz±du. |
Jak to kto¶ kiedy¶ napisał: mało że przystojny, to jeszcze dowcipny.
mawete - 27 Wrześ¶nia 2007, 20:14
Mamusia mu ubranka szykuje?
Madar - 27 Wrześ¶nia 2007, 21:00
http://www.onet.tv/30121,...,0,0,wideo.html
Easy - 27 Wrześ¶nia 2007, 21:32
Madar napisał/a | http://www.onet.tv/30121,7692,19,2707742,1,1,0,0,wideo.html |
Dobrze kobita godo! Premier przyjeżdża, więc trzeba odwalić szopkę, jak to dzięki Prawu i Sprawiedliwo¶ci drogi, mieszkania i inne cuda kwitn±.
NURS - 27 Wrześ¶nia 2007, 22:09
Easy, tak było, jak towarzysz pierwszy sekretarz przyjeżdżał z gospodarsk± wizyta. sam trawę malowalem jako dziecko z takich okazji
BTW piekny filmik ze spieprzaj dziadu, zwlaszcza te borowiki ruszaj±ce w pogon
Easy - 27 Wrześ¶nia 2007, 22:23
NURS napisał/a | Easy, tak było, jak towarzysz pierwszy sekretarz przyjeżdżał z gospodarsk± wizyta. sam trawę malowalem jako dziecko z takich okazji |
Przemówienia i te wszystkie wiece (ł±cznie z od¶piewaniem "sto lat", kurde pierwsz± brygadę mogliby jeszcze zagrać) PiS też podobno zalatuj± oldschoolem PRL...
... choć potwierdzić nie mogę, ja jestem dzieckiem wolnej Polski i dzięki Bogu komunizm jest mi obcy.
Gustaw G.Garuga - 28 Wrześ¶nia 2007, 09:14
Poniedziałkowa debata od 8, cały naród w napięciu zasi±dzie przed telewizorami, a ja pracuję do 8, w domu za¶ będę pół godziny póĽniej
Czarny - 28 Wrześ¶nia 2007, 09:29
Wolę już X-Files na Polsacie
NURS - 28 Wrześ¶nia 2007, 11:28
tu bedzie więcej sf, niż u Muldera.
BTW obejrzalem Nelly na wybiegu u Olejnik. Spektakl żałosny, niedługo politycy będ± zaprzeczać wszystkiemu, co zrobili albo powiedzieli
GAndrel - 28 Wrześ¶nia 2007, 11:32
Dla zainteresowanych kampani± merytoryczn±. Dzisiaj Dziennik porównuje programy gospodarcze.
GAndrel - 28 Wrześ¶nia 2007, 11:58
Na stronie PKW wisz± już listy wyborcze. No i nie mam na kogo głosować. :/
Na li¶cie PO na drugim miejscu jest mój były przez-3-czy-4-kadencje-wiceburmistrz. I wyobraĽcie sobie, że podał, że jest z Olsztyna! A nie będę na niego głosować. (I tak bym na niego nie zagłosował )
Li¶cie PiS lideruje Szczygło. Obecny Minister Obrony Narodowej.
Rafał - 28 Wrześ¶nia 2007, 12:54
Kurczę nie umiem poruszac się po stronie PKW, gdzie sa te dane?
OK, juz mam, mea culpa, za tępy jestem.
dzejes - 28 Wrześ¶nia 2007, 13:17
Ja też nie mam na kogo głosować. Tragedia. Pójdę i oddam pusty głos, ew. domaluję nowy komitet wyborczy.
Rafał - 28 Wrześ¶nia 2007, 13:29
Pięciu z mojej wichurki się pcha na salony, jeden z samoobrony skazany za pospolite przestępstwa (przedawnione), dwa lata temu zatrzymany za znęcanie się nad członkami rodziny (pobicie córki), drugi z LiDu: hochsztapler i szuja pospolita, zamieszany w przekręty finansowe i umoczony w ¶l±sk± mafię węglow±, trzeci z Pisu: nauczyciel, ale kompletnie go¶cia nie znam, nijaki taki, czwarty i pi±ty z PO: jeden zawodowa chor±giewka i puchar przechodni wszelkich ugrupowań i kadencji w radzie, oczywi¶cie tez nauczyciel, w końcu ostatni, mój dobry znajomy, równy go¶ć, bystry i erudyta choć dziwkarz nieprzeciętny i stały klient wszystkich agencji towarzyskich na całym dolnym sl±sku - w sumie najporz±dniejszy z całej pi±tki . A zagłosuje i tak na Chlebowskiego
lavojtek - 28 Wrześ¶nia 2007, 13:37
Z cyklu: glupota PO nie zna granic!
http://wiadomosci.gazeta....69,4529667.html
Jestem ciekawe gdzie by nocowal Tusk bedac glowa panstwa? W przydroznym motelu a moze w mlodziezowym hostelu? Dawno Polska nie byla swiadkiem tak ostentacyjnego okazywania urazonej dumy i zlosci z powodu "prawie wygranych wyborow". Skoro za rzadow PiS bylo tak zle to co wtedy szanowna PO robila? Biadolila oczywiscie. Ale co konkretnie zrobila aby strasznemu PiSowi przeszkodzic?
Easy - 28 Wrześ¶nia 2007, 13:45
lavojtek napisał/a | Skoro za rzadow PiS bylo tak zle to co wtedy szanowna PO robila? Biadolila oczywiscie. Ale co konkretnie zrobila aby strasznemu PiSowi przeszkodzic? |
Redaktor Karnowski odniósł się kiedy¶ do takich zarzutów pod adresem PO w następuj±cy sposób: A co miał Tusk jeszcze zrobić? Zastrzelić Kaczyńskich?
A co robił PiS, żeby doj¶ć do władzy? Co robił w opozycji? Lutowali w SLD ile wlezie, z trybuny sejmowej nie schodzili, darli się ile sił. Byli tak± sam± wspaniał± konstruktywn± opozycj± jak PO. Obiecywali, obiecywali i g***o z tego wyszło.
GAndrel - 28 Wrześ¶nia 2007, 14:07
To gdzie mieszka go¶ć okre¶la chyba protokół dyplomatyczny.
|
|
|