Zadomowienie - powitania na forum - Biją :)
Rodion - 14 Lutego 2007, 11:56
A karnet na zwiedzanie wykupiłeś? I obuwie zabezpieczyć! Posadzki świeżo paaaaa... No i widzisz?
Słowik - 14 Lutego 2007, 11:57
No proszę, kijek w mrowisku nie odstraszył nowych gollumów. Ciągną, jak do sklepu z obrączkami.
Strzałka niepowitanym, w oko.
Adashi - 14 Lutego 2007, 11:57
Grabon, Witaj. Nie tylko zwiedzaj, ale też śmiało dotykaj eksponaty, tfu... tzn. zabieraj głos w poszczególnych tematach. Pozdrawiam.
Haletha - 14 Lutego 2007, 11:57
Graba, Grabon! I bach grabiami! A potem cię zgrabnie ograbimy!
gorbash - 14 Lutego 2007, 11:58
zaszelescily krzaki... cos tam sie czai... Grabona zmrozil strach...
Godzilla - 14 Lutego 2007, 11:58
Ehehe, my cię tu najpierw dobrze obijemy na powitanie, potem sobie pozwiedzasz. Na początek głaskanie po główce. Proszę mi nie wmawiać że drapię, bo mi dopiero co manikiur robili. I zabierz sobie ten skalp, nie lubię jak mi się różne takie do łap przylepiają
Ziemniak - 14 Lutego 2007, 12:00
Ale nam się gollumy zdyscyplinowały bez poganiania się zgłaszają.
Rafał - 14 Lutego 2007, 12:01
A forumowicze jacy grzeczni, szok, no nie poznaję ludzi. Golum kici, kici, właź do słoika!
Rodion - 14 Lutego 2007, 12:05
Wersal sie kurna zrobił
ZłomiarzUmysłów - 14 Lutego 2007, 12:08
A widzicie, jak wam się hołota na łeb zwala... Nie ma szans się wywinąć od bicia bo przekierowuje wprost po rejestracji, no i jedna taka zielona mnie tu wrzuciła na pożarcie...
Rodion - 14 Lutego 2007, 12:11
No.. i potem pretensje maja, że sie nie pisze merytorycznych postów w tematach! A jak to zrobic gdy ktos tu musi nowych godnie przywitać i zgodność z wymaganiami forum sprawdzić?
Haletha - 14 Lutego 2007, 12:12
Grabon, tyś jest ten z forum Historicusa? Bo mnie tam właśnie jedna zielona (efekt rdzewienia?;)) wrzuciła na pożarcie:))
ZłomiarzUmysłów - 14 Lutego 2007, 12:19
Szkoda, że u nas na forum na powitanie nie biją (choć można przeciągnąć pod kilem, ogolić brzuch zardzewiałą żyletką i położyć do łóżka z córką kapitana Haletha wie, o co chodzi) bo by się zrobił "zaklęty krąg przemocy".
dareko - 14 Lutego 2007, 12:20
Dawno nie bilem, oj dawno. Wpadlem wiec, poczytalem i Kurort sie z watku zrobil
Choc no Grabon, posiedzimy, pogadamy. No tak, ciezko ci sie gada z jablkiem w ustach? Trudno, do pieczystego musi byc jabluszko Ze przypieka? Szybciej krecic? No to krecimy nad tym pieknym ogniskiem
Rezerwujcie sobie kawalki, gollum juz dochodzi. Jesli ktos woli bardziej krwiste to wolac juz teraz
Haletha - 14 Lutego 2007, 12:23
Dementuję te pogłoski! Nie golę brzucha i nigdy nie kładłam się do łóżka z córką kapitana!:P
Dobra, kończy ten offtop i wróćmy do słusznego i zbawiennego meritum, czyli do bicia;)
Grabon - 14 Lutego 2007, 12:26
| Haletha napisał/a | | Grabon, tyś jest ten z forum Historicusa? |
Tak jam jest z tej łajby... A tu jestem bo na gg dostałem link od tej... o której mowa!
| ZłomiarzUmysłów napisał/a | | Szkoda, że u nas na forum na powitanie nie biją |
oj szkoda...
Rodion - 14 Lutego 2007, 12:32
| dareko napisał/a | | Kurort sie z watku zrobil |
Jaki kurort? Choć faktycznie ciepło!
Siarka dla wszystkich nowych!
Haletha - 14 Lutego 2007, 12:36
Jaka ładna akwarelka. To twoja?
Rodion - 14 Lutego 2007, 12:38
A widzisz tak gdzieś Jarla z resztą ekipy?
Znaleziona w archiwach
mawete - 14 Lutego 2007, 13:01
Kurde... Gollumy decydujcie, chcecie żeby Was bić czy nie? Bo niezła zadyma jest o to na forum...
Godzilla - 14 Lutego 2007, 13:02
mawete, Grabon i ZłomiarzUmysłów już zdecydowali. No to na co czekasz?
mawete - 14 Lutego 2007, 13:03
Godzilla: cały czas mi nikt za to nie płaci
Ale witam serdecznie
ZłomiarzUmysłów - 14 Lutego 2007, 13:07
Serdecznie?
Nie no, nie oszczędzaj mnie, panie Bosmanie:)
Ale tak zupełnie serio uważam, że ten chrzest to świetny pomysł, często wchodząc na nowe, szczególnie obszerne fora, user czuje się zagubiony, nie ma co ze sobą zrobić, boi się pisać, i w końcu odchodzi - a tutaj od razu dostaje się ścierę do łapy i szorować pokład... Nie wiem, za co można się obrażać.
Godzilla - 14 Lutego 2007, 13:11
No no, co za postawa forumotwórcza
mawete - 14 Lutego 2007, 13:11
ZłomiarzUmysłów: jak zapłacisz to Ci przyłoże... klient nasz pan
Rafał - 14 Lutego 2007, 13:42
Duch w narodzie upada i obyczaje więdną, tak oto młodzierzy drzewiej bywało,tak uprzejmie byłem witany:
| Cytat | | Margot napisał/a | | <wyrywa podaną zza malowanych wrót protezę i używając jej jak tarana, forsuje drzwi nie zwracając uwagi na artystyczne ornamenty postmodernistyczne. Dopada Rafała J. i dalejże po łbie okładać, aż krew tryska i wióry z czaszki lecą...> | | Czarny napisał/a | | Jak to poszedł? To on na nogach ustać mógł jeszcze? Chyba odczołgał się , odpełzł, krwawy ślad zostawiając za sobą. O to to, to jest słuszne | | mawete napisał/a | | No to siadam sobie cichutko w kąciku... Tylko ja i moja beretta*... beretta i życie stało się prostsze... |
| Lynx napisał/a | | kocie pomruki...dochodzą, gdzieś z belki pod sufitem zeskakuje Lynx, wyciągniętymi pazurami wbija się ofierze w plecy i następnie wgryza się w gardziel pomrukując powitalnie... | | Margot napisał/a | Tylko mi tu śladów nie robić! To ma być estetyczna jatka! NO!
<grzmoci wiaderkiem z resztkami wypranego mózgu w pokrwawione plecy Rafała_Januszkie - mózg się elegancko rozpryskuje tworząc interesujący wzorek na smugach krwi> | | Pako napisał/a | Ech.. ile nowej krwi napłynęło
To po przyjacielskim razie w plecka, byle nerek nie odbić (za abrdzo ) i do pisania | | elam napisał/a | | tylko kosteczki obgryzam, jesli nie nadto przypalone atomowka |
|
Ech, łezka się w oku kręci na wspomnienie, dziadować nam przysżło ot, co.
Anonymous - 14 Lutego 2007, 13:47
ZłomiarzUmysłów, Grabon, witam. Napijcie się.
Ze co? Że ja taki miły jestem? I kulturny? Oj bo się zaczerwienię. A antidotum macie? Nie? No to odliczamy. 3, 2, 1... Kabum!! Ale ładnie tańczą...

Haletha - 14 Lutego 2007, 13:50
Choreografia zaiste inspirująca... Złomiarz, czy to nie nasz Taniec Śmierci?
Czarny - 14 Lutego 2007, 14:23
| Rafał napisał/a | | oto młodzierzy |
Rafał - 14 Lutego 2007, 14:33
Tak, tak jest, kolejny trudny wyraz. A zwróciłeś uwagę, że umiem już napisać dojeżdżać? Dzięki. <młodzież - nie: moździerz, młodzież - nie: moździerz...>
|
|
|