Zadomowienie - powitania na forum - Biją :)
gorbash - 8 Lutego 2007, 12:45
No i poklepanie skrzydlem od dzieki_Tobie Starszego Golluma
Fidel-F2 - 8 Lutego 2007, 13:01
świat sie wali, gollumy do bicia się biorą, zero lojalności i poczucia braterstwa, świat schodzi na psy
bialy - 8 Lutego 2007, 13:32
witam wszystkich
jestem tutaj bo czegos w moim zyciu brakowalo mam nadzieje ze juz to znalazlem
Słowik - 8 Lutego 2007, 13:39
Biały gollum, smaczny gollum. Na ruszt z nim!
gorbash - 8 Lutego 2007, 13:41
Jakie bicie!? Jakie bicie!? Przyjacielskie poklepanie towarzysza w niedoli...
Godzilla - 8 Lutego 2007, 13:43
Ja tu jestem od poklepywania przyjacielskiego
A więc, bialy, zostajesz niniejszym poklepany przez Godzillę!
Fearfol - 8 Lutego 2007, 13:49
Bialy to jakieś przeciwieństwo Czarnego, tak ? Jego alter'ego, może.
A teraz pozwól na chwilę i stań proszę tu na środku, wiesz ostatnio nie idzie mi Here Without you na gitarze, to wina gitary, taak gitary wina ! A masz z gitary przez łeb, i gryfem ci nogę w kolanie połamię, a co !
Godzilla - 8 Lutego 2007, 13:55
Kołnierz hiszpański załóż mu, Fearfol, kołnierz hiszpański. Bardzo efektowny.
hjeniu - 8 Lutego 2007, 14:06
Przywitałbym się z nowymi jak należy, ale jestem w pracy a w pracy nie robię nic , więc się Wam upiekło. Witajcie
Kruk Siwy - 8 Lutego 2007, 14:06
I efektywny. Ten kołnierz znaczy.
Hubert - 8 Lutego 2007, 16:44
DO tego hiszpański but. Odzienie kompletne musi być. Zapraszamy też na nocleg. Mamy wygodne łoża. Model: żelazna dziewica. W sam raz dla gollumów.
Adashi - 8 Lutego 2007, 19:46
MizMaBeat, bialy, Witajcie, bez bicia bo mi się nie chce
Agi - 8 Lutego 2007, 20:21
Witam hurtem - kijem od szczotki, bo akurat zrobiłam sobie przerwę w sprzątaniu.
Zip - 9 Lutego 2007, 01:23
Hmmm miłe powitanie to podstawa Witam wszystkich
corpse bride - 9 Lutego 2007, 02:08
czesc, zip i wszyscy inni nigdy nie zagladam do tego tematu, bo nie lubie przemocy, ale widze, ze czekasz na powitanie, a jestem jedyna osoba na forum... wiec sie poczulam zobowiazana. ale nie bede bic. wszystkiego milego.
Rodion - 9 Lutego 2007, 08:09
Co tu sie porobiło?
Ach! Gdzież tych dawnych jatek czas, gdy o poranku człowiek mógł sobie poczytać radośnie sadystyczne, ociekające krwią posty?
Witam nie witanych.
hijo - 9 Lutego 2007, 09:11
no to dziś moja ulubiona tortura. Przytwierdzamy Gollumy do ściany. Rozpruwamy brzuszki gollumom, jelitka nawlekamy na patyki, ale takzeby nic nie urwać czy rozerwać,. Rozwijamy sznurki jelit i układamy na ziemi w fantazyjne wzorki. Witajcie na naszym forum.
Słowik - 9 Lutego 2007, 10:13
A potem wszystko NA PLASTERKI!!!! Ahahahahaha!
Kreeeeew, flaki, włosy i latające paznokcie!
No to pojechałem
Cześć gollumy.
Adashi - 9 Lutego 2007, 11:56
Zip, Witaj! Na początek przepuszczamy Cię przez Rara i 7z, co Ty na to?
Haletha - 9 Lutego 2007, 13:49
O jest Zip. Trzeba go rozpakować. Można piłą tarczową?
I jeszcze biega tu gdzieś taka jedna... Trzeba uczcić jej przybycie jakąś powitalną salwą...
mawete - 9 Lutego 2007, 14:19
Witam wszystkich niepowitanych - ja jak zwykle nie biję
Godzilla - 9 Lutego 2007, 14:21
A ja nawet pogłaszczę
Kruk Siwy - 9 Lutego 2007, 14:30
Godzilla, bądź dla nich dobra - przytul gollumy ale tak wiesz - z ucuciem!
Godzilla - 9 Lutego 2007, 14:33
Ja jestem naprawdę baaardzo uczuciowa.
Fearfol - 9 Lutego 2007, 16:02
Hej Zip ja połóż się proszę po prasę drukarską, to cię z chęcią skompresujędo właściwych rozmiarów.
Dobry pomysł z kołnierzem, , aha podduszę cię jeszcze Zip strunami, wolisz basową ? No i na koniec wkręcę ci ucho w maszynkę do napinania strun, ok ! Ile to klasyczna gitara może mieć zastosowań.
Hubert - 9 Lutego 2007, 20:29
| Fearfol napisał/a | | Hej Zip ja połóż się proszę po prasę drukarską, to cię z chęcią skompresujędo właściwych rozmiarów. |
Drukują dzisiaj co popadnie
Ale witam serrrrrdecznie wszystkich gollumów. Muszę odreagować ostatni tydzień. Więc tak: najpierw rozpułem brzuszki za pomocą pani Sosnowskiej. Następnie wsypałem tam trotyl i inne substancje wybuchowe. Zszywam, zostawiając połączony z pełnymi prochu jelitami lont. Ognia Ci u inkwizycji dostatek, więc podpaliłem...
Operacja się udała, ale Gollumy, zdaje się, nie przeżyły.
Szenute - 12 Lutego 2007, 14:11
Dzień dobry... przepraszam czy tu biją??
Witam.
Adashi - 12 Lutego 2007, 14:19
Szenute, witaj! Na przywitanie ćpnę Cię kamlotem taki ze mnie ejber Żartuję oczywiście!
Słowik - 12 Lutego 2007, 14:28
Żarty żartami, ale jeden kamlot nie wystarczy. Ale nic straconego, mamy tutaj jeszcze parę innych klamotów cegłówką w kolano na początek.
Cześć Szenute.
Haletha - 12 Lutego 2007, 14:28
Bęc!
|
|
|