To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełn± wersję tematu, kliknij TUTAJ

Powrót z gwiazd - Cisza wyborcza.

NURS - 26 Wrześ¶nia 2007, 12:30

Łojezu :-)
Jesli takimi rzeczmi ludzie sie kieruja, to mamy przesrane.
BTW, znalazlem gdzie¶ notkę, że jaki¶ kole¶ od wywiadu rozpoznał w Nelly koleżankę z kursu KGB :-)

Easy - 26 Wrześ¶nia 2007, 13:03

Czorty z KGB nie zostawi± w spokoju PiS, gdyż dzięki rz±dom Prawa i Sprawiedliwo¶ci Polska zmierza ku dobremu.

Jak łatwo zostać tub± propagandow±.

GAndrel - 26 Wrześ¶nia 2007, 13:11

NURS napisał/a

BTW, znalazlem gdzie¶ notkę, że jaki¶ kole¶ od wywiadu rozpoznał w Nelly koleżankę z kursu KGB :-)

To było dawno i nieprawda. http://www.abw.gov.pl/Med...wie2004_19a.htm

dalambert - 26 Wrześ¶nia 2007, 14:34

GAndrel napisał/a

A ta notka to pardon gdzie, czyżby w "Konsomolskiej prawdzie" , jak dzi¶ radio podało ulubionej gazetce samego Putina. :twisted:

GAndrel - 26 Wrześ¶nia 2007, 14:41

Nie przyznaję się do powyższego cytatu. :evil:
dalambert - 26 Wrześ¶nia 2007, 14:58

Cytat z NURSA / tak jako¶ się zakre¶lił niefortunnie do cytowania - pardon/ - Prawda z życia hej, hej sokoły wy nasze w walce o lepsz± przyszło¶ć nie utulone... :oops:
NURS - 26 Wrześ¶nia 2007, 16:17

Nie, ja dostaje jakies biuletyny z sieci, nawiedzone z prawa i lewa :-)
Easy - 26 Wrześ¶nia 2007, 17:20

http://www.tvn24.pl/0,1522694,wiadomosc.html

LiD to się cieszyć powinien, że tylu ludzi wyjechało. Dzięki temu przez 2 lata mogli powtarzać jak tu jest Ľle, że młodzi ludzie uciekaj± przed krwiożercz± dyktatur± PiS.

Rozumiem, że jak LiD dojdzie do władzy to wszyscy z rado¶ci wróc± do Polski?

Gustaw G.Garuga - 26 Wrześ¶nia 2007, 22:12

My tu o Kaczorach, Millerach, a tam Birma próbuje strz±sn±ć dyktaturę.
Easy - 26 Wrześ¶nia 2007, 22:19

Gustaw G.Garuga napisał/a

Wiesz, dla niektórych rz±dy Kaczyńskich to też dyktatura, któr± próbuje się zniszczyć wyborami...

Wasserman dzisiaj znalazł pod wycieraczk± kwit na Dukaczewskiego.

Dlaczego ja pod wycieraczk± nie znajduję takich cudów?

NURS - 26 Wrześ¶nia 2007, 23:36

Easy napisał/a
Gustaw G.Garuga napisał/a

Wiesz, dla niektórych rz±dy Kaczyńskich to też dyktatura, któr± próbuje się zniszczyć wyborami...

Wasserman dzisiaj znalazł pod wycieraczk± kwit na Dukaczewskiego.

Dlaczego ja pod wycieraczk± nie znajduję takich cudów?

Bo sie nie nazywasz Wasserman i nie masz elektrycznej wanny :-)

Easy - 26 Wrześ¶nia 2007, 23:55

NURS napisał/a
Bo sie nie nazywasz Wasserman i nie masz elektrycznej wanny :-)

Nie wanna zdobi człowieka.

GAndrel - 27 Wrześ¶nia 2007, 13:18

A wycieraczka?
ihan - 27 Wrześ¶nia 2007, 15:53

Premier IV RP odwiedził firmę dziewiarsko-odzieżow± MIRAFO (http://wiadomosci.onet.pl/1613414,11,item.html)

Cytat
Ale, jak dodał, do ubrań nie ma wyczucia. - Co mam do włożenia na siebie, to wkładam. Moja mama kiedy¶ powiedziała, że gdyby mi dano worek z dziurami, to bym założył i poszedł - żartował szef rz±du.

Jak to kto¶ kiedy¶ napisał: mało że przystojny, to jeszcze dowcipny.

mawete - 27 Wrześ¶nia 2007, 20:14

Mamusia mu ubranka szykuje? :mrgreen: :twisted: :mrgreen: :bravo
Madar - 27 Wrześ¶nia 2007, 21:00

http://www.onet.tv/30121,...,0,0,wideo.html
Easy - 27 Wrześ¶nia 2007, 21:32

Madar napisał/a
http://www.onet.tv/30121,7692,19,2707742,1,1,0,0,wideo.html

Dobrze kobita godo! Premier przyjeżdża, więc trzeba odwalić szopkę, jak to dzięki Prawu i Sprawiedliwo¶ci drogi, mieszkania i inne cuda kwitn±.

NURS - 27 Wrześ¶nia 2007, 22:09

Easy, tak było, jak towarzysz pierwszy sekretarz przyjeżdżał z gospodarsk± wizyta. sam trawę malowalem jako dziecko z takich okazji :-)

BTW piekny filmik ze spieprzaj dziadu, zwlaszcza te borowiki ruszaj±ce w pogon :-)

Easy - 27 Wrześ¶nia 2007, 22:23

NURS napisał/a
Easy, tak było, jak towarzysz pierwszy sekretarz przyjeżdżał z gospodarsk± wizyta. sam trawę malowalem jako dziecko z takich okazji :-)

Przemówienia i te wszystkie wiece (ł±cznie z od¶piewaniem "sto lat", kurde pierwsz± brygadę mogliby jeszcze zagrać) PiS też podobno zalatuj± oldschoolem PRL...

... choć potwierdzić nie mogę, ja jestem dzieckiem wolnej Polski i dzięki Bogu komunizm jest mi obcy.

Gustaw G.Garuga - 28 Wrześ¶nia 2007, 09:14

Poniedziałkowa debata od 8, cały naród w napięciu zasi±dzie przed telewizorami, a ja pracuję do 8, w domu za¶ będę pół godziny póĽniej :evil:
Czarny - 28 Wrześ¶nia 2007, 09:29

Wolę już X-Files na Polsacie ;P:
NURS - 28 Wrześ¶nia 2007, 11:28

tu bedzie więcej sf, niż u Muldera.
BTW obejrzalem Nelly na wybiegu u Olejnik. Spektakl żałosny, niedługo politycy będ± zaprzeczać wszystkiemu, co zrobili albo powiedzieli :-)

GAndrel - 28 Wrześ¶nia 2007, 11:32

Dla zainteresowanych kampani± merytoryczn±. Dzisiaj Dziennik porównuje programy gospodarcze.
GAndrel - 28 Wrześ¶nia 2007, 11:58

Na stronie PKW wisz± już listy wyborcze. No i nie mam na kogo głosować. :/

Na li¶cie PO na drugim miejscu jest mój były przez-3-czy-4-kadencje-wiceburmistrz. I wyobraĽcie sobie, że podał, że jest z Olsztyna! A nie będę na niego głosować. (I tak bym na niego nie zagłosował ;) )

Li¶cie PiS lideruje Szczygło. Obecny Minister Obrony Narodowej.

Rafał - 28 Wrześ¶nia 2007, 12:54

Kurczę nie umiem poruszac się po stronie PKW, gdzie sa te dane?

OK, juz mam, mea culpa, za tępy jestem.

dzejes - 28 Wrześ¶nia 2007, 13:17

Ja też nie mam na kogo głosować. Tragedia. Pójdę i oddam pusty głos, ew. domaluję nowy komitet wyborczy.
Rafał - 28 Wrześ¶nia 2007, 13:29

Pięciu z mojej wichurki się pcha na salony, jeden z samoobrony skazany za pospolite przestępstwa (przedawnione), dwa lata temu zatrzymany za znęcanie się nad członkami rodziny (pobicie córki), drugi z LiDu: hochsztapler i szuja pospolita, zamieszany w przekręty finansowe i umoczony w ¶l±sk± mafię węglow±, trzeci z Pisu: nauczyciel, ale kompletnie go¶cia nie znam, nijaki taki, czwarty i pi±ty z PO: jeden zawodowa chor±giewka i puchar przechodni wszelkich ugrupowań i kadencji w radzie, oczywi¶cie tez nauczyciel, w końcu ostatni, mój dobry znajomy, równy go¶ć, bystry i erudyta choć dziwkarz nieprzeciętny i stały klient wszystkich agencji towarzyskich na całym dolnym sl±sku - w sumie najporz±dniejszy z całej pi±tki :wink: . A zagłosuje i tak na Chlebowskiego ;P:
lavojtek - 28 Wrześ¶nia 2007, 13:37

Z cyklu: glupota PO nie zna granic!
http://wiadomosci.gazeta....69,4529667.html
Jestem ciekawe gdzie by nocowal Tusk bedac glowa panstwa? W przydroznym motelu a moze w mlodziezowym hostelu? Dawno Polska nie byla swiadkiem tak ostentacyjnego okazywania urazonej dumy i zlosci z powodu "prawie wygranych wyborow". Skoro za rzadow PiS bylo tak zle to co wtedy szanowna PO robila? Biadolila oczywiscie. Ale co konkretnie zrobila aby strasznemu PiSowi przeszkodzic?

Easy - 28 Wrześ¶nia 2007, 13:45

lavojtek napisał/a
Skoro za rzadow PiS bylo tak zle to co wtedy szanowna PO robila? Biadolila oczywiscie. Ale co konkretnie zrobila aby strasznemu PiSowi przeszkodzic?

Redaktor Karnowski odniósł się kiedy¶ do takich zarzutów pod adresem PO w następuj±cy sposób: A co miał Tusk jeszcze zrobić? Zastrzelić Kaczyńskich?

A co robił PiS, żeby doj¶ć do władzy? Co robił w opozycji? Lutowali w SLD ile wlezie, z trybuny sejmowej nie schodzili, darli się ile sił. Byli tak± sam± wspaniał± konstruktywn± opozycj± jak PO. Obiecywali, obiecywali i g***o z tego wyszło.

GAndrel - 28 Wrześ¶nia 2007, 14:07

To gdzie mieszka go¶ć okre¶la chyba protokół dyplomatyczny.

Partner forum