Zadomowienie - powitania na forum - Biją :)
Rodion - 13 Lutego 2007, 23:06
I proszę! Jakieś wybrakowane gollumy nam podsyłają w miejsce tych co sie wystraszyły
gertan - 13 Lutego 2007, 23:07
Wybrakowane, ale za to odważniejsze... <trzęsie się>
elam - 13 Lutego 2007, 23:09
zimno mu... mam tu palnik acetylenowy, masz, ogrzej sie troche ...
Rodion - 13 Lutego 2007, 23:10
Zdesperowany straceniec, żądny przyłączenia sie do jedynego słusznego, prawdziwego i elitarnego forum? To mi sie podoba!
gertan - 13 Lutego 2007, 23:10
Dobra samarytanka...
Rodion - 13 Lutego 2007, 23:12
Czy ten gollum sie Pani narzuca?
gertan - 13 Lutego 2007, 23:14
Nie, nie w żadnym razie nie chciałem waszej wysokości obrazić, musiałem zostać opacznie zrozumiany... <płaszczy się>
elam - 13 Lutego 2007, 23:21
dobry jest
chrzest przeszedl
teraz tylko oddaj siekiere i spamuj radosnie ..tfu, chcialam powiedziec, pisz merytoryczne posty w odpowiednich tematach i grzecznie pytaj o literature SF.
na pewno ktos madry ci pomoze.
tu jest naprawde wielu madrych ludzi
wbrew pozorom...
Rodion - 13 Lutego 2007, 23:23
To tylko wpływ tego cośtacośtamwcholeredługaipokręconanazwa w Twojej herbacie
gertan - 13 Lutego 2007, 23:25
Czyżby już koniec jakiejś chorej inicjacji, którą macie tu zwyczaj przeprowadzać z nowymi rekrutami ? Szybko poszło, nie żebym chciał więcej, ale po prostu w towarzystwie tak miłych i zacnych ludzi, którymi niewątpliwie jesteście, czas ten upłynął niespodziewanie szybko...
<kończy wazeliniarskie praktyki i oddaje siekierę>
Czarny - 14 Lutego 2007, 06:55
Gertan, czas obijania kończy się, gdy porzucisz skórę golluma (ale nie fizycznie a postowo ). A skoro mowa o zrzucaniu skóry, to poznaj me korniki (nieco zmutowane ) i wyobraź sobie, że nie lubią drewna , a przepadają za ludziną
Witaj i nie podskakuj tak, bo ci dłoni nie mogę uścisnąć, to jakiś taniec czy....
mawete - 14 Lutego 2007, 06:58
gertan: cześć ja jak zwykle nie biję
ZłomiarzUmysłów - 14 Lutego 2007, 10:23
Dziędobry - słyszałam, że po wejściu trzeba się poddać jakiejś bolesnej operacji, tak więc oto pierś moja...
Witam wszystkich, jeszcze się dokładnie nie rozejrzałam po forum, ale już widzę, że siedzą tu same wyjątkowe okazy, a to mi odpowiada. Mam nadzieję, że nie zjecie mnie w całości i coś jeszcze z tego będzie.
Godzilla - 14 Lutego 2007, 10:24
Ja nie zjadam. Ja bardzo serdecznie głaszczę na powitanie i klepię po pleckach.
PAC PAC PAC
PLASK
AAAAAAAA!!!!
Kruk Siwy - 14 Lutego 2007, 10:26
Ot, zdyscyplinowany gollum. Lubię takich. Zwłaszcza jak już trochę skruszeje. Riebiata rźnąć, ciąć łamać czyli witać - do roboty!
ZłomiarzUmysłów - 14 Lutego 2007, 10:30
| Godzilla napisał/a | | Ja bardzo serdecznie głaszczę na powitanie i klepię po pleckach. |
W moim poprzednim życiu czasami tak robiłam... tym mnie nie przestraszycie!
Haletha - 14 Lutego 2007, 10:31
O, Złomiarz Umysłów się zarejestrował! Więc na początek mieczem świetlnym na drobne plasterki, ciach, ciach. Na główce rozbijamy świetlóweczkę, Złomiarz już wie dlaczego. A potem tortury przy użyciu instrumentów z Muzycznego Piekła Bosha. Czuj się powitana!:D
Ziemniak - 14 Lutego 2007, 10:34
Grzeczny gollum, grzeczny - na początek pogłaskamy grabiami po głowce No i oczywiście otrzymujesz odznakę Wzorowego Golluma - a że szpileczka trochę gruba to nic - przybijemy na czole pięciokilowym młotem. Witaj
ZłomiarzUmysłów - 14 Lutego 2007, 10:36
A, dziękuje, zwłaszcza te miecze świetlne sprawiły, że powitanie było ciepłe.
Dzięki za przypomnienie o Muzycznym Piekle i Czarnej Tubie Śpiewu Wielbłąda O Złamanym Sercu, to może być moja nowa broń!
Haletha - 14 Lutego 2007, 10:40
A teraz, po miłym, kulturalnym i prawie bezbolesnym przywitaniu, zapraszamy do innych tematów:-)
Adashi - 14 Lutego 2007, 10:56
ZłomiarzUmysłów, Witaj! Nie zwracaj zbytniej uwagi na tych sadystów i innych masochistów, przewrażliwieni są ostatnio. Ja przyjacielsko na powitanie klepię w plery. Na cukrzenie przyjdzie pora. Pozdrawiam!
Rodion - 14 Lutego 2007, 11:01
No... strach teraz potraktować golluma zgodnie z wieloletnia tradycją! Co to sie panie porobiło?
Adashi - 14 Lutego 2007, 11:04
Zmiany są istotą wszechświata mój drogi Rodionie, tylko my mali hobbici z zarośniętymi giraskami nie nadążamy za tymi zmianami.
Zawsze możemy przecież zrobić Pako nowy tuning Jakaś alternatywa jest
Agi - 14 Lutego 2007, 11:07
Witaj ZłomiarzUmysłów, grabula... paluszki trzeszczą?, och sorry, chyba zbyt serdecznie Cię uścisnęłam
Rodion - 14 Lutego 2007, 11:40
Tobie droga Galadrielo, polecałbym na te obrośnięte nogi woskowanie. A ja sam wole pozostać przy mojej prostej smoczej naturze
A na Złomiarza naślemy inspekcje poszukująca nielegalnie przyjętych na skład metali kolorowych, niewiadomego pochodzenia!
Ziemniak - 14 Lutego 2007, 11:42
No nie Rodion, tak nie można, to zbyt okrutne
Adashi - 14 Lutego 2007, 11:43
Też dobrze, Królu Gidorahu
Rafał - 14 Lutego 2007, 11:43
I nogę jej podłożymy, tam, koło zgniatarki starych samochodów
Rodion - 14 Lutego 2007, 11:45
A co?! Ma sie tą inwencje przesycona wredotą
Grabon - 14 Lutego 2007, 11:53
Witam wszystkich serdecznie... - heh widzę tu parę ciekawych tematów! Więc sobie pozwiedzam.
|
|
|